3ο Συνέδριο Cyta Business Roadshow για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Λεμεσό

5 Δεκεμβρίου 2022
Cyta Business

Γενικές Πληροφορίες

ανά Cyta Business
4873 4873 people viewed this event.

Το Cyta Business Roadshow έρχεται να ταρακουνήσει το κυπριακό επιχειρείν, δίδοντας ψηφιακό οξυγόνο στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ και παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα που τους απασχολούν ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στη ψηφιακή αναβάθμισή τους.

Διαπιστώνοντας τις ανάγκες των ΜμΕ και με στόχο να συνδράμει στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξη των ΜμΕ της Κύπρου, η Cyta Business διοργανώνει σειρά συνεδρίων για τις ΜμΕ. Το τρίτο συνέδριο στο πλαίσιο του Cyta Business Roadshow , με θέμα «Ψηφιακή Αναβάθμιση: Ευκαιρίες & Προκλήσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022, στις 15:30 – 18:00, στο Columbia Plaza (οδός Αγίου Αντρέου 223, Λεμεσό). Θα ακολουθήσει κοκτέιλ στον χώρο.

Συγκεκριμένα, με διαδραστικές συζητήσεις στο πλαίσιο των συνεδρίων, θα αναλυθούν οι υπάρχουσες ευκαιρίες για ανάτπυξη των ΜμΕ μέσα από την συμμετοχή τους σε Κρατικά και Ευρωπαϊκά Σχέδια Χορηγιών, οι δυνατότητες που προκύπτουν μέσα από τη ψηφιακή αναβάθμισητων ΜμΕ, ενώ θα παρουσιαστούν πρακτικές λύσεις μέσα από success stories MμΕ της Κύπρου οι οποίες τόλμησαν, πέτυχαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν στόχους και όνειρα.

5 Λόγοι για να παρευρεθείτε:
• Για να ενημερωθείτε για τα Ευρωπαϊκά και Κρατικά Σχέδια Χορηγιών Ανάπτυξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και πώς να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας
• Για να μάθετε τις ψηφιακές λύσεις της Cyta Business αποκλειστικά για τις ΜμΕ και τους τρόπους να δημιουργήσετε το μέλλον της επιχείρησής σας με τη δύναμη της τεχνολογίας
• Για να ακούσετε success stories κυπριακών ΜμΕ που τόλμησαν, πέτυχαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους
• Για one-to-one συζήτηση με ειδικούς συμβούλους της Cyta Business
• Για επαγγελματική δικτύωση

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μαρία Δάμαλου Χατζηγεωργίου
Διευθύντρια Cyta Business

Ξεκίνησε την καριέρα της με την PWC ως προσοντούχος λογίστρια και στη συνέχεια εργοδοτήθηκε από τη Cyta. Εργάστηκε στις Οικονομικές Υπηρεσίες αναλαμβάνοντας μεγάλα στρατηγικά έργα και φτάνοντας στην θέση της Οικονομικής Διευθύντριας. Από το 2015 μετακινήθηκε στις Πωλήσεις και την Εξυπηρέτηση Πελατών αναλαμβάνοντας το νευραλγικό τομέα των Κυπριακών επιχειρήσεων, ως Διευθύντρια της CytaBusiness. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, καθώς και στον χρηματοοικονομικό και εμπορικό τομέα, ενώ υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών εταιρειών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και τον τομέα των τραπεζών. Είναι απόφοιτος του City University του Λονδίνου, Μέλος του Institute of Chartered Accountants στην Αγγλία και την Ουαλία και μέλος του Institute of Certified Public Accountants of Cyprus.

Νίκη Ιωάννου
Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων, Cyta Business

Η Νίκη Ιωάννου είναι επικεφαλής της μονάδας επιχειρηματικών λύσεων της Cyta και είναι υπεύθυνη για την παροχή λύσεων επικοινωνίας για την επιχειρηματική αγορά της Κύπρου. Η μονάδα διαχειρίζεται τις πωλήσεις/σχέση με επιχειρήσεις Παγκύπρια, την ανάπτυξη, διαχείριση, επικοινωνία και προώθηση των επιχειρηματικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Η Νίκη εργάζεται στη Cyta από το 1995 και έχει συμμετάσχει σε όλα τα σημαντικά έργα ανάπτυξης τεχνολογιών, υποδομών και προϊόντων του Οργανισμού. Η Νίκη έχει πολυετή εμπειρία στην στρατηγική, ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων επικοινωνίας με εξειδίκευση στα προϊόντα επιχειρηματική αγοράς. Έχει διαχειριστεί την εμπορική ανάπτυξη διαφόρων στρατηγικών έργων, όπως την μετεξέλιξη του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας, του Cloudmarkeplace και των υπηρεσιών cloud, την εμπορική ανάπτυξη του δικτύου FFTH, υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας και πολλά άλλα. Η Νίκη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου NYIT της Νέας Υόρκης με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρολογία και Δίκτυα από το Πανεπιστήμιο Arizona State και ΜΒΑ από το CIIM στην Κύπρο.

Μαριλένα Παρασκευά
Επικεφαλής Τμήματος, Τμήμα Λειτουργίας, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)

H Μαριλένα Παρασκευά είναι Πολιτικός Μηχανικός με Μεταπτυχιακό στην Εδαφομηχανική και Σεισμολογία. Εργάζεται στο Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας από το 2000. Ως Επικεφαλής του Τμήματος Λειτουργίας παρακολουθεί όλες τις διαδικασίες που αφορούν στην Υποστήριξη ενδιαφερομένων, Αξιολόγηση Προτάσεων, Ετοιμασία Συμβολαίων και Υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων από το ΙδΕΚ έργων.

Χρίστος Φωτιάδης
Διευθυντής Εμπορίου και Βιομηχανίας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Ο Χρίστος Φωτιάδης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Διοικητική Λογιστική. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Chartered Institute of Management Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας από το 1980, ενώ από το 1991 απασχολείται στην Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας. Ειδικεύεται σε θέματα Χρηματοδοτήσεων των Επιχειρήσεων μέσω Σχεδίων Χορηγιών τα οποία συγχρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία και τη Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, η οποία μεταξύ άλλων σχεδιάζει και υλοποιεί τα Σχέδια Χορηγιών.

Ιάσονας Χαραλάμπους
Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων, Cyta Business

Κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείου και MSc στον ίδιο τομέα από το University of Arizona. Εργάζεται στη Cyta πέραν των 20 χρόνων και έχει εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα δικτύωσης IP και Διαδικτύου. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πιστοποιητικού “CCIE-Cisco Certified Internetworking Expert”, με εξειδίκευση στον τομέα Enterprise Infrastructure. Τα τελευταία 4 χρόνια προΐσταται του τμήματος “Τεχνικές Λύσεις και Ειδικά ‘Έργα” της Cyta Business, με στόχο την παροχή των βέλτιστων τεχνικών λύσεων προς τους επιχειρηματικούς πελάτες της Κύπρου.

Αργύρης Αργυρού
Υπεύθυνος Διαχείρισης Υπηρεσιών Τηλεφωνίας και Ιντερνέτ, Επιχειρηματικές Λύσεις, Cyta Business

Κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και Δευτερεύων Πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες. Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Old Dominion University. Εργάζεται στη Cyta από το 2003 στην Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση με εμπειρία σε θέματα Σταθερής Τηλεφωνίας. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Cyta Business και ασχολείται με την Διαχείρισης Σταθερής Τηλεφωνίας & Ίντερνετ για επιχειρηματικούς πελάτες.

Άντρεα Σολομωνίδου
Partner της Giraffes in the Kitchen Cyprus

Η Άντρεα Σολομωνίδου έχει σπουδές στη Μουσικολογία και αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος MBA in Strategy & Campaign Management και ξεκίνησε επίσημα την καριέρα της σε διάφορες πολιτικές εκστρατείες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη. Ίδρυσε την CUBIK-S COMMUNICATIONS, ένα boutique agency στρατηγικής επικοινωνίας, με εξειδίκευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ το 2012 στην Αθήνα και επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο το 2014 πριν την εξαγορά της από την Giraffes in the Kitchen το 2018. Επίσης, συνίδρυσε την Incubo Strategies, μια εταιρεία συμβούλων στρατηγικής με εξειδίκευση την επενδυτική στρατηγική. Επιπλέον, υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο διαφόρων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των Hellenic Seaplanes, AIPFE Women of Europe και Cypriot Enterprise Link. Πέραν της θέσης της ως Managing Partner της Giraffes in the Kitchen Cyprus, ασχολείται ενεργά με τη στρατηγική ανάπτυξη της Black Lemon TV.

Γεώργιος Βασιλειάδης
Γενικός Διευθυντής, Agrowise Ltd

Γεώργιος Βασιλειάδης (1962), διευθυντής και συνιδιοκτήτης από το 2004 της Agrowise Ltd που ειδικεύεται στην κατασκευή και εξοπλισμό θερμοκηπίων και σε γεωργικούς εξοπλισμούς και αυτοματισμούς. Διετέλεσε καθηγητής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ως Ειδικός Επιστήμονας (2011 – 2019) διδάσκοντας το μάθημα Γεωργική Υδραυλική και Αρδεύσεις. Ως αυτοεργοδοτούμενος (2000 - 2004) επικεντρώθηκε στους γεωργικούς αυτοματισμούς ελέγχου του κλίματος, της άρδευσης και της λίπανσης σε θερμοκήπια με ηλεκτρονικούς επεξεργαστές, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό (Ντουμπάι, Αμπου-Ντάμπι, Αίγυπτο). Πλήρη γνώση του αντικειμένου με Διδακτορικό και Μεταπτυχιακό στην Γεωργική Μηχανική και Τεχνολογία Αρδεύσεων και Πτυχίο στην Ηλεκτρολογία (Ph.D. Biological & Irrigation Engineering 1993, M.Sc. Agricultural & Irrigation Engineering 1989, B.Sc. Electrical Engineering 1987, Utah State University, Logan, Utah, U.S.A.).

Μικαέλα Νεοφύτου
Operations Manager, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη

Η Μικαέλα Νεοφύτου κατάγεται από την επαρχία Λευκωσίας. Έχει Πτυχίο στην Πολιτική Επιστήμη και Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις. Εργάζεται στον όμιλο Βασιλειάδη τα τελευταία 8 χρόνια και είναι μόνιμο μέλος της ομάδας του οινοποιείου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Χωρίζει το χρόνο της μεταξύ Λευκωσίας και Ομόδους μιας και πολλά από τα καθήκοντά της αφορούν την ομαλή λειτουργία του οινοποιείου. Τα ενδιαφέροντά της έχουν να κάνουν με τα ταξίδια, τις γεύσεις και τα αρώματα. θεωρεί ότι είναι στενά συνυφασμένα με τον κόσμο του κρασιού και δένουν αρμονικά με τη φύση της δουλειάς της.

Παύλος Παραδεισιώτης
Διευθύνων Σύμβουλος Paradisiotis Group

Ο Παύλος Παραδεισιώτης γεννήθηκε στην Ορά το 1960, είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αφού τελείωσε το Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου (Diploma of Marine Officer in Engineering) συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στο University of Missouri στην Αμερική και απέκτησε Master of Science στο Industrial Engineering το 1986. Με την ολοκλήρωση των σπουδών επιστρέφει στην Κύπρο και αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής στην εταιρεία Lord Jeans. Η μικρή δραστηριότητα εκτροφής κοτοπούλων που ξεκίνησε ο πατέρας του στην Ορά Πάτερ Ανδρέας Παραδεισιώτης, για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας του – σύζυγος και οκτώ παιδιά - και στη συνέχεια γνωστών και συγγενών τους εξελίχθηκε σε οικογενειακή επιχείρηση και ακολούθησε τελικά η ίδρυση της εταιρείας Παραδεισιώτης Λτδ 1988. Μετά από παρότρυνση/επιμονή των αδελφιών του αναλαμβάνει το 1994 τη διοίκηση της εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στην εκτροφή και παραγωγή κοτόπουλων, εμπορία κοτόπουλων, κρέατος, ψαρικών και λαχανικών.

Οργανωτές
Cyta Business

Η Cyta Business είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας για επιχειρήσεις στην Κύπρο. Επικεντρώνεται στις συνολικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριότητάς της παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις μέσα από υπερσύγχρονα δίκτυα, υποδομές και τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει. Στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις προσφέροντας μεγάλη γκάμα καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων για υπηρεσίες Τηλεφωνίας, Ίντερνετ, Κινητής, Cloud, Δικτύωσης, Τηλεόρασης κ.α. Με το ευρύ δίκτυο πωλήσεων και την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχει ως «One Stop Telecommunications Solutions Provider» είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε είδους επιχείρηση.

Συντονιστές
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου.

Επικοινωνία

Project Manager
Άνθια Κωνσταντίνου
H Άνθια είναι υπεύθυνη για τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο anthia.constantinou@imhbusiness.com και +357 22505519.

Marketing Manager
Ανθή Σωτήριου
Η Ανθή είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Anthi@imhbusiness.com και +357 22505529.

 

Ημέρα και ώρα

5 Δεκεμβρίου 2022 @ 03:30 ΜΜ -
07:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Columbia Plaza
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε