ΚΕΒΕ Business Leader Awards 2017

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards έρχονται για 4η συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών. Τα βραβεία θα πραγματοποιηθούν  τον Δεκέμβριο του 2017.

Θα απονεμηθούν συνολικά επτά βραβεία στις κατηγορίες:

  1. Τουρισμός, Εστίαση και Ψυχαγωγία 
  2. Ναυτιλία 
  3. Βιομηχανία 
  4. Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες 
  5. Υπηρεσίες 
  6. Εμπόριο 
  7. Επιχειρηματικής Αριστείας 

8 Δεκεμβρίου 2017 / Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη στη Λεμεσό.

 

Το  θεσμό βράβευσης διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ. Κύριος χορηγός των βραβείων είναι η EY Κύπρου. Χρυσός χορηγός είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ αργυροί χορηγοί είναι η Cablenet Business και το Glenfiddich. Υποστηρικτής των βραβεύσεων είναι οι υπεραγορές Σκλαβενίτης Kύπρου.

Χορηγοί

Κύριος Χορηγός: EY Cyprus

Κύριος Χορηγός: EY Cyprus

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με πέραν των 250.000 ανθρώπων σε περισσότερες από 150 χώρες. Η EY Κύπρου δραστηριοποιείται μέσω των γραφείων της σε Λευκωσία και Λεμεσό και παρέχει υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από ιδιώτες και νέες ή αναπτυσσόμενες εταιρείες μέχρι μεγάλες δημόσιες και πολυεθνικές. Είναι μέρος της περιοχής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ινδίας και Αφρικής σε μια από τις 22 χώρες που αποτελούν την περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της ΕΥ. Στο πλαίσιο της δομής αυτής είναι στενά συνδεδεμένη με τα διεθνή κέντρα εξειδίκευσης της εταιρείας και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε ευρύτερη γεωγραφική κλίμακα. Το 2017 σηματοδοτεί 80 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας για την EY στην Κύπρο.

Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανήκει αποκλειστικά στον διεθνή πανεπιστημιακό οργανισμό - κολοσσό, Laureate International Universities, ο οποίος αποτελείται από 70 και πλέον πανεπιστήμια, που λειτουργούν σε 25 χώρες με 1.000.000 φοιτητές. Σε μια ιδιαίτερα τιμητική για τα εκπαιδευτικά δεδομένα της Κύπρου στιγμή, αξιολογήθηκε από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη, Πέντε Αστέρια, στους τομείς της διδασκαλίας, των εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης και της στήριξης - προσβασιμότητας των φοιτητών. Η διάκριση αυτή αποτελεί σταθμό για την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα.

Αργηροί Χορηγοί: Cablenet

Αργηροί Χορηγοί: Cablenet

H Cablenet είναι ένας κορυφαίος και πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, που παρέχει υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου στον τομέα των τηλεπικοινωνιών τόσο σε οικιακό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, η Cablenet προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, λύσεις διασύνδεσης υποστατικών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, σταθερής τηλεφωνίας, υπολογιστικού νέφους (cloud) και φιλοξενίας εξυπηρετητών δικτύου. www.cablenet.com.cy / www.cablenetbusiness.com.cy 

Αργηροί Χορηγοί: Glenfiddich

Αργηροί Χορηγοί: Glenfiddich

Για 20 χρόνια ο William Grant έτρεφε το όνειρο να δημιουργήσει το καλύτερο ουίσκι της Σκωτίας. Το 1886 η οικογένεια Grant ξεκίνησε την κατασκευή του αποστακτηρίου της, που ονόμασε Glenfiddich, δηλαδή, κοιλάδα των ελαφιών. Το Glenfiddich είναι σήμερα Νο 1 σε πωλήσεις single malt στην Κύπρο και πολυβραβευμένο ως single malt scotch whisky ανά τον κόσμο - μια πραγματική εικόνα της καινοτομίας που χαρακτήριζε τους ιδρυτές του και συνεχίζει να καθορίζει τους απογόνους τους.

Υποστηρικτής: Supermarkets Σκλαβενίτης Kύπρου

Υποστηρικτής: Supermarkets Σκλαβενίτης Kύπρου

Η αλυσίδα υπεραγορών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, η οποία διαθέτει 18 καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, ανήκει στον ομώνυμο - αμιγώς ελληνικό - όμιλο, ο οποίος απασχολεί περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους και διαθέτει συνολικά 520 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, από το 1954 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει ως βασική αρχή τον “ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ”. Προσπαθεί καθημερινά να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία και τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά”.