IN Business Awards 2022

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 15ων IN Business Awards

Τους άριστους των αρίστων του κυπριακού επιχειρείν επιβράβευσαν για μια ακόμη χρονιά τα IN Business Awards, ο απόλυτος θεσμός αναγνώρισης και επιβράβευσης της κυπριακής επιχειρηματικότητας, των μικρών και των μεγάλων εταιρειών, των άριστων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και των ανθρώπων που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων.

Σε μια εντυπωσιακή απ’ όλες τις απόψεις τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, τα IN Business Awards, για 15η συνεχή χρονιά, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά ως την απόλυτη νικήτρια του θεσμού την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Κατά την τελετή απονομής, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πολιτειακών αξιωματούχων και άλλων επισήμων, καθώς βεβαίως και της αφρόκρεμας του κυπριακού επιχειρείν, τα IN Business Awards απένειμαν συνολικά 14 βραβεία, εκ των οποίων έντεκα σε ισάριθμες επιχειρηματικές κατηγορίες βράβευσης και τρία τιμητικά.

Οι βραβευθέντες

·         ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το βραβείο στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση», που παρουσίασε η GAP Vassilopoulos, απονεμήθηκε στο Οινοποιείο Κυπερούντας.

·         ΕΜΠΟΡΙΟ

Το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο» απονεμήθηκε στην Αλάμπρα-Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα.

·         ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες» απονεμήθηκε στην Odyssey Cybersecurity.

·          ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΝΑΨΥΧΗ-ΕΣΤΙΑΣΗ

Το βραβείο στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση» απονεμήθηκε στην Ayia Napa Marina.

·         ΒEST WORKPLACE/ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Το βραβείο στην κατηγορία «Best workplace/εργοδότης προτίμησης» απονεμήθηκε στην TheSoul Publishing.

·         ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη γης/Κατασκευές» απονεμήθηκε στην Oikos Group.

·         ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ (ESG-ΕΚΕ)

Το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESGEKE)», που παρουσίασε η ΟΠΑΠ Κύπρου, απονεμήθηκε στην LIDL Κύπρου.

·         BEST CUSTOMER SERVICE

Το βραβείο στην κατηγορία «Best Customer Service» απονεμήθηκε στους Φούρνους Ζορπάς.

EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία», που παρουσίασε η Gan Direct, απονεμήθηκε στην Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ.

·         ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ)

Το βραβείο Manager (εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή) απονεμήθηκε στον Μάριο Καπιρή, Γενικό Διευθυντή της Kyndryl Κύπρου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση», που παρουσίασε η Demetriades Handling (μέλος της Demetriades Group), απονεμήθηκε στα καταστήματα Jumbo.

Τα τιμητικά βραβεία

·         BMW Excellence Award

 

Το τιμητικό βραβείο «BMW Excellence Award: Kύπριος επιχειρηματίας/ επαγγελματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό», απονεμήθηκε στον Δημήτρη Ζόππο, συνιδρυτή του επενδυτικού ταμείου 33East.

·         Editor’s Choice Award

 

Το τιμητικό βραβείο «Editor’s Choice Award» απονεμήθηκε στον Alexey Gubarev, συνιδρυτή του TechIsland, μέλος του Δ.Σ. της Palta και ιδρυτή της Servers.com

·         Lifetime Achievement Award

Το τιμητικό βραβείο «Lifetime Achievement Award» απονεμήθηκε στον Χρίστο Μαυρέλλη, ανώτερο σύμβουλο της Χρύσης Δημητριάδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε και πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου.


Tα 15α ΙN Βusiness Awards παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

·         Powered by Epic.

·         Xρυσός χορηγός η Ecommbx.

·         Αργυρoί Χορηγοί: Σκλαβενίτης και Glenfiddich.

·         Μedia Sponsor: Alpha Κύπρου.

·         Οργανωτές: ΙΜΗ και περιοδικό IΝ Business.

 

Presenter

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, την διασύνδεση του με την βιομηχανία και την κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη με ένα δίκτυο 45 ιδρυμάτων σε 13 χώρες. Η ετήσια κατάταξη των Times Higher Education Impact Rankings 2021  το κατάταξε ανάμεσα στα κορυφαία 201+ πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλίατην έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία.

Powered by

Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 

Gold Sponsor

ECOMMBX

Η ECOMMBX αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή του fintech, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις παγκόσμιες συναλλαγές τους.

Εξειδικευόμαστε στη διαχείριση ηλεκτρονικών λογαριασμών, στις διασυνοριακές πληρωμές, στις ιδιωτικές και εταιρικές κάρτες, σε υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών (e-commerce) και στην μετατροπή συναλλάγματος, όλα μέσω της ECOMMVERSE, μιας ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΚΥΒΕΡΝΕΙ ΟΛΑ. Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε! Διότι η ECOMMVERSE είναι μια ενιαία, υπερσύγχρονη πλατφόρμα για όλες σας τις ανάγκες που σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της ECOMMBX.

Για να διασφαλίσουμε την πιο αποδοτική και αποτελεσματική εκτέλεση όλων των ηλεκτρονικών τραπεζικών σας συναλλαγών, το καινοτόμο μοντέλο εξυπηρέτησης μας βασίζεται σε τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους: τεχνολογία αιχμής προσαρμοσμένη στον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο, εξατομικευμένες συνδέσεις με τραπεζικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ύψιστη ασφάλεια και μέγιστη λειτουργική ταχύτητα.

Η πλατφόρμα ECOMMVERSE είναι ο απόλυτος προορισμός  για ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και όλα τα σχετικά προϊόντα, καθώς και για μια σειρά άλλων υπηρεσιών και παροχών που διευκολύνουν την επιχείρησή σας και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Silver Sponsors

Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι μία αμιγώς Ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης με 427 Καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, με περισσότερους από 29.500 Εργαζομένους. Σήμερα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κύπρο λειτουργεί: • 18 Καταστήματα • 1 Παρασκευαστήριο Φαγητού Περίπου 1.300 Εργαζόμενοι εξυπηρετούν περισσότερους από 20.000 Πελάτες σε καθημερινή βάση. Από το 1954, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εφαρμόζει με συνέπεια την ίδια εμπορική στρατηγική: προϊόντα άριστης ποιότητας, σωστή εξυπηρέτηση και τιμές "τόσο φθηνά όσο πουθενά".

Organizers

IMH

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

Media Sponsor

ALPHA Κύπρου

Ο ALPHA Κύπρου, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2016, εφάρμοσε και διατήρησε τη φιλοσοφία, το υψηλό επίπεδο και τον τρόπο λειτουργίας του ALPHA Ελλάδας. Επιλέγοντας τον AlphaΚύπρου, ο τηλεθεατής μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Στρατηγικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου επενδύουμε και δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία και Μυθοπλασία. Με μια άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα, ο ALPHA Κύπρου εισάγει καινοτόμες προσεγγίσεις στην ενημέρωση με ειδησεογραφικές εκπομπές από νωρίς το πρωί μέχρι κι αργά το βράδυ. Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ο Κύπριος τηλεθεατής μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.