3α ΙN Business Grocery Retail Awards

3α ΙN Business Grocery Retail Awards: Τα προϊόντα που διακρίθηκαν στην αγορά

Πέντε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης συμπληρώνουν την γκάμα των φετινών βραβευθέντων στα τρίτα IN Business Grocery Retail Awards, που πραγματοποιήθηκαν στις 2 Ιουνίου, στο Hilton Park, με παρουσιάστρια τη Βίβιαν Κανάρη και χορηγό τον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι τα προϊόντα που διακρίθηκαν στις βραβεύσεις ήταν:
• το Aιγινό Βιολογικό Κεφίρ, ένα μείγμα μικροοργανισμών με προέλευση τον Καύκασο, το οποίο παράγεται από τη Riverland Bio Farm Ltd
• η συσκευασία πλαστικής φιάλης φρέσκου γάλακτος ενός λίτρου με χερούλι και καπάκι ασφαλείας της Χαραλαμπίδης Κρίστης που ξεχωρίζει για λόγους αισθητικής, υγιεινής αλλά και πρακτικότητας.
• η KEO Beer Light, all malt lager μπύρα με χαμηλότερο αλκοόλ και λιγότερες θερμίδες από την ΚΕΟ Plc
• το υπερσυμπυκνωμένο Μαλακτικό Ρούχων Lenor το οποίο προσφέρει τέσσερις φορές περισσότερες πλύσεις ανά λίτρο, σε σχέση με άλλα μη συμπυκνωμένα μαλακτικά. Παράγεται από την Procter & Gamble και διανέμεται στο νησί από την Diplomat Distributors Cyprus Ltd
• η σειρά αποξηραμένων φρούτων Serano Snackin’ Good της Serano (E. Neophytou Trading Ltd) η οποία προσφέρεται στην καινοτόμο για την Κύπρο επανασφραγιζόμενη συσκευασία flexible packaging, αλλά και σε δισκάκι.

Τα ΙN Business Grocery Retail Awards παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos.