IN Business Awards 2019 πραγματοποιήθηκαν για 12η χρονιά.

Ιανουάριος 2020 στο Hilton Nicosia, Λευκωσία.

Έντεκα συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στα ενδέκατα επιχειρηματικά βραβεία του περιοδικού ΙN Business. Τη διοργάνωση παρουσίασε το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ και στήριξε δυναμικά η epic, με Αργυρούς την TFI MARKETS και το ουίσκι Glenfiddich. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν ο τηλεοπτικός σταθμό ΑΛΦΑ Κύπρου. Eπιβραβεύτηκαν πρόσωπα, επιχειρήσεις και προϊόντα που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε.

Σε μια τελετή αντάξια του θεσμού και στην παρουσία των πρωταγωνιστών του επιχειρηματικού και πολιτικού σκηνικού, βραβεία απέσπασαν οι ακόλουθοι:

Οι φετινοί βραβευθέντες ανά κατηγορία είναι:

Νικητής στην κατηγορία επιχείρηση, με χορηγία της εταιρείας Westnet Κύπρου

Eurobank Κύπρου

Kατηγορία μάνατζερ, εις μνήμην του Άντη Χατζηκωστή 

Βάσσο Κ. Ηλιάδη, Γενικό Διευθυντή της Vassos Eliades

Kατηγορία μικρομεσαία επιχείρηση, με χορηγία της εταιρείας G.A.P. Vassilopoulos

Blue Point Yachting

Kατηγορία Βιομηχανία

ΚΕΟ PLC

Kατηγορία υπηρεσίες

Gan Direct

Kατηγορία Τουρισμός / Εστίαση / Ψυχαγωγία 

PHC Franchised Restaurants Public

Βραβείο Best Work Place

Parimatch

Kατηγορία κατασκευές / ανάπτυξη γης

Cyfield.

Bραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου

Ελληνική Τράπεζα.

 
Επιπρόσθετα, δόθηκαν ακόμη 4 τιμητικά βραβεία:

  • Τιμητικό Βραβείο BMW Excellence Award για τον Κύπριο Επιχειρηματία που Διαπρέπει στο εξωτερικό παρέλαβε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Temenos.
  • Με το τιμητικό βραβείο editor’s choice, βραβεύθηκε ο Όμιλος Logicom.
  • Τιμητικό Βραβείο Επαγγελματικός Σύνδεσμος απονεμήθηκε στον Κυπριακό Σύνδεσμο Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  • Το Lifetime Achievement Award απονεμήθηκε στον Φάνο Επιφανίου.

Main Sponsor

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστημιακά και ερευνητικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης και έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, τη διασύνδεσή του με τη βιομηχανία και την κοινωνία.                                                                                 Οι ρυθμοί ανάπτυξής του είναι εντυπωσιακοί, το ίδιο και οι αμέτρητες ακαδημαϊκές και επιστημονικές του διακρίσεις. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, με ένα δίκτυο 32 ιδρυμάτων σε 10 χώρες.

Είναι το πρώτο πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που αξιολογήθηκε από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS Top Universities (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη, πέντε αστέρια, στους τομείς της διδασκαλίας, των εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης, της αποσχολησιμότητας και της στήριξης των φοιτητών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ίδρυση της πιο προηγμένης ιατρικής σχολής στην Κύπρο και την έναρξη του μοναδικού προγράμματος οδοντιατρικής στη χώρα, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο επιστήμων υγείας και ιατρικής. Συγκριτικό πλεονέκτημα του πανεπιστήμιου η παροχή των πιο ολοκληρωμένων σπουδών στους τομείς ιατρικής, οδοντιατρικής, επιστημών υγείας και επιστημών ζωής στην Κύπρο με 22 προγράμματα, εκ των οποίων 10 κατ’ αποκλειστικότητα.  

Το πανεπιστήμιο αξιολογήθηκε επίσης με πέντε αστέρια στο μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας του EFQM, λαμβάνοντας περισσότερες από 500 μονάδες σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικού σχεδιασμού, κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, εσωτερικών ακαδημαϊκών και διοικητικών διαδικασιών, συνεργασιών και επιχειρησιακών αποτελεσμάτων.

Η ίδρυση του Microsoft Innovation Center το 2015, σε συνεργασία με τη Microsoft, αποτέλεσε το αποκορύφωμα των προσπαθειών του πανεπιστημίου να προωθήσει μια στενότερη σχέση μεταξύ μάθησης, έρευνας, επιχειρηματικότητας και αριστείας, γεγονός που το καθιστά ένα υπερσύγχρονο εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων.

Powered by

epic

epic

Epic is one of the largest telecommunication providers in Cyprus. It provides integrated mobile and fixed telephony, internet and pay-TV services as well as specialized ICT solutions for businesses. At the same time, it operates 18 stores with tech products, accessories and telecommunication solutions.

Epic combines a great network at great value. In 2019, it proceeds with the implementation of the biggest investment ever made for a super-fast network with 10 times more capacity compared to the past.

Epic belongs to Monaco Telecom, the Principality of Monaco provider, and is a member of a dynamic European telecoms family which operates in France, Italy, Switzerland and Ireland.

Silver Sponsor

TFI Markets

TFI Markets

Η TFI Markets, ως ίδρυμα πληρωμών, απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις. Εξειδικεύεται σε υπηρεσίες που στοχεύουν στη μείωση του κόστους διενέργειας πληρωμών και μετατροπής συναλλάγματος, καθώς και στην προστασία των περιθωρίων κέρδους από τις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Είναι αδειοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Glenfiddich

Glenfiddich

Το Glenfiddich είναι ένα από τα ελάχιστα αποστακτήρια που λειτουργούν εξολοκλήρου ως οικογενειακή επιχείρηση και αποτελεί, πλέον, το πιο πολυβραβευμένο σκωτσέζικο single malt ουίσκι ανά το παγκόσμιο.

Awards Sponsors

Communication Sponsor

ΑΛΦΑ Κύπρου

ΑΛΦΑ Κύπρου