IN Business Awards 2020

Στο πλαίσιο των 13ων IN Business Awards, ανάμεσα σε 45 εταιρείες και στελέχη, αναδείχθηκαν νικητές σε 9 διαφορετικές κατηγορίες.Ταυτόχρονα, ο θεσμός απέδωσε τα τιμητικά βραβεία: Lifetime Achievement Award, BMW Excellence Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό, Εditor’s Choice Award και ΚΕΒΕ Βusiness Leader Award.

Οι βραβευθέντες ανά κατηγορία είναι:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: SuperHome Center
ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ): Ντίνος Λευκαρίτης, CEO, Petrolina (Holdings) Public και Χριστόδουλος Στεφανής, General Manager, Stephanis
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ G.A.P. Vassilopoulos: SignalGeneriX
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ: Muskita Aluminium Industries
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Iron Mountain Cyprus
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Όμιλος Λεπτός
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ/ΕΣΤΙΑΣΗ: Stademos Hotels
BEST WORKPLACE/ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Exness
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝH ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ: AstroBank
ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD: Νικολής Νικολαΐδης, Chairman Ομίλου ξενοδοχείων Atlantica Hotels & Resorts
BMW EXCELLENCE KYΠΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Χριστόφορος Πισσαρίδης
ΚΕΒΕ ΒUSINESS LEADER AWARD: Τάκης Φειδία, CEO CNP Cyprus Insurance Holdings
EDITOR’S CHOICE AWARD: Ιωάννα Φιάκκου, Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

Presenter

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, την διασύνδεση του με την βιομηχανία και την κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη με ένα δίκτυο 45 ιδρυμάτων σε 13 χώρες. Η ετήσια κατάταξη των Times Higher Education Impact Rankings 2021  το κατάταξε ανάμεσα στα κορυφαία 201+ πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλίατην έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία.

Powered by

Gold Sponsor

RCB

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995 και εορτάζει φέτος τα 25χρονα της. Η RCB Bank αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ). Η Τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λουξεμβούργο.

Sponsors

ECOMMBX

Η ECOMMBX αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή του fintech, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις παγκόσμιες συναλλαγές τους.

Εξειδικευόμαστε στη διαχείριση ηλεκτρονικών λογαριασμών, στις διασυνοριακές πληρωμές, στις ιδιωτικές και εταιρικές κάρτες, σε υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών (e-commerce) και στην μετατροπή συναλλάγματος, όλα μέσω της ECOMMVERSE, μιας ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΚΥΒΕΡΝΕΙ ΟΛΑ. Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε! Διότι η ECOMMVERSE είναι μια ενιαία, υπερσύγχρονη πλατφόρμα για όλες σας τις ανάγκες που σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της ECOMMBX.

Για να διασφαλίσουμε την πιο αποδοτική και αποτελεσματική εκτέλεση όλων των ηλεκτρονικών τραπεζικών σας συναλλαγών, το καινοτόμο μοντέλο εξυπηρέτησης μας βασίζεται σε τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους: τεχνολογία αιχμής προσαρμοσμένη στον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο, εξατομικευμένες συνδέσεις με τραπεζικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ύψιστη ασφάλεια και μέγιστη λειτουργική ταχύτητα.

Η πλατφόρμα ECOMMVERSE είναι ο απόλυτος προορισμός  για ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και όλα τα σχετικά προϊόντα, καθώς και για μια σειρά άλλων υπηρεσιών και παροχών που διευκολύνουν την επιχείρησή σας και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Glenfiddich
Για 20 χρόνια, ο William Grant έτρεφε το όνειρο να δημιουργήσει το καλύτερο whisky της Σκωτίας. Το 1886, η οικογένεια Grant ξεκίνησε την κατασκευή του αποστακτηρίου τους που ονόμασε «Glenfiddich», δηλαδή «Κοιλάδα των Ελαφιών». Το Glenfiddich είναι σήμερα το Νο 1 σε πωλήσεις Single Malt Whisky στην Κύπρο και το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο - μια πραγματική εικόνα της καινοτομίας που χαρακτήριζε τους ιδρυτές του και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους απογόνους τους.