Smart Future Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων

23 Δεκεμβρίου 2021
EuroLife, IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά EuroLife, IMH
4254 4254 people viewed this event.

Η EuroLife διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα «Smart Future Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων», την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, στις 11:30 π.μ.

Το Smart Future είναι ένα απλό και ολοκληρωμένο πλάνο συνταξιοδότησης για τους εργαζόμενους και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του εργοδότη. Καινοτόμο και ευέλικτο, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το Σχέδιο λειτουργεί κάτω από την εποπτεία του Εφόρου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Η επενδυτική διαχείριση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την BOC Asset Management (Μέλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου) που εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, με εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στην διαχείριση θεσμικών επενδυτών.

Πρόγραμμα

Για να κατεβάστε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Γιάννος Μωυσέως
Διευθυντής Εταιρικών και Επιχειρηματικών Ασφαλίσεων,EuroLife
Ο Γιάννος Μωυσέως εργάζεται στην EuroLife ως Διευθυντής Εταιρικών και Επιχειρηματικών Ασφαλίσεων και μετρά 20 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 και εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις Πωλήσεων και Μάρκετινγκ σε εταιρείες με δραστηριότητες στην Κύπρο, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Κατέχει δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και μεταπτυχιακό MBA του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπρόσθετα κατέχει τον τίτλο του Fellow, Life Management Institute. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου από το 2014 και Αντιπρόεδρος του από το 2019.
Ομιλητές
Πανίκος Νικολάου
Διευθύνων Σύμβουλος, Τράπεζα Κύπρου

Ο Πανίκος Νικολάου είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας. Διετέλεσε Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι τον Αύγουστο του 2019 περίοδο κατά την οποία είχε την εποπτεία των Κέντρων Μεγάλων Επιχειρήσεων σε όλη την Κύπρο, του Διεθνούς Κέντρου Μεγάλων Επιχειρήσεων, των Διεθνών Δραστηριοτήτων και της Μονάδας Factoring της Τράπεζας. Στην Τράπεζα εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2001. Πριν αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντή Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων, διατέλεσε Διευθυντής στη Διεύθυνση Αναδιάρθρωσης και Ανάκτησης Χρεών όπου και διαχειρίστηκε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προβληματικών εταιρικών χρηματοδοτήσεων. Ο Πανίκος είναι κάτοχος πτυχίου (5ετούς φοίτησης) Μηχανολόγου Μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών, στην Ελλάδα και μεταπτυχιακού διπλώματος MSc in Mechanical & Industrial Engineering από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις (Urbana-Champaign) των ΗΠΑ. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου BSc Financial Services από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ (UMIST) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λούης Ποχάνης

Εκτελεστκός πρόεδρος, EuroLife

Ο Λούης είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EuroLife και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου. Κατέχει επίσης τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και διευθύνει τις Ασφαλιστικές Εργασίες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Προηγουμένως, ο Λούης κατείχε αρκετές σημαντικές διευθυντικές θέσεις στην Τράπεζα Κύπρου, ενώ πριν την εργοδότησή του στην Τράπεζα εργάστηκε στην PricewaterhouseCoopers στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε την ειδικότητα του ως εγκεκριμένος λογιστής και έγινε μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών της Αγγλίας και της Ουαλίας (ICAEW). Ο Λούης κατέχει επίσης πτυχίο με άριστα στα Οικονομικά με Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Loughborough στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 
Μάριος Γιαννάς

Εκτελεστικός Σύμβουλος, Cronje & Yiannas Actuaries and Consultants Ltd

Για 20 χρόνια, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Ταμεία Προνοίας και Ταμεία Συντάξεων σε θέματα σχετικά με επενδύσεις, αναλογιστικές εκτιμήσεις, και διακυβέρνηση των Ταμείων. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν το σχεδιασμό και υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων για Ταμεία Προνοίας, Ταμεία Συντάξεων και ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και επιλογή και παρακολούθηση Διαχειριστών Κεφαλαίων και εκπαίδευση των μελών των Διαχειριστικών Επιτροπών. Επιπρόσθετα, παρέχει συμβουλές σε εταιρείες και οργανισμούς σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού ιδιαίτερα σε σχέση με αναδιοργανώσεις προσωπικού, σχεδιασμό παροχών, σχέδια παροχής κινήτρων, και εκπαίδευση σε χρηματοοικονομικά θέματα. Είναι Εταίρος του Συνδέσμου Αναλογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου (Fellow of the UK Institute & Faculty of Actuaries) και Εταίρος του Συνδέσμου Αναλογιστών Κύπρου.

Αβραάμ Πεκρής
Γενικός Διευθυντής, EuroLife

Ο κ. Πεκρής είναι Γενικός Διευθυντής της EuroLife από τον Ιανουάριο του 2020. Για τη περίοδο 2009-2019 εργάστηκε στην EuroLife όπου διετέλεσε ως Διευθυντής Πωλήσεων από το 2017-2019, ως Υπεύθυνος Στρατηγικής, Προϊόντων και Ομαδικών ασφαλίσεων από το 2014-2016 ενώ από το 2009-2013 εργάστηκε στο Τμήμα Προϊόντων. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2000 στο Ηνωμένο Βασίλειο, εργαζόμενος ως αναλογιστής στη βιομηχανία συνταξιοδότησης. Συνεργάστηκε με φημισμένους οργανισμούς όπως τους Hewitt Associates, Buck Consultants, Hazel Carr και Υπουργείο Αναλογιστών της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Αποφοίτησε από το London School of Economics (UK) το 2000 με πτυχίο πρώτου πτυχίου σε αναλογιστικές σπουδές. Κατέχει επίσης MBA με διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Διαχείρισης Κύπρου (CIIM). Είναι μέλος της Διεθνούς Αναλογιστικής Ένωσης.

Χρήστος Καλογέρης
Γενικός Διευθυντής,BOC Asset Management

Ο Χρήστος Καλογέρης εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου ως Γενικός Διευθυντής της BOC Asset Management από τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν η BOC Asset Management, θυγατρική του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, ξεκίνησε τις εργασίες της. Προηγουμένως εργάστηκε ως Διευθυντής Διαχείρισης Κεφαλαίων της CISCO. Πριν αναλάβει τον ρόλο αυτό, κατείχε τη θέση του Προϊστάμενου του τμήματος Επενδυτικής Στρατηγικής της Τράπεζας Κύπρου. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Ελληνική Τράπεζα και στον Όμιλο της Λαϊκής Τράπεζας σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στη Διαχείριση Κεφαλαίων και στο Private Banking. Μετρά πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο επενδυτικών υπηρεσιών και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια, στην Κύπρο και το εξωτερικό, τόσο όσο ως ομιλητής όσο και ως απλός συμμετέχοντας. Είναι απόφοιτος του Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας, και κατέχει δίπλωμα στα Οικονομικά καθώς και μεταπτυχιακό MBA από το Sheffield University του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και είναι επίσης εγγεγραμμένος, με αναβαθμισμένο πιστοποιητικό, στο δημόσιο μητρώο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Δρ. Ιωάννης Τιρκίδης
Διευθυντής Οικονομικών Ερευνών, Τράπεζα Κύπρου

Είναι Διευθυντής Οικονομικών Ερευνών της Τράπεζας Κύπρου από το 2013. Εργάζεται στον τραπεζικό τομέα στην Κύπρο από το 1991, από διάφορες θέσεις, περιλαμβανομένου διαχείρισης κεφαλαίων, ιδιωτικής τραπεζικής, ανάλυσης επενδύσεων, και στρατηγικού σχεδιασμού. Εργάστηκε στο Economist Intelligence Unit ως αναλυτής και συγγραφέας για την κυπριακή οικονομία. Εργάστηκε επίσης ως Ανώτερος Ερευνητής στο Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, ερευνητικό κέντρο συνδεδεμένο με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Πριν ενταχθεί στον τραπεζικό τομέα εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία ως λέκτορας και επικεφαλής του τμήματος επιχειρηματικών σπουδών. Έχει συγγράψει αριθμό βιβλίων, και συνεισέφερε κεφάλαια σε επιμελημένους τόμους και δημοσιεύσεις σε επαγγελματικά περιοδικά. Δραστηριοποιείται στην Εταιρεία Κυπριακών Οικονομικών Μελετών, της οποίας είναι πρόεδρος από το 2019. Σπούδασε οικονομικά στον Καναδά στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο και στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Οργανωτές
EuroLife

Η EuroLife, ξεκίνησε την εξελικτική της πορεία πριν από 31 χρόνια και κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία. Ανταποκρινόμενη στις μεταβαλλόμενες προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις, η εταιρεία είναι η πρώτη επιλογή στην παροχή αξιόπιστων ασφαλιστικών λύσεων. Προσφέρει επενδυτικές λύσεις αξίας, σε περισσότερους από 140.000 πελάτες σε ατομική και ομαδική βάση. Η αξιοπιστία είναι σημαντική αλλά και μετρήσιμη. Μέχρι στιγμής έχει καταβάλει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας, περισσότερα από 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε καλύψεις στο κλάδο ζωής. Διαθέτει ασφαλιστικά αποθέματα που ξεπερνούν τα 580 εκατομμύρια ευρώ και Δείκτη Φερεγγυότητας πάνω από 230% που υπερκαλύπτει το απαιτούμενο εποπτικό όριο του 100%. Προσφέρει έμπρακτα στη κοινωνία και στο περιβάλλον με ενέργειες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Μέχρι στιγμής έχει καταβάλλει πάνω από 1+ εκατομμύριο ευρώ σε φιλανθρωπίες.

IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Η παρουσίαση απευθύνεται προς:

Διαχειριστικές Επιτροπές Ταμείων Προνοίας και Συντάξεων, Γενικούς Διευθυντές και Οικονομικούς Διευθυντές, Στελέχη Τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

Επικοινωνία

Project Manager
Ελένη Σκαλιώτη

Η Ελένη είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο eleni.scaliotis@imhbusiness.com και +357 22 505 537

 

Marketing Manager
Ανθή Σωτηρίου

Η Ανθή είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505529 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο anthi@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

19 Μαΐου 2021 @ 12:00 ΠΜ -
02:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

19/05/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε