Η Εταιρεία

“H ΙΜΗ κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων και των business media της.”

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχειρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες- Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal, και του REPORTER. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες – επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας. Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Συνέδρια και εκδηλώσεις ΙΜΗ

Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 εκδηλώσεων σε φυσική,
υβριδική και διαδικτυακή μορφή:

Συνέδρια και εκθέσεις

που καλύπτουν όλους τους τομείς της οικονομίας

Διεθνή συνέδρια

σε Κύπρο και εξωτερικό

Συνέδρια και
εκδηλώσεις πελατών

Επιχειρηματικές
βραβεύσεις

Μέσα από τις δραστηριότητες της η ΙΜΗ

Προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να δικτυωθούν, να εντοπίσουν και να συνδεθούν με νέο πελατολόγιο και συνεργάτες, να επικοινωνήσουν με νέα ακροατήρια και να εντοπίσουν ευκαιρίες επέκτασης των δραστηριοτήτων τους. Όλες οι υπηρεσίες της ΙΜΗ – από τα μηνιαία περιοδικά , τα Ψηφιακά Μέσα και τις κορυφαίες επιχειρηματικές διοργανώσεις – εμπνέουν την αγορά.

IMH Media

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν. Κάντε την εγγραφή σας πιο κάτω.
Περισσότερα
Στελεχωμένο με τη μεγαλύτερη ομάδα οικονομικών & business συντακτών της Κύπρου, μεταφέρει στους χρήστες κάθε μέρα, λεπτό προς λεπτό, όλα τα νέα & τις εξελίξεις της κυπριακής αγοράς & των επιχειρήσεων από όλους τους τομείς της οικονομίας. Πάνω από 50.000 στελέχη, μάνατζερ & επιχειρηματίες το χρησιμοποιούν για oλοκληρωμένη & αξιόπιστη ενημέρωση.
Περισσότερα
Το IN BUSINESS Daily Newsletter είναι το μόνο καθημερινό-οικονομικό newsletter της κυπριακής αγοράς. έχει καθιερωθεί ως η κύρια πηγή ειδήσεων για χιλιάδες στελέχη. Αποστέλλεται καθημερινά μέσω e-mail σε 50 ,000 opinion leaders από των χώρο των επιχειρήσεων.
Περισσότερα
Δημιουργήθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, αποτελεί ένα έντυπο που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, και διαθέτει ένα μοναδικό όσο & πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, με άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες & άντρες, Κύπριους & μη.
Περισσότερα
Στόχος: να παραμένει η προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού & επενδυτικού κέντρου γι’ αυτό και το κοινό του μπορεί να περιγραφεί ως «high-net worth individuals». Θεματολόγιό: είναι ποικίλο αλλά επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τους professionals (λογιστές, δικηγόρους), τα χρηματοοικονομικά, τις ευκαιρίες για επένδυση, εταιρικά νέα, κτλ.
Περισσότερα
Για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις της IMH κάντε εγγραφή στο Newsletter.
Περισσότερα
Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. Το application του REPORTER μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android.
Περισσότερα
Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας καθημερινά στο Email σας.
Περισσότερα

Company Pack

Το Company Pack της ΙΜΗ περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας για το 2022. Αναλυτικότερα, καταγράφονται όλα τα Κλαδικά Συνέδρια / Συνέδρια Πελατών / Διεθνή Συνέδρια / Διαδικτυακά Συνέδρια καθώς επίσης και το price list όλων των media της εταιρείας.

IMH ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ