Παρουσίαση Ειδικής Έκδοσης MARKETING ROI

2 Ιουνίου 2022
ΟRB Communications, Περιοδικό IN Business

Γενικές Πληροφορίες

7767 7767 people viewed this event.
Δωρεάν

Το περιοδικό IN Business και η ORB Communications διοργανώνουν μια αποκλειστική παρουσίαση της ειδικής έκδοσης MARKETING ROI με Special Guest τον Jon Burkhart, Award-winning International Keynote Speaker, Marketing Guy, TBC Global. Ο Jon θα παρουσιάσει το θέμα “Effective Communication: Measuring the Return on Investment in our Marketing, Advertising and Communications Budget”.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Jon Burkhart
Award-winning International Keynote Speaker, Marketing Guy, TBC Global

Jon is best known for being an award-winning international keynote speaker, content strategist, and co-author of Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising. As your friendly neighborhood “Real-Time Guy,” Jon makes you more memorable at the moment. How? Well, he’s worked with top brands as an influencer marketing specialist through TBC Global, his marketing consultancy with a focus on sports and travel brands. He helps these brands find their impactful story, and his workshops often help tease this out through interactive games that amplify learning through competition and play.

Οργανωτές
ΟRB Communications
H ΟRB Communications είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία η οποία από την πρώτη μέρα ίδρυσής της το 2013, μέχρι και σήμερα, κατάφερε να αφήσει τη σφραγίδα της σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο και να εδραιωθεί στον χάρτη της κυπριακής διαφήμισης. Εάν υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί την Orb Communications και την κάνει να ξεχωρίζει, είναι οι ολιστικές στρατηγικές επικοινωνίας, μάρκετινγκ και διαφήμισης που υλοποιεί, οι οποίες επιφέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τους πελάτες της, καθιστώντας τους κυρίαρχους στην αγορά. Με ένα σημαντικό πελατολόγιο που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους, από τους τομείς των χρηματοοικονομικών και τηλεπικοινωνιών, μέχρι την εκπαίδευση, τις αυτοκινητοβιομηχανίες, την εστίαση, το λιανεμπόριο, τα τρόφιμα κτλ, η Orb Communications διακρίνεται για την αφοσίωση και προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της, χτίζοντας πελατοκεντρικές σχέσεις πάνω σε στέρεες βάσεις. Σε αυτή την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθεί η Εταιρεία εδώ και χρόνια, βασικότερο συστατικό αποτελεί η ομάδα της, η οποία απαρτίζεται από ενθουσιώδη άτομα με πλούσια πείρα στο χώρο και μυαλά γεμάτα όρεξη και φαντασία.
Περιοδικό IN Business
Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com
Συντονιστές
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Επικοινωνία

Project Manager
Λένα Κάκκουρα
H Λένα είναι υπεύθυνη τη γενική διαχείριση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο lena.kakkoura@imhbusiness.com και στο +357 22505633.

 

Marketing Manager
Ανθή Σωτηρίου
Η Ανθή είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505529 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο anthi@imhbusiness.com.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

2 Ιουνίου 2022 @ 06:30 ΜΜ -
 

Λήξη Εγγραφών

02/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

English
 

Τοποθεσία

Kampou 49, Strovolos 2030, Cyprus
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε