IN Business Awards 2021

Για 14η συνεχόμενη χρονιά τα ΙΝ Business Awards πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 14 Απριλίου  2022 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia με τεράστια επιτυχία καθώς πέραν των 500 προσκεκλημένων βρέθηκαν παρών στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων  ΙΝ Business. Παράλληλα, στο πλαίσιο της λαμπερής βραδιάς απονομής των βραβείων, που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης τίμησε με την παρουσία του ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης , η Πρόεδρος της Βουλής κ. Αννίτα Δημητρίου, Υπουργοί , Πολιτικοί και όλη σύσσωμη ελίτ της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου. Συνολικά αναδείχτηκαν 9 νικητές κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού και δόθηκαν 3 τιμητικά βραβεία.

 

Τα 14α ΙΝ Business Awards ανέδειξαν για μια ακόμη χρονιά τους άριστους μεταξύ των αριστών του κυπριακού επιχειρείν, επιβραβεύοντας επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματικούς ηγέτες που ξεχώρισαν.

 

Κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ sponsored by Demetriades Handling

Deloitte Κύπρου

 Κατηγορία  ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ)

Άντρη Τριγγίδου

Κατηγορία  ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ sponsored by G.A.PVassilopoulos Group

RESIDENCE

Κατηγορία   ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Eracleous Electrical Installations

Κατηγορία  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ sponsored by OΠΑΠ Κύπρου

SupportCΥ της Τράπεζας Κύπρου

Κατηγορία  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ/ΕΣΤΙΑΣΗ

Amaro Hospitality

Κατηγορία  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

American Medical Center

Κατηγορία  BEST WORKPLACE/ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ sponsored by ECOMMBX

Υπεραγορές Αλφαμέγα/C.A Papaellinas

Κατηγορία  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD

Κωστάκης Λοΐζου, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis και Πρόεδρος της Louis Plc

ΒΜW EXCELLENCE AWARD KΥΠΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Γιώτης Δημητρίου, CEO ONE LIGHT

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ AΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

 

Τα 14α ΙΝ ΒUSINESS AWARDS παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by Epic.
  • Xρυσός χορηγός η RCB.
  • Aργυροί χορηγοί καταστήματα Σκλαβενίτης,EcommBx και το ουίσκι Glenfiddich.
  • Xορηγός Επικοινωνίας ΑΛΦΑ Κύπρου.

Presenter

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, την διασύνδεση του με την βιομηχανία και την κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη με ένα δίκτυο 45 ιδρυμάτων σε 13 χώρες. Η ετήσια κατάταξη των Times Higher Education Impact Rankings 2021  το κατάταξε ανάμεσα στα κορυφαία 201+ πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλίατην έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία.

Powered by

Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 

Gold Sponsor

RCB

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995 και εορτάζει φέτος τα 25χρονα της. Η RCB Bank αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ). Η Τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λουξεμβούργο.

Silver Sponsors

ECOMMBX

Η εταιρεία ECOMMBX Limited, είναι Ίδρυμα ηλεκτρονικών Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (αριθμός αδειοδότησης:115.1.3.20/2018) το οποίο ειδικεύεται στην έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών(virtual Ibans), στη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών (SEPA/SWIFT) σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο, όπως επίσης και στη μετατροπή ξένου συναλλάγματος (currency conversions). Στηριζόμενοι στα τεχνολογικά προηγμένα μας συστήματα, παρέχουμε γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση στους εκλεκτούς μας πελάτες και εξατομικευμένες υπηρεσίες VIP.

Glenfiddich
Για 20 χρόνια, ο William Grant έτρεφε το όνειρο να δημιουργήσει το καλύτερο whisky της Σκωτίας. Το 1886, η οικογένεια Grant ξεκίνησε την κατασκευή του αποστακτηρίου τους που ονόμασε «Glenfiddich», δηλαδή «Κοιλάδα των Ελαφιών». Το Glenfiddich είναι σήμερα το Νο 1 σε πωλήσεις Single Malt Whisky στην Κύπρο και το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο - μια πραγματική εικόνα της καινοτομίας που χαρακτήριζε τους ιδρυτές του και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους απογόνους τους.  
Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι μία αμιγώς Ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης με 427 Καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, με περισσότερους από 29.500 Εργαζομένους. Σήμερα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κύπρο λειτουργεί: • 18 Καταστήματα • 1 Παρασκευαστήριο Φαγητού Περίπου 1.300 Εργαζόμενοι εξυπηρετούν περισσότερους από 20.000 Πελάτες σε καθημερινή βάση. Από το 1954, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εφαρμόζει με συνέπεια την ίδια εμπορική στρατηγική: προϊόντα άριστης ποιότητας, σωστή εξυπηρέτηση και τιμές "τόσο φθηνά όσο πουθενά".

Award Sponsors

Demetriades Handling

Δημητριάδη, με τεχνογνωσία και εμπειρία 27 χρόνων κατάφερε να θεωρείται ο μοναδικός παροχέας ολοκληρωμένων λύσεων αποθηκών και ν’ αποτελέσει ένα από τους σημαντικότερους προμηθευτές επαγγελματικού εξοπλισμού αποθήκης, αλλά και υπηρεσιών. Διαθέτει καινούργια και μεταχειρισμένα forklift , ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια αποθήκης, εξοπλισμό καθαρισμού, πατώματα, handlifts, και γενικά οτιδήποτε αφορά την αποθήκευση και διακίνηση εμπορευμάτων. Παράλληλα προσφέρει υπό ενοικίαση τον μεγαλύτερο στόλο μηχανημάτων με μακροχρόνια συμβόλαια ενοικίασης. Παρέχει εξαρτήματα για όλων των τύπων φορκλιφτ, διαθέτει σύγχρονες μονάδες συνεργείων και επιπλέον 10 κινητά συνεργεία επιδιόρθωσης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

ECOMMBX

Η εταιρεία ECOMMBX Limited, είναι Ίδρυμα ηλεκτρονικών Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (αριθμός αδειοδότησης:115.1.3.20/2018) το οποίο ειδικεύεται στην έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών(virtual Ibans), στη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών (SEPA/SWIFT) σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο, όπως επίσης και στη μετατροπή ξένου συναλλάγματος (currency conversions). Στηριζόμενοι στα τεχνολογικά προηγμένα μας συστήματα, παρέχουμε γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση στους εκλεκτούς μας πελάτες και εξατομικευμένες υπηρεσίες VIP.

Όμιλος Πηλακούτα

Στην κυπριακή αγορά, ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, Rolls Royce, Jaguar, Land Rover, Nissan, Renault, Dacia και Mitsubishi. Mέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική ανάπτυξη, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του ενώ, σύμφωνα με έγκυρες έρευνες αγοράς, βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας μεταξύ των εισαγωγέων αυτοκινήτων στην Κύπρο. Αυτό επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι επαναλαμβανόμενες πρωτιές στις πωλήσεις, που πετυχαίνουν στις κατηγορίες τους τα brands του Ομίλου Πηλακούτα.

‘Ομιλος G.A.P Vassilopoulos

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο, και ειδικεύεται σε υπηρεσίες όπως τα Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Φιλοξενία, Καταναλωτών και Περιβάλλοντος. Ο Όμιλος είχε αντιληφθεί από καιρό ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην αγορά όσον αφορά τις διαδικτυακές αγορές λιανικού εμπορίου στην Κύπρο. Για αυτό δημιουργήθηκε το Fetch, η πρώτη on-demand πλατφόρμα λιανικής αγοράς και παράδοσης στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gapgroup.com

ΟΠΑΠ Κύπρου

Η ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1969. Μέσω των 202 πρακτορείων της παγκύπρια, προσφέρει τα παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΟΥΠΕΡ 3, ΕΞΤΡΑ 5, ΚΙΝΟ, ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ. Επιχειρεί σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κλάδο, αυτόν των τυχερών παιχνιδιών, με έγνοια και υποχρέωση πέρα από την ψυχαγωγία, την προστασία των παικτών, λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα προς τον σκοπό αυτό. Στα 50 και πλέον χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο κατάφερε, πέρα από τα σημαντικά κέρδη που μοίρασε σε χιλιάδες τυχερούς, να προσφέρει μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και να καθιερωθεί ως ο ηγέτης σε ενέργειες κοινωνικής υπευθυνό[1]τητας. Η κοινωνική πολιτική της Εταιρείας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της από την πρώτη μέρα δραστηριοποίησής της στην Κύπρο. Είναι παρούσα σε όλες τις στιγμές των ανθρώπων του τόπου, με σημαντικές παρεμβάσεις στις δύσκολες εποχές, κτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με την κυπριακή κοινωνία.