IN Business Awards 2015 πραγματοποιήθηκαν για 8η χρονιά.

Σε μια βραδιά, όπου νικητής αναδείχθηκε η κυπριακή επιχειρηματικότητα, 11 συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν σε εταιρείες, επιχειρηματικές πρακτικές, προϊόντα καθώς και ανθρώπους που ξεχώρισαν στον χώρο του επιχειρείν στην Κύπρο.

Ιανουαρίου 2016 / Hilton Park, Λευκωσία

Νικητές

 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Α. ΖOΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ
 • ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: OJO SUNGLASSES
 • ΜΑΝΑΤΖΕΡ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣΗ, ΕΜΕRGO WEALTH
 • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: GPM-HENKEL (DIXAN)
 • ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΚΑΣ, DIRECTOR, ZELA SHIPPING COMPANY
 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ: ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
 • YΠΗΡΕΣΙΕΣ: EDT OFFSHORE
 • BEST WORKPLACE: CORINA SNACKS
 • ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ: KEO LIGHT, KEO PLC
 • ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD: ΛΟΥΚΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ COSMOS TRADING
 • ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITOR'S CHOICE AWARD: PwC

 

Χορηγοί

Platinum Sponsor: Ελληνική Τράπεζα

Platinum Sponsor: Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι μια συστημική κυπριακή τράπεζα. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και εποπτεύεται από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η Ελληνική Τράπεζα είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή χρηματοδότησης των σημαντικότερων βιομηχανιών του νησιού, υποβοηθώντας τη μεταμόρφωσή τους αλλά και την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας. Αξιοποιώντας την υψηλή ρευστότητά της θεωρείται βασικός παράγοντας ανάπτυξης στην Κύπρο. Με ενισχυμένη διεθνή μετοχική βάση, ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο και εκτελεστική διεύθυνση, με παρακαταθήκη 40 ετών λειτουργίας αλλά και με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που ξεπερνά τα 1.550 άτομα, η Ελληνική Τράπεζα επικεντρώνεται στην αποτελεσματική διαχείριση των βασικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο χρηματοπιστωτικός τομέας στην Κύπρο. Ταυτόχρονα, όμως, κάνει άλματα στον τομέα της καινοτομίας και δείχνει τον δρόμο στην τεχνολογική μεταστροφή και ψηφιοποίηση του τραπεζικού τομέα. 

Gold Sponsor: Chivas Regal Extra

Gold Sponsor: Chivas Regal Extra

Το Chivas Regal Extra είναι το νέο μέλος στην οικογένεια του Chivas. Είναι μια ξεχωριστή επιλογή από ουίσκι που ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια, τα οποία προηγουμένως είχαν sherry, μαζί με τα πιο σπάνια και παλαιωμένα malt και grain ουίσκι, δημιουργώντας ένα πλούσιο και γενναιόδωρο Chivas blend. Το Chivas Regal Extra έχει έντονο πορφυρό χρώμα, πλούσιο σε αρώματα και γεύση, με επίγευση που διαρκεί.

Gold Sponsor: MTN Business

Gold Sponsor: MTN Business

Η MTN Business, ο πρώτος ολοκληρωμένος παροχέας στην Κύπρο, προσφέρει στις επιχειρήσεις μια πλήρη γκάμα προηγμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Διαθέτει MTN Business
Centers σε Λευκωσία και Λεμεσό. Σήμερα, πέραν των 8.000 κυπριακών επιχειρήσεων επωφελούνται από την άρτια εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιμές και το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της.

Silver Sponsor: TFI Markets

Silver Sponsor: TFI Markets

Οι υπηρεσίες της TFI Markets απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μείωση του κόστους διενέργειας πληρωμών και ανταλλαγής συναλλάγματος καθώς και στην προστασία των περιθωρίων κέρδους από τις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Η εταιρεία είναι αδειοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.