7α CIPA Internationtional Investment Awards hosted by GOLD Magazine

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 7ων CIPA International Investment Awards

Συνολικά επτά ήταν οι εταιρείες και οργανισμοί, οι οποίοι βραβεύθηκαν στο πλαίσιο της 7ης τελετής απονομής των Invest Cyprus CIPA International Investment Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, υπό την αιγίδα του Προέδρου Αναστασιάδη.

Νικήτριες των φετινών βραβείων αναδείχθηκαν οι εταιρείες:

  • Olympia Group
  • ExxonMobil
  • DP World
  • Uniteam Marine Limited
  • Eurobank και Arab Satellite Communications Organization (Arabsat)
  • Τιμητικό βραβείο για τη ευρύτερη συνεισφορά της στην κυπριακή οικονομία απονεμήθηκε στην Τράπεζα Αναπτύξεως του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe Development Bank)

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, βραβεύθηκαν εταιρείες, οι οποίες συνέβαλαν έμπρακτα στην κυπριακή οικονομία, καθώς και προσωπικότητες, οι οποίες συμμετείχαν ενεργά στην ανάπτυξη του νησιού ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, μέσω της δημιουργίας βέλτιστων πλαισίων επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της φετινής απονομής ήταν πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές, καθώς και επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών.

Tα βραβεία παρουσίασε ως μέγας χορηγός η PwC Κύπρου, ενώ χρυσός χορηγός ήταν η Εurobank Cyprus και αργυροί χορηγοί η ΤFI Markets και η βότκα Grey Goose.

Τιμητικό βραβείο στην Τράπεζα Αναπτύξεως του Συμβουλίου της Ευρώπης

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση