3ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας 2022

14 Μαΐου 2022
Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου

Γενικές Πληροφορίες

10214 10214 people viewed this event.
Επί Πληρωμή

Ο Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου διοργανώνει το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας 2022, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 από 09:00-16:00 και Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από 09:00-16:00, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Εισαγωγή

Το επάγγελμα του αισθητικού, που είναι ένα επάγγελμα με μεγάλες δυνατότητες ανέλιξης είναι πολύ ανταγωνιστικό και απαιτείται συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών για τις νέες τεχνολογίες. Ακριβώς αυτό το σκοπό έχει να επιτελέσει το Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας, του Μαΐου.

Στο χώρο της αισθητικής και κοσμητολογίας η έμπνευση δεν περνάει μόνο από τα Μ.Μ.Ε αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το Tik Tok ακόμη και το Pinterest. Επομένως οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται διαρκώς να ενημερώνονται για ό,τι νεότερο. Η γνώση για τις τάσεις της εποχής είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το σπουδαίο γεγονός στο τομέα υπηρεσιών κοσμητολογίας και αισθητικής ενδιαφέρει τα μέλη του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου, τους συνεργάτες και τις Σχολές Αισθητικής.

Η συμμετοχή στο συνέδριο αντιστοιχεί σε 10 μόρια (απαραίτητα για την ανανέωση της άδειάς σας).

 

 

Εγγραφή

3ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας 2022
55.00
-
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονίστρια Συνεδρίου
Νατάσα Ράγιου
Δημοσιογράφος

Η Νατάσα Ράγιου έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία, είναι δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Αχαΐας . Έχει διατελέσει μέλος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, Αποδήμου Ελληνισμού, Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων καθώς και στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής. Ήταν δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Πάτρας, υπεύθυνη του Πολιτιστικού Τομέα.Έχει στο ενεργητικό της την παρουσίαση και αρχισυνταξία τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών ενημερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα σε ΕΡΤ 1, ΑΝΤΕΝΝΑ, STAR, Alpha κ.α, καθώς και αρθρογραφία σε εφημερίδες, περιοδικά και sites. Είναι Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πάτρας. Ιδρυτικό μέλος του Επιτελικού Συμβουλίου Δράσης της ΜΗ κυβερνητικής Οργάνωσης "Παγγαία" για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων ,μέλος της Ελληνικής Εθνικής Γραμμής - Οικουμενικός Ελληνισμός, καθώς και της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος.

 
Ομιλητές
Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου
Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Επίτροπος Πληροφοριών

Γεννήθηκε στην Λευκωσία με καταγωγή από το Κάτω Δίκωμο, Κερύνειας. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το CIIM (Cyprus International Institute of Management και αναγνωρισμένος Διαμεσολαβητής CEDR (Centre for Effective Dispute Resolution) Accredited Mediator. Το 2001 εκλέγηκε Δημοτικός Σύμβουλος στην Έγκωμη, θέση στην οποία υπηρέτησε μέχρι το 2015. Από το 2007 μέχρι το 2015 διετέλεσε μέλος της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ένωσης Δήμων, στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης μέχρι το 2015. Άσκησε την μάχιμη δικηγορία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 που διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Επαναδιορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από το Υπουργικό Συμβούλιο με εξαετή θητεία.

 
Χριστίνα Βασιλείου Γιαννάκη
Γενική Διευθύντρια, Υπουργείο Υγείας
Μάριος Τσιακκής
Γενικός Γραμματέας, Κυπριακό, Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ)

Ο Μάριος Τσιακκής σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού απ’ όπου αποφοίτησε το 1982. Μεταξύ 1982-1986 εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος στο ΚΕΜΑ σε Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ στο τομέα των ερευνών αγορών. Το 1986 προσελήφθη στο ΚΕΒΕ και από την 1.1.2013 κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού. Είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd και της εταιρείας Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού WEEE (Ηλεκτροκύκλωσης) Λτδ. Είναι επίσης ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Κωδικοποίησης Προϊόντων GS1, στην Κύπρο, που ασχολείται με την ανάπτυξη και εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο προτύπων και λύσεων για την αποτελεσματικότερη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι μέλος του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος και της Συμβουλευτικής Οικονομικής Επιτροπής ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) και του Ανεξάρτητου Συμβουλίου Πιστοποίησης της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης. Έχει γράψει πολλά άρθρα και δημοσιεύματα και έχει προβεί σε αρκετές παρουσιάσεις και συνεντεύξεις αναφορικά με την Κύπρο σε διάφορα σεμινάρια στο εξωτερικό.

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη
Πτυχιούχος Αισθητικός Αθηνών και Βιέννης, Μέλος ΔΣ, ΟΣΕΔΑΕ
H Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη είναι επαγγελματίας Αισθητικός, Πτυχιούχος Αθηνών και Βιέννης. Είναι υπεύθυνη του κέντρου Αισθητικής στη Ρόδο KATERINA DAY SPA, Μεγάλου Κων/νου 30 Ρόδος, και Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του ΣΕΠΑΔΩΚΥ (Σύλλογος Επαγ/τιών Αισθητικών Δωδ/σου & Κυκλάδων ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ), από το 2004 έως το 2017. Είναι Μέλος του ΔΣ ΟΣΕΔΑΕ από το 2005 μέχρι σήμερα και Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΔ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επιμελητηρίου Δωδ/σου) από το 2007 μέχρι σήμερα.
Φαίδρα Νησιφόρου
Αισθητικός, Εκπρόσωπος, ΣΑΚ, Εθνική Αντιπρόσωπος, CYS

Πρωτοστάτησε στη Νομική ρύθμιση του επαγγέλματος του Αισθητικού και συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία και ψήφιση του Περί Εγγραφής Αισθητικών Νόμου 1999 (40(Ι) και με την εφαρμογή του, διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο , μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής Αισθητικών. Στον Ευρωπαϊκό χώρο συμμετείχε στη δημιουργία και ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Αισθητικών (CEPEC) και διετέλεσε για σειρά ετών εκπρόσωπος της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κύπρου (ΕΔΑΚ) και αργότερα του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου (ΣΑΚ) .Όλα τα χρόνια κατείχε τη θέση του Ταμία. Το 2011 συστήνεται η Επιτροπή CEN/TC 409 και από τότε μέχρι την έκδοση του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 17226 :2019 η κα. Φαίδρα συμμετείχε ενεργά σαν εκπρόσωπος του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου (ΣΑΚ) & Εθνικός Αντιπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) στην Τεχνική Επιτροπή και Ομάδα Εργασίας CEN /TC 409- EN 17226:2019 Beauty Salon Services- Requirements and recommendations for the provision of service. Το 2019 δημιουργήθηκε η Ομάδα CEN/prTS 17227- Task Force Beauty Salon Services-Advanced beauty treatments for use with the EN 17227:2019, στην οποία συμμετείχε σαν εκπρόσωπος του ΣΑΚ και Εθνική Αντιπρόσωπος του CYS.

 
Δρ Γεωργία Κουλέρμου
MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Ογκοπλαστικός Χειρουργός, American Breast Center

Η Γεωργία Κουλέρμου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στις 8/11/1961. Αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννου , και φοίτησε στο γυμνάσιο θηλέων τη χρονιά 1973-1974 μέχρι την Τουρκική εισβολή. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας το 1979. Η Δρ Γεωργία Κουλέρμου είναι ειδικός Πλαστικός χειρουργός, Aισθητικής και Eπανορθωτικής Πλαστικής χειρουργικής και Ογκοπλαστικός χειρουργός . Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος τίτλου ειδικότητας και Διδακτορικού διπλώματος επίσης από το πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εξειδικευθεί στη χειρουργική του μαστού, στο Κέντρο μαστού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Χάιφα, στη σχολή ογκολογίας του Μιλάνου, στη σχολή ογκολογίας της Παβίας και στη κλινική μαστού του Royal Marsden στο Λονδίνο. Έχει χειρουργική εμπειρία τα τελευταία τριάντα χρόνια αρχικά σαν επιμελητής Πλαστικής χειρουργικής και στη συνέχεια για 22 χρόνια διευθυντής της κλινικής Πλαστικής χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της πρώτης κλινικής μαστού του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας από όπου αποχώρησε οικειοθελώς το 2017 και έκτοτε ιδιωτεύει στελεχώνοντας το American breast center που είναι το κέντρο μαστού του American medical Center. Τα τριάντα χρόνια της χειρουργικής της εμπειρίας έχει ασχοληθεί με όλους τους τομείς της Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εξειδίκευση, στην χειρουργική του μαστού, αισθητική και επανορθωτική, στο δερματικό μελάνωμα, στην εγκαυματική νόσο, και στην χειρουργική αποκατάσταση του κόλπου και των εξωτερικών γεννητικών οργάνων της γυναίκας τόσο για αισθητικούς λόγους ,όσο και για αποκατάσταση μετά από καρκίνο της περιοχής. Είναι συγγραφέας του βιβλίου κλινική διαφοροδιαγνωστική του δερματικού μελανώματος το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό εργασιών και ερευνητικών μελετών σε διεθνή περιοδικά και έχει συνολικά πάνω από 300 παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια. Είναι επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο Φρέντερικ, και στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κωνσταντίνος Δ. Δημητρίου
Ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου διετέλεσε έξι θητείες πρόεδρος της Δερματολογικής Εταιρείας Κύπρου. Διετέλεσε επίσης τρις θητείες ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογιας Αφροδισιολογίας και είναι επίσης τακτικός lecturer σε Διεθνή Συνέδρια και Πανεπιστήμια, ειδικά σε θέματα laser. Ο Κωνσταντίνος είναι επίσης κάτοχος της Διεθνούς Πατέντας στην θεραπεία των Ονυχομυκητιάσεων με Laser.

Μάριος Χαραλάμπους
Διευθυντής, EurOSH, Παροχέας, Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ)

Επικεφαλής της MIAC SERVICES LTD είναι ο Μάριος, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής. Ο Μάριος έχει την ικανότητα να κάνει αυτό που πρέπει να γίνει, χωρίς να επηρεάζεται από άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις. Είναι αφοσιωμένος, έμπειρος και με αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση και διαχείριση τυχόν προκλήσεων. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό υψηλών επιδόσεων και υψηλής ποιότητας εργασίας. Εγκεκριμένος Παροχέας Εξωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ) από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Εγκεκριμένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εγκεκριμένος Διευθυντής Ασφάλειας (EUROSHM) από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Επαγγελματικών Οργανισμών Ασφάλειας και Υγείας (ENSHPO).

Ιωάννα Λεονταρίδου
PhD, Αισθητικός / Βιολόγος, Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Η Ιωάννα Λεονταρίδου είναι Αισθητικός και Βιολόγος και έχει εργαστεί ως Καθηγήτρια στο Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (1981–2019) και στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (2019-). Έχει Πτυχίο Αισθητικής, από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (ΤΕΙ-Αθήνας) και Πτυχίο Βιολογίας, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και είναι Διδάκτορας του Τμήματος Βιολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εκπαιδευτεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων και στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, του Τμήματος Ιατρικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η επαγγελματική της εξειδίκευση, η έρευνα και τα διδακτικά της ενδιαφέροντα αφορούν τις Μεθόδους Αποτρίχωσης στην Αισθητική (Αποτρίχωση με Laser, Ηλεκτρική Αποτρίχωση). Υπήρξε Επιστημονικά Υπεύθυνη πέντε ερευνητικών προγραμμάτων της Επιτροπής Ερευνών του ΑΤΕΙΘ και το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά καθώς και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων ενώ έχει συγγράψει πέντε επιστημονικά βιβλία. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Αισθητικής & Κοσμητολογίας και Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Οργάνωση, Διοίκηση και Θεραπευτικές Πρακτικές Μονάδων Ευεξίας και SPA», του ΑΤΕΙ-Θ. Σήμερα, υπηρετεί ως καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, της Σχολής Επιστημών Υγείας και είναι Επιστημονικά Υπεύθυνη δύο ερευνητικών προγραμμάτων της Επιτροπής Ερευνών, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Λυδία Μούτσιου
MSC Αισθητικός-Κοσμητολόγος, Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Λυδία Μούτσιου είναι Αισθητικός - Κοσμητολόγος και υπηρετεί ως μόνιμη Καθηγήτρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει πτυχίο Αισθητικής και Κοσμητολογίας από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΤΕΙ) Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει Πιστοποιητικά Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας καθώς και Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων σε θέματα Αισθητικής. Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά καθώς και σε πρακτικά Διεθνούς Συνεδρίου. Έχει συμμετάσχει σε δύο ερευνητικά προγράμματα της Επιτροπής Ερευνών του ΑΤΕΙΘ και σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus. Έχει εξαετή αυτοδύναμη διδασκαλία σε μαθήματα ειδικότητας Αισθητικής στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας καθώς και επικουρικό έργο στο πλαίσιο διδασκαλίας μαθημάτων Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΤΕΙ) Θεσσαλονίκης και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Επίσης έχει διδάξει σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ, σε ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ (2012-2021) και έχει εργαστεί ως SPA Therapist και SPA Manager σε 5* ξενοδοχεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό (2012-2017). Μιλάει την Αγγλική, Ιταλική και Γαλλική γλώσσα σε υψηλό επίπεδο (Proficiency) και έχει πιστοποιημένες γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Σοφοκλής Νικολαΐδης
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Δρ. Σοφοκλής Νικολαΐδης γεννήθηκε στην Λευκωσία. Το 1991 απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου της Πράγας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, παρακολούθησε κύκλο ειδικοτήτων στα πλαίσια της πρακτικής του στη Γενική Ιατρική, Γενική Χειρουργική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Μακάριο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Επί 6 ετίαv στα πλαίσια της απόκτησης της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, εκπαιδεύτηκε στα τμήματα Αγγειοχειρουργικής και Θωρακοχειρουργικής, Γενικής Χειρουργικής, Ορθοπεδικής και Άκρας Χείρας, καθώς και στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων , στο Κέντρο Αποκατάστασης Τραυματιών (ΚΑΤ) στο Νοσοκομείο Πέτρου και Παύλου στην Κηφισιά , Αθήνα. Έκτοτε παρακολουθεί ανελλιπώς διεθνή συνέδρια, λαμβάνει μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάζει συχνά επιστημονικές εργασίες. Είναι μέλος της Κυπριακής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής – ΚΕΠΕΑΧ, αντεπιστέλλον μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής ΕΕΠΕΑΧ, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής-ISAPS στην οποία εκπροσωπεί την Κύπρο. Από το πέρας της ειδικότητας του το 2001 μέχρι σήμερα, διατηρεί το δικό του Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής αρχικά ως ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ και αργότερα ως “NICOLAIDES PLASTIC SURGERY CENTER”

Κωνσταντίνα Σκλημποσίου
Πτυχιούχος Αισθητικός Κοσμητολόγος, BSc "Aesthetics & Cosmetology", Tech. Faculty, Aesthetics of Health and Welfare Professions, University of Athens

Η Κωνσταντίνα Σκλημποσίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πειραιά, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Με 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Κοσμητικής Αισθητικής, με μέντορες της αισθητικούς 2 γενεών, τόσο τη μητέρα της Σκλημποσίου Αμπατζίδου Κυριακή όσο και τη δασκάλα αυτής κ.Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη, είναι ιδιοκτήτρια της Dermognosia Cosmetology Clinic στο Πειραιά, η οποία προσφέρει αποκλειστικά tailor made, state of art υπηρεσίες. Το ινστιτούτο της έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις πανελλαδικά, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα 3 Beauty Awards για το 2022, Silver Award ως Best Aesthetic Center in Attica, Gold Award ως Best Aesthetic Center Spot Design, Gold Award ως Best SARS Covid19 Client Safety και Platinum Award στις Online Services. Επιπλέον είναι το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που συμμορφώθηκε με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ISO:9001 το 2021(κατά ιδιωτικό πρότυπο SkinCareExperts) όπως και πιστοποιήθηκε παράλληλα με Covid Free διαδικασίες (ISO 9001:2015, S&W, GDPR από τον Φορέα Πιστοποίησης:Swiss Approval). Έχει παραστεί σε συνέδρια και εκπαιδεύσεις τόσο σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόσο ως σύνεδρος αλλά και ως ομιλήτρια, (όπως στην παρουσίαση κλινικής έρευνας για το πρώτο σύστημα πολλαπλού παλμικού φωτός VPL Energist ,σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός (Syggros Hospital – Stage Environment). Παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικότητας, στη Freddy Make Up Stage του Φρέντυ Καλομπράτσου με εξειδίκευση στη MAC Cosmetics και στη PhiBrows Academy όπου πιστοποιήθηκε ως Qualified PhiBrows Artist (PMU technique). Με μετεκπαιδευτικές σπουδές στη καινοτόμα τεχνική Massage Hellenique Facial (International Method of Non-Surgical Lifting), Du Corps και Automassage της Mme Zafeiri - Iliadi Mary, όπου και πιστοποιήθηκε ως master trainer της μεθόδου. Είναι μέλος του ΣΕΠΑΕ στην Αθήνα. Αποτελεί Iιδρυτικό μέλος της εταιρείας SkinCareExperts, η οποία δραστηριοποιείται με την εκχώρηση συστημάτων πιστοποίησης ISO:9001 αποκλειστικά για χώρους αισθητικής και ευεξίας και εξατομικευμένη συμβουλευτική σε αυτούς, καινοτόμο project το οποίο εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Άγγελος Καρατζιάς
Πλαστικός Χειρούργος Αισθητικής και Αποκατάστασης, Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς είναι Πλαστικός Χειρούργος Αισθητικής και Αποκατάστασης στο Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία, Κύπρο. Αφοσιωμένος τόσο στην αισθητική όσο και στην αποκατάσταση είναι άρτια εκπαιδευμένος και καταρτισμένος στα πλείστα πεδία της σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής ώστε να προσφέρει άψογα αισθητικά και πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Ο Δρ. Καρατζιάς σπούδασε ιατρική στην Ελλάδα, στο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Cardiff με θέμα την Επούλωση Τραυμάτων και Ελκών. Διατελεί ιατρικός διευθυντής της εταιρείας – κέντρου επούλωσης AKP Wound Healing και είναι υπότροφος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής Χειρουργικής (FEBOPRAS). Επιπλέον ο Δρ. Καρατζιάς είναι μέλος αναγνωρισμένων διεθνών οργανισμών όπως International Society for Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS), European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS) και του Mediterranean Burn Council (MBC). Τέλος αποτελεί τον εκπρόσωπο της Κύπρου στην Παγκόσμια Ομάδα αντιμετώπισης του διαβητικού ποδιού (IWGDF – International Working Group on Diabetic Foot). Ο Δρ. Καρατζιάς δίνει διαλέξεις στην Κύπρο και το εξωτερικό σε διάφορα θέματα αλλά και σε συνεργασία με πανεπιστήμια όπως στην Ιατρική Σχολή του St. George και του μεταπτυχιακού κλάδου του πανεπιστημίου του Frederic. Τέλος, ο Δρ. Καρατζιάς διατελεί ως επίσημος ιατρικός Key Opinion Leader μεγάλων παγκοσμίων εταιρειών όπως τα ενθέματα Polytech, τα προϊόντα περιποίησης δέρματος ZO SkinHealth και τα ενέσιμα υλικά Teoxane. Παράλληλα χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εξοπλισμού και αναλώσιμων για υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα.

Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής
MD, PD, PhD, Πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου

Ο Δρ. Χατζηπαναγής Έκτορας MD, PD, PhD είναι Πλαστικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι και στη Βούλα. Είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ (Cambridge, U.K.) και διδακτορικό δίπλωμα στη Βιοϊατρική Μηχανική στο University College του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο νοσοκομείο Bogenhausen στο Μόναχο, υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης Καθηγητή Milomir Ninkovic. Έχει μετεκπαιδευτεί επίσης στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική υπό τη διάσημη αισθητικό-πλαστικό χειρουργό του Μονάχου, Dr. Constance Neuhann-Lorenz, προτού αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές του στην αισθητική και κοσμητική χειρουργική, παρακολουθώντας τις σχολές κατάρτισης παγκοσμίως κορυφαίων πλαστικών χειρουργών, όπως οι G. Botti, M.P. Ceravolo, W. Gubisch, D. F. Richter και Ρ. Heden. Παράλληλα,συνεργάζεται επιτυχώς με τον Dr. U. Dornseifer, Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Κλινική ISAR του Μονάχου. Είναι δημιουργός της πρωτοποριακής θεραπείας ανάπλασης δέρματος HYPPP-Lift, ενώ το 2018 εισήγαγε στην Ελλάδα την πρωτοποριακή επέμβαση για σκαφοειδή θώρακα με 3D ενθέματα, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τουλούζης. Επιπλέον, διαθέτει παγκόσμια εργασιακή εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασιλείο, η Γερμανία, η Σουηδία και η Κίνα. Ο γιατρός εξειδικεύεται στη ρινοπλαστική και πλαστική χειρουργική προσώπου και στήθους. Τέλος έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε υψηλού κύρους επιστημονικά περιοδικά και πολλαπλές ευρεσιτεχνίες ενώ έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ανδρούλλα Μηλιώτου
Συντονίστρια Προγραμμάτων Σπουδών Πτυχίο «Διοίκηση Ιατρικών Επισκεπτών», Δίπλωμα «Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου», KES College

Η Δρ. Μηλιώτου Ν. Ανδρούλλα, είναι η Συντονίστρια των Προγραμμάτων Σπουδών "Διοίκηση Ιατρικών Επισκεπτών" (4 έτη, Πτυχίο) και "Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου" (2 έτη, Δίπλωμα) και είναι Ανώτερη Λέκτορας στο KES College. Η κα Μηλιώτου είναι Διδάκτωρ Μοριακής Φαρμακολογίας, του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Διάγνωσης, του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πτυχίου Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η Δρ. Μηλιώτου είναι κάτοχος υποτροφιών για τη διεκπεραίωση των διδακτορικών της σπουδών και είναι ενεργή ερευνητικά στον τομέα της Φαρμακολογίας και της Βιοτεχνολογίας, με επιστημονικά συγγράμματα (από το 2018 – μέχρι σήμερα), με πάνω από 331 επιστημονικές αναφορές (h-index 4). Το ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά την παραγωγή και ενδοκυττάρια μεταφορά θεραπευτικών mRNAs. Το 2020, τα αποτελέσματα από την ερευνητική της δραστηριότητα έχουν κατοχυρωθεί ως δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε εθνικό επίπεδο, ενώ το 2021 δημοσιεύθηκε και η αντίστοιχη διεθνής αίτηση πατέντας. Η Δρ. Μηλιώτου έχει επίσης συγγράψει κεφάλαια σε δύο επιστημονικά βιβλία και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στην Αμερική, με ομιλίες και αναρτημένες ανακοινώσεις αλλά και σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα. Η Δρ. Μηλιώτου έχει συμβάλει στη συν-επικουρία των Εργαστηρίων Φαρμακολογίας Ι & ΙΙ, για προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το 2014 μέχρι το 2020. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και έχει διδάξει πληθώρα μαθημάτων στις περισσότερες ειδικότητες Επαγγελμάτων Υγείας, συμπεριλαμβανομένης και της Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής (Ανατομία, Υγιεινή, κλπ).

Γρηγόρης Σταύρου
Κλινικός Εκπαιδευτής

Μετά την αποφοίτησή του από το Κολλέγιο Terra Santa στην Λευκωσία και την περάτωση των σπουδών του, ξεκίνησε να εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε Φαρμακευτικές Εταιρείες. Στον τομέα αυτό, είχε απασχοληθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2003, όπου και αποφάσισε να μεταπηδήσει στον τομέα της Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης της Αισθητικής και Αισθητικής Ιατρικής. Ομολογεί ήταν ίσως η πλέον σωστή απόφαση που πήρε και δεν το έχει μετανοήσει ποτέ. Από το 2012, κατέχει την θέση του Εκπαιδευτή και του Διεθνούς Κλινικού Εκπαιδευτή, στην Biotec Italia, όπου είναι υπεύθυνoς για την εκπαίδευση ανά το παγκόσμιο συναδέλφων, ιατρών και προσωπικού κλινικών, καθώς και όλου του προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό. Συμμετέχει με παρουσιάσεις του, σε διάφορα τοπικά και διεθνή συμπόσια, εργαστήρια και σεμινάρια, κυρίως για την Αισθητική και Αισθητική Ιατρική καθώς και εκθέσεις ως Medica Dusseldorf, Olympia London, Cosmoprof Bologna, κλπ. Κύριο ενδιαφέρον και θέματα των παρουσιάσεων του είναι: Η χρήση συσκευών υψηλής τεχνολογίας και η βιολογική τους δράση στο σώμα και το δέρμα όπως επίσης και η εξέλιξη των φυσικών ενεργών συστατικών στην Κοσμετολογία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

 
Δρ. Μάριος Στυλιανού
Επίκουρος Καθηγητής Χημείας, Συντονιστής Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής, Intercollege

Ο Δρ. Μάριος Στυλιανού είναι Επίκουρος Καθηγητής Χημείας στο Intercollege και κατέχει τη θέση του Συντονιστή του Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής από το Σεπτέμβριο του 2019. Ολοκλήρωσε τη Διδακτορική του Διατριβή το 2007, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Χημείας, στον τομέα της Συνθετικής Ανόργανης και Βιοανόργανης Χημείας. Συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου ως Μεταδιδακτορικός Συνεργάτης σε Ερευνητικά Προγράμματα Χημείας και ως επισκέπτης Λέκτορας στη διδασκαλία μαθημάτων Χημείας. Από το 2009 έως σήμερα διδάσκει επίσης, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μαθήματα Χημείας τα οποία εντάσσονται στη Σχολή Επιστημών και Μηχανικής, στα Προγράμματα Σπουδών Βιολογίας του Ανθρώπου, Νοσηλευτική και Φαρμακευτική. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη σύνθεση, το δομικό χαρακτηρισμό και τη μελέτη μοριακών μοντέλων, τα οποία αναφέρονται σε αλληλεπιδράσεις μεταλλοενζύμων/πρωτεϊνών, τα οποία περιέχουν φαινολικά παράγωγα ως οργανικά υποστρώματα και που εμπλέκονται σε μηχανισμούς μεταφοράς ηλεκτρονίων.Έχει εξειδικευτεί στις μεθόδους δομικού χαρακτηρισμού των ουσιών με Κρυσταλλογραφία ακτίνων-Χ, με Φασματοσκοπία Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (NMR) και με Ηλεκτροχημικές μεθόδους. Έχει στο ενεργητικό του σειρά από δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συγγραφή κεφαλαίων που αφορούν τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σε επιστημονικά βιβλία Χημείας, συμμετοχή του με προφορικές παρουσιάσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια Χημείας και έχει διατελέσει επιβλέποντας καθηγητής σε αρκετές εκπονήσεις πτυχιακών εργασιών σπουδαστών στον τομέα της Βιολογικής και Συνθετικής Χημείας. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας, της Αμερικανικής Επιστημονικής Κοινότητας Χημείας (American Chemical Society) και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χημικών στον Τομέα της Κοσμητολογίας (International Federation of Societies of Cosmetic Chemists, IFSCC).

Άγγελος Ιακωβίδης
Επικοινωνιολόγος, Επικεφαλής, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, Intercollege, Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης, Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ο Άγγελος Ιακωβίδης σπούδασε Επικοινωνιολογία στο Birmingham της Αγγλίας και εργάζεται ως λέκτορας καθηγητής στο Intercollege και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου διδάσκει Marketing, Δημόσιες Σχέσεις και διαφήμιση. Είναι επίσης υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας του Intercollege, της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου και του Training and Development Unit του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Διατηρεί την δική του τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο Προσωπικότητες στην τηλεόραση Capital και επίσης την ραδιοφωνική του εκπομπή καθημερινά 7 με 9 το βράδυ στον KLIK FM 105.5. Είναι στον χώρο των media και του marketing πάνω από 30 χρόνια.

Χορηγοί

Χορηγοί

Χρυσός χορηγός
Intercollege

Από το 1980, το Intercollege, πρότυπο Κολέγιο στην Κύπρο, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προσφέρει ανάμεσα σε άλλα και το αναγνωρισμένο Πτυχίο Αισθητικής (4 χρόνια). Ένα ολότελα ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από το Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση. Με εξιδεικευμένα μαθήματα Κοσμητολογίας, χρήσεις και Εφαρμογές Laser, Δερματοστιξίας και 1000 ώρες πρακτική άσκηση. Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια γίνεται δωρεάν χορήγηση αναλωσίμων και υλικών. Με εγγραφή στο μητρώο αισθητικών Κύπρου, με απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος και άδειας λειτουργιάς ινστιτούτου αισθητικής. Με κρατική χορηγία και υποτροφίες για δικαιούχους!

Χορηγός
S.K.C. Audit Services Ltd

H S.K.C. Audit Services Ltd ιδρύθηκε το έτος 2011 προσφέροντας ελεγκτικές και φορολογικές υπηρεσίες στους πελάτες της βασιζόμενη στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ακεραιότητας και επαγγελματισμού. Συνδυάζοντας την τοπική και τη διεθνή εμπειρία, η S.K.C. Audit Services Ltd προσφέρει σήμερα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τομέα της παροχής συμβούλων επιχειρήσεων, εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, εξειδικευμένων φορολογικών γνωματεύσεων, και εξατομικευμένα σεμινάρια αναλόγως των αναγκών του κάθε πελάτη.

The Limassol College
Το The Limassol College είναι Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΣΤΕ) αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας. Προσφέρει πτυχία στον τομέα της υγείας τα οποία είναι αναγνωρισμένα-πιστοποιημένα από τον Φορέα Διασφάλισης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ). 1) Πτυχίο στην Αισθητική & Κοσμητολογία το μοναδικό στην Κύπρο 2) Πτυχίο στην Διαιτολογία και Διατροφή 3) Μεταπτυχιακό στην Κλινική Διαιτολογία
Οργανωτές
Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου
Συντονιστές
Συντονιστής
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το συνέδριο απευθύνεται προς τα μέλη του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Ελένη Σκαλιώτη

Η Ελένη είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο eleni.scaliotis@imhbusiness.com και +357 22 505 537

Marketing Manager
Μικαέλα Ττάκκα
Η Μικαέλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505551 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mikaela.ttakka@imhbusiness.com

 

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

14 Μαΐου 2022 @ 09:00 ΠΜ to
15 Μαΐου 2022 @ 04:00 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

13/05/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε