5α CIPA International Investment Awards hosted by GOLD Magazine

Η λαμπερή βραδιά των 5ων CIPA AWARDS
Πλήθος κόσμου από την πολιτική και πολιτειακή ζωή του τόπου, επιχειρηματίες και ξένοι επενδυτές παρευρέθηκαν στην πέμπτη απονομή των CIPA International Investment Awards.

Εννιά συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στα πλαίσια των φετινών CIPA International Investment Awards hosted by Gold. Οι Absolute Investment Group, Atterbury Europe, Diplomat Cyprus, EMMA Delta, European Investment Bank, Gemini Real Estate, GO Plc, MSC Shipmanagement και Renaissance Capital απέσπασαν τα βραβεία του θεσμού, που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά. Παράλληλα, τιμητικό βραβείο δόθηκε στην European Investment Bank για την στήριξη των επενδύσεων στην κυπριακή οικονομία.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν, για ακόμη μια φορά, η επιβράβευση ξένων επενδυτών, εταιρειών και ατόμων, που συνέβαλαν στην ανάδειξη της Κύπρου σε διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν άτομα της πολιτικής και πολιτειακής ζωής του τόπου, επιχειρηματίες και ξένοι επενδυτές.

Tα πέμπτα CIPA International Investment Awards, παρουσίασε η PwC. Χρυσός χορηγός η Eurobank Cyprus και αργυροί χορηγοί οι TFI Markets και Chivas Regal Extra. To θεσμό που τελούσε υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, διοργάνωσαν η ΙΜΗ, το περιοδικό Gold και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA).