2α IN Business Grocery Retail Awards

2α Grocery Retail Awards: Τα brands που έλαμψαν το 2014

Αυτά είναι τα τέσσερα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βραβεύτηκαν στα Δεύτερα IN Business Grocery Retail Awards.
-Ραβιόλες Χαραλαμπίδης Κρίστης,
-Εύρηκα Μασσαλίας Secrets,
-ΕΒΓΑ του Ταψιού και του Κουταλιού Κεράσματα από την Algida
-Kiddo Γάλα Σοκολάτας από την Α/φοί Λανίτη

Στην ανάδειξη των προϊόντων λήφθηκαν υπόψη κριτήρια όπως, η αύξηση των πωλήσεων ή του μεριδίου αγοράς, η καινοτομία και η διαχρονικά σταθερή ποιότητά τους, όπως τα αξιολόγησαν στελέχη των τμημάτων αγορών των μεγαλύτερων υπεραγορών της Κύπρου.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε το προϊόν «Ραβιόλες Χαραλαμπίδης Κρίστης Σπιτικές Γεύσεις». Το βραβείο απένειμε ο κ. Ανδρέας Χατζηαδάμου, Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών και παρέλαβε ο κ. Άνθιμος Ανθίμου, διευθυντής τμήματος κατεψυγμένων, Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Το δεύτερο βραβείο απέσπασε το προϊόν «Εύρηκα Μασσαλίας Secrets». Το βραβείο απένειμε ο κ. Γιώργος Βασιλόπουλος, εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου G.A.P Vassilopoulos και παρέλαβε ο κ. Ιάσονας Νεοφύτου, Γενικός Διευθυντής, της Εύρηκα.
Το τρίτο βραβείο απέσπασε το προϊόν «ΕΒΓΑ του ταψιού και του κουταλιού από την Algida». Το βραβείο απένειμε ο βουλευτής και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, Ανδρέας Μιχαηλίδης και παρέλαβε ο κ. Χρήστος Γιάγκου, Διευθυντής Πωλήσεων Παγωτού της Unilever Tseriotis, που διανέμει το προϊόν στην Κύπρο.
Το τέταρτο βραβείο απέσπασε το προϊόν «Kiddo Γάλα Σοκολάτας από την Α/φοι Λανίτη». Το βραβείο απένειμε ο κ. Thierry Noyer, general manager της Carrefour Cyprus και παρέλαβε ο κ. Nίκος Μπενιουδάκης, Μarketing Manager της Α/φοι Λανίτη.

Διοργανωτές των βραβεύσεων ήταν η ΙΜΗ και το περιοδικό INBusiness