Τα IN Business Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν φέτος για 13η χρονια στις 30 Ιουνίου 2021

Presenter

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, την διασύνδεση του με την βιομηχανία και την κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη με ένα δίκτυο 45 ιδρυμάτων σε 13 χώρες. Η ετήσια κατάταξη των Times Higher Education Impact Rankings 2021  το κατάταξε ανάμεσα στα κορυφαία 201+ πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία.

Powered by

epic

epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Το 2020 η Epic αναδείχτηκε ως το «Νο1 Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» αφού βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες αξιολόγησης δικτύων Ookla και umlaut. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom και αποτελεί μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Gold Sponsor

Rcb Bank

Rcb Bank

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995 και σήμερα συγκαταλέγεται στις  μεγαλύτερες τράπεζες της Κύπρου. Βρίσκεται επίσης ανάμεσα στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ). Η Τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λουξεμβούργο.

Silver Sponsors

Ecommbx

Ecommbx

Η ECOMMBX είναι ίδρυμα ηλεκτρονικών πληρωμών αδειοδοτημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (αριθμός αδειοδότησης:115.1.3.20/2018)  το οποίο ειδικεύεται στην έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών (virtual ibans), στη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών (SEPA/SWIFT) σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο, όπως επίσης και στη μετατροπή ξένου συναλαγματος (currency conversions). Με έδρα μας την Λευκωσία και στηριζόμενοι στα τεχνολογικά προηγμένα μας συστήματα, παρέχουμε γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση στους εκλεκτούς μας πελάτες και εξατομικευμένες υπηρεσίες VIP. Άμεσος στόχος μας είναι να επεκταθούμε μέσω αντιπροσωπευτικών και δορυφορικών γραφείων στην Ευρώπη και να οδηγήσουμε μια νέα εποχή, στις τεχνολογίες fintech και ψηφιακής τραπεζικής, ενσωματώνοντας καινοτόμα το ηλεκτρονικό χρήμα και τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς στην απόλυτη ECOMMBANX πλατφόρμα!

Glenfiddich

Glenfiddich

Για 20 χρόνια, ο William Grant έτρεφε το όνειρο να δημιουργήσει το καλύτερο whisky της Σκωτίας. Το 1886, η οικογένεια Grant ξεκίνησε την κατασκευή του αποστακτηρίου τους που ονόμασε «Glenfiddich», δηλαδή «Κοιλάδα των Ελαφιών». Το Glenfiddich είναι σήμερα το Νο 1 σε πωλήσεις Single Malt στην Κύπρο και το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο - μια πραγματική εικόνα της καινοτομίας που χαρακτήριζε  τους ιδρυτές του και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους απογόνους τους.

Sklavenitis

Sklavenitis

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι μία αμιγώς Ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης με 427 Καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, με περισσότερους από 29.500 Εργαζομένους.

Σήμερα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κύπρο λειτουργεί:

  • 18 Καταστήματα
  • 1 Παρασκευαστήριο Φαγητού

Περίπου 1.300 Εργαζόμενοι εξυπηρετούν περισσότερους από 20.000 Πελάτες σε καθημερινή βάση. Από το 1954, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εφαρμόζει με συνέπεια την ίδια εμπορική στρατηγική: προϊόντα άριστης ποιότητας, σωστή εξυπηρέτηση και τιμές "τόσο φθηνά όσο πουθενά".

Awards Sponsors

Charalambos Pilakoutas

Charalambos Pilakoutas

Στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους. Mέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Οι εταιρείες του ομίλου επιβεβαιώνουν στην πράξη την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία τους, παραμένοντας στην αιχμή των εξελίξεων. Όπως έγκυρες έρευνες αγοράς έχουν δείξει, ο όμιλος Πηλακούτα βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας μεταξύ των εισαγωγέων αυτοκινήτων στην Κύπρο. Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε η επαναλαμβανόμενη, χρόνο με το χρόνο, πρώτη θέση στον πίνακα πωλήσεων που κατακτούν στις κατηγορίες τους τα brands που αντιπροσωπεύουμε.

 

 

G.A.P. Vassilopoulos

G.A.P. Vassilopoulos

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 από τον Ανδρέα Βασιλόπουλο με τα ονόματα των τριών παιδιών του Γιώργο, Άρη και Πέτρο για αυτό και το όνομα G.A.P. Ο Όμιλος κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο. Οι υπηρεσίες του Ομίλου είναι στους τομείς Μεταφορών & Logistics, Χρηματοοικονομικής & Ανθρώπινης Περιουσίας, Φιλοξενίας & Καταναλωτών και Περιβάλλοντος.

 

ΟΠΑΠ Κύπρου

ΟΠΑΠ Κύπρου

H ΟΠΑΠ Κύπρου δραστηριοποιείται στον κλάδο των τυχερών παιγνιδιών. Αποτελεί μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ και άρχισε τη λειτουργία της στην Κύπρο το 1969. Προσφέρει στο κοινό οκτώ παιγνίδια, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο 202 πρακτορείων, το εξαιρετικά δημοφιλές ΤΖΟΚΕΡ και τα ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ, SUPER3, EXTRA5, KINO, ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της τοποθετεί τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με αξιοπιστία και συνέπεια. Ταυτόχρονα, υλοποιεί μεγάλα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στους τομείς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Υγείας, της Παιδείας και του Περιβάλλοντος, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του τόπου, δηλώνοντας ‘’ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ’’ κάθε προσπάθειας!

Communication Sponsor

ΑΛΦΑ Κύπρου

ΑΛΦΑ Κύπρου

Ο ALPHA Κύπρου, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2016, εφαρμόζει και διατηρεί υψηλό επίπεδο ποιότητας τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και στον τρόπο λειτουργίας. Επιλέγοντας τον Alpha Κύπρου, ο τηλεθεατής μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Κύπρο και Ελλάδα καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Στρατηγικά, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία, Μυθοπλασία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου.