Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από την ίδρυση της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης-ΜΙΕΕΚ.  Ένας θεσμός που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2012 ως αποτέλεσμα της ανάγκης για διέξοδο των μαθητών της Μέσης Τεχνικής και Γενικής Εκπαίδευσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες και ικανότητες τους και εξελίχθηκε σήμερα σε ένα απόλυτα πετυχημένο θεσμό που στηρίζει την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.  Προσφέροντας προγράμματα σπουδών σε ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να μπουν στην πρώτη γραμμή εργασίας και να εξελίσσονται συνεχώς, τα ΜΙΕΕΚ κατόρθωσαν μέσα σε μια δεκαετία όχι μόνο να αποτελέσουν σταθμό στην ανώτερη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά και να αποτελέσουν γέφυρα ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Για να τιμήσει την εξέλιξη αυτή στον χρόνο καθώς και για να προβάλει το έργο που επιτελείται στα ΜΙΕΕΚ η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας οργάνωσε εκδήλωση  την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022, 19:30 στο κάτω διάζωμα – Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία.Στην εκδήλωση μίλησε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προρδρόμου. 

Οργανωτές
Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Η Διεύθυνση ΜΤΕΕΚ έχει ως αποστολή την εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ατόμων (μαθητών/ριών και σπουδαστών/ριών) σε βασικές ικανότητες αλλά και σε ειδικές επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για καλύτερη αξιοποίηση ευκαιριών και αντιμετώπιση προκλήσεων στην κοινωνία, οικονομία και χώρο εργασίας, καθώς και δημιουργία κατάλληλου υπόβαθρου για περαιτέρω τεχνικές και τεχνολογικές σπουδές. Η ενδυνάμωση επεκτείνεται και στην απόκτηση εμπειριών μέσα από προγράμματα πρακτικής κατάρτισης στον χώρο εργασίας. Όραμα της ΔΜΤΕΕΚ είναι η εξασφάλιση ενός ολοκληρωμένου, ελκυστικού, ευέλικτου και υψηλής ποιότητας Συστήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που να ανταποκρίνεται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας, όπως προκύπτουν μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπικό και διεθνές οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Συντονιστές
ΙΜΗ

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Επικοινωνία

Project Manager
Άντρη Κυριάκου

H Άντρη είναι υπεύθυνη τη γενική διαχείριση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο andri.kyriacou@imhbusiness.com και στο +357 22505533.

 

 

Ημέρα και ώρα

28 Ιουνίου 2022@ 07:30 ΜΜ -
09:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Greek
 

Τοποθεσία

Πλατεία Ελευθερίας
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε