19th Cyprus Grocery Retail Conference & 9th IN Business Grocery Retail Awards

15 Ιουνίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
797 797 people viewed this event.
Επί Πληρωμή

Από πρόκληση σε πρόκληση ο τομέας του λιανικού εμπορίου στην Κύπρου, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι απαιτήσεις του καταναλωτή αυξάνονται. Όπως και κάθε χρόνο, το 190 Cyprus Grocery Retail Conference & Awards έρχεται να ενημερώσει, να επιμορφώσει και να δώσει νέες ιδέες στους πρωταγωνιστές του τομέα. Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων θα τεθούν επί τάπητος όλες οι επερχόμενες τάσεις, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs. Πρωτοκλασάτα στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα τοποθετηθούν για καυτά θέματα, όπως η αύξηση του πληθωρισμού, τα ζητήματα που δημιουργούνται λόγω των ζητημάτων στην διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και τις συνεχείς τεχνολογικές καινοτομίες που βομβαρδίζουν καθημερινά τους επαγγελματίες του τομέα. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Εγγραφή

19th Cyprus Grocery Retail conference and 9th Grocery Retail Awards (Individual)
190.00
Έως: 15/06/2022 08:30 ΠΜ
19th Cyprus Grocery Retail conference and 9th Grocery Retail Awards (2 registrations)
170.00
Έως: 15/06/2022 08:30 ΠΜ
19th Cyprus Grocery Retail conference and 9th Grocery Retail Awards (3 registrations)
150.00
Έως: 15/06/2022 08:00 ΠΜ
19th Cyprus Grocery Retail conference and 9th Grocery Retail Awards (4registrations)
100.00
Έως: 15/06/2022 08:30 ΠΜ
19th Cyprus Grocery Retail conference and 9th Grocery Retail Awards (Individual)
152.00
Έως: 15/06/2022 08:30 ΠΜ
1η Συμμετοχή: €152 + 19% ΦΠΑ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, ECR Cyprus, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου)
19th Cyprus Grocery Retail conference and 9th Grocery Retail Awards (2 registrations)
136.00
Έως: 15/06/2022 08:30 ΠΜ
2η Συμμετοχή: €136 + 19% ΦΠΑ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, ECR Cyprus, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου)
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Χορηγοί

Χορηγοί

Κύριος χορηγός
Αλφαμέγα

Διαθέτοντας ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και άνω των 2000 εργαζομένων, οι Υπεραγορές ‘Αλφαμεγα είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο. Με την καινοτομία και τη συνεχή εξέλιξη να καθοδηγούν κάθε πτυχή της λειτουργίας της, η αλυσίδα υπεραγορών ‘Αλφαμέγα πρωτοπορεί και στον ψηφιακό μετασχηματισμό, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος στα καταστήματά της, αλλά και διαδικτυακά, μέσα από την επέκτασή της στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το 2020 έλαβε διεθνή αναγνώριση, με τη συμπερίληψή της στις 100 πιο καινοτόμες τεχνολογικά εταιρείες στον κόσμο, ενώ έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το πλούσιο πρόγραμμα ΕΚΕ που εφαρμόζει.

Χορηγοί
Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει πέραν των 40 χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Flexfin
Η Flexfin είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω τιμολογίων. Επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους, ιστορίας ή κερδοφορίας που έχουν εισπρακτέα από μεγάλους πελάτες μπορούν να χρηματοδοτούνται άμεσα αντί να περιμένουν εβδομάδες ή μήνες για αποπληρωμή, ανεβάζοντας τα τιμολόγια τους στην online πλατφόρμα. Δεν απαιτούνται εξασφαλίσεις ή προσωπικές εγγυήσεις και οι εγκριτικές διαδικασίες είναι γρήγορες και ευέλικτες, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη παρουσίας σε καταστήματα, υπογραφών σε πρωτότυπα έγγραφα, ή αναμονής σε ουρές ή γραμμές τηλεφώνου. Επισκεφθείτε σήμερα το www.flexfin.eu
JCC

Η JCC αναγνωρίζεται ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος ενός πλήρους φάσματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμών στην Κύπρο. Για τρεις δεκαετίες υποστηρίζει το τραπεζικό σύστημα και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια στις συναλλαγές με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την παροχή καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων. Η JCC παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει ανάγκες όπως την πρόληψη απάτης, την προσωποποίηση καρτών, την παρακολούθηση δικτύων ATMs, καθώς και υπηρεσίες hosting και συνέχισης εργασιών. Επίσης είναι ο πρώτος εγκεκριμένος πάροχος υπηρεσιών εμπιστοσύνης στην Κύπρο σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό (eIDAS) με δυνατότητα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών (EU Qualified Certificates) για ηλεκτρονικές υπογραφές και σφραγίδες.

ΚΕΑΝ Group

Η ΚΕΑΝ, κατέχοντας ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων FMCG υψηλής ποιότητας, ολοκλήρωσε 72 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας. Ο Όμιλος ΚΕΑΝ και οι θυγατρικές εταιρείες βρίσκονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς γνωστών προϊόντων, όπως τα KRAFT HEINZ, AMOY και KRI KRI. Η εταιρεία στοχεύει στην εξυπηρέτηση του χώρου εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του δικτύου HORECA. Τα ροφήματα KEAN παράγονται στη μονάδα παραγωγής στη Λεμεσό και διανέμονται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η εταιρεία υιοθετεί κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές πρακτικές σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από:
• Εμπορικές Εταιρείες-Προμηθευτές Λιανικού Εμπορίου
• Εταιρείες Λιανεμπορίου-Υπεραγορές
• Πολυκαταστήματα-Καταστήματα
• Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
• Εταιρείες Logistics
• Σύμβουλους Επιχειρήσεων
• Εμπορικές Τράπεζες
• Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
• Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
• Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Οργανωτής
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 110 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Υποστηρικτές
Με τη Στήριξη
Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών
Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου
ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Χορηγοί Επικοινωνίας
ALPHA Κύπρου

Ο ALPHA Κύπρου, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2016, εφάρμοσε και διατήρησε τη φιλοσοφία, το υψηλό επίπεδο και τον τρόπο λειτουργίας του ALPHA Ελλάδας. Επιλέγοντας τον Alpha Κύπρου, ο τηλεθεατής μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Στρατηγικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου επενδύουμε και δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία και Μυθοπλασία. Με μια άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα, ο ALPHA Κύπρου εισάγει καινοτόμες προσεγγίσεις στην ενημέρωση με ειδησεογραφικές εκπομπές από νωρίς το πρωί μέχρι κι αργά το βράδυ. Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ο Κύπριος τηλεθεατής μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Νίκη Λοϊζίδου

H Νίκη είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο niki.loizidou@imhbusiness.com και +357 22505621.

 

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

 

Ημέρα και ώρα

15 Ιουνίου 2022@ 08:00 ΠΜ -
03:00 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

15/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

 
Download Events ical

Κοινοποιήστε