19th Cyprus Grocery Retail Conference & 9th IN Business Grocery Retail Awards

15 Ιουνίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
4189 4189 people viewed this event.
Επί Πληρωμή

Από πρόκληση σε πρόκληση ο τομέας του λιανικού εμπορίου στην Κύπρου, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι απαιτήσεις του καταναλωτή αυξάνονται. Όπως και κάθε χρόνο, το 190 Cyprus Grocery Retail Conference & Awards έρχεται να ενημερώσει, να επιμορφώσει και να δώσει νέες ιδέες στους πρωταγωνιστές του τομέα. Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων θα τεθούν επί τάπητος όλες οι επερχόμενες τάσεις, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs. Πρωτοκλασάτα στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα τοποθετηθούν για καυτά θέματα, όπως η αύξηση του πληθωρισμού, τα ζητήματα που δημιουργούνται λόγω των ζητημάτων στην διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και τις συνεχείς τεχνολογικές καινοτομίες που βομβαρδίζουν καθημερινά τους επαγγελματίες του τομέα. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μάριος Λουκαΐδης
Synpraxis Management Services

Ο Μάριος Λουκαΐδης έχει μια μακρά και πολύπλευρη εμπειρία σε εμπορικές δραστηριότητες σε τομείς όπως Καταναλωτικά Προϊόντα, Μαζική εστίαση, Καπνικά, Καλλυντικά, Αφορολόγητα Καταστήματα, Τηλεπικοινωνίες, Τεχνολογία. Ενασχολήθηκε σε πολύπλευρες ειδικότητες από πωλήσεις, marketing, logistics και συστήματα πληροφορικής. Η ενασχόλησή του σε οργανισμούς με θέματα διαφήμιση, Μέτρηση Τηλεθέασης, Κριτική Εστιατορίων, Διαγωνισμό Διαλογικών Συζητήσεων σε Λύκεια μέσω του ομίλου Toastmaster’s, ετήσιο θεσμό Ζιβανίας στην Άλωνα διεύρυναν τις εμπειρίες του. ‘ Έχοντας επιστημονικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους τομείς μαθηματικών, φυσικής και υπολογιστών από τα Πανεπιστήμια Λονδίνου και Οξφόρδης ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής σε κολλέγιο. Παρ ’όλο που ήταν μόνο δύο χρόνια άφησε τον ενθουσιασμό της μεταφοράς γνώσης για πάντα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε για 10 χρόνια με τον καινούργιο τότε τομέα της πληροφορικής. Τέλος, για 25 χρόνια ενασχολήθηκε με τον όμιλο CTC όπου για 14 χρόνια διετέλεσε CEO του ομίλου. Το 2019 αποφάσισε να μοιρασθεί τις γνώσεις και εμπειρίες του δημιουργώντας την συμβουλευτική εταιρεία Synpraxis. Μεταξύ άλλων εστιάζεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οικογενειακές επιχειρήσεις και τα βήματα στα οποία θα πρέπει άμεσα να προβούν για μια μακροχρόνια επιτυχή διαδρομή.

Mark Pataky
General Manager International, Mezete and Kasih Brands

Mark Pataky is an FMCG veteran of 26 years, he has held leadership roles for P&G and Kellogg’s around the world and been based in 8 different countries and worked across well over 50. His career covers diverse categories, geographies, and channels but he may be best known for leading the Kellogg’s / Pringles distributor consolidation across EMEA - one of the largest RTM projects our industry has seen. Mark now runs his own business and currently consults for several major European food companies in addition to his main role leading the rapid global expansion of ‘Mezete’. When not chasing big deals, Mark can be found at sea pursuing his other passion…chasing big fish.

Γιώργος Θεοδότου
Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO), Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

O Γιώργος Θεοδότου σπούδασε Business Management και Marketing στο Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου. Από τον Οκτώβριο του 2020 κατέχει τη θέση του CEO των Υπεραγορών Αλφαμέγα, ενώ διετέλεσε διευθυντής του Τμήματος Μάρκετινγκ και διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Διαθέτοντας εκτεταμένη εργασιακή πείρα στον τομέα του λιανικού εμπορίου, συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της στρατηγικής για την επέκταση και ανάπτυξη της εταιρείας.

Mike Gerousis
Director, Analytics, NielsenIQ

Mike Gerousis is NielsenIQ's regional analytics leader for Eastern Europe. Mike has over 17 years of experience in strategy, marketing, business development and market research. As a Sales Effectiveness leader for the region, Mike is supporting his clients with end-to-end analytics solutions on in-store excellence, distribution optimization, route to market, revenue management optimization and assortment analysis. Mike is working with global as well as regional and local clients at NielsenIQ, working hand-in-hand with optimizing their strategies and supporting their business growth and helping them win in their markets.

Oλύμπιος Τουμάζου
Εκτελεστικός Πρόεδρος, RAI Consultants Ltd

Ο Ολύμπιος Τουμάζου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά. Θέματα στο πανεπιστήμιο WLU του Καναδά. Είναι, επίσης, κάτοχος τίτλου MBA με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη MEΜRB International και εξειδικεύτηκε στην πραγματοποίηση μελετών αγοράς στον Καταναλωτικό και Βιομηχανικό Τομέα. To 1988 εργοδοτήθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble, όπου διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ για τις χώρες στην αραβική χερσόνησο. Είναι ιδρυτικός μέτοχος της RAI Consultants Ltd, της οποίας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από της ίδρυσης της Εταιρείας το 1995. Ο Ολύμπιος Τουμάζου είναι ενεργό μέλος του οργανισμού της ESOMAR (European Society of Opinion and Market Research) και είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής.

Αλέξανδρος Κελαϊδίτης
Co-Founder and Executive Director, Flexfin

Ο Αλέξανδρος Κελαϊδίτης είναι συνιδρυτής της Flexfin και διευθύνων σύμβουλος της Flexfin Ltd στην Κύπρο. Πριν τη Flexfin διατέλεσε ως επικεφαλής επενδύσεων της Dolphin Capital Opportunities, μια εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία. Έχει επίσης άνω των 10 ετών εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική, έχοντας διατελέσει στέλεχος της Goldman Sachs και της UBS, όπου επικεντρώθηκε στην Ελλάδα και Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, σε ρόλους πελατειακών σχέσεων και υλοποίησης σε όλο το φάσμα υπηρεσιών. Ο Αλέξανδρος αποφοίτησε στα οικονομικά από το Amherst College summa cum laude.

Αντρέας Παπαντωνίου
Εμπορικός Διευθυντής, Papantoniou Supermarkets

Ο Αντρέας Παπαντωνίου έχει σπουδάσει Management & Organizations στο Lancaster University στο Ηνωμένο βασίλειο καθώς επίσης και Marketing στο University of Nottingham. Εργάζεται στις Υπεραγορές Παπαντωνίου τα τελευταία 10 χρόνια έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις. Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ του συνδέσμου ECR CYPRUS.

Μιχάλης Πέτρου
Εμπορικός Διευθυντής, Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Ο Μιχάλης Πέτρου είναι αριστούχος απόφοιτος Λυκείου Ιδαλίου, απόφοιτος Πανεπιστημίου Κύπρου στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και κάτοχος του Certified Accountants (ACCA)- Certified Accountant. Από μικρή ηλικία, αποσχολείτουν με την οικογενειακή επιχείρηση, με τα πρώτα στάδια να είναι στην παραγωγική διαδικασία και ακολούθως μετά τις σπουδές μου ανάλαβε το Εμπορικό Τμήμα της εταιρείας ως Εμπορικός Διευθυντής. Καθήκοντα του Μιχάλη η Διαχείριση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας με επικοινωνία με το πελατολόγιο σε 40 χώρες, και συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων. Διαχείριση μεγάλων πελατών στην τοπική αγορά με την προώθηση νέων προϊόντων, προγραμματισμός προωθητικών ενεργειών με στόχο την ανάπτυξη τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργασιών . Ανάπτυξη και εισαγωγή νέων προϊόντων και νέων συσκευασιών μέσω έρευνας αγοράς με στόχο την ανάπτυξη της υφιστάμενης γκάμας προϊόντων. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του τμήματος, λανσαρίστηκαν με μεγάλη επιτυχία η κατηγορία Φυσικοί Χυμοί ΑΛΑΜΠΡΑ και η καινοτόμα γυάλινη συσκευασία γιαουρτιού Η ΓΙΑΓΙΑ όσο και οι κατηγορίες Φυτικά ροφήματα, Γάλα, ρυζόγαλο, cottage cheese και άλλα πολλά προϊόντα που λανσαρίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Διαχείριση ομάδας marketing με ετοιμασία διαφημιστικών προωθητικών καμπάνιων με στόχο την συνεχής ανάπτυξη του brand της εταιρείας. Παράλληλα η ομάδα αναλαμβάνει την ανανέωση των συσκευασιών και την δημιουργία νέων συσκευασιών για τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Λουκάς Ζουρίδης
Γενικός Διευθυντής, Υπεραγορές MAS

Ο Λουκάς Ζουρίδης είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο χώρο της Κυπριακής λιανικής, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιχειρησιακή ηγεσία και διαχείριση διαμόρφωσης διαφόρων εταιρειών. Ο Λουκάς Ζουρίδης είναι κάτοχος πτυχίου MBA. Κατέχει επίσης πτυχίο BSc Cum Laude στο Μάρκετινγκ από το Southern Illinois University της Αμερικής. Ο ίδιος εφαρμόζει μια πρωτότυπη επιχειρησιακή προσέγγιση. Έχει έντονο το συναίσθημα της συνεργασίας και μια επιχειρηματική νοοτροπία που ανταποκρίνεται στα διεθνή δεδομένα. Αυτό διαφαίνεται μέσα από το ιστορικό επιτυχίας του στην υλοποίηση μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης επιχειρησιακής στρατηγικής στις εταιρείες που εργάστηκε. Αυτή την περίοδο ο Λουκάς Ζουρίδης υπηρετεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή των υπεραγορών MAS, οι οποίες κατέχουν την 4η θέση λιανοπωλητών στην Κυπριακή αγορά.

Βασίλης Πετρίδης
CEO, Laiko Cosmos Trading Ltd

Ο Βασίλης Πετρίδης τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στο το Ηνωμένο με μεταπτυχιακό σε Management. Μετά από τα πρώτα χρόνια εργασίας σε κατασκευαστικές εταιρείες στο ΗΒ και στην Κύπρο, ανέλαβα την δεκαετία του 90 την διοίκηση εταιρειών του οικογενειακού ομίλου εταιρειών. Τα τελευταία 25 χρόνια διευθύνω την οικογενειακή εταιρεία Cosmos Trading η οποία από το 2012 έχει συγχωνευθεί με τον Όμιλο Λαϊκού Διανομείς και να μετονομασθεί στην Laiko Cosmos Trading, για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής τροφίμων και ποτών στην Κυπριακή αγορά.

Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού
Logistics Manager, Argosy Trading Company Ltd

Η Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Λονδίνο. Μετά το πέρας των σπουδών της εργοδοτηθηκε στον Όμιλο εταιρειών Σιακόλα. Έχει εργαστεί σε διάφορα τμήματα της εταιρείας – λογιστήριο, τμήμα προγραμματισμού. Από το 2001 είναι Logistics Manager της Argosy Trading Company Ltd με ευθύνη την διαχείριση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης FMCG.

Μικέλλης Χρίστου
CEO, Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd

Ο Μικέλλης Χρίστου γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαου Αμμόχωστου. Κατέχει πτυχίο BSc Διοίκησης Επιχειρήσεων και MΒΑ του Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στην κυπριακή αγορά εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση της εταιρείας Diplomat στην Κύπρο το 2011. Ως ο CEO της Diplomat Cyprus, διευθύνει με ακεραιότητα και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Έχει ως γνώμονα, ότι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι της, και ως εκ τούτου προάγει την κουλτούρα εξυπηρέτησης αλλά και το πάθος για νίκη. Είναι πρόεδρος του ECR Cyprus, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου και ιδρυτικό μέλος του Π.Σ.Ε.Π. (Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Πωλήσεων).

Χρίστος Χριστούδιας
Διευθύνων Σύμβουλος, Christoudias Logistics

Ο Χρίστος Χριστούδιας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην οικογενειακή επιχείρηση Christoudias Logistics το 1989 με στόχο να αναπτύξει και να προωθήσει την εταιρεία στην Κυπριακή αγορά. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων πορείας του στην εταιρεία ενεπλάκηκε σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα τμήματα της εταιρείας και από το 2003 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας. Με οδηγό το όραμα του μετέτρεψε σταδιακά την εταιρεία από μια μικρή επιχείρηση που δραστηριοποιείτο στον τομέα των εκτελωνίσεων και αποθηκεύσεων εμπορευμάτων στην πρώτη εταιρεία στην Κύπρο σε ότι αφορά την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Third Party Logistics. Ο κ. Χριστούδιας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αποθηκών Αποταμίευσης και Εκτελωνιστών.

Σπυρίδων Σάββας Κούρκουλος
Managing Director, Apricot Consulting Ltd, Ελλάδα

Ο Σπυρίδων Σάββας Κούρκουλος έχει 21 χρόνια εμπειρία στο λιανεμπόριο έχοντας εργαστεί στην ΑΒ Βασιλόπουλος στην Ελλάδα σε θέσεις που σχετίζονταν με το Organizational Development & Change Management, Learning & Development με εστίαση στις εμπορικές δεξιότητες και το Supply Chain, ενώ από το 2015 έχει ιδρύσει την Apricot Consulting Ltd παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση σε εταιρίες FMCGs καθώς και σε λιανέμπορους. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει συνεργαστεί με εταιρίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Ηνωμένο Βασίλειο στο χώρο του λιανεμπορίου.Οι περιοχές εξειδίκευσης του Σπύρου είναι η τυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας καταστημάτων λιανικής (Business processes), category Management, commercial skills training (Negotiations, KAM), shopper marketing και δημιουργία μοντέλων δεξιοτήτων και συστημάτων διαδοχής.

Στέλιος Νικολάου
Εμπορικός Διευθυντής, MCC Best Value Ltd

Ο Στέλιος Νικολάου έχει μια πολύπλευρη σταδιοδρομία στο χώρο του λιανεμπορίου άνω των 25 ετών. Κατέχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων και έχει εργαστεί σε κάποιους από τους μεγαλύτερους οργανισμούς της Κυπριακής αγοράς, περνώντας από διάφορές διευθυντικές θέσεις σε όλα τα επίπεδα από αγορές, πωλήσεις, marketing, logistics, ηλεκτρονικό εμπόριο και λειτουργία καταστημάτων. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται στην MCC Best Value Ltd, θυγατρικής εταιρείας της Ελληνικής METRO ΑΕΒΕ, όπου κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. H Best Value δραστηριοποιείται από το 2020 στη Κύπρο όπου πρώτη έχει λανσάρει το “One Stop Shop”, ένα πρωτοποριακό μοντέλο αγορών χονδρικής πώλησης κάτω από μια στέγη, μέσω της λειτουργίας καταστήματος Cash & Carry.

Γιάννος Κωνσταντίνου
Συγγραφέας-Γευσιγνώστης

Ο Γιάννος Κωνσταντίνου γράφει για το κρασί εδώ και 25 χρόνια. Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά έντυπα στην Κύπρο και το εξωτερικό και έχει εκδώσει δώδεκα βιβλία, με θέμα το κρασί. Σημαντικότερα βραβεία: «Best Wine Guide in the World», για το βιβλίο «The Cyprus Wine Guide», 3η έκδοση, Gourmand International Awards, «Best National Wine Book», για το βιβλίο «Ανακαλύπτω το κρασί», Gourmand International Awards και Βραβείο Εκδοτικής Αρτιότητας για το βιβλίο «The Cyprus Wine Guide», 3η έκδοση, Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΠΑΝ.

Κρις Μαρκίδης
Διευθυντής Πωλήσεων, KEAN Soft Drinks Ltd

O Κρις Μαρκίδης κατέχει τη θέση του Sales Director στην ΚΕΑΝ Group. Απέκτησε BA στο University of East Anglia στην Πολιτική, τη Φιλοσοφία και τα Οικονομικά και Master of Business Administration (MBA) από το CIIM - Cyprus International Institute of Management. Μετά το τέλος των σπουδών του εργάστηκε για δύο χρόνια στη Nielsen για να μεταπηδήσει στον τουριστικό τομέα όπου παρέμεινε για 6 χρόνια αποκτώντας τεράστια πείρα. Ακολούθησε μια δεκαετία στην οικοδομική βιομηχανία αναπτύσσοντας περαιτέρω τις διοικητικές και οργανωτικές του δεξιότητες. Από το 2015, κατέχει τη θέση του Sales Director στην ΚΕΑΝ Group και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αύξηση των πωλήσεων του κυπριακού κολοσσού τροφίμων και ποτών. Κατέχει άριστη γνώση των τομέων όπου έχει υπηρετήσει, έχοντας αποκτήσει πολυετή πείρα και αναπτύξει μοναδικές δεξιοτεχνίες μάνατζμεντ και αύξησης της παραγωγής.

Αθηνά Παπάμιχαηλ
Brand Manager & Commercial Controller, Vassos Eliades Ltd

H Aθηνά Παπάμιχαηλ εργάζεται στην εταιρεία από το 2001 περνώντας από διάφορα τμήματα. Έχει εμπειρία στα προϊόντα FMCGs πέραν των 15 χρόνων. Διαχειρίζεται μεγάλες μάρκες στην εταιρεία όπως τα brands καφέ, Nescafe, Nescafe Dolce Gusto, Starbucks by Nespresso, Buondi Craft και στην κατηγορία food τα brands, Maggi, Garden Gourmet, Nestle Chocolates όπως KitKat, Lion, Smarties καθώς επίσης και τα ροφήματα Starbucks Chocolate και Nesquik Chocolate.Τον τελευταίο χρόνο ανέλαβε το τμήμα Commercial Support της εταιρείας.

Θεόδωρος Πολεμίτης
Senior Brand Manager, Corina Snacks Ltd, Pepsico Cyprus

Ο Θεόδωρος Πολεμίτης ηγείται του τμήματος Μάρκετινγκ της Corina Snacks Ltd – Pepsico Cyprus με εμπειρία πέραν των 16 χρόνων στον τομέα της διαφήμισης. Έχει υπό την ευθύνη του γνωστές FMCG μάρκες όπως Lay’s, Doritos, Cheetos, Quaker και Snack a Jacks. Ο Θεόδωρος είναι υπεύθυνος για τα λανσαρίσματα νέων προϊόντων και την εκτέλεση του υποστηρικτικού πλάνου της εταιρίας. Είναι κάτοχος ΒSBΑ από το University of Arizona και MBA από το San Diego State University.

Σωτηρούλα Σωτηρίου
Marketing and Corporate Image Manager, Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ

Η Σωτηρούλα Σωτηρίου είναι η Marketing & Corporate Image Manager της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ. Με μακρά εμπειρία στις επικοινωνιακές ιδιαιτερότητες της Γαλακτοκομικής Βιομηχανίας, ξεκίνησε στην εταιρεία το 2012, αρχικά ως CSR Manager. Σήμερα, διαχειρίζεται όλα τα brands της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είτε αυτά είναι ίδιας παραγωγής, είτε τα εισάγει και τα διανέμει στην αγορά. Στις ευθύνες της, συνεχίζει να είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τομέας στον οποίο η Εταιρεία δίνει ιδιαίτερο βάρος. Συνέβαλε αποφασιστικά, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πρότυπου προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή», το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο. Ένα πρόγραμμα, για το οποίο η εταιρεία έχει αποσπάσει πολλές τιμητικές διακρίσεις και έχει αναγνωριστεί από την ευρύτερη κοινωνία.

Ελεάνα Χαραλάμπους
Category Development Manager, CTC Argosy Trading Company

Η Ελεάνα Χαραλάμπους σπούδασε Δημόσια Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχοντας πάντα σαν γνώμονα την εξειδίκευση και την ευρύτερη γνώση στο τομέα της Διοίκησης και των Επιχειρήσεων, η Ελεάνα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο με θέμα Advanced Management Practice, στο University of Bath. Με περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας στο Μάρκετινγκ, το προφίλ της απεικονίζεται κυρίως στον τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων έχοντας χειριστεί μεγάλα τοπικά και διεθνή brands όπως το Perrier, το Red Bull, η Zivana LOEL, τα Carnation Spices, το Lucozade. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Ελεάνα εργάζεται ως Category Development Manager στην Εταιρεία CTC Argosy Trading και είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη για μερικά από τα μεγαλύτερα FMCG Brands παγκοσμίως όπως είναι τα δημητριακά Kellogg’s και ο καφές Jacobs. Μέσα από τον ρόλο της στην Εταιρεία CTC Argosy Trading, έχει την ευκαιρία να ηγηθεί και να συνεισφέρει σε ποικίλες καμπάνιες μάρκετινγκ και στρατηγικές, αποκτώντας ικανότητες και εξειδίκευση κυρίως μέσα από τη διαχείριση των παγκοσμίως, ηγετικών FMCG brands.

Χορηγοί

Χορηγοί

Κύριος χορηγός
Αλφαμέγα

Διαθέτοντας ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και άνω των 2000 εργαζομένων, οι Υπεραγορές ‘Αλφαμεγα είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο. Με την καινοτομία και τη συνεχή εξέλιξη να καθοδηγούν κάθε πτυχή της λειτουργίας της, η αλυσίδα υπεραγορών ‘Αλφαμέγα πρωτοπορεί και στον ψηφιακό μετασχηματισμό, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος στα καταστήματά της, αλλά και διαδικτυακά, μέσα από την επέκτασή της στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το 2020 έλαβε διεθνή αναγνώριση, με τη συμπερίληψή της στις 100 πιο καινοτόμες τεχνολογικά εταιρείες στον κόσμο, ενώ έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το πλούσιο πρόγραμμα ΕΚΕ που εφαρμόζει.

Χορηγοί
Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει πέραν των 40 χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Datatech

Η Datatech δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής από το 1989. Η φιλοσοφία της από την αρχή βασίστηκε στην εξειδίκευση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προφέρει με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη και μείωση του κόστους μέσω των πρωτοποριακών λύσεων και τεχνολογιών που υιοθετεί στον τομέα που δραστηριοποιείται. Έχοντας βαθιά γνώση του χώρου και των προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχει, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών, κυβερνητικών και ημικρατικών οργανισμών, τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών φορέων. Η Datatech παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε δυο κάθετες αγορές: στον τομέα των φορητών συστημάτων συλλογής δεδομένων (Enterprise Mobility) και στον κλάδο διαχείρισης εγγράφων (Enterprise Content Management) και ροών εργασιών (Business Process Management).

Flexfin

Η Flexfin είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω τιμολογίων. Επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους, ιστορίας ή κερδοφορίας που έχουν εισπρακτέα από μεγάλους πελάτες μπορούν να χρηματοδοτούνται άμεσα αντί να περιμένουν εβδομάδες ή μήνες για αποπληρωμή, ανεβάζοντας τα τιμολόγια τους στην online πλατφόρμα. Δεν απαιτούνται εξασφαλίσεις ή προσωπικές εγγυήσεις και οι εγκριτικές διαδικασίες είναι γρήγορες και ευέλικτες, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη παρουσίας σε καταστήματα, υπογραφών σε πρωτότυπα έγγραφα, ή αναμονής σε ουρές ή γραμμές τηλεφώνου. Επισκεφθείτε σήμερα το www.flexfin.eu

JCC

Η JCC αναγνωρίζεται ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος ενός πλήρους φάσματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμών στην Κύπρο. Για τρεις δεκαετίες υποστηρίζει το τραπεζικό σύστημα και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια στις συναλλαγές με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την παροχή καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων. Η JCC παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει ανάγκες όπως την πρόληψη απάτης, την προσωποποίηση καρτών, την παρακολούθηση δικτύων ATMs, καθώς και υπηρεσίες hosting και συνέχισης εργασιών. Επίσης είναι ο πρώτος εγκεκριμένος πάροχος υπηρεσιών εμπιστοσύνης στην Κύπρο σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό (eIDAS) με δυνατότητα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών (EU Qualified Certificates) για ηλεκτρονικές υπογραφές και σφραγίδες.

ΚΕΑΝ Group

Η ΚΕΑΝ στα 73 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο κατέχει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων FMCG υψηλής ποιότητας. Ο Όμιλος βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς γνωστών προϊόντων όπως τα KRAFT HEINZ, AMOY και KRI KRI, στοχεύει στην εξυπηρέτηση του χώρου εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του δικτύου HORECA ενώ τα ροφήματα KEAN παρά¬γονται στη μονάδα παραγωγής στη Λεμεσό και διανέμονται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η ΚΕΑΝ δίνει έμφαση σε βιώσιμες πράσινες πολιτικές με στόχο τη μείωση στο ελάχιστο της βιομηχανικής επιβάρυνσης όπως η εγκατάσταση στο εργοστάσιο φωτοβολταϊκών δυναμικότητας 200 kwh., τη διάθεση των υπολειμμάτων των φρούτων για ζωοτροφή και λίπασμα, την εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων με βελτιωμένες μονώσεις και ανάκτηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της παραγωγής αλλά και την ενεργή συμμετοχή της στο πρόγραμμα δεντροφύτευσης του Τμήματος Δασών. Επίσης διατηρεί πάντα ψηλά τον πήχη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Από την προσφορά χιλιάδων προϊόντων κάθε χρόνο σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις μέχρι την ενίσχυση διαφόρων οργανώσεων αλλά και τη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, η εταιρεία υιοθετεί κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές πρακτικές σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ως ενεργό μέλος της τοπικής οικονομίας και αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής παράδοσης.

Conference Experience Sponsor
Conferience

Το Conferience παρέχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, για καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία των συμμετεχόντων με τους ομιλητές και τους διοργανωτές. Μέσω της πλατφόρμας του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση για ηλεκτρονικές ή φυσικές εκδηλώσεις. Είναι ιδανικό για μικρά και μεγάλα φυσικά ή ηλεκτρονικά συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις, focus groups, εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους, φεστιβάλ και έρευνες αγοράς. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, ενώ έχετε τη δυνατότητα εξατομίκευσής τους σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οργανωτές
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από:
• Εμπορικές Εταιρείες-Προμηθευτές Λιανικού Εμπορίου
• Εταιρείες Λιανεμπορίου-Υπεραγορές
• Πολυκαταστήματα-Καταστήματα
• Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
• Εταιρείες Logistics
• Σύμβουλους Επιχειρήσεων
• Εμπορικές Τράπεζες
• Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
• Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
• Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Υποστηρικτές
Με τη Στήριξη
Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών
Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των λιανικών επιχειρήσεων στο θέμα του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας, και σήμερα έχει έντονη δραστηριότητα στα Κυπριακά δρώμενα που αφορούν το λιανικό εμπόριο. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ. στηρίζει την δυνατότητα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου να πωλούν όποια προϊόντα επιθυμούν (αφού κατέχουν τις απαραίτητες άδειες), και αντιμετωπίζει τους καταναλωτές με απόλυτο σεβασμό. Μέλη του Συνδέσμου είναι 85 επιχειρήσεις από κάθε κατηγορία του κλάδου, που εκπροσωπούν περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

Συνδέσμος Διαφημιζομένων Κύπρου

Ο ΣΔΚ είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο και τους Marketing Specialists και Brand Builders που εργάζονται σε αυτές. Σήμερα αριθμεί 37 εταιρείες μέλη από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Είναι μέλος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων από το 2004. Όραμα του ΣΔΚ είναι η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders.

ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

EnterCy

Το έργο EnterCY: ENhancing Tourist ExpeRience in Cyprus αποσκοπεί στην τόνωση ενός από τους βασικούς πυλώνες της κυπριακής οικονομίας –αυτόν του τουρισμού- μέσω Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Το έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας (VR) και εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για κινητά, που θα στοχεύουν να προωθήσουν την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό, με την ενίσχυση της εμπειρίας των τουριστών, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την επίσκεψη τους, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι τουρίστες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Κύπρο θα μπορούν να ενημερωθούν για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, ενώ θα λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες, αξιοθέατα και υπηρεσίες, επί τόπου, βάσει της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκονται. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι τουρίστες θα μπορούν να απολαμβάνουν οπτική κι ηχητική καθοδήγηση και πλοήγηση, καθώς κι επιτόπια ενημέρωση με αφήγηση μέσω επαυξημένης πραγματικότητας (AR), αξιοποιώντας την εφαρμογή που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου. Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από το Ερευνητικό Κέντρο Frederick, στον ρόλο του συντονιστή του έργου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τις εταιρείες Cyprus Research and Innovation Center - CyRIC, Silversky3D και ΙΜΗ, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Τμήμα Αρχαιοτήτων, την Ένωση Ξεναγών Κύπρου και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Το έργο INTEGRATED/0916/0020 συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας. www.entercyprus.com/

Χορηγοί Επικοινωνίας
ALPHA Κύπρου

Ο ALPHA Κύπρου, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2016, εφάρμοσε και διατήρησε τη φιλοσοφία, το υψηλό επίπεδο και τον τρόπο λειτουργίας του ALPHA Ελλάδας. Επιλέγοντας τον Alpha Κύπρου, ο τηλεθεατής μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Στρατηγικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου επενδύουμε και δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία και Μυθοπλασία. Με μια άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα, ο ALPHA Κύπρου εισάγει καινοτόμες προσεγγίσεις στην ενημέρωση με ειδησεογραφικές εκπομπές από νωρίς το πρωί μέχρι κι αργά το βράδυ. Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ο Κύπριος τηλεθεατής μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Νίκη Λοϊζίδου

H Νίκη είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο niki.loizidou@imhbusiness.com και +357 22505621.

 

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

15 Ιουνίου 2022@ 08:00 ΠΜ -
03:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

15/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε