E-Governance: Transforming for the New Digital Era – Ο δρόμος προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το κτίσιμο ενός σύγχρονου κράτους

25 Φεβρουαρίου 2021
Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Γενικές Πληροφορίες

6599 6599 people viewed this event.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνουν διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «E-Governance: Transforming for the New Digital Era – Ο δρόμος προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το κτίσιμο ενός σύγχρονου κράτους», την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και η ώρα 10:00πμ.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί κατά γενική παραδοχή απαραίτητη προϋπόθεση για το κτίσιμο ενός σύγχρονου κράτους, με υπηρεσίες, οργανισμούς και φορείς, που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του. Προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή του ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, είναι που κινείται τα τελευταία χρόνια η κυπριακή κυβέρνηση, μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών που στοχεύουν ακριβώς στη μετάβαση του κράτους στη ψηφιακή εποχή.

To συνέδριο θα καταπιαστεί με τα ζητήματα που άπτονται της πορείας προς τη ψηφιακή μεταρρύθμιση, όπως είναι η ακολουθητέα πολιτική και στρατηγική, η διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών δημόσιων οργανισμών και η ανάγκη εκπαίδευσης των στελεχών τους. Θα παρουσιαστούν οι μέχρι σήμερα ενέργειες της κυπριακής κυβέρνησης και των διάφορων κρατικών οργανισμών για την ομαλή πραγματοποίηση ενός ολικού ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά και οι προκλήσεις που προκύπτουν από την υλοποίηση μιας τέτοιας προσπάθειας. Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης, είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για αξιοποίηση συνεργειών, εδραίωση πρακτικών συνεργασίας, ανταλλαγή απόψεων και η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών από αρμόδιους φορείς του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και η δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας και παιδείας του ανθρώπινου δυναμικού των εμπλεκόμενων φορέων και του ευρύτερου κοινού.

 

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το συνέδριο παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Δρ. Γιώργος Γιαγλής

Εκτελεστικός Διευθυντής, Ινστιτούτο για το Μέλλον, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Καθηγητής Γιώργος Γιαγλής είναι Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου για το Μέλλον του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ειδικός στα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain. Έχει διατελέσει Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2002-2017), όπου ήταν επίσης Αντιπρύτανης την περίοδο 2011-2015. Ερευνά και διδάσκει στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων και του blockchain από το 2012 και το επίκεντρο της έρευνας του είναι τα αποκεντρωμένα οικονομικά (Decentralized Finance, DeFi), οι κατανεμημένοι αυτόνομοι οργανισμοί (Decentralized Autonomous Organizations, DAOs), τα tokenised assets and τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών (Central Bank Digital Currencies, CBDCs). Είναι από τους πρώτους ακαδημαϊκούς που ασχολήθηκαν με την τεχνολογία blockchain έχοντας:

α) σχεδιάσει το πρόγραμμα σπουδών του πρώτου στον κόσμο σχετικού προγράμματος σπουδών (MSc in Blockchain & Digital Currency του Πανεπιστημίου Λευκωσίας)

β) καθοδηγήσει την ανάπτυξη τεχνολογίας πιστοποίησης στο blockchain η οποία οδήγησε στην πρώτη παγκόσμια δημοσίευση ακαδημαϊκών πιστοποιητικών

γ) διοργανώσει συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις πάνω στο blockchain, συμπεριλαμβανομένης της σειράς διεθνών συνεδρίων Decentralized από το 2017.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συγγράψει 12 βιβλία και δημοσιεύσει περισσότερα από 170 άρθρα σε ακαδημαϊκά περιοδικά και διεθνή συνέδρια, ενώ συχνά είναι προσκεκλημένος σε συνέδρια και σεμινάρια κατάρτισης ανά τον κόσμο ως βασικός ομιλητής. Είναι ο Chief Editor για την περιοχή Blockchain Technology στο επιστημονικό περιοδικό Frontiers in Blockchain και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ledger.

Κυριάκος Κόκκινος
Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος υπηρετεί από 1η Μαρτίου 2020 ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Επικεφαλής Επιστήμονας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Προέδρος του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΣΕΚ). Είναι διακεκριμένος επαγγελματίας σε θέματα τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με μακροχρόνια διεθνή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς όπως IBM και PwC. Υπήρξε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια όπως ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι κάτοχος Executive MBA in Strategic Management από το Henley Management College (UK) και BSc & MSc in Electrical/ Computer Engineering από το New Jersey Institute of Technology (ΗΠΑ).

Δρ Στέλιος Χειμώνας
Γενικός Διευθυντής, Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Στέλιος Χειμώνας είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Παλαιότερα υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, καθώς και ως Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών. Από το 2012 μέχρι και σήμερα έχει διοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο ως Ψηφιακός Πρωταθλητής Κύπρου, ενώ υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, καθώς και της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ). Είναι κάτοχος Διδακτορικού (PhD), Master of Science και Bachelor of Engineering στην Ηλεκτρονική Μηχανική από το State University of New York.

Γεώργιος Γεωργαντάς

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Eλληνική Δημοκρατία

Ο Γεώργιος Γεωργαντάς είναι Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών και Βουλευτής Νομού Κιλκίς. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 1992 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου. Εξελέγη Βουλευτής τον Μάιο του 2012, ενώ επανεξελέγη τον Ιούνιο του ίδιου έτους καθώς και στις εκλογικές αναμετρήσεις του Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015 και του Ιουλίου 2019. Από τον Φεβρουάριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2019 ήταν Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, έπειτα από απόφαση του Προέδρου, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον Νοέμβριο του 2014, με απόφαση του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, ανέλαβε Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Δια Βίου Μάθησης. Έχει ενεργή κοινοβουλευτική παρουσία, έχοντας μετάσχει σε διάφορες επιτροπές της Βουλής, όπως την Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ενώ έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014 και της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2018, σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS.

Δρ. Νικόλαος Μαστρογιαννόπουλος

Επικεφαλής Επιστήμονας, Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Δρ. Νικόλας Μαστρογιαννόπουλος διαθέτει εκτενή και πολυετή πείρα στον τομέα της Βιοϊατρικής και πιο συγκεκριμένα της Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας, κλάδο στον οποίο κατέχει διδακτορικό τίτλο. Από το 2006 μέχρι το 2020 εργάστηκε στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Το 2012, διορίστηκε στη θέση του Λέκτορα στην Κυπριακή Σχολή Μοριακής Ιατρικής (CSMM). Tο 2018 ο Δρ. Νικόλας Μαστρογιαννόπουλος ανελίχθηκε και διορίστηκε στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή και συντονιστή του προγράμματος Γονιδιακής και Κυτταρικής Θεραπείας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη προσεγγίσεων γονιδιακής θεραπείας για Μυϊκές Δυστροφίες και Καρδιακές Γενετικές διαταραχές. Έχει καθιερώσει εθνικές και διεθνείς συνεργασίες με διάφορα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, προσελκύοντας αρκετές χρηματοδοτήσεις από εθνικούς και διεθνείς φορείς χρηματοδότησης, καθώς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Διετέλεσε επίσης, Εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανθρώπινης Γενετικής Κύπρου (Cyprus Society of Human Genetics) καθώς και Εθνικός Εκπρόσωπος, σε Δράσεις του Προγράμματος European Cooperation in Science and Technology (COST). Στις 4 Μαρτίου 2020 ο Δρ. Μαστρογιαννόπουλος διορίστηκε ως Επικεφαλής Επιστήμονας για Έρευνα και Καινοτομία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Δρ. Μαστρογιαννόπουλος είναι επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) και μέλος σε αρκετά Εθνικά και Ευρωπαϊκά Συμβούλια Έρευνας και Καινοτομίας.

Ιωάννα Φιάκκου

Πρόεδρος, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Η Ιωάννα Φιάκκου είναι η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2015. Με την ανάληψη των καθηκόντων της, έθεσε ως προτεραιότητα την προαγωγή των βέλτιστων πρακτικών του τομέα, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Υπό την καθοδήγηση της υιοθετήθηκαν αυστηρές προϋποθέσεις αδειοδότησης και εποπτείας και εκδόθηκαν οι πρώτες άδειες παροχής διαδικτυακού στοιχήματος. Επιπλέον, η κ. Φιάκκου προχώρησε με την αναβάθμιση και αναδιάρθρωση της Αρχής, επενδύοντας σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Παράλληλα, εξίσου σημαντική είναι η έμφαση που έδωσε στην κοινωνική επίδραση του τομέα, καθώς εισήγαγε μέτρα για την ασφαλή συμμετοχή στην στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ με δική της πρωτοβουλία συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύτερο κοινό η φιλοσοφία του υπεύθυνου/ασφαλούς παιχνιδιού. Στόχο της κ. Φιάκκου αποτελεί η περαιτέρω ρύθμιση της αγοράς, καθώς και η ταύτιση των τυχερών παιχνιδιών ως μια ασφαλή δραστηριότητα. Τον Ιούνιο του 2021, βραβεύτηκε με το τιμητικό βραβείο Editor’ Choice Award στα 13α INBusiness Awards, ως αναγνώριση του έργου της ως Προέδρου της ΕΑΣ. Η κ. Φιάκκου είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πριν τον διορισμό της στη θέση της Προέδρου της Αρχής, έχει εκτεταμένη πείρα στον ελεγκτικό και λογιστικό τομέα.

Πρόδρομος Αλαμπρίτης

Πρόεδρος, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από την Αραδίππου. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου. Είναι Νόμιμος Εκπρόσωπος στην Κύπρο και Επικεφαλής του προγράμματος Erasmus+ για τη Νεολαία, του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) καθώς άλλων σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος επαγγελματικού τίτλου Λογιστικής. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Institute of Chartered Accountants in England and Wales. Εργάστηκε στον ελεγκτικό οίκο Deloitte στη Λευκωσία και ακολούθως σε ιδιωτική επιχείρηση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Από το 2012 εργάζεται στην πολυεθνική εταιρεία NCR στη Λευκωσία όπου σήμερα είναι ανώτερο στέλεχος στο Γραφείο Διαχείρισης Έργων. Η εργασιακή του πείρα εκτείνεται στους τομείς της Οικονομικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Έργων, Οικονομικού Προγραμματισμού και Οικονομικού Ελέγχου. Είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί.

Γιώργος Θεοχαρίδης

Αντιπρόεδρος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Ο Δρ. Γιώργος Θεοχαρίδης διορίστηκε ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου τον Ιούλιο 2020. Ως Αναπληρωτής Καθηγητής στον τομέα των Χρηματοοικονομικών στο Cyprus International Institute of Management (CIIM) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού προγράμματος στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (MSc in Financial Services) από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2020, διαθέτει εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα. Προτού αναλάβει καθήκοντα στο CIIM, εργαζόταν ως Επίκουρος Καθηγητής στον τομέα των Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Sungkyunkwan της Νότιας Κορέας από το 2006 μέχρι το 2010. Το 2006 έχει εργαστεί και ως International Faculty Fellow στο Sloan School of Management του Massachusetts Institute of Technology (MIT). Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC), μέλος του μεταβατικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Cyprus Blockchain Technologies Ltd και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Κουβέιτ. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής από τον Ιούλιο 2016 μέχρι τον Ιούλιο 2020, μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του Κυπριακού Oργανισμού Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), καθώς και μη-εκτελεστικό μέλος σε συμβούλια εταιρειών/οργανισμών στον τομέα των χρηματοοικονομικών και τραπεζικών. Είναι συνδεδεμένο μέλος του Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), καθώς επίσης και Επιστημονικός Συνεργάτης στο UCL Centre for Blockchain Technologies (UCL CBT). Ο Δρ. Θεοχαρίδης κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολογικής & Ηλεκτρονικής Μηχανικής από το Πανεπιστήμιο του Manchester (U.M.I.S.T.), MBA από το Πανεπιστήμιο του San Diego στην Καλιφόρνια και διδακτορικό στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας.

Γιώργος Τζωρτζής

Εκτελεστικός Διευθυντής Διεύθυνσης Πληροφορικής, Τράπεζα Κύπρου / Υπηρεσίες Διοίκησης και Τεχνολογίας KPMG Κύπρου

Με πάνω από 19 χρόνια σχετικής πείρας στους τομείς Πληροφορικής (Information Technology) και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Management Consulting), ο Γιώργος εργάστηκε για την KPMG στις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κύπρο, και τώρα κατέχει τη θέση του acting CIO στην Τράπεζα Κύπρου. Ο Γιώργος εξειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε οργανισμούς που επιθυμούν να επιτύχουν τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους και να εξασφαλίσουν επιχειρησιακή αριστεία, μέσω της θέσπισης διαχειριστικών και ψηφιακών στρατηγικών και προγραμμάτων μετασχηματισμού. Ο Γιώργος έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, με επίκεντρο τον τραπεζικό τομέα, τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και το δημόσιο.

Σταυριάνα Κοφτερός

Διευθύντρια Επικοινωνίας, Καινοτομίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Δημοκρατικός Συναγερμός και Αντιπρόεδρος, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο ULV και ειδικεύθηκε στην Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας στο MIT. Εκ των πρωτοστατών στην ανάπτυξη των startup επιχειρήσεων στην Κύπρο, υπήρξε μέντορας νεοφυών επιχειρήσεων και «ευαγγελιστής επιχειρηματικότητας». Είναι Διευθ. Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Καινοτομίας στον ΔΗΣΥ, Αντιπρ. του Ευρωπαϊκού Δικτύου Νεοφυών Επιχειρήσεων, Αντιπρ. του Δ.Σ. του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ηγετών στον Ψηφιακό Τομέα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, μέλος του Συμβουλίου Καινοτομίας του Ινστιτούτου Biosense στο Novi Sad της Σερβίας και μέλος του Υπερατλαντικού Συμβουλίου του Allied for Startups και της Επενδυτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας της ΕΕ.

Χορηγοί

Χορηγοί

Σε συνεργασία
CSR Cyprus

Το CSR Cyprus ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016 με τη μορφή Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου και αποτελεί το εθνικό επιχειρηματικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), τη Βιωσιμότητα και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα στην Κύπρο. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αλλαγής κουλτούρας για την επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους, και ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις του επιχειρηματικού οικοσυστήματος, το CSR Cyprus καθοδηγεί τις επιχειρήσεις και ενισχύει τις αλλαγές για την επίτευξη Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας. Από τον Απρίλιο του 2017 το CSR Cyprus είναι ο εθνικός εταίρος του CSR Europe, του ηγετικού ευρωπαϊκού επιχειρηματικού Δικτύου για την ΕΚΕ.

Υπό την αιγίδα
Πρόγραμμα LIFE

Το Πρόγραμμα LIFE αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον και τη Δράση για το Κλίμα. Στόχος του LIFE είναι να συμβάλει στην εφαρμογή και την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής και νομοθεσίας μέσω της συγχρηματοδότησης έργων με προστιθέμενη αξία για την Ευρώπη. Στην Κύπρο, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα LIFE είναι το Τμήμα Περιβάλλοντος, το οποίο μεριμνά για την υποστήριξη των κυπριακών Έργων LIFE.

Οργανωτές
Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων είναι αρμόδια για τη ρύθμιση, την εποπτεία και τον έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας που διεξάγεται εντός της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της Αρχής εμπίπτουν κυρίως η χορήγηση των αδειών αποδέκτη Κλάσης Α ή Β και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων, η διενέργεια ελέγχων, η γενική εποπτεία των κατόχων άδειας, καθώς επίσης και η σύνταξη και έκδοση οδηγιών για την καλύτερη εφαρμογή του Νόμου.

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους μέσα από σύγχρονες πολιτικές, καινοτόμα προγράμματα και ποιοτικές υπηρεσίες, σήμερα για ένα καλύτερο αύριο. Όραμα του Οργανισμού είναι να εδραιωθεί ως ο Οργανισμός που θέτει τους Νέους στο επίκεντρο, τους εμπνέει και τους ενδυναμώνει για να επιδιώξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε αρμόδιους φορείς του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Επικοινωνία

Project Manager

Λένα Κάκκουρα

Η Λένα είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο lena.kakkoura@imhbussines.com και +357 22 505 633

Marketing Manager

Κεύη Τσίσσιου

Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kevi@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

25 Φεβρουαρίου 2021 @ 09:00 ΠΜ -
02:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

25/02/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε