Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

9 Νοεμβρίου 2021
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
617 617 people viewed this event.

Οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Κυπριακής Οικονομίας με μεγάλες επιδόσεις και τεράστια συνεισφορά στην Οικονομία της χώρας. Αποτελούν, επίσης, τη βάση για την παραγωγή προϊόντων και παροχής υπηρεσιών με τελικό δέκτη τον κάθε καταναλωτή. Ωστόσο, για την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιβίωσής τους, οι ΜμΕ επιβάλλεται να ανανεώνουν σε συνεχή βάση τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής τους.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που εμπεριέχει η συμπερίληψη σε αυτή την κατηγορία επιχειρήσεων, καθώς ενδεχομένως να συνιστά μια καθόλα μοναχική διαδικασία, αφού οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν μικρό αριθμό διευθυντικών στελεχών και έχουν να αντιμετωπίσουν μοναδικές προκλήσεις, η ΙΜΗ, η Ελληνική Τράπεζα, η Epic και το Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus) οργανώνουν συνέδριο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της επαρχίας Λάρνακας και της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα μετά από 2 χρόνια παρατεταμένης κρίσης λόγω της πανδημίας.

Σε ποιους απευθύνεται
• Σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της επαρχίας Λάρνακας και της ευρύτερης περιοχής ελεύθερης Αμμοχώστου

Πληροφορίες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, 15.00
Ξενοδοχείο Adams, Αγία Νάπα

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Μετά και την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass: 1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις εμβολίου ή με το μονοδοσικό εμβόλιο της Janssen (κάρτα εμβολιασμού), ή 2) αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας), ή 3) πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ώρες πριν το συνέδριο. Παρακαλούμε όπως έχετε στην κατοχή σας σχετικό SafePass, σε περίπτωση που σας ζητηθεί, για έλεγχο.

**Δωρεάν συμμετοχή, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Προεδρεύων
Μάριος Λουκαΐδης
Synpraxis Management Services

Ο Μάριος Λουκαΐδης έχει μια μακρά και πολύπλευρη εμπειρία σε εμπορικές δραστηριότητες σε τομείς όπως Καταναλωτικά Προϊόντα, Μαζική εστίαση, Καπνικά, Καλλυντικά, Αφορολόγητα Καταστήματα, Τηλεπικοινωνίες, Τεχνολογία. Ενασχολήθηκε σε πολύπλευρες ειδικότητες από πωλήσεις, marketing, logistics και συστήματα πληροφορικής. Η ενασχόλησή του σε οργανισμούς με θέματα διαφήμιση, Μέτρηση Τηλεθέασης, Κριτική Εστιατορίων, Διαγωνισμό Διαλογικών Συζητήσεων σε Λύκεια μέσω του ομίλου Toastmaster’s, ετήσιο θεσμό Ζιβανίας στην Άλωνα διεύρυναν τις εμπειρίες του. ‘ Έχοντας επιστημονικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους τομείς μαθηματικών, φυσικής και υπολογιστών από τα Πανεπιστήμια Λονδίνου και Οξφόρδης ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής σε κολλέγιο. Παρ ’όλο που ήταν μόνο δύο χρόνια άφησε τον ενθουσιασμό της μεταφοράς γνώσης για πάντα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε για 10 χρόνια με τον καινούργιο τότε τομέα της πληροφορικής. Τέλος, για 25 χρόνια ενασχολήθηκε με τον όμιλο CTC όπου για 14 χρόνια διετέλεσε CEO του ομίλου. Το 2019 αποφάσισε να μοιρασθεί τις γνώσεις και εμπειρίες του δημιουργώντας την συμβουλευτική εταιρεία Synpraxis. Μεταξύ άλλων εστιάζεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οικογενειακές επιχειρήσεις και τα βήματα στα οποία θα πρέπει άμεσα να προβούν για μια μακροχρόνια επιτυχή διαδρομή.

Ομιλητές
Geoffrey Serrurier

CEO, Nabucco Pet Products Limited

Geoffrey Serrurier is a French entrepreneur based in Cyprus since 2011. Prior to his move in Cyprus, he was holding the position of European Quality Manager for CROWN Aerosols, being responsible for the production quality of aerosols containers in 4 different countries (Belgium, Holland, Italy and the UK). He is now the owner of SEGEA LTD, based in Nicosia, specialized in the export of frozen meat in non-EU Countries, more specifically in South-East Asia, Africa, Eastern Europe, Caribbean and Middle East. Since March 2021, he created the shop Nabucco Pet Products, located in Nicosia, which offers Cypriot Pets certified organic pet-food, sustainable accessories and natural environmental friendly toys. Nabucco Pet Products represents the brands Yarrah, Herrmann Manufaktur, ProjectBlu and Cernunos in Cyprus and Greece.

Elie G. Wakil

Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στους τομείς των Ανθρώπινων Σχέσεων, της Ηγεσίας και των Επικοινωνιών

Ο Elie Wakil είναι εκπαιδευτής και σύμβουλος με πολυπολιτισμική εμπειρία 36 ετών σε πολλές χώρες του κόσμου. (Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Αφρική, Εγγύς και Μέση Ανατολή και Ασία). Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας του, ο Elie έχει γράψει και διευκολύνει πολυάριθμα εργαστήρια που βασίζονται στην ανάπτυξη σχεσιακής ευχέρειας στον χώρο εργασίας στους τομείς των Ανθρώπινων Σχέσεων, της Ηγεσίας και της Επικοινωνίας. Τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν σύμβουλος για οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Συμμετείχε στη διαμόρφωση μιας βαθιάς κατανόησης του ιστορικού κάθε μέλους της οικογένειας, πώς ταιριάζουν αυτά τα μέλη στην επιχείρηση, πως επικοινωνούν και λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον.

Δημήτρης Λουκαΐδης

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Δημήτρης Λουκαΐδης είναι απόφοιτος του London School of Economics and Political Sciences του Λονδίνου και έχει 36 χρόνια εμπειρίας στην πληροφορική και στον χρηματοοικονομικό τομέα.Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Τράπεζα Κύπρου στο Τμήμα Πληροφορικής, δημιούργησε τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης της Τράπεζας - Internet Banking, Call Centre, IVR, Mobile Banking (DIRECT BANKING και τώρα One Bank), ήταν Διευθυντής της Υπηρεσίας Οργάνωσης και Μεθόδων και καθιέρωσε το Τμήμα Κανονιστικής Συμμόρφωσης το οποίο και διεύθυνε για 7 χρόνια. Το 2013 αποχώρησε από την Τράπεζα και προσφέρει υπηρεσίες Κανονιστικής Συμμόρφωσης σε Εποπτικές Αρχές (Κεντρική Τράπεζα, Έφορος Ασφαλίσεων, Σύνδεσμος Λογιστών, Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος), χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και άλλες επιχειρήσεις.

Βασίλης Καλουδάς

Broadband and B2B Product Manager, Epic

Ο Βασίλης Καλουδάς είναι Manager του τμήματος σχεδιασμού προϊόντων και υπηρεσιών Fixed Broadband & Business της Epic. Έχει οκταετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε διάφορους εμπορικούς ρόλους. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Γιώργος Ζερβίδης

Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

Ο Γιώργος Ζερβίδης υπηρέτησε τη διαφημιστική βιομηχανία για περισσότερα από 20 χρόνια πριν ακολουθήσει την πορεία του Συμβούλου Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και Εκπαιδευτή. Είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Cyprus Marketing Youth Society, που σαν κύριο στόχο έχει την εκπαίδευση και προετοιμασία αποφοίτων πανεπιστημίων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν ομαλά στην αγορά. Παράλληλα, είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής και αναλαμβάνει ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια σε θέματα δημιουργικής στρατηγικής, εξυπηρέτησης πελατών και Soft Skills. Είναι κάτοχος διπλώματος MBA από το Maastricht School of Management και μέλος του Συνδέσμου Διαφημιστών Μεγάλης Βρετανίας. Από το 1999 διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Marketing, Advertising, Brand Marketing και Media Planning.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

BUSINESS DEVELOPMENT DIRECTOR, FETCH, PROUD MEMBER OF G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος είναι απόφοιτος του University of Richmond, Robins School of Business, USA (#14 Πανεπιστήμιο στον τομέα Business στην Αμερική τον καιρό που εντάχθηκε) με Bachelor στο Business Management και Innovation and Entrepreneurship. Μετέπειτα εργάστηκε για ένα χρόνο για την εταιρεία DB Schenker στο Miami στον τομέα των Logistics. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (ΜSc) με τίτλο Logistics and Supply Chain Management από το University of Westminster, UK. Το 2015, εντάχθηκε στον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos ως Business Development Manager και επίσης διαχειρίζεται το Marketing Department του Ομίλου. Τώρα πλέον έχει διοριστεί ως Business Development Director.

Καθ. Πανίκος Πουτζιουρής

Πρύτανης, Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικότητας – CEDAR, Honorary Fellow στο Judge Business School του Πανεπιστημίου του Cambridge

Ο καθ. Πανίκκος Πουτζιουρής είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων, ιδρυτής & πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικότητας – CEDAR και Honorary Fellow στο Judge Business School του Πανεπιστήμιου του Cambridge. Ο καθηγητής Πουτζιουρής σαν δραστήριο μέλος-Fellow του Family Firm Institute (U.S.A) διδάσκει, εκπαιδεύει, ερευνά και συμβουλεύει ανά το παγκόσμιο, περί της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και της οικογενειακής επιχείρησης. Έχει διευθύνει συνέδρια και ακαδημαϊκές πρωτοβουλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο , Κίνα, Ιταλία, Αυστρία, Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Κολομβία, Συρία, Αίγυπτο, Ελλάδα και στην Κύπρο (σαν εγκεκριμένος εκπαιδευτής της ΑΝΑΔ και συνεργάτης του ΚΕΒΕ). Ο καθηγητής Πουτζιουρής διετέλεσε πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας Οικογενειακών Επιχειρήσεων, μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Στρατηγική Υποστήριξη Οικογενειακών Επιχειρήσεων και σύμβουλος του ΟΟΣΑ –OECD σε θέματα Επιχειρηματικότητας. Πρόσφατα, τιμήθηκε από το Family Firm Institute με το International Αward για το αξιόλογο έργο που επιτελεί προωθώντας διεθνώς το θέμα της οικογενειακής επιχειρηματικότητας στο ακαδημαϊκό και κοινωνικό-οικονομικό πεδίο. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Νόττινγχαμ (ΗΒ) και κατέχει ΒΑ Economics, ΜΒΑ, PhD in Entrepreneurship and Management.

Δρ. Ανδρέας Ψάλτης

Project Manager, Σύμβουλος επιχειρήσεων Αναπτυξιακός Οργανισμός ΤΑΛΩΣ

Ο Δρ. Ανδρέας Ψάλτης είναι διπλωματούχος και διδάκτορας Μηχανικός του τμήματος Χημικής Μηχανικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το ερευνητικό του έργο επικεντρώνεται στον τομέα του Σχεδιασμού, Ρύθμισης και Βελτιστοποίησης διεργασιών με έμφαση στους οικονομικούς δείκτες. Παράλληλα είναι κάτοχος MBA από το CIIM.Το 2014 Ο Δρ. Ανδρέας Ψάλτης εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Γαλλικό Ινστιτούτο Πετρέλαιου (IFPEN) στον τομέα Σχεδιασμού και Βελτιστοποίησης Διεργασιών και στη συνεχεία, από το 2016 εργάστηκε στο τμήμα επενδύσεων κεφαλαίου της MTN. Δραστηριοποιείται στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΤΑΛΩΣ από τον Μάρτιο του 2019 ως Project manager και σύμβουλος επιχειρήσεων.

Χαρίκλεια Θεοδούλου

Partner, Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ

Η Χαρίκλεια Θεοδούλου εργάζεται στο Τμήμα Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Εργατικού Δικαίου της Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ. Οι τομείς ειδίκευσης της Χαρίκλειας καλύπτουν διαπραγματεύσεις, αντιδικίες, και διαιτησίες. Εστιάζεται σε συμφωνίες πωλήσεως, μισθώσεως, και ανέγερσης ακίνητης ιδιοκτησίας, σχετικές αντιδικίες και διαφωνίες περί εργοδότησης, καθώς και ζητήματα διαιτησίας. Επιπλέον, η Χαρίκλεια παρέχει νομική γνώμη σε κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο για ζητήματα εργοδότησης, ενοικίασης και συμβατικές διαφορές. Η Χαρίκλεια έχει ασχοληθεί με εύρος υποθέσεων αντιδικιών σε ζητήματά εργοδότησης, ενοικιάσεων και ακίνητης ιδιοκτησίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε κορυφαίες εταιρείες, και έχει αντιπροσωπεύσει τοπικές επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα σε διαδικαστικές διαδικασίες. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2014.

Σάββας Κοσιής

Σάββας Κοσιής, Γενικός Διευθυντής, Cyprus Millers by Hadjigiorkis

Ο Σάββας Κοσιής γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1971. Μεγάλωσε στο Φρέναρος της επαρχίας Αμμοχώστου. Έχει σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από πολύ νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση Cyprus Millers by Hadjigiorkis, μια σύγχρονη αλευροβιομηχανία με ιστορία από το 1945. Έχει υπηρετήσει σε όλο τα πόστα της εταιρείας και τελεί χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου από το 1993. Έχει διατελέσει Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου από το 2003 μέχρι το 2012, Αντιπρόεδρος του Τουριστικού και Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου από το 2012 μέχρι σήμερα και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων από το 2017 μέχρι σήμερα.

Αντώνης Ορθοδόξου

Διευθύνων Σύμβουλος, Orthodoxou Group of Companies

Ο Αντώνης Ορθοδόξου γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στη Λάρνακα αλλά οι ρίζες του προέρχονται από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Σπούδασε στο Bournemouth University, Tourism and Business και το 2010 πήρε Bachelor degree in Tourism από το Πανεπιστήμιο Οικονομικών στη Βάρνα. Είναι Ιδρυτής του Ομίλου Εταιρειών Ορθοδόξου τον οποίο τα τελευταία 23 χρόνια διαχειρίζεται και επεκτείνει επιτυχώς. Σήμερα ο Όμιλος εργοδοτεί στο σύνολο πέραν των 50 ατόμων και δραστηριοποιείται, τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό, στον τουριστικό και ταξιδιωτικό τομέα, στην αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών, στον τομέα της εργοδότησης/ εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού, στον τομέα της ασφάλειας, στη διαχείριση ξενοδοχείων καθώς και στον επισιτιστικό τομέα.

Σπύρος Χριστοδούλου

Γενικός Διευθυντής, Διεύθυνση & Τομέας Πωλήσεων, Delicacy Foods

Ο Σπύρος Χριστοδούλου κατάγεται από την Μόρφου όπου μετά την προσφυγιά στα 14 του χρόνια πήγε και έζησε στην Λεμεσό. Μετά την υπηρεσία του στην Εθνική Φρουρά πήγε στην Αθήνα όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά - Διοίκηση Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν σε διάφορες δουλειές, όπου μια από αυτές ήταν σε ένα εστιατόριο/ φαστφουντάδικο. Από εκεί εμπνεύστηκε να δημιουργήσει μια βιοτεχνία για να βγάλει το προς το ζην του φτιάχνοντας διάφορες σάλτσες. Με τις λίγες οικονομίες που είχε αποταμιεύσει δουλεύοντας στην Αθήνα, αγόρασε 2-3 μικρές μηχανές και έτσι ξεκίνησε δειλά δειλά να δημιουργήσει την Delicacy Food Ltd στο Παραλίμνι το 1984. Μια εταιρία όπου Σήμερα εργοδοτεί 80 υπαλλήλους και η οποία ευημερεί. Παράλληλα δημιούργησε κι άλλες επιχειρήσεις όπως τα MAGIC DANCING WATERS & το Ocean Aquarium.

Χορηγοί

Χορηγοί

Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 
Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αυξημένη ρευστότητα και μειωμένο κίνδυνο στον ισολογισμό της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και τη μετεξέλιξη των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Η επιτυχία της βασίζεται στην πελατοκεντρική προσέγγιση, στο ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και συστημάτων ελέγχου.

Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι το ευρωπαϊκό παράρτημα του Πανεπιστημίου UCLan που ιδρύθηκε το 1828, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και κατατάσσεται ανάμεσα στο 6.5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2020/21). Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί ένα μοναδικό και καινοτόμο μοντέλο κυπριακής και βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαιδευτικής εμπειρίας, διαπιστευμένο ταυτόχρονα από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κύπρου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν Δύο Πτυχία, ένα από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ένα από το UCLan UK, που τους προσφέρουν αναγνώριση σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οργανωτές
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό IN Business – 15 Χρόνια

15 χρόνια κλείνει το περιοδικό IN Business στα δημοσιογραφικά δρώμενα. 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον επιχειρηματικό κόσμο, ανάδειξης των πρωταγωνιστών και θεμάτων του και ενίσχυσης της βέλτιστης επιχειρηματικής πρακτικής. Σε αυτά τα 15 χρόνια προβάλαμε άπειρα παραδείγματα του ευ επιχειρείν, φωτογραφήσαμε χιλιάδες πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου και παρουσιάσαμε συστηματικά την καλύτερη και πιο επιτυχημένη εικόνα των κυπριακών επιχειρήσεων. Με το τεύχος Νοεμβρίου 2021 του ΙΝ Business, γιορτάζουμε αυτή την πολυετή πορεία με μια ειδική, πολυσέλιδη, συλλεκτική έκδοση, που θα περιέχει ανάμεσα σε άλλα, αναφορές στη μέχρι τώρα δημοσιογραφική μας θητεία, σημαντικά milestones στο επιχειρηματικό και οικονομικό τοπίο, συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ζωής της Κύπρου, και άλλα πολλά θέματα-αφιερώματα.

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

9 Νοεμβρίου 2021@ 03:00 ΜΜ -
07:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

09/11/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Adams Hotel, Famagusta
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε