3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών

27 Ιανουαρίου 2021
Αυτό το γεγονός έχει ακυρωθεί
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
4073 4073 people viewed this event.

Το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών στοχεύει να αναλύσει τον ρόλο του σύγχρονου φαρμακοποιού, ρόλος ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στους καιρούς της πανδημίας. Από την παραδοσιακή ιδιότητα του «εμπόρου φαρμάκων», ο σύγχρονος φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί στον «φαρμακοποιό των 9 αστέρων», γεγονός που του προσδίδει πληθώρα επιπλέον ιδιοτήτων. Το συνέδριο θέτει στο μικροσκόπιο, μεταξύ άλλων, την επίδραση της πανδημίας του covid-19 στον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων και πώς τα φαρμακεία αναπροσάρμοσαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, προσαρμοζόμενα στις νέες συνθήκες.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | 15:00

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Δρ. Χρίστος Πέτρου
Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Δρ. Χρίστος Πέτρου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού τίτλου (Φαρμακοχημεία- Φυσικά Προϊόντα, Σχεδιασμός, Σύνθεση και Ανάλυση Βιοδραστικών Ενώσεων) από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιο Πατρών και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Aπό το 2013 είναι Συντονιστής του Προγράμματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και από τον περασμένο Νοέμβριο Πρόεδρος του νεοσύστατου Τμήματος Επιστημών Υγείας. Έχει επίσης διδάξει για αρκετά χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Προηγουμένως (2006-2013) ο Δρ. Πέτρου ήταν επικεφαλής του Τμήματος Φαρμακοεπαγρύπνησης στο Υπουργείο Υγείας της Κύπρου και από το 2010 έως το 2013 ήταν Έφορος του Συμβουλίου Φαρμακευτικής. Ο Δρ Πέτρου ήταν μέλος της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης και Αξιολόγησης Κινδύνου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων από το 2007 έως το 2014. Ήταν επίσης μέλος άλλων επιστημονικών Επιτροπών (Κυπριακή Αρχή Αντιντόπινγκ) και τώρα Πρόεδρος της Επιτροπής Βιοηθικής Αξιολόγησης Κλινικής και Βιοϊατρικής Έρευνας Α΄ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Αρχής Κατά των Εξαρτήσεων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο σχεδιασμό, την απομόνωση ή τη σύνθεση και τη βιολογική αξιολόγηση πεπτιδίων και άλλων βιοδραστικών ενώσεων.

Ομιλητές
Ελένη Πιέρα – Ισσέγιεκ
Πρόεδρος, Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Η Ελένη Πιέρα - Ισσέγιεκ είναι κάτοχος πτυχίου Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολυετή πείρα σε θέματα διαχείρισης φαρμακείου, αφού είναι ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη φαρμακοποιός στο ιδιωτικό της φαρμακείο από το 1985 μέχρι σήμερα. Έχει ενεργό συμμετοχή σε Επιτροπές σχετικές με το φαρμακευτικό Επάγγελμα με πολύ-επίπεδη προσφορά στην εξέλιξη του φαρμακευτικού επαγγέλματος στην Κύπρο, ιδιαίτερα όσον αφορά στο Ιδιωτικό Φαρμακείο (Φαρμακείο της Γειτονιάς). Είναι Πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου από το 2014, υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, είναι εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου στην Ένωση Ευρωπαίων Φαρμακοποιών (PGEU), είναι μέλος της Επιτροπής Υγείας της ΟΕΒ και Γραμματέας στη νεοσυσταθείσα Παράλληλη Βουλή για το Περιβάλλον , Οικολογία και Υγεία. Είχε καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στην ένταξη των Ιδιωτικών φαρμακείων στο ΓεΣΥ.

Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου
Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO), Όμιλος Εταιρειών Remedica

Ο Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, είναι ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) του Ομίλου Εταιρειών Remedica. Κατέχει διδακτορικό στη Μηχανολογική Μηχανική/Αεροδιαστημική και αρκετούς μεταπτυχιακούς τίτλους σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωσιακή Συμπεριφορά και στον Έλεγχο Στατιστικής Διαδικασίας. Εργάστηκε στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία και στη Διπλωματική Υπηρεσία, όπου υπηρέτησε ως Διπλωματικός Σύμβουλος σε θέματα Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτυχε ευρύτερης αναγνώρισης από Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς (European Banking Federation, Business Europe, European Consumer Organisation) για την προσφορά του στη νομοθετική θωράκιση του θεσμικού πλαισίου της ΕΕ. Προτού αποχωρήσει από τη Διπλωματική Υπηρεσία, προχώρησε στη συνομολόγηση της Εθνικής Στρατηγικής για την έξοδο της Κύπρου από την οικονομική κρίση (2013) καθώς και στη συνομολόγηση μιας Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, και εφάρμοσε πρωτοπόρες δράσεις για την επίτευξη συνεργασίας με άλλα Κράτη στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου της Α΄ Βιομηχανικής Περιοχής Λεμεσού, και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας, διορισμένος από το Υπουργικό Συμβούλιο. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε πολλούς επαγγελματικούς συνδέσμους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

James Morrison

Director of Pharmacy Excellence, Wholehealth Pharmacy Partners, Canada

James Morrison is the Director of Pharmacy Excellence at WholeHealth pharmacy partners, a pharmacy banner with independent locations across Canada. He has spent the first decade of his career as a designated manager in community pharmacy, Ontario, Canada. He has served in a variety of pharmacy leadership roles and presently holds an elected position to the Ontario College of Pharmacists board of directors. Additionally, James holds a prestigious spot on the Executive Committee at the Ontario College of Pharmacists. James is passionate about a high standard of pharmacy care and the important role that pharmacies fulfill in their communities.

Michael Holden
FRPharmS FRSPH, Associate Director, Pharmacy Complete, UK Following a number of years working in corporate pharmacy, Michael established his own community pharmacy group in 1988. In 2005 Michael became the Chief Officer of the Hampshire and Isle of Wight Local Pharmaceutical Committee where many innovations in pharmacy services began including the Healthy Living Pharmacy initiative. He was appointed as the Chief Executive of the UK’s National Pharmacy Association in 2011. In 2016 he co-founded Pharmacy Complete, a training and consultancy organisation working with community pharmacy, the pharmaceutical industry, and health and public health organisations. Michael was honoured as a Fellow of the Royal Pharmaceutical Society in March 2011 and became a Fellow of the Royal Society for Public Health in 2017. He enjoys cycling, golf and travel and is married with three daughters and a grandson, and lives in Hampshire, England.
Νεκτάριος Ζήσης

Ιδρύτης και Διευθύνων Σύμβουλος, ZN Solutions, Εκπαιδευτής - Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Δίκτυο Φαρμακείων Advance Pharmacies, Ελλάδα

O Νεκτάριος Ζήσης, δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 16 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ πλέον βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Είναι δρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ZN Solutions και καθηγητής στο IST College σε θέματα Ηγεσίας-Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, Bread Factory, Natura Pharm, Laser4Myopia κ.α. Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του John Maxwell (John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις τρεις έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος. Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό.

Γιώργος Πακερτζόγλου

Ιδρυτής - Σύμβουλoς Φαρμακείων, Pharmacy2020, Ελλάδα

 

Ο Γιώργος Πακερτζόγλου είναι απόφοιτος του University of Manchester Institute of Science & Technology. Έχοντας πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος ανάπτυξης, ίδρυσε και διευθύνει από το 2013 το Pharmacy2020. Το 2019 λάνσαρε το πρωτοποριακό λογισμικό συνολικής διαχείρισης και καθολικής μηχανοργάνωσης PharmacyBrain, που βελτιώνει ουσιαστικά και καθοριστικά την οργάνωση και λειτουργία του Φαρμακείου. Από το 2020 είναι συνιδρυτής της Next Generation Health Care Solutions, η οποία εμπορεύεται μηχανήματα βιοτεχνολογίας. Διαθέτει σημαντικές γνώσεις για τις αρχές της ψυχολογίας του καταναλωτή και την εμπορική επικοινωνία του καναλιού της λιανικής πώλησης. Λειτουργεί συμβουλευτικά στον εμπορικό εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των Φαρμακείων μέσω μιας καθετοποιημένης προσέγγισης.

Απόστολος Βαλτάς
Πρόεδρος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ελλάδα

Ο Απόστολος Βαλτάς έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και γνώστης της αγγλικής γλώσσας. Ο Απόστολος Βαλτάς έχει ενεργή συμμετοχή στα φαρμακευτικά δρώμενα από το 1995, από όταν και εξελέγη Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου. Έκτοτε έχει έντονη παρουσία στον Φαρμακευτικό Κλάδο καθώς έχει διατελέσει: Μέλος Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. από τον Οκτώβριο του 2005 Ταμίας του Π.Φ.Σ. για το χρονικό διάστημα 2005 -2008, Αντιπρόεδρος του Π.Φ.Σ από το 2009 μέχρι το 2018, Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. από το 2018 έως και σήμερα. Από τον Μάρτιο του 2021 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ. Έχει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση καθώς υπήρξε: Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Πρόληψης και Συμβουλευτικής κατά των Εξαρτήσεων Ν. Λέσβου «ΠΝΟH» στις καίριες θέσεις: Του Προέδρου από το 2005 έως το 2009, Του Αντιπροέδρου τα έτη 2011 και 2012, Του Γραμματέα για τα έτη 1999 έως 2005 & 2009-2011, Του Μέλους του Δ.Σ από το 2012 έως το 2013 και Μέλος του Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος του Νομού Λέσβου. Από το 2015 είναι από τα πρωτοστατούντα μέλη στην Επιτροπή των Επαγγελματικών και Επιστημονικών φορέων της Λέσβου, έργο της οποία είναι η εξομάλυνση των προβλημάτων που ταλανίζουν το νησί, όπως οι μεταναστευτικές ροές.

Αλίκη Πελετίδη

Λέκτορας Φαρμακευτικής Πρακτικής, Κλινικής Φαρμακευτικής και Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος

Η Αλίκη Πελετίδη αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Kingston στο Λονδίνο με πτυχίο MPharm και ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο τομέα της Κλινικής Φαρμακευτικής Πρακτικής, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Φαρμακευτικής στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Η Αλίκη αξιολόγησε με επιτυχία την πρώτη υπηρεσία ανίχνευσης παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου μέσα από το Ελληνικό φαρμακείο, με τη βοήθεια των φαρμακοποιών της Πάτρας, με στόχο την ενίσχυση του κλινικού ρόλου του φαρμακοποιού κοινότητας αλλά και την πρόληψη των χρόνιων παθήσεων στο ευρύ κοινό. Έχει τιμηθεί με το βραβείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Kingston για το έτος 2017 για την ερευνητική της πορεία.

Είναι associate fellow (AFHEA) of the UK Higher Education Academy και έχει πιστοποίηση να διενεργεί Medication Use Reviews (MUR) από το Πανεπιστήμιο του Reading καθώς επίσης έχει πιστοποιητικό στη «Διαχείριση της Παχυσαρκίας» σε μεταπτυχιακό επίπεδο (level 7) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι μέλος της Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (MRPharmS). Δίδασκε στη Φαρμακευτική του Πανεπιστημίου του Kingston και δούλευε για αρκετά χρόνια ως φαρμακοποιός (locum) σε φαρμακεία του ευρύτερου Λονδίνου.Τα τελευταία χρόνια είναι λέκτορας Φαρμακευτικής Πρακτικής, Κλινικής Φαρμακευτικής και Δημόσιας Υγείας στο Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Επίσης, είναι αρμόδια Εκπαίδευσης και Υπηρεσιών Υγείας στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος. Τέλος, διδάσκει το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης στη Φαρμακευτική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Άννα Παφίτου-Χατζηπάκκου

Ανώτερη Φαρμακοποιός, Προϊστάμενη Τομέα Επιθεώρησης Φαρμακείων, Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, Υπουργείο Υγείας, Κύπρος

Η Άννα-Παφίοτυ αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Άριστα. Το 2008 απόκτησε τον τίτλο Μάστερ στην Μοριακή Βιολογία, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε στο Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Φαρμάκων, των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών σαν αναλύτρια και από τον Μάιο του 2000 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005 ως προϊστάμενη του εργαστηρίου. Από το Φεβρουάριο του 2005, εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε σαν επιθεωρήτρια Κανόνων Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής και Διανομής (GMP). Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 υπήρξε προϊστάμενη του Τομέα Επιθεώρησης GMP. Από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι και σήμερα είναι προϊστάμενη Τομέα Επιθεώρησης Ιδιωτικών Φαρμακείων. Από 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε μέλος της Ε.Β.Α. Γ΄ (Επιτροπή Βιοηθικής Αξιολόγησης Βοϊατρικής Έρευνας και Κλινικών Δοκιμών στα Φάρμακα), από το 2009 μέχρι το 2016 υπήρξε μέλος της Επιτροπής -CAT (Committee for Advanced Therapies) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και από το 2005 μέχρι το 2020 υπήρξε μέλος της Ομάδας Εργασίας GMDP-IWG του ΕΜΑ.

Δρ. Παναγιώτης Πέτρου
Ανώτερος Λειτουργός, Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας

Ο Δρ. Παναγιώτης Πέτρου είναι φαρμακοποιός και εργάζεται στην ομάδα φαρμάκων του ΟΑΥ ως ανώτερος λειτουργός. Είναι ο γραμματέας της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αποζημίωσης Φαρμάκων και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Φαρμάκων. Συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Enable Adherence, το οποίο προάγει την συμμόρφωση με την Φαρμακευτική αγωγή. Είναι ο συγγραφέας 56 δημοσιεύσεων στον τομέα φαρμακοοικονομίας και εστιάζεται στις οικονομικές αξιολογήσεις φαρμάκων, σε νέες μεθόδους διαμοιρασμού κινδύνου που αφορούν καινοτόμα προϊόντα και την ευρύτερη φαρμακευτική πολιτική. Έχει προσκληθεί ως εξωτερικός εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή επιτροπή στους τομείς Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας και προγράμματα δημόσιας Υγείας.

Clarisse Dias da Mota

Blockchain Business Analyst and Program Manager PharmaLedger, Switzerland

Clarisse is a Senior Manager at Novartis Pharma in Switzerland. With 12 years of experience in the Pharmaceutical industry, Clarisse has led projects and teams through multiple programs of organizational and technology transformation within the finance and procurement functions. As a certified blockchain and supply chain professional and a firm believer in self-sovereign identity and in the importance of enabling health data ownership to patients, Clarisse joined the IMI PharmaLedger project in 2019 as a member of the project management board and steering committee. In a dual role, Clarisse is the business analyst for the Anti-Counterfeiting use case and co-leads the Culture and Adoption Program, responsible for the dissemination strategy and execution of the projects results and accomplishments.

Χορηγοί

Χορηγοί

Remedica Κύπρου

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και δραστηριότητα εξαγωγής σε περισσότερες από 160+ χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων, για ανθρώπινη χρήση. Η φαρμακευτική γκάμα της αποτελείται από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει περισσότερα από 350+ γενόσημα, γενικής χρήσης και μη συνταγογραφούμενα (OTC) προϊόντα. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση με αφοσίωση και ακεραιότητα και η συνεχής επένδυση για την ανάπτυξη ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Με έδρα του τη Λευκωσία, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) είναι ένα από τα κορυφαία προσανατολισμένα στην έρευνα πανεπιστήμια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Προσφέρει περισσότερα από 100 συμβατικά (δια ζώσης) και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, φιλοξενώντας περισσότερους από 14,000 φοιτητές από 100+ χώρες. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βρίσκεται στο 3% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως, σύμφωνα με το Times Higher Εducation (THE) World University Rankings 2022.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε Φαρμακοποιούς, Στελέχη Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και άλλων Κυβερνητικών Τμημάτων, Διευθυντικά Στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες και Εταιρείες Εισαγωγής & Διανομής Φαρμάκων και Ιατρικών Προϊόντων & Υπηρεσιών, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, Γιατρούς, Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Ακαδημαϊκούς.

Υποστηρικτές
Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Ο Παγκύπριoς Φαρμακευτικός Σύλλoγoς (ΠΦΣ) αποτελεί Νομικό Πρόσωπο και εκπρoσωπεί όλoυς τoυς εγγεγραμμένους φαρμακoπoιoύς της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του ΠΦΣ στη δημόσια υγεία έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τόσο με την συμμετοχή του σε όργανα λήψης αποφάσεων όσο και μέσω πολλών δημόσιων παρεμβάσεων, ενώ συμμετέχει και στα διεθνή fora όπως η Ένωση Ευρωπαίων Φαρμακοποιών (PGEU), της οποίας αποτελεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ο ΠΦΣ ως η επιστημονική έπαλξη των κυπρίων φαρμακοποιών διαχρονικά διατηρεί πάντοτε στο επίκεντρο των δράσεων και παρεμβάσεων του τον ασθενή. Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του ΠΦΣ είναι η μετεξέλιξη του φαρμακείου της γειτονιάς σε αναπόσπαστο μέρος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κάτι το οποίο θέλει να πετύχει μέσα από τη συμμετοχή στο Γεσυ.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Ευγενία Πιερή

Η Ευγενία είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505572 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο eugenia.pieri@imhbusiness.com

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505575 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

27 Ιανουαρίου 2021 @ 09:00 ΠΜ -
02:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

27/01/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε