Γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στις δεξιότητες των νέων αποφοίτων και στις ανάγκες της αγοράς εργασίας: Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Frederick.

30 March 2023

Information

by
1876 1876 people viewed this event.

Μέσα στο πλαίσιο των δράσεων του Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», το Γραφείο Διασύνδεσης του πανεπιστημίου FREDERICK πραγματοποιεί ημερίδα με τίτλο «Γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στις δεξιότητες των νέων αποφοίτων και στις ανάγκες της αγοράς εργασίας: Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Frederick».

Introduction

Η Ημερίδα στοχεύει πρωτίστως στην ανάδειξη του πολυσήμαντου ρόλου που διαδραματίζει η τοποθέτηση/πρακτική άσκηση φοιτητών και φοιτητριών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς: φοιτητές, επιχειρήσεις, πανεπιστήμιο, ευρύτερη αγορά εργασίας. Επιπρόσθετα, στοχεύει να γνωστοποιήσει το έργο του Γραφείου Διασύνδεσης του πανεπιστημίου Frederick και τη συμβολή του στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στις δεξιότητες των νέων αποφοίτων και στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.

Registration
Organizers
Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας
Το Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», συγχρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τοποθετεί φοιτητές σε επιχειρήσεις με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους. Το Έργο συντονίζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και συμμετέχουν τα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία.
Πανεπιστήμιο Frederick

Το Πανεπιστήμιο Frederick έχει διασυνδέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο από την ίδρυσή του. Έχει εντάξει τη διασύνδεση με τον επιχειρηματικό κόσμο ψηλά στις στρατηγικές του επιδιώξεις και έχει αναπτύξει σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών που απευθύνονται σε εταιρείες και οργανισμούς στην Κύπρο και το εξωτερικό, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και πόρων προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων και ευρύτερα της κοινωνίας και οικονομίας του τόπου. Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος που ανέλαβε το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick, το οποίο αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την αγορά εργασίας. Στόχος μας τόσο ως Γραφείο Διασύνδεσης, αλλά και ως εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τις αγοράς εργασίας και να προετοιμάζουμε “industry ready” απόφοιτους/ες.

Coordinators
ΙΜΗ

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει¬ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal, και του REPORTER. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας. Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Audience

Η ημερίδα απευθύνεται σε:
•Επιχειρήσεις των διαφόρων παραγωγικών κλάδων της οικονομίας
• Επιστημονική/ερευνητική κοινότητα
• Φοιτητική Κοινότητα

Communication Sponsors
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν.

Πόρταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζο¬ντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακο¬λούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο.

Contact us

Project Manager
Isavella Christodoulou
H Ισαβέλλα είναι υπεύθυνη για τον γενικό συντονισμό της διοργάνωσης της ημερίδας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Isavella.Christodoulou@imhbusiness.com και +357 22505612.

 

Date And Time

30 March 2023@ 10:00 AM -
12:00 AM
 
 

Location

Ξενοδοχείο Hilton Nicosia
 
Download Events iCal

Share With Friends