IN Business Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν για 11η χρονιά.

Ιανουάριος 2019 στο Hilton Park, Λευκωσία.

Έντεκα συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στα ενδέκατα επιχειρηματικά βραβεία του περιοδικού ΙN Business. Τη διοργάνωσΗ παρουσίασε το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ και στήριξε δυναμικά η ΜΤΝ, με Αργυρούς την TFI MARKETS, το ουίσκι Glenfiddich και τις υπεραγορές Σκλαβενίτης. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν ο τηλεοπτικός σταθμό ΑΛΦΑ Κύπρου. Eπιβραβεύτηκαν πρόσωπα, επιχειρήσεις και προϊόντα που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε.

Σε μια τελετή αντάξια του θεσμού και στην παρουσία των πρωταγωνιστών του επιχειρηματικού και πολιτικού σκηνικού, βραβεία απέσπασαν οι ακόλουθοι:

Οι φετινοί βραβευθέντες ανά κατηγορία είναι:

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΤΤΑΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕDOCHEMIE

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ BMW ΕΧCELLENCE AWARD: ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, FOUNDER AND MANAGING PARTNER, INVEL REAL ESTATE

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITOR’S CHOICE
ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ


MANAΤΖΕΡ (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ)
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, PAFILIA PROPERTY DEVELOPERS

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
JCC PAYMENT SYSTEMS

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
SPECTUS FINE WINES & SPIRITS MERCHANTS

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ

BEST WORK PLACE/ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ
WARGAMING.NET

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ
FOODY.COM.CY - IDEAS2LIFE

Χορηγοί

Main Sponsor

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστημιακά και ερευνητικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης και έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, τη διασύνδεσή του με τη βιομηχανία και την κοινωνία.                                                                                 Οι ρυθμοί ανάπτυξής του είναι εντυπωσιακοί, το ίδιο και οι αμέτρητες ακαδημαϊκές και επιστημονικές του διακρίσεις. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, με ένα δίκτυο 32 ιδρυμάτων σε 10 χώρες.

Είναι το πρώτο πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που αξιολογήθηκε από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS Top Universities (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη, πέντε αστέρια, στους τομείς της διδασκαλίας, των εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης, της αποσχολησιμότητας και της στήριξης των φοιτητών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ίδρυση της πιο προηγμένης ιατρικής σχολής στην Κύπρο και την έναρξη του μοναδικού προγράμματος οδοντιατρικής στη χώρα, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο επιστήμων υγείας και ιατρικής. Συγκριτικό πλεονέκτημα του πανεπιστήμιου η παροχή των πιο ολοκληρωμένων σπουδών στους τομείς ιατρικής, οδοντιατρικής, επιστημών υγείας και επιστημών ζωής στην Κύπρο με 22 προγράμματα, εκ των οποίων 10 κατ’ αποκλειστικότητα.  

Το πανεπιστήμιο αξιολογήθηκε επίσης με πέντε αστέρια στο μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας του EFQM, λαμβάνοντας περισσότερες από 500 μονάδες σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικού σχεδιασμού, κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, εσωτερικών ακαδημαϊκών και διοικητικών διαδικασιών, συνεργασιών και επιχειρησιακών αποτελεσμάτων.

Η ίδρυση του Microsoft Innovation Center το 2015, σε συνεργασία με τη Microsoft, αποτέλεσε το αποκορύφωμα των προσπαθειών του πανεπιστημίου να προωθήσει μια στενότερη σχέση μεταξύ μάθησης, έρευνας, επιχειρηματικότητας και αριστείας, γεγονός που το καθιστά ένα υπερσύγχρονο εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων.

Powered by

MTN

MTN

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς επίσης και εξειδικευμένες λύσεις ICT σε επιχειρηματικούς πελάτες. Με μια πλήρη γκάμα προϊόντων IT, cloud και hosting, η ΜΤΝ Κύπρου μπορεί να στηρίξει τις τεχνολογικές ανάγκες και την ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος, λόγω της χρήσης μερικών εκ των πιο προηγμένων τεχνολογιών του σήμερα.Τον Σεπτέμβριο του 2018 η ΜΤΝ Κύπρου αποκτήθηκε από τη Monaco Telecom και αποτελεί πλέον μέλος μιας νέας και δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας τηλεπικοινωνιών.Η Monaco Telecom είναι μέλος της NJJ Holding, μιας φιλόδοξης ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών, η οποία αποτελείται από παρόχους στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ιρλανδία, το Μονακό και τώρα στην Κύπρο.

.

Silver Sponsor

TFI Markets

TFI Markets

Η TFI Markets, ως ίδρυμα πληρωμών, απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις. Εξειδικεύεται σε υπηρεσίες που στοχεύουν στη μείωση του κόστους διενέργειας πληρωμών και μετατροπής συναλλάγματος, καθώς και στην προστασία των περιθωρίων κέρδους από τις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Είναι αδειοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Glenfiddich

Glenfiddich

Το Glenfiddich είναι ένα από τα ελάχιστα αποστακτήρια που λειτουργούν εξολοκλήρου ως οικογενειακή επιχείρηση και αποτελεί, πλέον, το πιο πολυβραβευμένο σκωτσέζικο single malt ουίσκι ανά το παγκόσμιο.

Υπεραγορές Σκλαβενίτης

Υπεραγορές Σκλαβενίτης

Η Σκλαβενίτης είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης, με παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο.    Η εμπορική πολιτική της βασίζεται στους άξονες: Προϊόντα άριστης ποιότητας, τιμές - τόσο φθηνά όσο πουθενά - και φιλική εξυπηρέτηση.Η αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης στην Κύπρο διαθέτει 18 καταστήματα σε Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα, Λευκωσία και Παραλίμνι και απασχολεί περισσότερους από 1.300 εργαζόμενους.

Awards Sponsors

Communication Sponsor

ΑΛΦΑ Κύπρου

ΑΛΦΑ Κύπρου