Εθνική Αρχή Στοιχημάτων – Τεχνολογίες Blockchain & Cryptocurrency

8 Σεπτεμβρίου 2021
Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, IMH

Γενικές Πληροφορίες

4760 4760 people viewed this event.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Τεχνολογίες Blockchain & Cryptocurrency», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 10:00 π.μ.

Εισαγωγή
Στο συνέδριο θα τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες εξελίξεις σε θέματα Blockchain και Cryptocurrency, ενώ θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα σχετικής μελέτης με επίκεντρο:

• χαρτογράφηση του σημερινού τοπίου τυχερών παιχνιδιών και στοιχήματος στην Κυπριακή Δημοκρατία με έμφαση στην εθνική στρατηγική και όραμα για τη βιομηχανία
• ευκαιρίες που προκύπτουν από τη χρήση της τεχνολογίας blockchain στη βιομηχανία
• πώς μπορούν να υποστηριχθούν και να ενισχυθούν οι εσωτερικές διαδικασίες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων με την υιοθέτηση της εν λόγω τεχνολογίας.
• η χρήση της τεχνολογίας blockchain ως υποβοηθητικός παράγοντας στην ανάπτυξη ρυθμιστικών εργαλείων και υπηρεσιών για συγκεκριμένες ενέργειες (έκδοση αδειών, παρακολούθηση και εντοπισμός ενδεχόμενων απάτης σε πραγματικό χρόνο, κοινή χρήση και επαλήθευση λιστών φραγής, καθώς και τη διασφάλιση της ασφάλειας διεξαγωγής ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών).
• η ανάπτυξη κανονιστικού sandbox που μπορεί να αποτελέσει περιβάλλον δοκιμής καινοτόμων στοιχηματικών υπηρεσιών και υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών (υπό ορισμένες συνθήκες και δικλίδες ασφαλείας).

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Τεχνολογίες Blockchain & Cryptocurrency», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 10:00 π.μ.

 

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Χριστιάνα Αριστείδου

Δικηγόρος Τεχνολογικού Δικαίου, Διευθύνων Σύμβουλος, CHRISTIANA ARISTIDOU LLC

Η Χριστιάνα Αριστείδου είναι η ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του "The Hybrid LawTech Firm", εξουσιοδοτημένο από την Christiana Aristidou LLC. Είναι επίσης Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου (ΠΔΣ) από το 1997, και Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνολογίας του ΠΔΣ. Η Χριστιάνα είναι Εθνική Αντιπρόσωπος για τα Κυπριακά Πρότυπα (CYS) στον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ISO TC/307 Blockchain Committee συμβάλλοντας ενεργά στην Ομάδα Εργασίας 3 για τη σύνταξη προτύπων για έξυπνα συμβόλαια (smart contracts) και στην Ομάδα Εργασίας 6 για περιπτώσεις χρήσης Blockchain, είναι μέλος της International Telecommunication Union ( ITU), και έχει υπηρετήσει στην ITU Focus Group on Distributed Ledger Technologies (ITU-FG-DLTs). Είναι επίσης Certified International Legal Project Practitioner (IILPM), μέλος του PMI Cyprus Chapter, Certified GDPR (HELP) Expert, εγκεκριμένη HRD Trainer, Πρέσβης-Αντιπρόσωπος στη European Legal Technology Association (ELTA) στην Κύπρο και Ειδική Digital Transformation Specialist. Η Χριστιάνα είναι συνιδρύτρια και υπήρξε η Αντιπρόεδρος του Cyprus Blockchain Association (CBA), η οποία πρόσφατα συγχωνεύτηκε με το Cyprus Blockchain Technologies (CBTs). Αυτή τη στιγμή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Cyprus Blockchain Technologies και κατέχει συμβουλευτική και διευθυντική θέση σε εταιρείες τεχνολογίας. Η Χριστιάνα είναι ειδική στον κλάδο και εκπαιδεύτρια για θέματα που εμπίπτουν στη διασταύρωση του εμπορικού και τεχνολογικού δικαίου, των κανονισμών και της συμμόρφωσης με ρυθμιστικά πλαίσια και των αναδυόμενων τεχνολογιών, και συμβουλεύει και εκπαιδεύει ρυθμιστικές και δημόσιες αρχές κατεστημένους φορείς, ιδιωτικούς οργανισμούς όλων των μεγεθών, επενδυτές και επιχειρηματίες στην Κύπρο, την ΕΕ και διεθνώς. Είναι επίσης ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια Δικαίου και Τεχνολογίας και συμμετέχει σε σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και συζητήσεων σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, ως βασική ομιλήτρια, συντονίστρια και ως προσκεκλημένη συνομιλήτρια. Η Χριστιάνα είναι συντάσσει σε νομικά και επιχειρηματικά περιοδικά σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Ιωάννα Φιάκκου

Πρόεδρος, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Η Ιωάννα Φιάκκου είναι η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2015. Με την ανάληψη των καθηκόντων της, έθεσε ως προτεραιότητα την προαγωγή των βέλτιστων πρακτικών του τομέα, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Υπό την καθοδήγηση της υιοθετήθηκαν αυστηρές προϋποθέσεις αδειοδότησης και εποπτείας και εκδόθηκαν οι πρώτες άδειες παροχής διαδικτυακού στοιχήματος. Επιπλέον, η κ. Φιάκκου προχώρησε με την αναβάθμιση και αναδιάρθρωση της Αρχής, επενδύοντας σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Παράλληλα, εξίσου σημαντική είναι η έμφαση που έδωσε στην κοινωνική επίδραση του τομέα, καθώς εισήγαγε μέτρα για την ασφαλή συμμετοχή στην στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ με δική της πρωτοβουλία συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύτερο κοινό η φιλοσοφία του υπεύθυνου/ασφαλούς παιχνιδιού. Στόχο της κ. Φιάκκου αποτελεί η περαιτέρω ρύθμιση της αγοράς, καθώς και η ταύτιση των τυχερών παιχνιδιών ως μια ασφαλή δραστηριότητα. Τον Ιούνιο του 2021, βραβεύτηκε με το τιμητικό βραβείο Editor’ Choice Award στα 13α INBusiness Awards, ως αναγνώριση του έργου της ως Προέδρου της ΕΑΣ. Η κ. Φιάκκου είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πριν τον διορισμό της στη θέση της Προέδρου της Αρχής, έχει εκτεταμένη πείρα στον ελεγκτικό και λογιστικό τομέα.

Δήμητρα Καλογήρου

Προέδρος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Η Δήμητρα Καλογήρου (BSc, MSc, MPhi) είναι η Προέδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου από το Σεπτέμβριο του 2011, της δημόσιας ανεξάρτητης εποπτικής Αρχής, υπεύθυνης για την εποπτεία της αγοράς επενδυτικών υπηρεσιών σε κινητές αξίες, των συναλλαγών σε κινητές αξίες που πραγματοποιούνται στην Κυπριακή Δημοκρατία και του τομέα των συλλογικών επενδύσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Επίσης, εποπτεύει τις επιχειρήσεις που προσφέρουν διοικητικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΣΕΛΚ και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Από το Νοεμβρίου του 2012 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021, ήταν μέλος της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας Ελεγκτικού Επαγγέλματος, η οποία δημιουργήθηκε για σκοπούς εποπτείας των ελεγκτών και των ελεγκτικών οίκων. Επιπρόσθετα, από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, υπηρέτησε ως μέλος της τριμερούς Αρχής Εξυγίανσης μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών και το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να επιβλέπει την εξυγίανση τραπεζικών ιδρυμάτων. Προηγουμένως, η κ. Καλογήρου εργαζόταν στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) ως Ανώτερη Λειτουργός και διαθέτει εμπειρία πέραν των 15 ετών στο χρηματοοικονομικό τομέα.

Κυριάκος Κόκκινος
Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος υπηρετεί από 1η Μαρτίου 2020 ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Επικεφαλής Επιστήμονας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Προέδρος του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΣΕΚ). Είναι διακεκριμένος επαγγελματίας σε θέματα τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με μακροχρόνια διεθνή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς όπως IBM και PwC. Υπήρξε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια όπως ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι κάτοχος Executive MBA in Strategic Management από το Henley Management College (UK) και BSc & MSc in Electrical/ Computer Engineering από το New Jersey Institute of Technology (ΗΠΑ).

Δρ. Μαρίνος Θεμιστοκλέους

Διευθυντής, Ινστιτούτο του Μέλλοντος / Αναπληρωτής Κοσμήτορας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Μαρίνος Θεμιστοκλέους είναι Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διευθυντής στο Ινστιτούτο του Μέλλοντος (IFF), και επιστημονικός συντονιστής του κορυφαίου μεταπτυχιακού προγράμματος στο κόσμο στον τομέα του Blockchain and Digital Currency στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Νωρίτερα, είχε εργαστεί στο Brunel University του Λονδίνου και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στην Ελλάδα. Υπήρξε επίσης Επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο και στο Πανεπιστήμιο IE στη Μαδρίτη. Είναι μέλος της Παράλληλης Βουλής της Κύπρου και πρόεδρος της Επιτροπής για την Ψηφιακή Οικονομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση. Ο Μαρίνος έχει συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων του Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδος, την Τράπεζα της Ελλάδος, τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης, την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, την ORACLE UK, το B3-Blockchain Business Board UK, την Intelen US, την BTO Italy και την Εθνική Αρχή Στοιχήματων Κύπρου. Επιπλέον παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα blockchain, ebusiness, ehealth, eGovernement και information systems integration. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 175 επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια, ακαδημαϊκά συγγράμματα και έχει λάβει βραβεία αριστείας. Η έρευνά του έχει προσελκύσει χρηματοδότηση από διάφορους οργανισμούς. Ο Μαρίνος είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής επιστημονικών περιοδικών και διεθνών συνέδριων. Στο παρελθόν, διετέλεσε υπεύθυνος σύνταξης του European Journal of Information Systems (EJIS).

Δρ. Κλείτος Χριστοδούλου

Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακής Καινοτομίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας / Διευθυντής Έρευνας και Επικεφαλής του Επιστημονικού Εργαστηρίου, Ερευνητικού ΚέντρουDistributed Ledgers(DLRC), Ινστιτούτο του Μέλλοντος

Ο Δρ Κλείτος Χριστοδούλου είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακής Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι επίσης Διευθυντής Έρευνας στο Ινστιτούτο για το Μέλλον (Institute For the Future - IFF) και επικεφαλής του Επιστημονικού Εργαστηρίου του Ερευνητικού Κέντρου Distributed Ledgers (DLRC) στο Ινστιτούτο για το Μέλλον. Το Ερευνητικό Κέντρο Distributed Ledgers στοχεύει στην προώθηση της ακαδημαϊκής έρευνας σχετικά με το blockchain. Είναι κάτοχος B.Sc. in Computer Science και M.Sc. in Advanced Computer Science - με εξειδίκευση σε Advanced Applications, από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2014, ο Κλείτος απέκτησε το διδακτορικό του στην Πληροφορική από το School of Computer Science στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Υπήρξε μέλος του προσωπικού του Information Management Group (IMG) στο School of Computer Science στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, όπου ασχολήθηκε με διάφορες ερευνητικές και διδακτικές δραστηριότητες. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν τον τομέα του Data Management, με έμφαση στις Machine Learning techniques, Distributed Ledger Technologies και Blockchain. Ο Κλείτος διδάσκει μαθήματα Blockchain Applications and Blockchain Programming στο πλαίσιο του προγράμματος MSc in Blockchain and Digital Currency του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Είναι επίσης μέλος του ISO/TC 307 Blockchain and Distributed Ledger Technologies Group . Ο Κλείτος είναι επίσης ενεργό μέλος της ανάπτυξης της Κυπριακής Εθνικής Στρατηγικής για Blockchain. Επιπλέον εκπροσωπεί την Κύπρο ως εμπειρογνώμονας στο European Blockchain Partnership. Επιπρόσθετα, ο Κλείτος είναι Principal Investigator of the Ripple grant στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και συμμετέχει ως ερευνητικό μέλος σε πολλά έργα χρηματοδοτούμενα από την .ΕΕ., π.χ. EUNOMIA (Horizon 2020) και DLT4ALL (Erasmus+).

Γιάννης Μενελάου

Head of Enterprise, Blockchain Technology

Ο Γιάννης είναι ειδικός και ασχολείται με τον τομέα των επενδύσεων και digital finance, με στόχο τον εκδημοκρατισμό των χρηματοπιστωτικών αγορών μέσω αποκεντρωμένων αυτόνομων δραστηριοτήτων. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Cyprus Blockchain Association, τώρα Blockchain Technologies, και του European BlockTech Federation. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 150 διεθνή blockchain projects και έχει βοηθήσει εταιρείες να αναπτυχθούν οικονομικά. Ο Γιάννης έχει συμμετάσχει σε διεθνείς πρωτοβουλίες όπως το Tokyo Government Blockchain Business Camp το 2017 και σε όλες τις εθνικές πρωτοβουλίες για την οικοδόμηση του κυπριακού οικοσυστήματος. Ο Γιάννης χρησιμεύει ως βοηθός λέκτορας για digital currency και blockchain στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είναι διευθύνων σύμβουλος της ETX Capital (Ευρώπη), επενδυτικού ομίλου με έμφαση στην οικονομική καινοτομία. Ο Γιάννης είναι επίσης εξωτερικός επιμελητής του Journal of Governance and Regulation με επίκεντρο την έρευνα σχετικά με το FinTech και το blockchain.

Δρ. Θεοδόσης Μουρούζης

Managing Director, Electi Consulting

Ο Δρ Θεοδόσης Μουρούζης είναι Cryptologist και Information Security Professional τόσο στο επιχειρηματικό, όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Είναι κάτοχος BA/MA in Mathematicsκαι MSc MSc in Pure Mathematics από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, MRes in Security Science και PhD Information Security with Specialisation in Cryptography από το University College London. Υπήρξε ο πρώτος αποδέκτης στο UK Cyber Cipher Security Challenge το 2013. Ο Theo είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Electi Consulting, μιας συμβουλευτικής που ειδικεύεται στο Blockchain, Cryptography και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Είναι επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Blockchain Technologies, το πρώτο μη κερδοσκοπικό think-tank στην Κύπρο με στόχο την προώθηση της τεχνολογίας Blockchain και υποστηρικτές τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο όπως η Ελληνική Τράπεζα, η Τράπεζα Κύπρου, η JCC, η KPMG, η EY, PwC, Grant Thornton και πολλοί άλλοι. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφορικής στο CIIM και Διευθυντής Προγράμματος του MSC in Business Intelligence and Data Analytics. Είναι επίσης Industry Associate στο UCL Center for Blockchain Technologies, Expert in Residence στο Institute of Innovation and Entrepreneurship στο London Business School και Blockchain Mentor for he Entrepreneurship Center στο Judge Business School στο University of Cambridge. Έχει συνεργαστεί με κυβερνητικούς φορείς, κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς όπως Lloyds Bank, US Navy, MSC Shipmanagement, Technology Strategy Board (TSB), Center for Defense Enterprise (CDE), European Central Bank (ECB) και πολλές άλλες. Υπήρξε σύμβουλος της κυπριακής κυβέρνηση όσον αφορά την εθνική στρατηγική Blockchain και κατείχε θέση στην European Blockchain Partnership Initiative της Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είναι επίσης τεχνικός εμπειρογνώμονας Blockchain για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε σχέση με Blockchain projects.

Σπύρος Τσακωνίτης

Νομικός Σύμβουλος, Εθνική Αρχής Στοιχημάτων

Ο Σπύρος Τσακωνίτης σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο του Westminster αποφοιτώντας το 2012 (LL.B με Honours) και το 2013 απέκτησε μεταπτυχιακό (MSc) στον τομέα της Πολιτικής από το Birkbeck, University of London. Το 2015 έγινε δεκτός στον Δικηγορικό Σύλλογο Κύπρου ενώ το 2016 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Διεθνές Ναυτιλιακό Δίκαιο (LL.M Merit) στο Queen Mary, University of London. Εργάζεται στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων πάνω από τέσσερα χρόνια ως νομικός σύμβουλος. Διαχειρίστηκε την έναρξη της διαδικτυακής αδειοδότησης στοιχημάτων και τη γενική αναθεώρηση του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

Οργανωτές
Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων είναι αρμόδια για τη ρύθμιση, την εποπτεία και τον έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας που διεξάγεται εντός της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της Αρχής εμπίπτουν κυρίως η χορήγηση των αδειών αποδέκτη Κλάσης Α ή Β και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων, η διενέργεια ελέγχων, η γενική εποπτεία των κατόχων άδειας, καθώς επίσης και η σύνταξη και έκδοση οδηγιών για την καλύτερη εφαρμογή του Νόμου.

IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Κυβερνητικοί Εκπρόσωποι και Policy Makers, Κρατικοί και Ημικρατικοί Οργανισμοί και Σύνδεσμοι, Επιχειρηματικοί Σύνδεσμοι, Eπιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, CEOs και άλλα ανώτερα στελέχη των Κυπριακών Επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της οικονομίας, με έμφαση τις επιχειρήσεις στον τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών, MME.

Επικοινωνία

Project Manager

Λένα Κάκκουρα

Η Λένα είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο lena.kakkoura@imhbussines.com και +357 22 505 633

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505575 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Georgia.efthymiadou@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

8 Σεπτεμβρίου 2021 @ 10:00 ΠΜ -
12:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

08/09/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε