Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από την ίδρυση της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης-ΜΙΕΕΚ.  Ένας θεσμός που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2012 ως αποτέλεσμα της ανάγκης για διέξοδο των μαθητών της Μέσης Τεχνικής και Γενικής Εκπαίδευσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες και ικανότητες τους και εξελίχθηκε σήμερα σε ένα απόλυτα πετυχημένο θεσμό που στηρίζει την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.  Προσφέροντας προγράμματα σπουδών σε ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να μπουν στην πρώτη γραμμή εργασίας και να εξελίσσονται συνεχώς, τα ΜΙΕΕΚ κατόρθωσαν μέσα σε μια δεκαετία όχι μόνο να αποτελέσουν σταθμό στην ανώτερη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά και να αποτελέσουν γέφυρα ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Για να τιμήσει την εξέλιξη αυτή στον χρόνο καθώς και για να προβάλει το έργο που επιτελείται στα ΜΙΕΕΚ η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας οργάνωσε εκδήλωση  την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022, 19:30 στο κάτω διάζωμα – Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία.Στην εκδήλωση μίλησε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προρδρόμου. 

Οργανωτές
Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Η Διεύθυνση ΜΤΕΕΚ έχει ως αποστολή την εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ατόμων (μαθητών/ριών και σπουδαστών/ριών) σε βασικές ικανότητες αλλά και σε ειδικές επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για καλύτερη αξιοποίηση ευκαιριών και αντιμετώπιση προκλήσεων στην κοινωνία, οικονομία και χώρο εργασίας, καθώς και δημιουργία κατάλληλου υπόβαθρου για περαιτέρω τεχνικές και τεχνολογικές σπουδές. Η ενδυνάμωση επεκτείνεται και στην απόκτηση εμπειριών μέσα από προγράμματα πρακτικής κατάρτισης στον χώρο εργασίας. Όραμα της ΔΜΤΕΕΚ είναι η εξασφάλιση ενός ολοκληρωμένου, ελκυστικού, ευέλικτου και υψηλής ποιότητας Συστήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που να ανταποκρίνεται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας, όπως προκύπτουν μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπικό και διεθνές οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Συντονιστές
ΙΜΗ

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει¬ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal, και του REPORTER. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας. Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Επικοινωνία

Project Manager
Άντρη Κυριάκου

H Άντρη είναι υπεύθυνη τη γενική διαχείριση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο andri.kyriacou@imhbusiness.com και στο +357 22505533.

 

 

Ημέρα και ώρα

28 Ιουνίου 2022@ 07:30 ΜΜ -
09:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Greek
 

Τοποθεσία

Πλατεία Ελευθερίας
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε