IN Business Awards 2016 πραγματοποιήθηκαν για 9η χρονιά.

Σε μια βραδιά, όπου νικητής αναδείχθηκε η κυπριακή επιχειρηματικότητα, 11 συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν σε εταιρείες, επιχειρηματικές πρακτικές, προϊόντα καθώς και ανθρώπους που ξεχώρισαν στον χώρο του επιχειρείν στην Κύπρο.

Ιανουαρίου 2017 / Hilton Park, Λευκωσία

Νικητές

 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΟΜΙΛΟΣ Α/ΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ
 • ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: INFOCREDIT GROUP
 • MANATZER: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, TRUST INTERNATIONAL COMPANY (CYPRUS)
 • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: LIDL CYPRUS
 • ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: NICK ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ PRESIDENT, GROUP EMERGING MARKETS, NIELSEN
 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ: VITATRACE NUTRITION (VTN)
 • YΠΗΡΕΣΙΕΣ: HELLENIC TZILALIS (CYPRUS)
 • BEST WORKPLACE: INTERSHIP NAVIGATION
 • ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ZIVANA LOEL GOLD OAK AGED LAIKO COSMOS TRADING
 • TIMHTIKO BRABEIO LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD: ΚΟΔΡΟΣ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ
 • ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITOR'S CHOICE AWARD: CIFA

 

Χορηγοί

Platinum Sponsor: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Platinum Sponsor: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανήκει αποκλειστικά στον μεγαλύτερο διεθνή πανεπιστημιακό οργανισμό, Laureate International Universities, ο οποίος αποτελείται από περισσότερα από 70 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 25 χώρες, με σύνολο 1.000.000 φοιτητών. Είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που αξιολογήθηκε από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη, Πέντε Αστέρια, στους τομείς της διδασκαλίας, των εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης και της στήριξης - προσβασιμότητας των φοιτητών.

Powered by: Τράπεζα Κύπρου

Powered by: Τράπεζα Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου ιδρύθηκε το 1899 και είναι ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, τα οποία περιλαμβάνουν τραπεζικές και χρηματοεπενδυτικές υπηρεσίες, χρηματοδοτήσεις, φάκτορινγκ, διαχείριση κεφαλαίων, ασφάλειες γενικού κλάδου και ζωής. Διαθέτει 129 καταστήματα, εκ των οποίων τα 123 στην Κύπρο, ένα στη Ρουμανία, τέσσερα στο Ηνωμένο Βασίλειο κι ένα στα Channel Islands. Λειτουργεί γραφεία αντιπροσωπείας στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Κίνα. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Συγκροτήματος ανερχόταν σε €22.4 δισ. και τα ίδια κεφάλαιά του στα €3.1 δισ.

Gold Sponsor: Chivas Regal

Gold Sponsor: Chivas Regal

Το Chivas Regal διαθέτει μια ξεχωριστή συνταγή από επιλογές σπάνιων ουίσκι, που συνθέτουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Κάθε φιάλη Chivas Regal είναι δημιούργημα μιας ομάδας επιδέξιων whisky makers και μίας παράδοσης που μετρά πάνω από δύο αιώνες.

Gold Sponsor: MTN Business

Gold Sponsor: MTN Business

H MTN Business είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος πάροχος υπηρεσιών ICT στην Κύπρο, προσφέροντας σε επιχειρήσεις προηγμένες λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας. Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων IT, cloud και hosting και με τα επιχειρηματικά της κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό, η MTN Business μπορεί να στηρίξει όλες τις τεχνολογικές ανάγκες οποιασδήποτε εταιρείας, όπου κι αν βρίσκεται. Σήμερα, πέραν των 10.000 κυπριακών επιχειρήσεων αξιοποιούν και επωφελούνται από την άρτια εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιμές και το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της.

Silver Sponsor: TFI Markets

Silver Sponsor: TFI Markets

Η TFI Markets, ως ίδρυμα πληρωμών, απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, σε επιχειρήσεις και εξειδικεύεται σε υπηρεσίες που στοχεύουν στη μείωση του κόστους διενέργειας πληρωμών, στη μετατροπή συναλλάγματος και στην προστασία των περιθωρίων κέρδους από τις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Είναι αδειοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.