17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

24 Ιανουαρίου 2024
17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Γενικές Πληροφορίες

ανά
1278 1278 people viewed this event.

Το 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics πραγματοποιείται με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα. Μερικές από αυτές είναι η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση του στόλου οχημάτων και τα νέα trends που αφορούν την ηλεκτροκίνηση αυτοκινήτων διανομής, τα κίνητρα για περαιτέρω ανάπτυξη, οι ελλείψεις στη διεθνή αλυσίδα.

Οι εταιρείες μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας όπως και οι εμπορικές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα στις προκλήσεις που παρουσιάζονται ενώπιον τους και να επενδύσουν σε υποδομές, να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις, αλλά και εφαρμόσουν πιο «πράσινες» πρακτικές, με σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία και την ανάπτυξη για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Μικέλλης Χρίστου
Διευθύνων Σύμβουλος, Diplomat Cyprus

Ο Μικέλλης Χρίστου γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Αμμoχώστου. Κατέχει πτυχίο BSc Διοίκησης Επιχειρήσεων και MΒΑ του Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στην κυπριακή αγορά εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση της εταιρείας Diplomat στην Κύπρο το 2011. Ως ο ηγέτης της Diplomat Cyprus, διευθύνει με ακεραιότητα και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Έχει ως γνώμονα ότι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι της και ως εκ τούτου προάγει την κουλτούρα εξυπηρέτησης αλλά και το πάθος για νίκη. Είναι πρόεδρος του ECR Cyprus, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου και ιδρυτικό μέλος του Π.Σ.Ε.Π. (Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Πωλήσεων).

Αλέξης Βαφεάδης
Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Αλέξης Βαφεάδης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας (USC). Ασκούσε το επάγγελμα του αρχιτέκτονα από το 1988 και ήταν μέτοχος και εκ των Διευθυντών της οικογενειακής εταιρείας παροχής υπηρεσιών Βαφεάδης και Σία ΕΠΕ. Είναι εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΚ. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δήμητρα Επενδυτική Δημόσια Λτδ και της Μικτής Επιτροπής Δομικών Συμβολαίων Κύπρου (ΜΕΔΣΚ Λτδ). Κατά την προηγούμενη θητεία του ως Προέδρου της ΜΕΔΣΚ συνέβαλε στην αναθεώρηση των υφιστάμενων δομικών συμβολαίων και στον εμπλουτισμό τους με νέα κείμενα που εξυπηρετούν καινούργιες απαιτήσεις της οικοδομικής βιομηχανίας. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Τεχνικών και Οικοδομικών Έργων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Είναι νυμφευμένος με την Ευαγγελία και έχει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Κώστα.

Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού
Logistics Manager, Argosy Trading Company Ltd

Η Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Λονδίνο. Μετά το πέρας των σπουδών της εργοδοτήθηκε στον Όμιλο εταιρειών Σιακόλα. Έχει εργαστεί σε διάφορα τμήματα της εταιρείας – λογιστήριο, τμήμα προγραμματισμού. Από το 2001 είναι Logistics Manager της Argosy Trading Company Ltd με ευθύνη την διαχείριση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης FMCG.

Χρίστος Φωτιάδης
Διευθυντής Υπηρεσίας, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Ο Χρίστος Φωτιάδης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Διοικητική Λογιστική. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Chartered Institute of Management Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας από το 1980, ενώ από το 1991 απασχολείται στην Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας. Ειδικεύεται σε θέματα Χρηματοδοτήσεων των Επιχειρήσεων μέσω Σχεδίων Χορηγιών τα οποία συγχρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία και τη Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, η οποία μεταξύ άλλων σχεδιάζει και υλοποιεί τα Σχέδια Χορηγιών.

Σοφία Μιλτιάδου
Γενική Διευθύντρια Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ

Η Σοφία Μιλτιάδου, είναι Chartered Accountant (ICAEW) και κατέχει δίπλωμα MBA του CIIM και BSc Accounting and Finance από το Bristol University UK. Ξεκίνησε την καριέρα της στην KPMG Λονδίνου και με την επιστροφή της στην Κύπρο συνέχισε με μία εξαιρετική διαδρομή, σε σημαντικές εταιρείες στην Κύπρο σε θέσεις CFO, διοικητικού συμβούλου καθώς και γενικής διεύθυνσης. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Κύπρου και του Συνδέσμου Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης. Από το 2014, ανέλαβε καθήκοντα ως Γενική Διευθύντρια Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Στην Χαραλαμπίδης Κρίστης, διευθύνει τη μεγαλύτερη ομάδα αποθηκών, δικτύου πωλήσεων και επαγγελματιών οδηγών της Κύπρου, το οποίο δουλεύει σε 24ωρη βάση προκειμένου να διαθέτει συνεχώς φρέσκα προϊόντα πρώτης ανάγκης σε πάνω από 2.500 σημεία στην Κύπρο.

Σάββας Σάββα
Logistics Manager, Kallas Cyprus Ltd

Ο Σάββας Σάββα, έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, με έμφαση στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών σχεδίων για logistics operations και procurement transformation.  Ειδίκευση στην βελτιστοποίηση βασικών λειτουργιών αποθήκευσης και διανομής, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη και εφαρμογή μοντέλων λειτουργίας και διαδικασιών.  Σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή εξειδικευμένου λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων (WMS), για οργανισμούς με εμπορικές δραστηριότητες σε Τρόφιμο (FMCG), Φαρμακευτικά, Medical and Diagnostics, Τεχνολογία.  Η επαγγελματική του εμπειρία καλύπτει τους τομείς Contract Logistics, Αποθήκευση και Διανομή, Freight and Customs operations, Procurement transformation, με θητεία σε εταιρείες όπως η Eurofreight Logistics, CAP Papaellinas Emporiki, VHP Ltd, KPMG Professional Services(KSA).

Δημήτρης Μποσνίδης
Logistics Manager Greece & Cyprus, Coca Cola HBC

O Δημήτρης Μποσνίδης ξεκίνησε την εργασιακή του εμπειρία στα logistics της Coca-Cola Τρία Έψιλον πριν από 14 χρόνια έχοντας αναλάβει διαφορετικούς ρόλους στα τμήματα της αποθήκης και της διανομής των προϊόντων μας. Σήμερα κατέχει τη θέση του Logistics Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο και είναι υπό την ευθύνη του τα operations του Warehouse, Distribution, Fleet, Drink Equipment Operations, Customer Logistics & Logistics Route to Market. Δηλώνει περήφανος γιατί μέσα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει γνωρίσει και συνεργαστεί με εξαιρετικούς ανθρώπους και καθημερινά συνεχίζει να μαθαίνει, να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται στο τομέα του

Χορηγοί

Χορηγοί

Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Demetriades Handling 

H Demetriades Handling, μέλος του Ομίλου Δημητριάδη, με τεχνογνωσία και εμπειρία 27 χρόνων κατάφερε να θεωρείται ο μοναδικός παροχέας ολοκληρωμένων λύσεων αποθηκών και ν’ αποτελέσει ένα από τους σημαντικότερους προμηθευτές επαγγελματικού εξοπλισμού αποθήκης, αλλά και υπηρεσιών. Διαθέτει καινούργια και μεταχειρισμένα forklift , ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια αποθήκης, εξοπλισμό καθαρισμού, πατώματα, handlifts, και γενικά οτιδήποτε αφορά την αποθήκευση και διακίνηση εμπορευμάτων. Παράλληλα προσφέρει υπό ενοικίαση τον μεγαλύτερο στόλο μηχανημάτων με μακροχρόνια συμβόλαια ενοικίασης. Παρέχει εξαρτήματα για όλων των τύπων φορκλιφτ, διαθέτει σύγχρονες μονάδες συνεργείων και επιπλέον 10 κινητά συνεργεία επιδιόρθωσης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Frotcom Cyprus

Η Frotcom Cyprus, σαν ο μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Frotcom International στην Κύπρο που δραστηριοποιείται σε πέραν των 40 χωρών, καινοτομεί στον τομέα της τηλεματικής από το 2010, παρέχοντας στην Κυπριακή αγορά το βραβευμένο σύστημα ευφυές διαχείρισης στόλων οχημάτων, Frotcom! Παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μικρούς έως μεγάλους στόλους οχημάτων σε εταιρείες με ανάγκες όλων των βιομηχανιών, και έχοντας τη δική της εξειδικευμένη τεχνική ομάδα, στοχεύει συνεχώς στην διασφάλιση μιας εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες της με πιστοποίηση ISO 9001:2015. Με ένα ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης, έχει χαράξει μια σταθερή φήμη και πορεία, όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα της να σας βοηθήσει στο στόχο σας για βελτιστοποίηση του στόλου σας. Μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει στον στόχο σας για βελτιστοποίηση του στόλου σας στο www.frotcom.com

G.A.P. Vassilopoulos

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο, και ειδικεύεται σε υπηρεσίες όπως τα Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Φιλοξενία, Καταναλωτών και Περιβάλλοντος. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει λύσεις εδώ και χρόνια ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos στεγάζονται κάτω από το Express logistics, δηλαδή το Merchandising, Warehousing & Distribution Logistics. Ο Όμιλος μέσω της υπηρεσίας G.A.P. Akis Express είναι η πιο αξιόπιστη και ταχύτερη υπηρεσία courier στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gapgroup.com

Phil. Andreou Public Ltd

Η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd ιδρύθηκε το 1987 και μέσα στα 36 χρόνια λειτουργίας της, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες ένα πλήρες φάσμα συστημάτων Ραφολογίας και Αποθήκευσης. Εστιάζει τις δραστηριότητες της κυρίως στην παραγωγή, την εμπορία και την διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας METALSISTEM που είναι σε θέση να καλύψει τις κύριες ανάγκες της αγοράς για Βιομηχανική αποθήκευση, Ράφια λιανικής, Ταμεία κ.α. Είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας MPM Flexible Protections παρέχοντας λύσεις ευέλικτων Βιομηχανικών προστατευτικών προϊόντων. Πρόσφατα η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Ιταλική εταιρεία KOPRON Spa όπου θα αναλάβει την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της στην Κυπριακή αγορά.

Οργανωτές
IMH

IMH is a leading Corporate Events, Media, Business Intelligence and Networking organisation with a vast annual agenda of over 200 conferences, business forums, exhibitions, investment summits, client events and business awards ceremonies. Organised by IMH in Cyprus and abroad, these are considered to be Cyprus’ largest business and professional networking platforms. Our Business Media Department publishes Cyprus’ two most popular monthly business magazines– IN Business and GOLD –and two digital media platforms, IN Business News and CBN (Cyprus Business News) with their Daily Newsletters providing executives with news and updates on the local business and economic landscape, in Greek and English respectively. Our Consumer Media Department operates REPORTER, one of the country's most popular news portals, as well as SUPER FM, Cyprus’ Number 1 Greek music radio station. IMH also participates in Cyprus Government, EU and other international organisations’ projects and programmes. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντικά Στελέχη, Στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Logistics, Αποθήκευσης και Διανομής, Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων, HR και Operations από επιχειρήσεις εμπορίου και λιανεμπορίου, όπως:

 • Υπεραγορές
 • Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Προμηθευτές, Διανομείς Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης
 • Εταιρείες Γενικού Εμπορίου – Χονδρέμποροι
 • Εταιρείες 3PL και Merchandising
 • Άλλες κατηγορίες λιανικού εμπορίου
 • Καταστήματα Ένδυσης και Υπόδησης
 • Πολυκαταστήματα
 • Αλυσίδες Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών
 • Εταιρείες Εστίασης και ξενοδοχείων
 • Σύμβουλοι Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 • Εταιρείες πάροχοι λύσεων Τεχνολογίας για την Εφοδιαστική Αλυσίδα
Με τη Στήριξη
ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου (ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου (ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ) δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013. Όταν την ίδια χρονιά για πρώτη φορά δόθηκε το δικαίωμα στα καταστήματα λιανικού εμπορίου να λειτουργούν και τις Κυριακές υπήρχε απουσία φωνής στην Κύπρο υπέρ του διευρυμένου αυτού ωραρίου, γεγονός που οδήγησε στην σύσταση και την λειτουργία του Συνδέσμου. Από τότε και μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος εξελίχθηκε, με έντονη δραστηριότητα στα Κυπριακά δρώμενα που αφορούν το λιανικό εμπόριο, με πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με ενεργή συμμετοχή στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής που συζητούνται θέματα του λιανικού εμπορίου. Τα μέλη μας αποτελούνται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της ταυτότητας τους, και που στηρίζουν και ασπάζονται τις αρχές και αξίες του Συνδέσμου. Το έργο του ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ έχει βρει στήριξη και από άλλους φορείς που δεν ανήκουν απαραίτητα στο λιανικό εμπόριο, αλλά που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με αυτό.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ με παρουσία πέραν των 25 χρόνων στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων, εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των Υπεραγορών στην Κύπρο (μεγάλες αλυσίδες, μικρά και μεσαία καταστήματα).Με συμμετοχή σε όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές επιτροπές αλλά και Κοινοβουλευτικές όπως επίσης και σε διάφορους άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς που καταπιάνονται με διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο των τροφίμων, τους καταναλωτές και του εμπορίου γενικότερα, συμβάλει με τις εισηγήσεις και απόψεις του στη διαμόρφωση ενός υγιούς πλαισίου που να διασφαλίζει τον θεμιτό ανταγωνισμό προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου. Παράλληλα από την ίδρυση του ένας από τους πρωταρχικούς του στόχους είναι η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικότητας μεταξύ των μελών του και την μελέτη τεχνικών τρόπων για τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο των Υπεραγορών στην Κύπρο.  Πλέον ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ έχει καταξιωθεί και τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης από όλους τους φορείς του λιανεμπορίου τροφίμων στην Κύπρο αλλά και του ευρύτερου λιανεμπορίου.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Cyprus Business News (CBN)

CBN (Cyprus Business News) is a new English-language business and investment portal, which aims to become the leading daily source of business and financial news and information in English for professionals in Cyprus and beyond. Its team of experienced journalists provides factual, objective, trustworthy and up-to-the-minute online content for the portal, its accompanying app and daily newsletter. For every Cyprus-based English-speaking professional involved in any of the island’s broad range of business sectors, from Shipping, Financial Services and Commerce to ICT, Gaming, Media, Insurance and more, CBN is the go-to business news portal. It also serves as the global gateway to up-to-date information on opportunities for investment in Cyprus.

Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

Πόρταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζο¬ντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακο¬λούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο.

SUPER FM RADIO

O Super FM, που ανήκει στην οικογένεια των media της ΙΜΗ, αποτελεί τον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου. Από το 1998 μέχρι σήμερα, παίζει την πιο φρέσκια, σύγχρονη και mainstream ελληνική μουσική.  Αποκλειστικές μεταδόσεις, συνεργασίες με τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες και τα πιο εντυπωσιακά Μoυσικά Βραβεία, ο Super FM συνεχίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού με απολαυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές και διαγωνισμούς.

Επικοινωνία

Project Manager
Νικόλ Κουνναφή

H Νικόλ είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο nikol.kounnafi@imhbusiness.com  και +357 22505532.

 

Ημέρα και ώρα

24 Ιανουαρίου 2024 @ 08:30 ΠΜ -
 
 

Τοποθεσία

Pavilion Hall, Λευκωσία
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε