Παρουσίαση Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Έρευνα στις Επιχειρήσεις – Ενέργεια»

27 November 2023
Παρουσίαση Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Έρευνα στις Επιχειρήσεις – Ενέργεια»

Information

by
1537 1537 people viewed this event.

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) διοργανώνει παρουσίαση του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Έρευνα στις Επιχειρήσεις – Ενέργεια», τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 στις 10:00π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στην αίθουσα Signature.

Στόχος του προγράμματος η εμπλοκή των κυπριακών επιχειρήσεων σε ερευνητικές δραστηριότητες για ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων υψηλής αξίας οι οποίες θα ανταποκρίνονται σε προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος στην παραγωγή, αποθήκευση, μεταφορά και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας.

Η μέγιστη χρηματοδότηση ανά έργο ανέρχεται στις €200 χιλιάδες.

Προαναγγελία Πρόσκλησης Προγράμματος «Έρευνα στις Επιχειρήσεις – Ενέργεια»

 

Program

 

 

Organizers
Iδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας - ΙδΕΚ (www.research.org.cy) είναι ο εθνικός φορέας, αρμόδιος για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο χρηματοδοτικών προγραμμάτων και υποστηρικτικών υπηρεσιών που ενισχύουν την ερευνητική και επιχειρηματική δραστηριότητα και διευκολύνουν την ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Όραμά μας ένα δυναμικό εθνικό οικοσύστημα Ε&Κ που να αποτελεί την κινητήριο δύναμη για ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και προόδου της χώρας.

Coordinators
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Audience

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας.

Contact us

Project Manager

Ελένη Σκαλιώτης

Eleni is responsible for the content and speakers of this conference. If you have any enquiries, you can contact her at eleni.scaliotis@imhbusiness.com and at +357 22 505 537.

Marketing Manager

Dafni Stavrinidou

Η Δάφνη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505575 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Dafni.Stavrinidou@imhbusiness.com

 

Date And Time

27 November 2023 @ 10:00 AM -
12:00 AM
 
 

Location

Ξενοδοχείο Hilton Nicosia
 
Download Events iCal

Share With Friends