Credit Risk Management Forum

7 Ιουνίου 2022
Infocredit Group, IMH

Γενικές Πληροφορίες

12523 12523 people viewed this event.
Επί Πληρωμή

Η Infocredit Group διοργανώνει το Credit Risk Management Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στο Hilton Nicosia.

Εισαγωγή

Σε μια εποχή αυξημένης αβεβαιότητας η επισήμανση, αξιολόγηση και μεθόδευση της αντιμετώπισης κινδύνων και απειλών κάθε τύπου – από τα χρηματοπιστωτικά ή νομικά προβλήματα μέχρι τις λανθασμένες επιχειρηματικές αποφάσεις ή και τις φυσικές καταστροφές – έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κρίσιμο χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης είναι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας διαχείρισης κινδύνου της: όσο καλύτερη είναι η διαδικασία, τόσο μεγαλύτερη βεβαιότητα υπάρχει για την ευημερία της και των δυνατοτήτων για μακροχρόνια ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Σημαντική αιτία των οικονομικών προβλημάτων που ανακύπτουν και διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία μιας εταιρείας, είναι η ελλιπής ή λανθασμένη εκτίμηση αλλά και η κακή διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου (Credit Risk).

Πληροφορίες

Η Infocredit Group παρουσιάζει το Credit Risk Management Forum με στόχο να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στους βασικούς όρους και έννοιες σε ό,τι αφορά τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα, εντός κι εκτός Κύπρου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα επέκτασης των γνώσεων, των εμπειριών και της επαγγελματική τους κατάρτισης σε θέματα Διαχείρισης Πιστωτικών Κινδύνων.
Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα φιλοξενηθούν διακεκριμένοι ομιλητές, ενώ θα παρουσιαστούν και τα ευρήματα μελετών που διενεργήθηκαν από επιχειρήσεις με έδρα το εξωτερικό.

5 Λόγοι για να παρευρεθείτε στο Φόρουμ

• Πληροφορηθείτε τη σημασία της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου
• Μάθετε τις νέες τάσεις & πρακτικές σχετικά με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου
• Αποκτήστε όλες τις αναγκαίες τεχνικές & τα εργαλεία για τις καθημερινές σας πιστωτικές συναλλαγές
• Δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες συναφών κλάδων
• Διεκδικήστε πιστωτικές μονάδες CPD

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Θεόδωρος Κρίγγου
Διευθύνων Σύμβουλος, Infocredit Group

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με πολυετή επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα των Υπηρεσιών, είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Infocredit, της ICG Middle East Commercial Services DMCC (Dubai, U.A.E.), Malta Credit Bureau Ltd και άλλων εταιρειών. Έχει οδηγήσει με επιτυχία τον Όμιλο Infocredit στο να καθιερωθεί σαν ένας από τους κορυφαίους παρόχους επιχειρηματικών πληροφοριών, διαχείρισης πιστωτικών κινδύνων και λύσεων συμμόρφωσης διεθνώς, με ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο στρατηγικών συνεργατών. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο Θεόδωρος έχει υπηρετήσει σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα. Συμμετέχει ενεργά σε διάφορους Επαγγελματικούς Συνδέσμους και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς θέλοντας να προσφέρει στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία ως σύνολο. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Federation of Business Information Services (FEBIS), του Διοικητικού Συμβουλίου του Delphi Alliance Association και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας. Είναι Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής με εξειδίκευση στις Αποφάσεις Εμπορικών Διαφορών και διατελεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου. Από τον Νοέμβριο του 2020, διατελεί Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Είναι μέλος του Chartered Governance Institute (FCG) και του Chartered Institute of Credit Management (FCICM).

Μαρία Παπαζαρκάδα
Country Manager for Greece & Cyprus, Coface Greece

Η Μαρία Παπαζαρκάδα γεννήθηκε το 1975 στη Βοστώνη των Η.Π.Α. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία. Από το 2000 έως και το 2003 εργάστηκε ως δικηγόρος σε διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η Γ.Γ. Τουρισμού του Υπουργείου Ανάπτυξης και το δικηγορικό γραφείου του Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω Θεόδωρου Κοντογιαννόπουλου. Από το 2004 έως σήμερα εργάζεται σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Ασφάλιση Πιστώσεων, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2020 έχει αναλάβει τη θέση της επικεφαλής του Ελληνικού Υποκαταστήματος της Coface, με υπ’ ευθύνη της χώρες την Ελλάδα και την Κύπρο. Διετέλεσε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για περισσότερα από 20 χρόνια. Είναι υπερήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι μέλος της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών, του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Ελλήνων της Αμερικής καθώς και άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών δικτύων & χώρων συζήτησης.

Νίκος Ιωάννου
Γενικός Διευθυντής, Infocredit Group, FCICM

Ο Νίκος Ιωάννου είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εμπειρία πέραν των 18 χρόνων στη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου, Ασφάλειας Πιστώσεων και Κανονιστικής Συμμόρφωσης Αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση Γενικού Διευθυντή  στην Infocredit Group. Ο Νίκος Ιωάννου είναι μέλος (fellow member) του Chartered Institute of Credit Management (FCICM) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου. Επίσης είναι  πιστοποιημένος με το Collectors Accreditation Initiative του CSA , διαμεσολαβητής και  πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Κυριάκος Ιορδάνου
Γενικός Διευθυντής, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ο Κυριάκος είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ από τον Ιανουάριο 2012. Είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου για πολλά χρόνια, έχοντας διατελέσει επίσης μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου από το 2002 έως το 2011, ενώ κατά την περίοδο 2009-2011 διατέλεσε Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΚ. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία άρχισε τον Ιανουάριο του 1995 από τον τραπεζικό τομέα ως λειτουργός πιστωτικού ελέγχου και ακολούθως συνεχίστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομικός διευθυντής  σε δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες, ως επίσης και ως οικονομικός σύμβουλος σε εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό μέχρι το 2004. Από τον Μάιο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2011, εργάστηκε στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου, αρχικά ως ο Λογιστής της Αρχής και ακολούθως ως ο Εσωτερικός της Ελεγκτής. Ο Κυριάκος είναι εγκεκριμένος λογιστής, μέλος του ΣΕΛΚ, του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) και του Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA). Είναι επίσης Fellow member του Chartered Governance Institute of UK & Ireland (FCIS). Πρόσθετα, είναι πιστοποιημένος εσωτερικός ελεγκτής, Certified Internal Auditor (CIA) και μέλος του Chartered Institute of Marketing (MCIM). Τέλος, κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Maastricht School of Management. Σημειώνεται περαιτέρω ότι, ο Κυριάκος εκλέγηκε και διατέλεσε Πρόεδρος της Παράλληλης Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση από το 2019 έως το 2021. Παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του συμβουλίου του συνδέσμου Lobbyists and Public Affairs Professionals association (LPAP). Διατέλεσε επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου το Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου (2006-2011).

Γιώργος Μπεΐτης
Financial Analyst, Infocredit Group

Ο Γιώργος Μπεΐτης είναι Χρηματοοικονομικός Αναλυτής, με περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στην έρευνα, συλλογή, επεξεργασία και ερμηνεία οικονομικών στοιχείων, για χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, προβλέψεις, μοντελοποίηση και εσωτερικούς ελέγχους. Ως Χρηματοοικονομικός Αναλυτής στην Infocredit Group, οι εκτενείς γνώσεις του στη θεμελιώδη ανάλυση και οι αναλυτικές δεξιότητες του δίνουν τη δυνατότητα να εκτελεί λεπτομερείς αναφορές χρηματοοικονομικής ανάλυσης σχετικά με τις μακροοικονομικές συνθήκες, τις τρέχουσες και μελλοντικές επιδόσεις του κλάδου καθώς και αναλυτικές εκθέσεις ανάλυσης εταιρειών.

Στέλλα Λουκά
Λειτουργός Επιθεώρησης Προϊόντων Α΄, Τμήμα Γεωργίας, Υπουργείο Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος

H Στέλλα Λουκά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Παλουριώτισσας και στη συνέχεια πήγε για σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρέτησε στο Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού και στη συνέχεια στο Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε τομείς που σχετίζονται με εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας όσον αφορά ελέγχους στον τομέα της γεωργίας.

Μιχάλης Ζάνος
Representative ESG Advisory Services InfoCredit Group Ltd/Aspon Consulting Ltd

Έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο Οικονομικά, Λογιστικά και κατέχει και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Έχει 20ετή εμπειρία στις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις για επιχειρησιακή ανάπτυξη μέσω Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης ανάπτυξη. Επίσης, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη δημόσιων φορέων για σχεδιασμό και υλοποίηση μακροχρόνιών πλάνων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Τζόζεφ Αντωνίου
Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων, Ελληνική Τράπεζα

Ο Τζόζεφ γεννήθηκε το 1984. Αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας, ενώ το 2006 απόκτησε πτυχίο Οικονομικών από το University College London (UCL). Κατέχει επαγγελματικό τίτλο Εγκεκριμένου Λογιστή (Chartered Accountant) και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Executive M.B.A) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας κερδίσει διάφορους ακαδημαϊκούς επαίνους και διακρίσεις. Μεταξύ του 2007 και 2017 εργάστηκε σε διάφορους διεθνείς Τραπεζικούς Οργανισμούς στο Λονδίνο, ενώ ολοκλήρωσε την απόκτηση του επαγγελματικού του τίτλου Chartered Accountant στην Ernst & Young στο Λονδίνο, όπου εργαζόταν στον τομέα της Διαχείρισης και Διασφάλισης Επενδύσεων. Το 2010 εντάχθηκε στην Royal Bank of Scotland (RBS), ως Διευθυντής σε διάφορους ρόλους, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Ομίλου. Στην RBS, είχε εμπλοκή στην αναδιάρθρωση του ισολογισμού που στήριξε την οικονομική και επιχειρησιακή ανάκαμψη της Τράπεζας κατά την περίοδο αυτή, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών για την οριοθέτηση της λιανικής δραστηριότητας της Τράπεζας, την αποκοπή περίπου 300 υποκαταστημάτων της, και το Σχέδιο Προστασίας Περιουσιακών Στοιχείων. Το 2014 εισήλθε στην HSBC, όπου εργάστηκε ως Ανώτερος Διευθυντής Χαρτοφυλακίου και ηγήθηκε πληθώρα δραστηριοτήτων για περιορισμό και ελαχιστοποίησης κίνδυνων για την HSBC Ευρώπης, με επίκεντρο τις εμπορικές δραστηριότητες της τράπεζας για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, συμπεριλαμβανομένων έργων στρατηγικής σημασίας και σε σχέση με το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την διαχείριση κινδύνων. Τον Αύγουστο του 2017, εντάχθηκε στον Όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας οπου ανάλαβε την διεύθυνση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακών Κινδύνων & Διακυβέρνησης. Στις 23 Απριλίου 2020, διορίστηκε ως Μεταβατικός Ανώτερος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας ενώ διορίστηκε στη θέση του Ανώτατου Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων στις 10 Σεπτεμβρίου 2020. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας διαπραγμάτευσης που ηγήθηκε της συμφωνίας για απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας καθώς επίσης και της συμφωνίας για απόκτηση του χαρτοφυλακίου εξυπηρετούμενων δανείων από την RCB Bank Limited.

Μελίνα Καραολιά
Partner, LLB, BPTC, PgD, MCIArb, Accredited Mediatorpartner, Eliades and Partners

Melina Karaolia is a Partner at M. Eliades & Partners LLC since 2008. Her work encompasses a diverse range of corporate, commercial and litigation matters. She advises clients in multiple commercial, civil law issues and business law disputes. She concentrates on corporate and commercial litigation and arbitration. She advises and represents clients in corporate transactions, commercial contracts, mergers and acquisitions and legal matters relating to corporate project structuring and business development. Her multiple practice areas also include insurance law, company redomiciliations and competition law. Melina has further received training and experience in the negotiation and drafting of contracts for Oil and Gas served as Member of the Association of International Petroleum Negotiators. Melina is a qualified Arbitrator in Cyprus and a Member of the Chartered Institute of Arbitrators in London. She is also a member of the executive committee of the Institute’s Cyprus branch as well as a member of the Board of Directors of the Cyprus Arbitration Forum. She has also been trained and is currently actively interested in working with Mediation. She is an accredited and registered Mediator in Cyprus and has received the EMTPJ (European Mediation training for Practitioners of Justice) certification on cross-border mediation, specializing in the settlement of international commercial disputes. In recent years she has been delivering trainings for professionals and company officials on improving their negotiation skills as well as in domestic and international mediation. She is also a part time lecturer for the University of West London on Business and Corporate Law with the CIM. Melina is an accredited and licensed independent Insolvency Consultant in Cyprus. She graduated from the Law School of the University of East Anglia, UK, with an LLB Honors degree. Melina holds a diploma in International Commercial Arbitration from Queen Mary University (London). She is a qualified Barrister-at-Law, a member of Gray’s Inn London and the Cyprus Bar Association.

Άθως Κοιρανίδης
Head Trade Finance, Eurivex Trade Finance Limited

O Άθως Κοιρανίδης σπούδασε Οικονομικά στο LSE και απέκτησε τον τίτλο του Chartered Accountant με την KPMG στο Λονδίνο. Εργάστηκε για 12 χρόνια στην Τράπεζα Κύπρου όπου δημιούργησε και διεύθυνε τις πρώτες εταιρείες φάκτορινγκ στην Κύπρο και Ελλάδα και την πρώτη εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων στην Κύπρο. Από το 2003 διευθύνει τη δική του εταιρεία Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για επιχειρήσεις, η οποία ειδικεύεται στη στρατηγική και οικονομική διαχείριση. Συμμετέχει στη διευθυντική ομάδα της Eurivex Trade Finance Ltd από την ίδρυσή της. Υπηρετεί στα Διοικητικά Συμβούλια δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών καθώς και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Φοίβος Χριστοδουλίδης

Ο Φοίβος Χριστοδουλίδης είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και μεταπτυχιακού στη Λογιστική. Επίσης είναι ‘M_o_R Practitioner’ στο Management of Risk. Έχει εργασθεί στον Οργανισμό JCC Payment Systems Ltd για 27 χρόνια, ως Διευθυντής Πρόληψης Κινδύνων με ειδικότητα στην καταπολέμηση απάτης, και πρόσφατα έχει προστεθεί στην ομάδα της Infocredit Group ως Fraud and Risk Analysis Manager. Κατά την διάρκεια της πορείας του έχει βραβευτεί από διεθνής οργανισμούς λαμβάνοντας το βραβείο ‘Best Financial Crime Investigator of the Year Award’ από τον οργανισμό IAFCI Αμερικής, βραβείο από την Αστυνομία Κύπρου για τη συμβολή του στην αποτροπή απάτης, έχει λάβει διεθνής αναγνώριση από τον Οργανισμό Mastercard International για την θετική συμβολή του έναντι στις απάτες με κάρτες ενώ έχει υπάρξει επίσης και Λέκτορας της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου για 20 χρόνια.

Ιωάννα Στανεγλούδη
 Co-Founder & Chief Risk Officer, Finclude

Η Ιωάννα Στανεγλούδη στα 20 χρόνια επαγγελματικής της εμπειρίας έχει αναλάβει ανώτερες εκτελεστικές θέσεις σε τράπεζες και συμβουλευτικές και είναι co-founder & Chief Risk Officer της Finclude. Η Ιωάννα ήταν στις δέκα φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού του Venture Fund της Microsoft, ήταν νικήτρια του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου NYU Stern, και του παγκόσμιου διαγωνισμού pitcHer του Grace Hopper Celebration. Η Finclude έχει κερδίσει πολλες διακρίσεις και συμπεριλήφθηκε στην έκθεση Youth Solutions των 50 εταιρειών παγκοσμίως για τους στόχους του ΟΗΕ. Η Ιωάννα ήταν στη λίστα του Fortune "40 under 40" για την Ελλάδα (2019 & 2021), στις NYC Fintech Women (2020), έλαβε το Greek International Women Award και πρόσφατα βρέθηκε στη λίστα των Senior Leaders της Women in Fintech Powerlist.

Hans-Peter Vloemans
Director, CreditDevice
Hans-Peter is a seasoned professional in Credit Management. He has been a Director at the leading Dutch Credit Management Agency CreditDevice for over 5 years with a specific focus on their international expansion.
Ανδρέας Σωκράτους
HND, FCCA, Ανώτερος Διευθυντής Οικονομικών (CFO), Μέλος Δ.Σ., Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε . Λτδ

Ο Ανδρέας Σωκράτους είναι Μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Association of Chartered Certified Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1993. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία 24 χρόνια εργάζεται στον Όμιλο εταιρειών Επιφανίου, στην θέση του Ανωτέρου Διευθυντή Οικονομικών, ενώ παράλληλα είναι και μέλος του ΔΣ του Οργανισμού από το 2017. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στα θέματα Οικονομικής Διεύθυνσης και στην διαχείριση έργων ανάπτυξης μηχανογραφικών/ λογισμικών συστημάτων. Ασχολείται σε καθημερινή βάση με τα θέματα διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου διαμορφώνοντας την πιστωτική πολιτική του Ομίλου.

Αργυρώ Ευσταθίου
Chief Financial Officer, Cyprus Trading Corporation FMCG Logistics and Distribution

Η Αργυρώ Ευσταθίου κατέχει Πτυχίο στα Οικονομικά με εξειδίκευση στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά από το University of Manchester (2002). Είναι μέλος του Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου από το 2005. Η κυρία Ευσταθίου ξεκίνησε την καριέρα της ως εξωτερικός ελεγκτής στην KPMG Κύπρου το 2002, όπου εργάστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018. Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 κατείχε τη θέση του Principal στην KPMG Κύπρου, με εκτενή εμπειρία στον εξωτερικό έλεγχο σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της βιομηχανίας, με κύρια εξειδίκευση στα Καταναλωτικά Προϊόντα (παραγωγή, εμπόριο και διανομή) και στον τομέα των Ακινήτων. Η κυρία Ευσταθίου διετέλεσε μέλος του KPMG Cyprus IFRS desk, σκοπός του οποίου ήταν η παροχή υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών πάνω σε τεχνικά ζητήματα IFRS. Τον Ιανουάριο του 2018, εντάχθηκε στον όμιλο Cyprus Trading Corporation Plc (CTC) ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου (Head of Group Internal Audit), με απευθείας αναφορά στις Επιτροπές Ελέγχου των τριών δημόσιων εταιρειών του ομίλου CTC. Τον Απρίλιο του 2020 αποδέχθηκε μια νέα πρόκληση εντός του ομίλου CTC αναλαμβάνοντας τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας των εταιρειών Argosy, Artview και Cassandra (Chief Financial Office), θέση που κατέχει μέχρι σήμερα.

Ηλιάνα Παχίτα
CFO, IPH Iacovos Photiades Group
Η Ηλιάνα Παχίτα είναι Οικονομική Διευθύντρια της IPH Iakovos Photiades Group of Companies από το 2017.  Προηγουμένως κατείχε τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας στο Συγκρότημα Ermes που ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών NKS και έχει πέραν των 20 ετών εμπειρία στην οικονομική διεύθυνση δημόσιων εταιρειών.  Η Ηλιάνα είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου FCCA - Association of Chartered Certified Accountants και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.
Μάριος Δημητριάδης,
Εκτελεστικός Σύμβουλος, Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού Συγκροτήματος, Mitsides Public Company Ltd Μάριος Φ. Δημητριάδης

Γεννήθηκε το 1968 στη Λευκωσία. Είναι Fellow Chartered Accountant, μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (FCA),καθώς και Fellow member του Association of Chartered Certified Accountants (FCCA). Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Είναι κάτοχος του Marketing Diploma από το Chartered Institute of Marketing (UK), του οποίου είναι και μέλος. Κατέχει μεταπτυχιακά διπλώματα στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Στρατηγικό Σχεδιασμό από το Cyprus Institute of Marketing (CIM), καθώς και M.Sc. in Strategic Marketing Management από το Anglia Ruskin University του Cambridge (UK). Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στον ελεγκτικό οίκο Deloitte, Haskins & Sells και στη συνέχεια εργάστηκε στους Coopers & Lybrand (1993 -1996). Την περίοδο 1997 - 1999 εργάστηκε ως Οικονομικός Διευθυντής των Πρότυπων Αρτοποιείων Αμμοχώστου (πρώην μέλος του Ομίλου Μιτσίδη) και από το 2000 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Οικονομικών και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου Μιτσίδη. Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λτδ και των θυγατρικών εταιρειών της.

Μιχάλης Χαριλάου
Deputy Head of Accounts, Tryfon Tseriotis Μιχάλης Χαρίλαου

Ο Μιχάλης Χαρίλαου κατέχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton και του Kaplan International College. Είναι κάτοχος και μέλος του Association of Charter Certified Accountants (ACCA) και του Συνδέσμου Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Από το 2014, ο Μιχάλης έχει εργαστεί στους τομείς του ελέγχου και φορολογίας τόσο στην Deloitte όσο και στην DFK International στην Κύπρο. Εργάζεται στην Τρυφών Τσεριωτης Λτδ από το Μάρτιο του 2020. Στόχος του είναι να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της εταιρείας. Του αρέσει να συνεργάζεται επαγγελματικά με άτομα που είναι δραστηριά , έχουν στόχους και που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Αγγελική Φωστιέρη
Risk Underwriting Manager Greece & Cyprus, Coface Greece

Η Αγγελική Φωστιέρη είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών σε Χρηματοοικονομικά και Τραπεζική του Πανεπιστημίου του Birmingham. Eξειδίκευση στην ανάλυση και διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, με μακρά εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, στις επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις και στη διαχείριση και ανάπτυξη των σχέσεων με πελάτες.

Χορηγοί

Χορηγοί

Πλατινένιος Χορηγός
Coface

Η COFACE, είναι πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο νευραλγικό τομέα της ασφάλισης πιστώσεων για 76 συναπτά έτη, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα στο χώρο του παγκόσμιου εμπορίου. Με φυσική παρουσία σε 100 χώρες εξασφαλίζουμε την ποιότητα των πληροφοριών για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε πάνω από 200 χώρες ανά τον κόσμο. Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες, είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας παρέχοντας cutting edge υπηρεσίες με ταχύτητα και αξιοπιστία. Προτεραιότητα μας, είναι η ανάπτυξη πωλήσεων των συνεργατών μας με ασφάλεια, καθώς και η διαφύλαξη των εμπορικών τους σχέσεων με τους πελάτες τους. Η Coface είναι ο συνεργάτης που έμπρακτα στηρίζει την ανάπτυξη σας.

Χρυσοί Χορηγοί
Allianz Trade

Η Allianz Trade είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων και αναγνωρισμένος ειδικός στους τομείς των εγγυήσεων, της είσπραξης απαιτήσεων και του πολιτικού κινδύνου. Το ιδιόκτητο δίκτυο πληροφοριών μας αναλύει καθημερινές αλλαγές στην οικονομική κατάσταση περισσότερων από 80 εκατομμυρίων επιχειρήσεων. Παρέχουμε στις εταιρείες την αυτοπεποίθηση να συναλλάσσονται διασφαλίζοντας τις πληρωμές τους. Αποζημιώνουμε την εταιρεία σας σε περίπτωση επισφαλούς χρέους, αλλά το πιο σημαντικό, σας βοηθάμε να αποφύγετε το επισφαλές χρέος εξαρχής. Όμως, όταν συμβεί το απροσδόκητο, η πιστοληπτική μας αξιολόγηση AA σημαίνει ότι έχουμε τους πόρους, με την υποστήριξη της Allianz για να παρέχουμε αποζημίωση για τη διατήρηση της επιχείρησής σας. allianz-trade.gr

InterTrust Trade Credit Insurance Specialists

Η InterTrust Trade Credit Insurance Specialists προσφέρει σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις για προβλήματα που αφορούν την πρόληψη κινδύνου, αλλά και την αποζημίωση και διεκδίκηση απαιτήσεων σε Κυπριακές και ξένες επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο, καθώς και σε Κυπριακές εταιρίες με έδρα το εξωτερικό. Είτε είστε μια μικρή, ιδιωτική κυπριακή εταιρία που χρειάζεται μια απλή ασφάλιση πιστοληπτικού κινδύνου για να εξασφαλίσει την ζωτικότητα της εμπορικής της δραστηριότητας, είτε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία που σκοπό έχει την επέκταση μέσω του διεθνές εμπορίου, η εταιρεία InterTrust Trade Credit Insurance Specialists διαθέτει την τεχνογνωσία ούτως ώστε να δημιουργήσει το ασφαλιστικό συμβόλαιο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. www.intertrust.com.cy

Αργυροί Χορηγοί
Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αυξημένη ρευστότητα και μειωμένο κίνδυνο στον ισολογισμό της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και τη μετεξέλιξη των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Η επιτυχία της βασίζεται στην πελατοκεντρική προσέγγιση, στο ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και συστημάτων ελέγχου.

Eliades and Partners
With over 40 successful years of service to the international business community, Eliades & Partners is today considered one of the most distinguished commercial law firms in Cyprus and provides a multi-disciplinary legal, tax and business consultancy service not only to the local market but more so to the broad international community.
Eurivex Trade Finance

Η Eurivex Trade Finance Ltd έχει έδρα την Κύπρο και δραστηριοποιείται στον τομέα του φάκτορινγκ από το 2019 με μεγάλη επιτυχία. Εξυπηρετεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και στο εξωτερικό οι οποίες έχουν εγχώριο και διεθνές πελατολόγιο. Σε συνεργασία με τον διεθνή κολοσσό Allianz Trade παρέχει εμπορική ασφαλιστική κάλυψη σε περισσότερες από 150 χώρες. Η ανεξαρτησία της από τα τραπεζικά συγκροτήματα της επιτρέπει να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στα αιτήματα πελατών και να προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και ευφάνταστες λύσεις.

Χορηγός Λογισμικού
Χορηγός Τεχνολογίας
HostingB2B

Πιστοποιημένη με τα υψηλότερα πρότυπα, ISO27001 & 9001 και 2 φορές βραβευμένη ομάδα, η HostingB2B αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας. Ανάλογα με τις τελευταίες τάσεις και οδηγίες ασφάλεια στη Φιλοξενία, η HostingB2B προσπαθεί να συμβαδίζει με την τεχνολογία προκειμένου να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις για όλους τους πελάτες της. Η φιλοσοφία της Εταιρείας είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και να τους προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να συμβάλει στην ανάπτυξή της εταιρείας τους. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HostingB2B και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες της.

Οργανωτές
Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία 50 χρόνων. H Infocredit Group προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου και Επαγγελματικής Κατάρτισης. Μέσα από το αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων της, όπως LexisNexis Risk Solutions (RELX Group), VinciWorks, ICSA, MACM, eID και Finclude, η Infocredit Group στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων με μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που μπορούν να τις βοηθήσουν στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. www.infocreditgroup.com

IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Φόρουμ απευθύνεται σε στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου και συγκεκριμένα σε:

• Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές
• Οικονομικούς Διευθυντές και Χρηματοοικονομικούς Διευθυντές
• Διευθυντές Πιστώσεων, Προϊσταμένους Λογιστηρίων και Αναλυτές Πιστώσεων
• Προϊσταμένους Εισπράξεων
• Το Φόρουμ είναι κατάλληλο και για οποιοδήποτε άλλο στέλεχος καλείται να αξιολογήσει τον πιστωτικό κίνδυνο και να διαχειριστεί τις εμπορικές πιστώσεις.

Υποστηρικτές
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ) ιδρύθηκε το 1952 και αποτελεί την μεγαλύτερη οργάνωση του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας.Το ΕΒΕΛ καλύπτει γεωγραφικά και τις επαρχίες Κερύνειας και Μόρφου. Το ΕΒΕΛ: 1. Μεριμνά και προωθεί την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας. 2. Προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες στα μέλη του και προωθεί λύσεις στα τοπικά προβλήματα. 3. Επιτελεί τον παραδοσιακό του ρόλο στην επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων των μελών σε ότι αφορά το Εμπόριο, τη Βιομηχανία και τις Υπηρεσίες. 4. Παρακολουθεί τα γενικά οικονομικά προβλήματα του τόπου και καταθέτει τεκμηριωμένες απόψεις και συμβουλές στη Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία, και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 5. Αξιοποιεί τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τα διαρθρωτικά ταμεία ώστε να είναι σε θέση να απορροφήσει κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς όφελος των μελών του. Περισσότερες πληροφορίες στο www.ncci.org.cy και (Facebook, Twitter, Linkedin).

Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ιδρύθηκε το 1960 και αποτελεί την πλέον σημαντική εκπρόσωπο των επιχειρήσεων στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το όραμα της ΟΕΒ είναι να είναι ο ηγέτης του εργοδοτικού και επιχειρηματικού κόσμου και καταλύτης της κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου. Τα Μέλη της προέρχονται από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας και απασχολούν πέραν του 70% των εργοδοτουμένων του ιδιωτικού τομέα, ποσοστό που είναι από τα ψηλότερα στην Ευρώπη. H ΟΕΒ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, οικονομίας, εργασιακές σχέσεις, εκπαίδευση, ενέργεια, περιβάλλον, μελέτες, συμβουλευτικές υπηρεσίες, διοργάνωση εκδηλώσεων και πολλές άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες, που στηρίζουν την καινοτομία, επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα της επιχειρηματικής κοινότητας και την χώρα μας γενικότερα. www.oeb.org.cy

Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) είναι η αρμόδια αρχή για το λογιστικό επάγγελμα στην Κύπρο. Ο ΣΕΛΚ, που ιδρύθηκε το 1961, έχει σήμερα περισσότερους από 5.300 επαγγελματίες λογιστές ως μέλη και άλλους 3.500 φοιτητές και πτυχιούχους. Οι κύριοι στόχοι του περιλαμβάνουν την παροχή οργανωτικού πλαισίου για όλους τους επαγγελματίες λογιστές, την υποστήριξη και την προώθηση των δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων του επαγγέλματος του λογιστή, τη διαφύλαξη της φήμης του επαγγέλματος και την τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας από όλα τα μέλη του, καθώς και η συνεχής επαγγελματική εξέλιξη και ενημέρωση των μελών σε θέματα σχετικά με λογιστικά, ελεγκτικά και άλλα επιχειρηματικά θέματα. Επιπλέον, έχει ανατεθεί στον ΣΕΛΚ, να ρυθμίζει το ελεγκτικό επάγγελμα. Είναι επίσης αρμόδια αρχή σύμφωνα με το νόμο για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, το νόμο για τη ρύθμιση των επιχειρήσεων που παρέχουν διοικητικές υπηρεσίες και τον νόμο περί αφερεγγυότητας. Ο ΣΕΛΚ αποτελεί βασικό παράγοντα στην οικονομία της χώρας, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο για την καθιέρωση και τη διατήρηση της Κύπρου ως εξέχοντος διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου καλής φήμης. Παρέχει επίσης, βοήθεια στην Κυβέρνηση και τις υπηρεσίες της, συμμετέχει στην κοινοβουλευτική διαβούλευση, και συνεργάζεται αρμονικά με άλλους φορείς του ιδιωτικού τομέα. Επιπλέον, ο ΣΕΛΚ δραστηριοποιείται εκτός των συνόρων της Κύπρου μέσω ενός δικτύου διεθνών λογιστικών και άλλων επαγγελματικών φορέων. www.icpac.org.cy

Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου (ΣΔΚ) ιδρύθηκε το 2000 στοχεύοντας στην προώθηση εναλλακτικών (εξωδικαστικών) μεθόδων επίλυσης διαφορών και συγκρούσεων. Το Όραμα του ΣΔΚ είναι η δημιουργία μιας ειρηνικής κοινωνίας μέσα από την φιλοσοφία της Διαμεσολάβησης η οποία βοηθά τα μέρη να αναζητήσουν μια αμοιβαία αποδεκτή και επωφελή για τα ίδια λύση. Βασική προτεραιότητα του Συνδέσμου αποτελεί η διάδοση της φιλοσοφίας της Διαμεσολάβησης μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων, ενημερωτικών συναντήσεων και άλλων δραστηριοτήτων. Ο ΣΔΚ είναι ένας ανεξάρτητος και ενθουσιώδης Σύνδεσμος, με τοπική και διεθνή παρουσία και αναγνώριση, που να διασφαλίζει την ποιοτική παροχή διαμεσολαβητικών υπηρεσιών, μέσω άριστα εκπαιδευμένων επαγγελματιών διαμεσολαβητών. https://www.mediation.org.cy

JCI

Το JCI (Junior Chamber International) είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός νέων ηγετών και επιχειρηματιών. Είμαστε 200,000 ενεργά μέλη και εκατομμύρια απόφοιτοι (JCI Alumni) και συμμετέχουμε σε έργα, συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις. Το JCI ακμάζει σε περισσότερες από 6,000 κοινότητες σε παραπάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη του JCI είναι ενεργοί πολίτες από 18 έως 40 ετών, εγγεγραμμένοι στα τοπικά παραρτήματα. Δημιουργούμε θετική αλλαγή. Εκπαιδευόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι ηγέτες. Διοργανώνουμε έργα στον Επιχειρηματικό τομέα καθώς και στον τομέα της Ατομικής, Κοινωνικής και Διεθνούς Ανάπτυξης. Χτίζοντας τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυα αντλούμε από την εμπειρία των παλιότερων μελών του JCI που έχουν επιτύχει σε διάφορες πτυχές της ζωής και που παρέχουν την βοήθεια τους όποτε χρειαστεί. Αντιπροσωπεύοντας αμέτρητα επαγγέλματα και ικανότητες, είμαστε δημιουργικοί, τολμηροί ηγέτες που αναπτύσσουν νέες ικανότητες, θέτουν νέες βάσεις και ιδρύουν νέες φιλίες και δίκτυα. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινότητας και στην δημιουργία θετικών αλλαγών μέσω της προσωπικής μας ανάπτυξης αλλά και του κόσμου γύρω μας. Συναντιόμαστε σε τοπικές, εθνικές και διεθνής εκδηλώσεις για να ανταλλάξουμε ιδέες και να μοιραστούμε τις καλύτερες πρακτικές. Μαθαίνουμε από δυναμικούς ομιλητές και εκπαιδευτές μέσα από διαδραστικά και με πολύ ενδιαφέρον σεμινάρια και παρουσιάσεις. Αναπτυσσόμαστε προσωπικά και επαγγελματικά γιατί μαθαίνουμε στην πράξη, μέσα από την συμμετοχή μας σε έργα και δραστηριότητες που ωφελούν την κοινωνία μας και το άτομο μας. Το JCI συμμετέχει ως εταίρος του ΚΕΒΕ και θεωρείται η οργάνωση νεολαίας που το αντιπροσωπεύει. Σκοπός μας είναι να βρίσκουμε στοχευμένες λύσεις στα τοπικά προβλήματα και να επωφελείται η κοινωνία μας, ο κόσμος μας και το μέλλον μας.

International Partners
Malta Association of Credit Management

The Malta Association of Credit Management (MACM) is a not-for-profit organisation, providing a central national organisation for the promotion and protection of all credit interest pertaining to Maltese businesses. MACM represents the credit profession across all economic sectors. It is a centre of expertise for all matters relating to credit management in Malta. MACM offers a range of services to the local creditors, including, credit management information systems, credit management education, training, conferences, seminars, and lobbying activities. It is the CICM (UK) accredited Training Centre for Malta. MACM is a member of the Federation of European Credit Management Associations – FECMA. MACM is the promoter of Infocredit World Malta, comprising of International Credit Reports, KYC Reports and Due Diligence Reports: www.infocreditworld.mt

Federation of Business Information Services

FEBIS is the Federation of Business Information Services, the specialized and recognized industry body of providers of global B2B Business Intelligence services for managing Trade Risks. The FEBIS Mission is to promote the Commercial Information Industry and to support the needs and interests of business information providers and associated service providers for their customers worldwide. Through information and analytics FEBIS members facilitate commercial trade typically focussed on B2B credit that develops existing and creates new commercial relationships. www.febis.org

Chartered Institute of Credit Management

The Chartered Institute of Credit Management (CICM) is the largest recognised professional body in the world for the credit management and collections community. Formed over 80 years ago, the Institute was granted its Royal Charter in 2015. Representing all areas of the credit and collections lifecycle, it is the trusted leader and expert in its field, providing its members with support, resources, advice, and career development as well as a networking and interactive community.

Special Partner
Jobalito

H νέα, δυναμική πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας της Κύπρου To Jobalito είναι μια online πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας, η οποία προσφέρει αναβαθμισμένες λύσεις recruitment. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να μειώνει το χρόνο και το κόστος για επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν άτομα για στελέχωση, ενώ παράλληλα βοηθά πιθανούς υποψήφιους, να βρουν την κατάλληλη για αυτούς εργασία, ευκολά και απλά. Απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών από τους κλάδους του HR, IT και Recruitment με κοινό στόχο να αναπτύσσουν προηγμένα εργαλεία που βελτιώνουν τις υπάρχουσες λύσεις. Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες της μια σειρά εργαλείων ανεύρεσης ταλέντου, βασισμένα σε έναν ειδικό αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ). Το Jobalito βασίζεται σε μια καινοτόμο φιλοσοφία για την απασχόληση και την επιχειρηματική ανάπτυξη, ενισχύοντας τις σχέσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων σε διάφορα επίπεδα της αγοράς. Η πλατφόρμα έχει προστεθεί στο πορτφόλιο των υπηρεσιών της εταιρείας Infocredit Group μεγιστοποιώντας την αξία που λαμβάνουν οι πελάτες της εταιρείας αλλά και οι χρήστες του Jobalito. www.jobalito.com

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD κυκλοφόρησε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη επιχειρηματική μηνιαία έκδοση στην Κύπρο. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί ένα έντυπο που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, με επίκεντρο την προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, αλλά επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από high net-worth-in-dividuals, στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη.

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Μόνικα Αλετράρη

Η Μόνικα Αλετράρη είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο Forum. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το Forum ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο monika.aletrari@imhbusiness.com και στο +357 22505510.


Marketing

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία Ευθυμιάδου είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του του συγκεκριμένου Forum. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του Forum μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

7 Ιουνίου 2022 @ 02:30 ΜΜ -
07:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

07/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε