Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο

20 Ιανουαρίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
697 697 people viewed this event.

Η ΙΜΗ, η Ελληνική Τράπεζα, η Epic και το Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus) οργανώνουν το παγκύπριο Συνέδριο για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις την Τετάρτη 26 Μαίου 2021 στις 15:00.

Εισαγωγή
Οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Κυπριακής Οικονομίας με μεγάλες επιδόσεις και τεράστια συνεισφορά στην Οικονομία της χώρας. Αποτελούν, επίσης, τη βάση για την παραγωγή προϊόντων και παροχής υπηρεσιών με τελικό δέκτη τον κάθε καταναλωτή. Ωστόσο, για την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιβίωσής τους, οι ΜμΕ επιβάλλεται να ανανεώνουν σε συνεχή βάση τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής τους.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που εμπεριέχει η συμπερίληψη σε αυτή την κατηγορία επιχειρήσεων, καθώς ενδεχομένως να συνιστά μια καθόλα μοναχική διαδικασία, αφού οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν μικρό αριθμό διευθυντικών στελεχών και έχουν να αντιμετωπίσουν μοναδικές προκλήσεις, η ΙΜΗ, η Ελληνική Τράπεζα, η Epic και το Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus) οργανώνουν το παγκύπριο συνέδριο για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να μοιραστούν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που αποτελούν την καθημερινή εταιρική τους πρακτική, καθώς επίσης και τις προκλήσεις και τις φιλοδοξίες τους.

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μάριος Λουκαΐδης
Synpraxis Management Services

Ο Μάριος Λουκαΐδης έχει μια μακρά και πολύπλευρη εμπειρία σε εμπορικές δραστηριότητες σε τομείς όπως Καταναλωτικά Προϊόντα, Μαζική εστίαση, Καπνικά, Καλλυντικά, Αφορολόγητα Καταστήματα, Τηλεπικοινωνίες, Τεχνολογία. Ενασχολήθηκε σε πολύπλευρες ειδικότητες από πωλήσεις, marketing, logistics και συστήματα πληροφορικής. Η ενασχόλησή του σε οργανισμούς με θέματα διαφήμιση, Μέτρηση Τηλεθέασης, Κριτική Εστιατορίων, Διαγωνισμό Διαλογικών Συζητήσεων σε Λύκεια μέσω του ομίλου Toastmaster’s, ετήσιο θεσμό Ζιβανίας στην Άλωνα διεύρυναν τις εμπειρίες του. ‘ Έχοντας επιστημονικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους τομείς μαθηματικών, φυσικής και υπολογιστών από τα Πανεπιστήμια Λονδίνου και Οξφόρδης ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής σε κολλέγιο. Παρ ’όλο που ήταν μόνο δύο χρόνια άφησε τον ενθουσιασμό της μεταφοράς γνώσης για πάντα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε για 10 χρόνια με τον καινούργιο τότε τομέα της πληροφορικής. Τέλος, για 25 χρόνια ενασχολήθηκε με τον όμιλο CTC όπου για 14 χρόνια διετέλεσε CEO του ομίλου. Το 2019 αποφάσισε να μοιρασθεί τις γνώσεις και εμπειρίες του δημιουργώντας την συμβουλευτική εταιρεία Synpraxis. Μεταξύ άλλων εστιάζεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οικογενειακές επιχειρήσεις και τα βήματα στα οποία θα πρέπει άμεσα να προβούν για μια μακροχρόνια επιτυχή διαδρομή.

Δρ. Αντρέας Ασσιώτης

Μέλος ΣΟΑΚ, Πρόεδρος Καθοδηγητικής Επιτροπής Έργου

Ο κ. Ασσιώτης είναι Επικεφαλής Οικονομολόγος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, μίας από τις τρεις συστημικές τράπεζες στην Κύπρο, όπου ηγείται του Τμήματος Οικονομικών Αναλύσεων και Ερευνών. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου και Πρόεδρος της καθοδηγητικής επιτροπής της Μακροχρόνιας Οικονομικής Στρατηγικής χώρας. Έχει δημοσιεύσεις σε περιοδικά στους τομείς της μακροοικονομίας και της οικονομικής ανάπτυξης, ενώ κατείχε ακαδημαϊκές και συμβουλευτικές θέσεις σε διάφορους κυπριακούς και διεθνείς οργανισμούς. Παράλληλα, προεδρεύει του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Κέντρου Τεχνολογιών Blockchain.

Δρ Φάνος Τεκέλας

Υπεύθυνος Προγράμματος BA (Hons)BusinessAdministration, Λέκτορας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ΠανεπιστήμιοUCLanCyprus, Διευθυντής του Κέντρου ΕπιχειρηματικότηταςCEDAR

O Δρ Φάνος Τεκέλας είναι Λέκτορας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας και Υπεύθυνος του προγράμματος ΒA (Hons) Business Administration στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Έχει ηγηθεί πρωτοβουλιών έρευνας, κατάρτισης και παροχής συμβουλών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus + σχετικά με τις ΜΜΕ και κατέχει τη θέση του Διευθύνων Συμβούλου του Κέντρου Επιχειρηματικότητας(CEDAR). Ο Δρ Τεκέλας είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) και μέλος της Παράλληλης Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας (Σύμπλεγμα Επιχειρηματικότητας).

Μισιέλ Σιεϊπάν

Chief Commercial Officer, Epic

Υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση της Epic Κύπρου με μακρά εμπειρία στη διοίκηση, πωλήσεις B2C, B2B και μάρκετινγκ. Ο κ. Σιεϊπάν έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης εμπορικού τομέα τηλεπικοινωνίων, για περίοδο πέραν των 15 ετών. Ειδικός στη εμπορική στρατηγική και διαχείριση καναλιών διανομής, εξειδίκευση στην εμπειρία των πελατών, τη λιανική πώληση, την εφοδιαστική αλυσίδα, και δεινός στις διαπραγματεύσεις και αγορές. Ο κ. Σιεϊπάν είναι διπλωματούχος και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Διοίκηση επιχειρήσεων και επενδύσεων του Πανεπιστημίου του CITY Business School Λονδίνου (CASS).

Elie G. Wakil, PharmD

Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στους τομείς των Ανθρώπινων Σχέσεων, της Ηγεσίας και των Επικοινωνιών

Ο Elie Wakil είναι εκπαιδευτής και σύμβουλος με πολυπολιτισμική εμπειρία 36 ετών σε πολλές χώρες του κόσμου. (Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Αφρική, Εγγύς και Μέση Ανατολή και Ασία). Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας του, ο κ. Wakil έχει γράψει και διευκολύνει πολυάριθμα εργαστήρια που βασίζονται στην ανάπτυξη σχεσιακής ευχέρειας στον χώρο εργασίας στους τομείς των Ανθρώπινων Σχέσεων, της Ηγεσίας και της Επικοινωνίας. Τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν σύμβουλος για οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Συμμετείχε στη διαμόρφωση μιας βαθιάς κατανόησης του ιστορικού κάθε μέλους της οικογένειας, πώς ταιριάζουν αυτά τα μέλη στην επιχείρηση, πως επικοινωνούν και λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον.

Peter Economides
Brand Strategist

Ο Πήτερ Οικονομίδης είναι ειδικός στο marketing και το branding, ιδρυτής της εταιρείας Felix BNI με διεθνή δραστηριότητα και έδρα στην Αθήνα. Ο Πήτερ εντάχθηκε αρχικά στο δυναμικό της διαφημιστικής εταιρείας McCann-Erickson στη Νότιο Αφρική. Αναλαμβάνοντας θέσεις ως Regional Account Director στο Hong Kong, Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελλάδα και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Μεξικό, ορίστηκε στη συνέχεια Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Παγκόσμιου Δικτύου Πελατολογίου στη Νέα Υόρκη, υπεύθυνος για τις διαφημιστικές εκστρατείες της Coca-Cola παγκοσμίως. Το 1996 πέρασε στην TBWA\Worldwide στη Νέα Υόρκη ως Υπεύθυνος του Παγκόσμιου Δικτύου Πελατών. Η φιλανθρωπική δράση του Πήτερ περιλαμβάνει θητεία στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Make-A-Wish International με έδρα στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Los Angeles Greek Film Festival και του Washington OXI Day Foundation. Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ελληνικού εκπαιδευτικού ιδρύματος SAHETI στο Γιοχάνεσμπουργκ και δρα συμβουλευτικά για το HOPEgenesis που ασχολείται με το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Έχει βραβευτεί με το Lifetime Achievement Award από το Hellenic Council of America. Παράλληλα, το έργο του έχει αναγνωριστεί από το αμερικανικό Κογκρέσσο.Το International Propeller Club της Αμερικής τον τίμησε με το Members’ Award of Excellence το 2018.

Βαγγέλης Μόσχος
Country Sales Manager, Coca-Cola HBC Cyprus

Ο Βαγγέλης Μόσχος ανέλαβε καθήκοντα Country Sales Manager στην Α/φοί Λανίτη Λτδ - Μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC AG από το 2017. Διετέλεσε Marketing Manager της 3 Ε Ελλάδας στης οποίας στο δυναμικό εντάχθηκε από το 2008. Έκτοτε ο κ. Μόσχος ανέλαβε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Marketing Manager Amita, όπου καθιέρωσε μια στρατηγική για το σύνολο του χαρτοφυλακίου των χυμών της Εταιρείας. Το 2015, ανέλαβε το ρόλο του Category Development Manager για Ελλάδα και Κύπρο, όπου συνεργάστηκε στενά με την ομάδα των Key Ac[1]counts. Το Νοέμβριο του 2015, ο κ. Μόσχος προήχθη στο ρόλο του Marketing Manager αρχικά για την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια και την ευθύνη της Κύπρου. Πριν από την ένταξη του στο δυναμικό της 3 Ε - Coca-Cola HBC AG, ο κ. Μόσχος εργάστηκε για τη Nestle Ελλάδας, στην ALLIED DOMECQ Spirits & Wines SA και στην HENKEL HELLAS S.A. Ο Βαγγέλης Μόσχος είναι κάτοχος πτυχίου Χημείας από το University of Laverne στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ, και ΜΒΑ από το University of Laverne στην Ελλάδα.

Ανδρέας Παπαδόπουλος
Επικεφαλής Μονάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως χημικός μηχανικός στην Unilever στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια μετέβηκε στη Γερμανία ως υπεύθυνος προϊόντων. Μετά από περίπου μια δεκαετία στη βιομηχανία τροφίμων και με ένα επιπρόσθετο πτυχίο στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Οικονομικά, στράφηκε προς στον τραπεζικό τομέα στην Κύπρο. Κατά την οικονομική κρίση ο Ανδρέας ηγήθηκε της μονάδας Στρατηγικής της Ελληνικής Τράπεζας ενώ από το 2016 ηγείται των προσπαθειών της τράπεζας στην ανάπτυξη εργασιών με επικέντρωση στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις. Με πτυχία από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και από το Wharton Business School, ο Ανδρέας συνδυάζει αναλυτικές δεξιότητες με επιχειρηματικό πνεύμα και στρατηγική σκέψη. Στον ελεύθερο του χρόνο ο Ανδρέας ασχολείται με την εκπαίδευση επιχειρηματικότητας στους νέους (Junior Achievement) και τη φωτογραφία.

Καθ. Πανίκος Πουτζιουρής

Πρύτανης, Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικότητας – CEDAR, Honorary Fellow στο Judge Business School του Πανεπιστημίου του Cambridge

Ο καθ. Πανίκκος Πουτζιουρής είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων, ιδρυτής & πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικότητας – CEDAR και Honorary Fellow στο Judge Business School του Πανεπιστήμιου του Cambridge. Ο καθηγητής Πουτζιουρής σαν δραστήριο μέλος-Fellow του Family Firm Institute (U.S.A) διδάσκει, εκπαιδεύει, ερευνά και συμβουλεύει ανά το παγκόσμιο, περί της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και της οικογενειακής επιχείρησης. Έχει διευθύνει συνέδρια και ακαδημαϊκές πρωτοβουλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο , Κίνα, Ιταλία, Αυστρία, Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Κολομβία, Συρία, Αίγυπτο, Ελλάδα και στην Κύπρο (σαν εγκεκριμένος εκπαιδευτής της ΑΝΑΔ και συνεργάτης του ΚΕΒΕ). Ο καθηγητής Πουτζιουρής διετέλεσε πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας Οικογενειακών Επιχειρήσεων, μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Στρατηγική Υποστήριξη Οικογενειακών Επιχειρήσεων και σύμβουλος του ΟΟΣΑ –OECD σε θέματα Επιχειρηματικότητας. Πρόσφατα, τιμήθηκε από το Family Firm Institute με το International Αward για το αξιόλογο έργο που επιτελεί προωθώντας διεθνώς το θέμα της οικογενειακής επιχειρηματικότητας στο ακαδημαϊκό και κοινωνικό-οικονομικό πεδίο. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Νόττινγχαμ (ΗΒ) και κατέχει ΒΑ Economics, ΜΒΑ, PhD in Entrepreneurship and Management.

Ηλέκτρα Γεωργίου
Business Senior Manager, Epic

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τηλεπικοινωνίων, από τα οποία τα 15 στην Epic, η κα. Γεωργίου διαχειρίζεται το τμήμα επιχειρήσεων της Epic. Ήταν μέλος της ομάδας που ανέπτυξε το συγκεκριμένο τμήμα, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια ομάδα 20 επαγγελματιών συμβούλων και διαχείρισης επιχειρηματικών πελατών. Η κα. Γεωργίου κατέχει πτυχίο Business and Professional Studies του City of Bristol College.

Ρεγγίνα Κοζεντίνου
B2B & ICT Product Coordinator, Epic

Η κα. Κοζεντίνου έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Ψηφιακά Συστήματα και έχει 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών ενώ βρίσκεται στην Epic από το 2019 όπου χειρίστηκε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και εταιρικών πωλήσεων αποκτώντας έτσι μία ολοκληρωμένη εικόνα των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων αλλά και της σημαντικότητας παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια για την εμπειρία του πελάτη καθώς και για τις σύγχρονες τεχνολογίες και πως αυτές επηρεάζουν την σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Η κα. Κοζεντίνου κατέχει μεταπτυχιακό στην Τεχνοοικονομική Διοίκηση Ψηφιακών Συστημάτων (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και πτυχίο στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές (Πάντειο Πανεπιστήμιο).

Αλέξανδρος Μιχαηλίδης

Γενικός Διευθυντής, RTD Talos

Ο Δρ. Αλέξανδρος Μιχαηλίδης είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων - Μεταλλουργός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1990). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε για ένα χρόνο ως ερευνητής στο Εργαστήριο Μεταλλογνωσίας του Ε.Μ.Π. Το 1995 αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα Μηχανικό στον Τομέα της Μεταλλουργίας και Τεχνολογίας Υλικών. Το 1997 με υποτροφία της επιτροπής Fulbright παρακολούθησε ταχύρρυθμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διαχείριση Τεχνολογίας στα Lehigh University και ΜΙΤ στις Η.Π.Α. Το Σεπτέμβριο του 2000 ίδρυσε και ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΤΑΛΩΣ. Ο ΤΑΛΩΣ επικεντρώνει τις υπηρεσίες του σε θέματα έρευνας, καινοτομίας, μεταφοράς τεχνολογίας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και περιφερειακής ανάπτυξης.

Αναγνώστης Τσουκαλάς
Head of Global Human Resources, APIVITA

Ο Αναγνώστης Ιωάννης Τσουκαλάς γεννήθηκε 24 Αυγούστου, 1968 στον Καναδά και μεγάλωσε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρυ, Αλμπέρτα, Καναδά με ακαδημαϊκή και αθλητική υποτροφία και ειδίκευση στη Βιολογία Περιβάλλοντος και στη Περιβαλλοντική Διαχείριση. Είναι μέλος της «κυψέλης» της APIVITA τα τελευταία 17 χρόνια. Από το 2004 μέχρι το 2013 πέρασε από τα τμήματα marketing (product manager), προμηθειών και αγορών (director), new business development (director) και Sustainability (director) . Από το Σεπτέμβριο του 2015 έχει αναλάβει τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου της APIVITA. Για ένα χρόνο και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 ήταν διευθύνων σύμβουλος της APIVITA Japan με έδρα το Τόκυο. Από το 2013-2015 ήταν επικεφαλής του τμήματος Αειφορίας της APIVITA. Από το 2017 που η APIVITA ειναι μέλος του Ισπανικού πολυεθνικού ομίλου PUIG ηγείται των ομάδων Global Human Resources, Education & Sustainability. Επιπρόσθετα είναι μέλος του APIVITA executive committee και του ανατέθηκε ο ρόλος του Global Brand Ambassador. Από το 2004, καλείται από διαφορά πανεπιστήμια και συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού ως ομιλητής για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει νέους ανθρώπους. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε European innovation incubation projects (Ecotrophelia, Junior Achievement) και mentoring projects (Career fair for all and Job Pairs). Τα τελευταία 20 χρόνια ανιδιοτελώς έχει βοηθήσει σημαντικό αριθμό νέων επιχειρηματιών στον τομέα των Φαρμακευτικών και Αρωματικών φυτών και της μελισσοκομίας προσφέροντας την εμπειρία και γνώση του. Ο Αναγνώστης χαρακτηρίζεται από το πάθος του να «επικονιάζει» τις νέες γενιές με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ζωής και επιχειρηματικότητας: έναν πιο φυσικό, ηθικό και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο που θα οδηγήσει σε έναν πιο βιώσιμο μελλοντικό κόσμο.

Νικολέττα Χαραλάμπους
Γενική Διευθύντρια,ORBMarketing &CommunicationsBoutique

H Νικολέττα Χαραλάμπους ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Aix-Marseille στη Γαλλία και είναι κάτοχος Πτυχίου Νομικής. Διαθέτει πέραν των 20 χρόνων εμπειρία στη διαχείριση, τον στρατηγικό σχεδιασμό και τη δημιουργική κατεύθυνση μεγάλων επικοινωνιακών έργων. Στην πολύχρονη της καριέρα ανέλαβε τη γενική εποπτεία σημαντικών εκστρατειών επικοινωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως Account Executive το 2001, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβε τη θέση της Pr Executive. Ακολούθως, κατείχε τη θέση της Account Manager για πέντε χρόνια και της Head of Account Management από το 2009 μέχρι το 2013. Από το 2013 είναι Managing & Creative Director στην Orb Communications, έχοντας τη γενική εποπτεία και την οικονομική διεύθυνση της εταιρείας.

Νίκος Χαραλάμπους
Διευθυντής, CH. N San Siro Sports & Casual LTD

Ονομάζομε Νίκος Χαραλάμπους και είμαι ο ιδρυτής της εταιρείας CH. N San Siro Sports & Casual LTD. Γεννήθηκα το 1979 και κατάγομαι από την Δερύνεια. Η αγάπη και το πάθος μου για τον αθλητισμό, η οικονομική κρίση του 2013 αλλά και οι προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας με οδήγησαν στην ίδρυση της εταιρείας CH N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD.

Χρίστος Χριστούδιας
Διευθύνων Σύμβουλος, Christoudias Logistics

Ο Χρίστος Χριστούδιας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην οικογενειακή επιχείρηση Christoudias Logistics το 1989 με στόχο να αναπτύξει και να προωθήσει την εταιρεία στην Κυπριακή αγορά. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων πορείας του στην εταιρεία ενεπλάκηκε σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα τμήματα της εταιρείας και από το 2003 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας. Με οδηγό το όραμα του μετέτρεψε σταδιακά την εταιρεία από μια μικρή επιχείρηση που δραστηριοποιείτο στον τομέα των εκτελωνίσεων και αποθηκεύσεων εμπορευμάτων στην πρώτη εταιρεία στην Κύπρο σε ότι αφορά την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Third Party Logistics. Ο κ. Χριστούδιας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αποθηκών Αποταμίευσης και Εκτελωνιστών.

Γιώργος Γαβριήλ
Γενικός Διευθυντής, Aphrodite Delights Ltd

O Γεώργιος Γαβριήλ είναι κάτοχος Bachelor of Arts in “ Business Studies with Computing” και είναι Γενικός Διευθυντής της Aphrodite Delights Ltd η οποία αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης που ίδρυσε ο προπάππος του το 1895. Από το 1994 όταν ανέλαβε ουσιαστικά την διεύθυνση της επιχείρησης ο κύριος Γαβριήλ ασχολήθηκε με τον τομέα των παραδοσιακών εδεσμάτων παγκόσμια και σε βάθος παρακολουθώντας τον τομέα μέσα από εκπαίδευση σε διάφορα ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη, με επισκέψεις σε εγκαταστάσεις του τομέα παγκόσμια, δεκάδες συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συνέδρια και σεμινάρια. Εισήγαγε την ερευνητική κουλτούρα στην επιχείρηση συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα και συνεργασίες υψηλού επιπέδου, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει ολόκληρος ο τομέας των παραδοσιακών εδεσμάτων στην Κύπρο αφού ήταν πρωτοπόρος στα θέματα ονομασιών προέλευσης και είναι με δική του πρωτοβουλία και πολύχρονες προσπάθειες κατοχυρώθηκαν από την Ε.Ε με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) τα δύο πρώτα κυπριακά προϊόντα (και μέχρι πρόσφατα μοναδικά) το Λουκούμι Γεροσκήπου (2207) και τα Κουφέτα Αμυγδάλου Γεροσκήπου (2012). Εκπροσώπησε μέσω της επιχείρησης του την Κυπριακή Δημοκρατία σε εκδηλώσεις που αφορούσαν την γαστρονομία παγκόσμια, ενώ επιλέγηκε πολλές φορές από την Ε.Ε να λάβει μέρος σε αποστολές συνοδεύοντας τον αρμόδιο Ευρωπαίο επίτροπο. Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας με συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές οργανωμένων συνόλων.

Χορηγοί

Χορηγοί

Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 
Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αυξημένη ρευστότητα και μειωμένο κίνδυνο στον ισολογισμό της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και τη μετεξέλιξη των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Η επιτυχία της βασίζεται στην πελατοκεντρική προσέγγιση, στο ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και συστημάτων ελέγχου.

Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι το ευρωπαϊκό παράρτημα του Πανεπιστημίου UCLan που ιδρύθηκε το 1828, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και κατατάσσεται ανάμεσα στο 6.5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2020/21). Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί ένα μοναδικό και καινοτόμο μοντέλο κυπριακής και βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαιδευτικής εμπειρίας, διαπιστευμένο ταυτόχρονα από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κύπρου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν Δύο Πτυχία, ένα από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ένα από το UCLan UK, που τους προσφέρουν αναγνώριση σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οργανωτές
IMH

IMH is a leading Corporate Events and Media organization operating in the Knowledge and Information Economy. It provides products and services based on content, intelligence and connections to specialist audiences. IMH services include the organization of conferences, summits, client events, exhibitions, business, and mainstream media. Every year, IMH organizes more than 200 corporate events in physical, hybrid and online form: Conferences and Exhibitions on all market sectors, Investment summits and road shows in Cyprus and abroad, Client Conferences and other corporate events, Business award ceremonies. Our corporate events provide the biggest networking, business development, knowledge providing and career advancement opportunities in Cyprus. IMH media department operates, publishes and distributes: IN Business, the leading monthly business magazine in Cyprus, GOLD, the leading English-language monthly business Magazine in Cyprus, IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), GOLD Portal (www.goldnews.com.cy), Over 40 annual business catalogues, supplements and directories, Reporter (www.reporter.com.cy), one of the most visited multi-thematic news portal in Cyprus. IMH recently acquired Super FM, the leading music radio station in Cyprus.

Ακροατήριο

Το συνέδριο απευθύνεται προς:

Όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Ελένη Σκαλιώτη

Η Ελένη είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο eleni.scaliotis@imhbusiness.com και +357 22 505 537

 

Marketing Manager

Κεύη Τσίσσιου

Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kevi@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

26 Μαΐου 2021@ 03:00 ΜΜ -
06:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

26/05/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε