15ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης

21 Σεπτεμβρίου 2021
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
190 190 people viewed this event.

15 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Συνέδριο Ανάπτυξης Γης που συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πολυαναμενόμενες ετήσιες διοργανώσεις και το οποίο θα προσελκύσει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, όπως και επαγγελματίες του κλάδου, για να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς, να αναλύσουν ζητήματα που απασχολούν τους παρεμφερείς κλάδους και να διερευνήσουν αναδυόμενες ευκαιρίες. Πρόκειται για την παραδοσιακά μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τους κλάδους Ανάπτυξης Γης και Ακινήτων της Κύπρου, με στόχο να τους πληροφορήσει έγκαιρα κι έγκυρα για τις εκτιμήσεις και προβλέψεις των επόμενων ετών.

Κόστος συμμετοχής: €150 + 19% ΦΠΑ ανά άτομο**

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Μετά και την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass: 1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού, τουλάχιστον να έγινε η πρώτη δόση και να έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες (κάρτα εμβολιασμού), ή 2) αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας), ή 3) πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ώρες πριν το συνέδριο. Παρακαλούμε όπως έχετε στην κατοχή σας σχετικό SafePass, σε περίπτωση που σας ζητηθεί, για έλεγχο. (ΣΗΜ: Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό πιθανό να γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού.)

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Προεδρεύων
Κίκης Αθηνοδώρου

BSc (Hons), ΜRICS., Διευθύνων Σύμβουλος, Κίκης Αθηνοδώρου και Συνεργάτες Λτδ

Ο Κίκης Αθηνοδώρου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CIPA και Διευθυντής της Κίκης Αθηνοδώρου & Συνεργάτες Λτδ, που ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. Ήταν πρώην Πρόεδρος του Σύνδεσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Reading (Μεγάλη Βρετανία) στον τομέα της διαχείρισης γης, μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), εγγεγραμμένος Κτηματομεσίτης και μέλος του Royal Institute of Chartered Surveyors (MRICS) με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Εκτιμήσεων.

Ομιλητές
Νίκος Νουρής

Υπουργός Εσωτερικών, Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Νίκος Νουρής γεννήθηκε στον Αγιο Αντώνιο και σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ταυτόχρονα με την επαγγελματική του δραστηριοποίηση το 1987 εκλέγεται Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λευκωσίας –Κερύνειας και Γραμματέας του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Το 1996 εκλέγεται στην πενταμελή εκτελεστική επιτροπή του Κοινοπολιτειακού Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ το 1999 εκλέγεται Πρόεδρος του Παγκυπρίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και το 2009 Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακευτικών Συλλόγων θέσεις που διατηρεί μέχρι το 2013. Πρωτοστατεί στη διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων για την προαγωγή του θεσμού της συνεχούς επιμόρφωσης των φαρμακοποιών και γίνεται εμπνευστής της ιδέας για αξιοποίηση των ιδιωτικών φαρμακείων σαν κέντρων παροχής κοινωνικής προσφοράς. Συμμετέχει ενεργά στο εθελοντικό κίνημα ως μέλος της επιτροπής δεοντολογίας του ογκολογικού κέντρου της Τράπεζας Κύπρου και του Συμβουλίου Διαχειριστών του Medic Alert, του Ιδρύματος «Μικροί Εθελοντές», ενώ γίνεται μέλος των Γιατρών του Κόσμου και συμμετέχει ενεργά σε αποστολές στο εξωτερικό για την παροχή βοήθειας και φροντίδας σε πληγείσες περιοχές της υφηλίου. Από το 1996 έως το 2013 διατελεί δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Λευκωσίας Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της Επιτροπής. Αναζωογόνησης της παλιάς Λευκωσίας και της Βιομηχανικής Περιοχής Καϊμακλίου και συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση πολιτικής στον Δήμο Λευκωσίας. Το 2011 κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στις Βουλευτικές εκλογές και κατατάσσεται δεύτερος επιλαχόντας και τον Μάρτη του 2013 εισέρχεται στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Τον Μάιο του 2016 κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος στις Βουλευτικές εκλογές και πετυχαίνει την επανεκλογή του, ενώ τον Απρίλη του 2018 εκλέγεται στη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ. Τον Δεκέμβριο του 2019 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον εμπιστεύεται και τον διορίζει Υπουργό Εσωτερικών.

Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου
Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος, Cybarco Development Ltd

Ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου είναι ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Cybarco Development Ltd, μέλος του Ομίλου Λανίτη, και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Limassol Marina Ltd, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy Limassol Seafront Ltd, καθώς και Mέλος άλλων Διοικητικών Συμβουλίων. Διευθυντικό στέλεχος, με πολυετή, εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Pepsico International και η Procter & Gamble, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Texas at Austin (με υποτροφία Fulbright) και απόφοιτος του University of Manchester στον κλάδο Χρηματοοικονομικών και Οικονομετρίας (First-class honours).

Κυριάκος Ταλαττίνης

BSc (Hons), MRICS, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, Διευθυντής της Rois Nicolaides, K. Talattinis, Ph. Christodoulou (Property Consultants) LLC

Ο Κυριάκος Ταλαττίνης ξεκίνησε την καριέρα του ως Εκτιμητής Ακινήτων από το 1992-1995 στο Γραφείο Ρόης Νικολαΐδης & Συνεργάτες, στην συνέχεια ως βοηθός υπεύθυνος για τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου από το 1996-2000 και από το 2001 μέχρι σήμερα είναι Περιφερειακός Διευθυντής στα Γραφεία Rois Nicolaides, K.Talattinis, Ph.Christodoulou, Property Consultants LLC, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου. Έχει πολύχρονη πείρα στις Εκτιμήσεις, Διαχείριση, Ανάπτυξη Ακίνητης Ιδιοκτησίας, Μελέτες Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης ακινήτων, Εταιρική Στρατηγική Ακινήτων (Corporate Property Strategy), Αστική Ανανέωση (Urban Regeneration), Απαλλοτριώσεις, Πολεοδομικούς Περιορισμούς, Επενδυτική Στρατηγική Ακινήτων και επίσης πολύχρονη πείρα και σαν εμπειρογνώμονας μάρτυρας για Δικαστικές υποθέσεις και για ετοιμασία Μελετών μέσα στα πλαίσια του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμου. Διατέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ και είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου (ΣΕΕΑΚ).

Παύλος Λοΐζου

Διευθύνων Σύμβουλος, WiRE FS

Ο Παύλος Λοΐζου είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της WiRE FS, μια εταιρεία PropTech που φέρνει διαφάνεια στην αγορά ακινήτων χρησιμοποιώντας καινοτόμα τεχνολογία που βοηθά άτομα και εταιρείες να διερευνήσουν την αγορά και να εκτιμήσουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν ακίνητα. Έχει πρακτική εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων, έχοντας ιδρύσει και διατελέσει επικεφαλής της πλατφόρμας ακινήτων της Gordian Holdings, ιδρύσει και ήταν διευθυντής της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου (REMU) και συνέταιρος στην εταιρεία Resolute Asset Management. Από το 2016 οι ομάδες του έχουν διαθέσει περιουσιακά στοιχεία ακίνητης περιουσίας άνω των 1,4 δισ. Ευρώ και έχουν ολοκληρώσει έργα και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στη Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Γιάννης Μισιρλής
Διευθυντής Imperio Group

Ο Γιάννης Μισιρλής είναι ιδρυτής και διευθυντής του Ομίλου Imperio. Διατελεί αναπληρωτής πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΒΕ και Προέδρος της Επιτροπής ακινήτων του ΚΕΒΕ. Σπούδασε στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη. Κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακό στην Πληροφορική από το πανεπιστήμιο UCL καθώς και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Instituto de Empresa (IE).

Χρίστος Χριστοδούλου
Πρόεδρος, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου και Αρχιτέκτονας/Συνέταιρος, SIMPRAXIS ARCHITECTS

Architect RIBA, Πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου , Partner Simpraxis Architects LLC

Ο Χρίστος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1973 και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Manchester, όπου αποφοίτησε το 1997. Ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα από το 1997, σε γραφεία στην Αγγλία, Κύπρο και στο Masterplan Λευκωσίας. Το 2003 ίδρυσε το γραφείο SIMPRAXIS Architects. Έχει λάβει μέρος και έχει διακριθεί σε αρκετούς Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς με τέσσερα πρώτα Βραβεία. Έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα, τόσο του δημοσίου, όσο και ιδιωτικά, με αρκετά από αυτά να έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα του εξωτερικού. Έργα του έχουν επίσης επιλεχθεί για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής Mies Van Der Rohe καθώς και στην Biennale Βενετίας. Το 2019 βραβεύτηκε με Κρατικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής. Διετέλεσε μέλος και είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά των Αρχιτεκτόνων μέσω οργανώσεων, οργανισμών και θεσμών: Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου (διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου το 2003- 2004, Γενικός Γραμματέα το 2013 και Πρόεδρος από το 2014 μέχρι και σήμερα) / Γενικός Ταμίας ΕΤΕΚ / Γενικός Γραμματέας ΣΠΜΑΚ / ΕΤΕΚ (Μέλος Επιτροπής Έρευνας, Κρατικής Αρχιτεκτονικής Πολιτικής, Επαγγελματικής Ασφάλισης) / Εκπρόσωπος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου στην Μικτή Επιτροπή Δομικών Συμβολαίων Κύπρου (ΜΕΔΣΚ) / Εκπρόσωπος της Κύπρου στο Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων Ευρώπης (Architects Council of Europe) / Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης (ΚΟΑΓ) / Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Δασικών Βιομηχανιών / Μέλος της Επιτροπής Αισθητικού Ελέγχου του Δήμου Λευκωσίας / Μέλος στο Architects Registration Board (ARB) / Μέλος στο Royal Institute of British Architects (RIBA)

Πάνος Δανός

Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΑΝΟΣ Διεθνείς Σύμβουλοι και Εκτιμητές Ακινήτων

Ο Πάνος Δανός, είναι απόφοιτος B.Sc. Land Management από το Reading University, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των ακινήτων στην Κύπρο, Ελλάδα, Σερβία, Αλβανία και Βουλγαρία. Επίσης, αποτελεί Μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου, Expert Valuer by Professional Certification, Εξεταστής RICS, Εγγεγραμμένος Εκτιμητής ως Ειδικός Πραγματογνωμών σε Δικαστήρια, Μέλος της υποεπιτροπής εκτιμητών ΕΤΕΚ, Πρώην Ταμίας και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Member of the Institute of Revenues Rating and Valuation, Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής, Chartered Environmentalist, Fellow of the Royal Institution of Chartered Surveyors, Μέλος του European Society of Chartered Surveyors, Μέλος του Hellenic Institute for Project Management, Μέλος FIABCI, Estate Management Club, IPF, ASA και ERES.

Tony Costa

CEO, Century21

Ο Tony Costa είναι διευθύνων σύμβουλος της CENTURY 21 Greece and Cyprus, του μεγαλύτερου οργανισμού πωλήσεων ακινήτων στον κόσμο. Η CENTURY 21 δραστηριοποιείται διεθνώς σε 86 χώρες, με 155.000 μεσίτες και συνεργάτες πωλήσεων σε περισσότερα από 14.000 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Είναι ο ηγέτης μιας από τις κορυφαίες εταιρείες πωλήσεων ακινήτων στο νησί, με γραφεία στη Λεμεσό, την Πάφο και τη Λάρνακα. Η μεγαλύτερη πρόκληση του Tony τώρα είναι η συνεχιζόμενη προσπάθεια επέκτασης της εταιρείας με την ίδρυση του 1ου γραφείου CENTURY 21 στην Ελλάδα. Με 10 χρόνια διεθνή εμπειρία σε διάφορους βασικούς ρόλους καθώς και με την επαγγελματική του γνώση στον κατασκευαστικό κλάδο και στο τομέα ακινήτων στη Μέση Ανατολή, Ασία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο, προσφέρουν στην εταιρεία ένα πλήρες φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και τον καθιστούν σε θέση να μπορεί να αναγνωρίσει και να εκτιμήσει τις προσδοκίες των πελατών και χτίση εμπιστοσύνη.

Παναγιώτης Αλεξάνδρου

CEO/Founder, Kition Ocean Holdings Ltd

Ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου είναι ο Ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Kition Ocean Holdings Ltd, στην οποία παραχωρήθηκε μακροχρόνια μίσθωση από την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας για την διαχείριση και την ανοικοδόμηση του υπάρχοντος Λιμανιού & της Μαρίνας της Λάρνακας. Το έργο αυτό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης στην Κύπρο. Περιλαμβάνει την κατασκευή ακινήτων μικτής χρήσης (Ξενοδοχεία, γραφεία, διαμερίσματα, βίλες πάνω στο κύμα, Ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις στέγασης φοιτητών, Ιατρικό Κέντρο, τοπική Αγορά κ.τ.λ). Ο κ Αλεξάνδρου έχει περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, χρηματοοικονομικών εταιρειών, εταιρειών επενδύσεων, εταιρειών στον τομέα του εμπορίου και της ενεργειακής βιομηχανίας. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε διευθυντικές θέσεις και κατέχει διευθύνουσες θέσεις σε διάφορους οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο. Είναι κάτοχος B.Eng. in Electronic and Electrical Engineering με Διοίκηση από το Πανεπιστήμιου του Surrey,στο Ηνωμένο Βασίλειο και MBA από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Νικόλας Κάρουλλας

Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Εταιρειών Κάρμα

O Νικόλας Κάρουλλας το 2009 και σε ηλικία 23 ετών, έχει λάβει τα ηνία του ομίλου Κάρμα από τον ιδρυτή και πατέρα του Χαράλαμπο Κάρουλλα. Μέσα από αντίξοες συνθήκες και δύσκολες εποχές, ο όμιλος έχει καταφέρει με επιτυχία να ολοκληρώσει και παραδώσει πέραν των 25 εμβληματικών οικιστικών συγκροτημάτων, να εργοδοτεί σήμερα 120 άτομα προσωπικό και να έχει πέραν των 300 συνεργατών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στην Αγγλία, είναι μέλος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Γης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, έχει ιδρύσει το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Karma Foundation και είναι ένας εκ των ιδρυτών και συνεταίρων στο νέο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην Λάρνακα.

Σίμος Σιμιλλίδης

Commercial Director, Pafilia Property Developers Ltd

Ο Σίμος Σιμιλλίδης σπούδασε Διοίκηση Φιλοξενίας στο το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα στις ΗΠΑ και είναι κάτοχος MBA με ειδικότητα στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Nova στη Φλόριντα. Είναι πολύτιμο μέλος της οικογένειας Pafilia εδώ και είκοσι χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατείχε τις θέσεις του Sales Director, Sales and Marketing Director και από το 2015 ανέλαβε την ηγεσία του Εμπορικού τμήματος. Η αποστολή του ως Cοmmercial Director είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση της Pafilia στην αγορά ακινήτων της Κύπρου. Διαχειρίζεται μια πολυπολιτισμική ομάδα που εδρεύει σε γραφεία σε όλο τον κόσμο, με στόχο να εμπλουτίσει το πελατολόγιο και να προσελκύσει επενδύσεις από νέες αγορές για τα προϊόντα της εταιρίας στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Flora Harley

Deputy Editor of The Wealth Report, Knight Frank, UK

Flora Harley’s role includes producing and contributing to research reports on global wealth and the economic and geopolitical trends which impact on residential real estate markets. Flora is Deputy Editor of Knight Frank’s flagship publication The Wealth Report and regularly presents to internal and external audiences. Flora regularly produces analysis of the Global Super-prime ($10m+) and Ultra-prime ($25m+) markets, as well as notable publications such as The Global Development Report, Branded Residences and editing Urban Futures, Knight Frank’s report on global housing affordability. Prior to joining Knight Frank, Flora worked within KPMG’s Economic team and for the UK Government as an Assistant Economist.

Χριστόφορος Αναγιωτός
Διοικητικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Τομέα Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης, KPMG Limited
Ο Χριστόφορος Αναγιωτός είναι o επικεφαλής του Deal Advisory της KPMG Κύπρου. Εργάζεται με τη KPMG από το 1996 και από το 2008 είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών (BSc) από το London School Economics και τους επαγγελματικούς τίτλους FCA και Corporate Finance Qualification, του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Είναι επίσης Επικεφαλής του Τομέα Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης της KPMG στην Κύπρο. Με συνολική εμπειρία πέραν των 20 ετών, έχει μακρόχρονη εμπειρία στον Τομέα των Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης έχοντας συμβουλεύσει επιχειρήσεις, επενδυτικά ταμεία, οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και ιδιώτες. Τα έργα των οποίων έχει ηγηθεί σε σχέση με τον Τομέα περιλαμβάνουν Μελέτες Βιωσιμότητας, Αποτιμήσεις, Αναδιαρθρώσεις Δανεισμού, Μελέτες Δέουσας Επιμέλειας, Μελέτες Στρατηγικής και διαχείρισης/αξιοποίησης ακινήτων, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις κ.ά.
Παντελής Λεπτός
Συμπρόεδρος, Όμιλος Εταιρειών Λεπτός
Ο Παντελής Μ. Λεπτός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στο International Finance, Trade and Shipping από το City University. Είναι Συμπρόεδρος του Ομίλου Εταιριών Leptos, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ιδιωτικούς Ομίλους στην Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Εταιρείας “Leptos Calypso Hotels Ltd”. Είναι επίσης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της “ΚΑΡΚΑΒΑΤΣΟΣ & ΣΙΑ Τουριστική Α.Ε.” Είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του “Neapolis University Pafos” και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Εταιρείας “Πανδώρα Επενδύσεις Δημόσια Λτδ”. Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών άλλων εταιρειών. Είναι, επίσης, Επίτιμος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και Επίτιμος Πρόξενος για την Τζαμάικα στην Κύπρο. Ο Παντελής Λεπτός υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Πάφου και πρώην Ταμίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της FIABCI Κύπρου.
Γιώργος Μούντης
Συνδιευθύνων Συνέταιρος, Chrysostomides Advocates & Legal Consultants

Ο Γιώργος Μούντης έχει εκτενή εμπειρία σε διάφορους τομείς εμπορικού, τραπεζικού και εταιρικού Δικαίου με έμφαση στους τομείς των εταιρικών διαφορών, συμπεριλαμβανομένων των διαφορών μετόχων, διαδικασιών εκκαθάρισης και διαφορών σε σχέση με διεθνή και εγχώρια Εμπιστεύματα (Trusts), της εμπορικής και εταιρικής απάτης, και ασφαλιστικών μέτρων. Έχει επίσης εκτενή εμπειρία σε θέματα Διαιτησίας , είναι Fellow του Chartered Institute of Arbitrators (FCiArb) και διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής (CEDR). Ενεργεί ως σύμβουλος σε πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σχεδιασμό πλάνων διαδοχής (Succession Planning). Παράλληλα, έχει εκτεταμένη εμπειρία στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού και κατέχει δίπλωμα στα Οικονομικά του Δικαίου του Ανταγωνισμού.

Ελευθερία Βοσκαρίδου
Διευθύνων Σύμβουλος, Blackbook Agency Ltd

Η Ελευθερία Βοσκαρίδου είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Blackbook Agency Ltd. Εξειδικεύεται στον τομέα του Στρατηγικού και Digital Μάρκετινγκ και της Επικοινωνιακής πολιτικής με εμπλοκή σε σημαντικά έργα από το χώρο των ακινήτων, του τουρισμού, των επενδύσεων και άλλων. Εργάστηκε αρχικά στο Τμήμα Ξένων Δικαιωμάτων, Marketing & PR στον οργανισμό Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα στην Αθήνα. Το 2011 εντάχθηκε στο Τμήμα Marketing του Limassol Marina και το 2016 ανέλαβε τα ηνία του Tμήματος Marketing & PR για το Limassol Del Mar. Είναι απόφοιτος Γαλλικής Λογοτεχνίας με μεταπτυχιακό Πολιτισμικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Paul Valery III του Montpellier της Γαλλίας.

Anastasia Yianni

(MSc Real Estate) CEO of Cyprus Sotheby’s International Realty

Anastasia Yianni has been working in Real Estate for the last 20 years. Cyprus Sotheby’s International Realty is a brokerage specializing in working with HNW and UHNWI interested in investment opportunities in Cyprus. Sotheby’s International Realty is the largest real estate network of luxury real estate with presence in 74 countries worldwide.

Σάββας Σαββίδης

Δικηγόρος-Συνέταιρος, Michael Kyprianou & Co LLC

Ο Σάββας Σαββίδης είναι ένας εκ των συνεταίρων και διευθυντής της Michael Kyprianou & Co LLC και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου Πάφου ενώ φέτος έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στα νομικά δρώμενα και στην Michael Kyprianou & Co LLC. Ειδικεύεται στην επίλυση διαφορών, το δίκαιο ιδιοκτησίας και κατασκευών, το εταιρικό δίκαιο και το δίκαιο μετανάστευσης. Πολύ συχνά επαινείται από γνωστούς διεθνείς και αναγνωρισμένους νομικούς καταλόγους όπως, The Legal 500, Who’s Who Legal και Cham­bers για την εκτενή εμπειρία του. Επιπλέον, έχει μπει 4 φορές, στη λίστα του City Wealth ως κορυφαίος δικηγόρος στην Κύπρο. Το 2019 παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας το Ειδικό Βραβείο Εξαγωγών στην κατηγορία Εξαγωγών Υπηρεσιών για Νομικές Υπηρεσίες, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Μιχάλης Δ. Ζαβός
CEO, D. Zavos Group Land & Building Developers

Ο Μιχάλης Δ. Ζαβός σπούδασε Διεύθυνση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Το 1989 επέστρεψε στην Κύπρο οπόταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης αρχικά ως διευθυντής και στη συνέχεια ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Δ. Ζαβός που δραστηριοποιείται στον τομέα Ακινήτων, Ανάπτυξης και Διαχείρησης Ακινήτων. Το 2019 ο Μιχάλης Δ Ζαβός έχει βραβευτεί από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Ακίνητα – Κατασκευές – Ανάπτυξη Γης και έχει υπηρετήσει σε διάφορα δημόσια και ιδιωτικά διοικητικά συμβούλια. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, του CTL Collage, ενώ είναι πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αντώνης Παπαδόπουλος Δ.Ε.

Χάρης Κουρέας

Chief Retail Officer, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Ο Χάρης Κουρέας είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της M.M. Makronisos Marina Ltd, εταιρεία η οποία αναπτύσει το έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, μιας πολυτελούς μαρίνας superyacht και οικιστικής ανάπτυξης στην Κύπρο. O Χάρης έχει εκτενή εμπειρία σε διευθυντικές και ανώτατες διοικητικές θέσεις σε διάφορους τομείς, όπως τηλεπικοινωνίες, τεχνολογίας πληροφοριών, εταιρικές υπηρεσίες (fiduciary), πωλήσεις, μάρκετινγκ και διαχείριση εμπορικών μονάδων και εγκαταστάσεων. Ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ο Χάρης αποτέλεσε επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων πωλήσεων, και μάρκετινγκ, της ανάπτυξης εργασιών καθώς και της εμπορικής ζώνης. Πλεόν από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, ο Χάρης είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες F&B και την εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Διαχειρίζεται καθημερινές δραστηριότητες του τμήματος καθώς και το προσωπικό και ηγείται της προσπάθειας επέκτασης των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εμπορικές στρατηγικές.

Μάρκος Χριστοδούλου
Συνέταιρος / Υπεύθυνος Πωλήσεων, Όμιλος Εταιρειών Quality
Ο κ. Μάρκος Α. Χριστοδούλου απόκτησε το δίπλωμα B.Sc. (hons) στην διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Salford, Αγγλίας το 1996. Επιστρέφοντας στην Κύπρο αρχικά ασχολήθηκε με την προώθηση πωλήσεων στον τουριστικό τομέα. Αργότερα ασχολήθηκε με την διεύθυνση χρηματιστηριακού γραφείου μέχρι το έτος 2001, έτος το οποίο δημιουργήθηκε ο όμιλος εταιρειών Quality του οποίου είναι μέτοχος και κατέχει την θέση του διευθυντή πωλήσεων. Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. της Amathus Public Limited, V.K.C.A. Quality Limited, Savvas Kakos & Associates Limited, V.K.C. Quality Management Services Limited, V.K.C. Quality Developments Limited, V.K.C. Quality Estates Limited, Carpe Tempus Limited, Coralworks Limited, ACA Enterprises Limited, VK & SM Solid Chain Limited, A& N Vasiliou Limited, Κ.Κ. Anastasia Properties Limited, Cyprus GCC Countries και αντιπρόεδρος του Cyprus Land & Building Developers Association.
Δρ. Αντρέας Ασσιώτης
Μέλος Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου και Επικεφαλής Οικονομολόγος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας
Ο Αντρέας Ασσιώτης είναι ο Επικεφαλής Οικονομολόγος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, μίας από τις τρεις συστημικές τράπεζες στην Κύπρο, όπου ηγείται των οικονομικών αναλύσεων και ερευνών. Επίσης, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου και Πρόεδρος της καθοδηγητικής επιτροπής της Μακροχρόνιας Οικονομικής Στρατηγικής χώρας. Παράλληλα, προεδρεύει του Διοικητικού Συμβουλίου του Cyprus Blockchain Technologies. Έχει δημοσιεύσεις σε περιοδικά στους τομείς της μακροοικονομίας και της οικονομικής ανάπτυξης, ενώ κατείχε ακαδημαϊκές και συμβουλευτικές θέσεις σε διάφορους κυπριακούς και διεθνείς οργανισμούς.
Ανδρέας Γεωργαλλής

Εκτελεστικός Σύμβουλος, Elements Capital Management Ltd

Ο Ανδρέας Γεωργαλλής είναι Εκτελεστικός Σύμβουλος της Elements Capital Management, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά εναλλακτικών επενδύσεων, με εξειδίκευση στους τομείς των επισφαλών στοιχείων ενεργητικού καθώς και εξειδικευμένων επενδύσεων (special situations). Είναι επικεφαλής των δραστηριοτήτων της εταιρείας που εδρεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, έχει εργαστεί ως Chief Operating Officer στην Elements Capital Partners, ως Corporate Finance Associate στην Egnatia Securities και ως Χρηματοοικονομικός Αναλυτής στην GE Capital. Ο κ. Γεωργαλλής είναι Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA), ενώ είναι κάτοχος πτυχίου (ΒEng) μηχανολόγου μηχανικού από το Imperial College του Λονδίνου και μεταπτυχιακού διπλώματος στην διοίκηση επιχειρήσεων (MΒΑ) του INSEAD στο Παρίσι

Γιώργος Καμπανέλλας
Γενικός Διευθυντής, Invest Cyprus
Ο Γιώργος Καμπανέλλας είναι ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) και ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Επενδυτικών Ταμείων (CIFA). Διαθέτει σχεδόν είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με τη ΓΔ Ανταγωνισμού στις Βρυξέλλες και απευθείας με τους Κύπριους Υπουργούς Υγείας και Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Ο κ. Καμπανέλλας ασχολήθηκε ενεργά με την ανάπτυξη του τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, με τη διαδικασία αδειοδότησης, εξερεύνησης και εκμετάλλευσης, καθώς και με την προώθηση διμερούς και πολυμερούς συνεργασίας σε περιφερειακό επίπεδο. Καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του, είχε επίσης ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου και στη λειτουργία των σχετικών διαδικασιών αδειοδότησης για την προσέλκυση Άμεσων Ξένων Επενδύσεων σε τομείς στρατηγικής σημασίας και έργα υποδομής μεγάλης κλίμακας, όπως ο τερματικός σταθμός Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) στο Vasilikos Energy Center, το Cyprus Techno Park, ο EuroAsia Interconnector και το City of Dreams Mediterranean, το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο θέρετρο καζίνο στην Ευρώπη, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο έργο ΑΞΕ στην Κύπρου.
Χορηγοί

Χορηγοί

CENTURY 21®️

Η CENTURY 21®️ έχει ιδρυθεί το 1971 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ακινήτων στον κόσμο. Είμαστε ενεργεί παγκόσμιος σε περισσότερα από 13.500 γραφεία και σε 86 χώρες. Έχουμε την θερμή υποστήριξη από περισσότερους από 149.900 συμβούλους πωλήσεων όπου όλοι αγαπούν τα ακίνητα. Η CENTURY21, ως ο κορυφαίος συνεργάτης ακινήτων στη χώρα, επένδυσε σε μια δυνατή ομάδα επαγγελματιών σύμβουλων ακινήτων που δεσμεύεται να βοηθήσει άτομα που ψάχνουν να επενδύσουν να βρουν το ιδανικό ακίνητο για εκείνους.

KPMG Κύπρου

H KPMG δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1948 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 850 επαγγελματίες σε 6 γραφεία σε όλο το νησί. Αποτελεί μέλος του οργανισμού KPMG International Limited, ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η KPMG δραστηριοποιείται σε 146 χώρες και περιοχές, εργοδοτώντας περίπου 227.000 επαγγελματίες σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι πελάτες επιλέγουν την KPMG για την παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών, που βασίζεται στην πολύχρονη πείρα, την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς.

MUSKITA Aluminium Industries Ltd
Με πάνω από 60 χρόνια ηγεσίας στον τομέα της, η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA αποτελεί μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων και συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας αρχιτεκτονικές καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για διεθνείς βιομηχανίες. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης και άριστη ποιότητα - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.
Michael Kyprianou & Co LLC

Η Michael Kyprianou & Co LLC, έχει εδραιώσει τη φήμη της ως εταιρεία που δύναται να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών. Έχοντας ως βασική της αρχή πάντα να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της, η ΜΚ έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου με γραφεία στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Η διεθνής παρουσία της εταιρείας έχει επεκταθεί σημαντικά με πλήρως στελεχωμένα γραφεία στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), στη Μάλτα (Μπιρκιρκάρα), στην Ουκρανία (Κίεβο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι) και στην Αγγλία (Λονδίνο). Ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και αφοσίωση της ομάδας της ΜΚ, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της εταιρείας εδώ και 30 χρόνια.

CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
CONFERIENCE

Conferience is the ideal web app for event organizers, presenters, market researchers, and team leaders all over the world. Engage your audience in any kind of online or/and physical event, facilitating direct interaction among them. It is excellent for any kind of online or/and physical event, including lectures, presentations, webinars, conferences, forums, trade shows, polls, training courses, seminars, workshops, school classes, universities, focus groups, research & internal (corporate executive) meetings.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται προς:

• Εταιρείες ανάπτυξης γης
• Εκτιμητές ακινήτων
• Κτηματομεσιτικά γραφεία
• Εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες
• Αρχιτέκτονες
• Τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
• Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία
• Δικηγορικά γραφεία
• Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
• Επενδυτές
• Σχετικοί κυβερνητικοί φορείς και ρυθμιστικές αρχές

Οργανωτής
IMH
H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com
Υποστηρικτές
Blackbook Agency

Η Blackbook Agency αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων Marketeers και Strategists, σε Κύπρο και εξωτερικό, και μπορεί να σας υποστηρίξει με εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ. Είμαστε ο κατ’ επιλογήν στρατηγικός συνεργάτης πρωτοποριακών εταιρειών, brands και destinations. H στρατηγική, το branding, η επικοινωνία και το digital marketing αποτελούν τους βασικούς πυλώνες των υπηρεσιών μας, με αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες και πρόσβαση σε insights της παγκόσμιας αγοράς. Ταλέντο – Εμπειρία – Δημιουργικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που μας χαρακτηρίσουν. Το ποιοτικό περιεχόμενο, η ανάλυση δεδομένων αλλά και η χάραξη των trends στην αγορά είναι μερικά από τα δικά μας #blackbook μυστικά! www.blackbook.agency

Powered by
Με την στήριξη
Supporter

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών ιδρύθηκε το 1983 και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) καθώς και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (Τμήμα Κύπρου) - FIABCI. Ο Σύνδεσμος είναι η συλλογική φωνή μίας από τις πιο σημαντικές διαχρονικές δυνάμεις της κυπριακής οικονομίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα των επιχειρήσεων - μελών του συμβάλει στο κυπριακό ΑΕΠ κατά 17% ενώ στον κλάδο οι εργαζόμενοι είναι πάνω από 40.000. Οι συνέργειες που δημιουργούνται με μεγάλο αριθμό συνεργατών και προμηθευτών τονώνουν την οικονομική δραστηριότητα και στηρίζουν την κοινωνική συνοχή, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Στόχος του Συνδέσμου είναι να υποστηρίζει με διεκδικητικό και δυναμικό τρόπο την εφαρμογή πολιτικών και μέτρων που παρέχουν κίνητρα στις επιχειρήσεις Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών να καινοτομούν και να αναβαθμίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανοίγοντας νέες αγορές και επιτελώντας το ρόλο τους στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και αύξηση των θέσεων εργασίας.

Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου είναι το αρμόδιο Επιστημονικό Σώμα, το οποίο ασχολείται με την Εκτίμηση και Διαχείριση της Γης και έχει εγγεγραμμένα μέλη πραγματογνώμονες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ο Σύνδεσμος έχει ως αντικειμενικό σκοπό να εκπροσωπεί στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, όλους τους Επιστήμονες Εγκεκριμένους Εκτιμητές και τους Επιστήμονες Εκτιμητές, οι οποίοι ασκούν το επάγγελμα (ή έχουν αφυπηρετήσει) και κατοικούν μόνιμα στην Κύπρο. Επίσης, να προάγει στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, τους γενικότερους σκοπούς του Συνδέσμου, οι οποίοι είναι η διασφάλιση της προαγωγής και παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών γνώσεων, η διευκόλυνση και διατήρηση της απόκτησης εκείνης της γνώσης, που συνιστά το επάγγελμα του Επιστήμονα Εκτιμητή. Ο Σύνδεσμος είναι πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εκτιμητών Ακινήτων, ΤEGOVA (The European Group Of Valuers’ Associations).

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων είναι μέλος του ΚΕΒΕ, αντιπροσωπεύει σημαντικές και δυναμικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με έργα συνολικής αξίας πέραν των €8 δις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Αποστολή του Συνδέσμου είναι η προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων και επενδύσεων και η μεταρρύθμιση του ρυθμιστικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει τις μεγάλες αναπτύξεις, με στόχο τη δημιουργία φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος που θα καθιστά την Κύπρο έναν ακόμη πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό επενδυτικό προορισμό.

Supporter

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ιδρύθηκε το 1981 με βασικό σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ως επιστήμης και τέχνης στην Κύπρο και την προστασία κατοχύρωσης του επαγγέλματος του Αρχιτέκτονα. Ουσιαστική πτυχή δράσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου αποτελεί η δημόσια του παρέμβαση. Οι τεκμηριωμένες του θέσεις συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό να καθοριστούν πολιτικές αποφάσεις του κράτους για τεχνικά θέματα του τόπου.

RICS

Το RICS προάγει και επιβάλλει ανά το παγκόσμιο τα υψηλότερα επαγγελματικά προσόντα και πρότυπα στους κλάδους της ανάπτυξης και διαχείρισης γης, ακινήτων, κατασκευαστικών έργων και υποδομών. Το όνομά μας είναι συνώνυμο της συνεπούς εφαρμογής προτύπων; Εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στις αγορές που εξυπηρετούμε. Λειτουργούμε ως φορέας διαπίστευσης 140.000 επαγγελματιών, ενώ κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι μέλος του RICS ακολουθεί τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και αρχών δεοντολογίας που ορίζουμε. Η εμπειρογνωμοσύνη των μελών μας καλύπτει τους τομείς της εκτίμησης και των πρακτικών που εφαρμόζονται στα ακίνητα, της χρηματοδότησης και των επενδύσεων ακινήτων, της διαχείρισης έργων, του προγραμματισμού & ανάπτυξης, της επιμέτρησης και κοστολόγησης των κατασκευαστικών έργων, καθώς και της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Δήμητρα Στυλιανού

H Δήμητρα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο demetra.stylianou@imhbusiness.com και στο +357 22505621.

Marketing Manager
Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

21 Σεπτεμβρίου 2021@ 08:00 ΠΜ -
03:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

21/09/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Greek
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε