ΚΕΒΕ Business Leader Awards 2015

Το Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την IMH και τα περιοδικά IN Business και Gold, είναι ο οργανωτής του θεσμού "ΚΕΒΕ Business Leader Awards" ο οποίος τιμά την Επιχειρηματική Ηγεσία και Αριστεία.

Η εγκυρότητα και η αντικειμενικότητα των περιοδικών, η εγκυρότητα της άποψης και της «συλλογικής σοφίας» των μελών της Eπιτροπής Υποψηφιοτήτων καθώς και οι ξεκάθαρες διαδικασίες, εξασφαλίζουν το κύρος του θεσμού.

Τα ακόλουθα επτά συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στα πλαίσια των πρώτων ΚΕΒΕ Business Leader Awards:

Οκτώβριος 2015 / Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη στη Λεμεσό.

Νικητές

  • Business Leader στην Κατηγορία Τουρισμός: Λύσανδρος Ιωάννου
  • Business Leader στην Κατηγορία Ναυτιλία: Χρυσόστομος Παπαβασιλείου
  • Business Leader στην Κατηγορία Βιομηχανία: Κώστας Ζορπάς
  • Business Leader στην Κατηγορία Εμπόριο: Άρτεμις Αντωνιάδου
  • Business Leader στην Κατηγορία Επαγγελματικές Υπηρεσίες: Μιχάλης Λούης
  • Business Leader στην Κατηγορία Υπηρεσίες: Βαρνάβας Ειρήναρχος
  • Τιμητικό Βραβείο EY για το Έργο και τη Συνολική Προσφορά στην Επιχειρηματικότητα: Ντίνος Σιακόλας

 

Χορηγοί

Κύριος Χορηγός: EY Cyprus

Κύριος Χορηγός: EY Cyprus

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και εργοδοτεί πέραν των 210.000 στελεχών σε περισσότερα από 700 γραφεία σε 150 χώρες. Στην Κύπρο έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1930. Ο τρόπος εργασίας, οι μεθοδολογίες, τα προσόντα και οι εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτει αποτελούν το εχέγγυο της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της.

Χρυσός Χορηγός: Carrefour Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Carrefour Κύπρου

Η Carrefour Κύπρου, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο, με 10 χρόνια λειτουργίας, με συνολικά 18 καταστήματα και περισσότερους από 1.170 εργαζόμενους. Διαθέτει ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παράλληλα, αναλαμβάνει σταθερά πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο την έμπρακτη στήριξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανήκει στον μεγαλύτερο διεθνή πανεπιστημιακό οργανισμό, Laureate International Universities, ο οποίος αποτελείται από 80 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 28 χώρες, με σύνολο 1.000.000 φοιτητών. Είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που αξιολογήθηκε από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QSTOPUNIVERSITIES (QSStars) με τον υψηλότερο δείκτη «Πέντε Αστέρια» στους τομείς της διδασκαλίας, των εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης και της στήριξης των φοιτητών.

Αργυρός Χορηγός: Ζιβάνα ΛΟΕΛ

Αργυρός Χορηγός: Ζιβάνα ΛΟΕΛ

Με εμπειρία στην επιλογή της πρώτης ύλης, γνώση της απόσταξης και περηφάνια για το εθνικό μας ποτό, το οινοποιείο ΛΟΕΛ δημιούργησε τώρα δύο νέες γεύσεις : Τη ΖιβάναGold και τη ΖιβάναRed. Η ΖιβάναGold αποστάζεται από τις καλύτερες γηγενείς ποικιλίες σταφυλιού ξυνιστέρι και μαύρο, παλαιώνεται σε δρύινο βαρέλι και αρωματίζεται με σταγόνες από βουνίσιο μέλι. Χαρακτηριστικά της, το χρυσοκίτρινο χρώμα και η ελαφριά γεύση. Η ΖιβάναRed έχει κόκκινο χρώμα και είναι εμπλουτισμένη με κανέλα.