14o ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

9 Νοεμβρίου 2023
14o ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Γενικές Πληροφορίες

ανά
5998 5998 people viewed this event.

Οι γεωπολιτικές εντάσεις εξακολουθούν να υφίστανται, επηρεάζοντας έτσι την παγκόσμια οικονομία, αυξάνοντας την αστάθεια στις επενδυτικές αγορές, ωθώντας τον πληθωρισμό σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα και ασκώντας πίεση στις κεντρικές τράπεζες για να υιοθετούν αυστηρή νομισματική πολιτική, διατηρώντας έτσι την αβεβαιότητα τόσο για τους συμμετέχοντες σε συνταξιοδοτικά προγράμματα όσο και για τους διαχειριστές τους ως προς την διασφάλιση επαρκών συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεων.

Αναπόφευκτα, η έντονη μεταβλητότητα επηρεάζει συνεχώς τις αποδόσεις των επενδύσεων των συνταξιοδοτικών ταμείων, δημιουργώντας μεγαλύτερες προκλήσεις για τους διαχειριστές των ταμείων προνοίας σε ό,τι αφορά τον καθορισμό της επενδυτικής τους στρατηγικής, τη διαχείριση των κινδύνων, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, καθώς και διατήρηση των κριτηρίων ESG. Στην Κύπρο, τι πρέπει ακόμη να γίνει για να διαπιστωθεί η ανάγκη για διασφάλιση επαρκών συνταξιοδοτικών παροχών και τι πρέπει να έχουν κατά νου οι διαχειριστές για τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τους συμμετέχοντες στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα;

Το 14ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ καταπιάνεται με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις του συνταξιοδοτικού οικοσυστήματος. Μέσω αναλύσεων και εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων, διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα εμβαθύνουν στα σημαντικότερα θέματα του τομέα προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα που ήδη αντιμετωπίζουν ή θα κληθούν να χειριστούν στο εγγύς μέλλον.

Εγγραφές

Additional Details

Registration email/URL - dafni.stavrinidou@imhbusiness.com

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Χορηγοί

Χορηγοί

Sponsor

Η Eurobank Cyprus ξεκίνησε τις εργασίες της το 2007 και επικεντρώνεται στους τομείς της Διαχείρισης Περιουσίας Ιδιωτών και Θεσμικών Πελατών, της Τραπεζικής Διεθνών Εταιρειών, της Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής και της Τραπεζικής Κεφαλαιαγορών. Η Eurobank Cyprus κατέχει ηγετική θέση στην παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, τόσο σε εγχώριους όσο και σε ξένους επενδυτές, περιλαμβανομένων ταμείων προνοίας, ταμείων συντάξεως, επενδυτικών ταμείων, μεγάλων οργανισμών και άλλων θεσμικών επενδυτών. Η Eurobank Cyprus παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις τραπεζικές και επενδυτικές ανάγκες των πελατών της. Συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες εκτέλεσης εντολών (brokerage services), υπηρεσίες επενδυτικών συμβουλών (investment advisory services), υπηρεσίες διαχείρισης κεφαλαίων διακριτικής ευχέρειας (discretionary asset management services). Επιπρόσθετα, κατέχει μεγάλη τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών θεματοφυλακής, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φύλαξη χρηματοοικονομικών τίτλων, εκκαθάριση και διακανονισμό συναλλαγών, παρακολούθηση εταιρικών πράξεων και αποστολή αναλυτικών εκθέσεων χαρτοφυλακίου.

Οργανωτές
AON

Aon plc (NYSE: AON) exists to shape decisions for the better — to protect and enrich the lives of people around the world. Our colleagues provide our clients in over 120 countries with advice and solutions that give them the clarity and confidence to make better decisions to protect and grow their business. Follow Aon on Twitter and LinkedIn. Stay up-to-date by visiting the Aon Newsroom and sign up for News Alerts here.

IMH

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Μέλη διαχειριστικών επιτροπών Ταμείων Προνοίας και Συντάξεως
 • Διευθυντικό Προσωπικό
 • Συμβούλους Ταμείων
 • Διαχειριστές κεφαλαίων
 • Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς
 • Λογιστικά γραφεία
 • Δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους
 • Αναλογιστικούς οίκους
 • Αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες
 • Στελέχη ανθρώπινου δυναμικού
Χορηγοί Επικοινωνίας
CYPRUS BUSINESS NEWS (CBN)

Το CBN (Cyprus Business News), είναι η νέα αγγλόγλωσση επιχειρηματική και επενδυτική πύλη, η οποία στοχεύει να γίνει η κορυφαία καθημερινή πηγή επιχειρηματικών και οικονομικών ειδήσεων και πληροφοριών στα Αγγλικά για επαγγελματίες στην Κύπρο και όχι μόνο. Η ομάδα των έμπειρων δημοσιογράφων του θα παρέχει τεκμηριωμένο, αντικειμενικό, αξιόπιστο και ενημερωμένο διαδικτυακό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα, τη σχετική εφαρμογή και το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο.  Για κάθε αγγλόφωνο επαγγελματία με έδρα την Κύπρο, που ασχολείται με οποιοδήποτε από το ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων του νησιού, από τη Ναυτιλία, τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και το Εμπόριο έως τις ΙCT, το Gaming, τα Μέσα Ενημέρωσης, τις Ασφάλειες και πολλά άλλα, το CBN θα είναι η απόλυτη πηγή επιχειρηματικών ειδήσεων.

www.cbn.com.cy
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

Πόρταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζο¬ντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακο¬λούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο.

Επικοινωνία

Project Manager

Χαράλαμπος Μιχαήλ

Ο Χαράλαμπος Μιχαήλ είναι υπεύθυνος για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο charalambos.michael@imhbusiness.com και +357 22505606.

 

Marketing Officer

Δάφνη Σταυρινίδου

Η Δάφνη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Dafni.stavrinidou@imhbusiness.com   και +357 22505575.

 

 

Ημέρα και ώρα

9 Νοεμβρίου 2023 @ 08:30 ΠΜ -
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Eλληνικά και Aγγλικά
 

Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Hilton Nicosia
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε