Εκδήλωση Γνωριμίας στο Πλαίσιο της Ίδρυσης του Υφυπουργείου Πολιτισμού

7 Ιουλίου 2022
Υφυπουργείο Πολιτισμού

Γενικές Πληροφορίες

3807 3807 people viewed this event.

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους ανθρώπους του πολιτισμού, στην αυλή του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών όπου στεγάζεται, Γλάδστωνος 6, στη Λευκωσία, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στις 18:00.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού Δρ Γιάννης Τουμαζής.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

18:00 – 18:30 Προσέλευση
18:30 – 18:45 Χαιρετισμός από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Δρ. Γιάννη Τουμαζή
18:45 – 19:30 Networking Cocktail

Οργανωτές
Υφυπουργείο Πολιτισμού
Ο Πολιτισμός απόκτησε πλέον τη δική του κρατική οντότητα. Μια οντότητα με ανεξάρτητη, ευέλικτη και αυτόνομη διοικητική δομή, η οποία θα αφιερωθεί στην ανάδειξη του πολιτισμού της Κύπρου, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και του νεότερου και σύγχρονου πολιτισμού μας. Η πολιτική και οι στρατηγικοί σχεδιασμοί του Υφυπουργείου Πολιτισμού είναι εξόχως ανθρωποκεντρικοί, στο δε επίκεντρο τους βρίσκονται οι ίδιοι οι δημιουργοί και οι παραγωγοί του Πολιτισμού, δηλαδή η ίδια η πολιτιστική βιομηχανία. Η ίδρυση του Υφυπουργείου Πολιτισμού, δηλώνει έμπρακτα την σύμπλευση της χώρας μας με τη σύγχρονη αντίληψη που θεωρεί τον πολιτισμό τη νέα ‘Ήπια Δύναμη’. Ισότιμη, δίπλα στην διπλωματία, την οικονομία και την δύναμη των αμυντικών εξοπλισμών. Αυτή τη δύναμη θα αξιοποιήσει το Υφυπουργείο. Αυτό είναι το κύριο όπλο μας στην πολιτιστική διπλωματία, στην προσέλκυση επενδύσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού, αλλά κυρίως στην δημιουργία και την εδραίωση μιας δυνατής εικόνας για τη χώρα μας με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται στον διεθνή χώρο. Πρωταρχικοί μας στόχοι συνοπτικά είναι: • Η ενίσχυση και η επαγγελματική κατοχύρωση των εργαζομένων στην πολιτιστική βιομηχανία, • η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου στρατηγικών εταίρων, • η ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσω της ανάπτυξης και ενίσχυσης διεθνών συνεργασιών, • η ενθάρρυνση της εγκατάστασης ευρωπαϊκών δικτύων στην Κύπρο, αλλά και • η αξιοποίηση της στρατηγικής γεωγραφικής μας θέσης, που από μόνη της επιβάλλει δράσεις και πρωτοβουλίες.
Συντονιστές
ΙΜΗ

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει¬ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal, και του REPORTER. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας. Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ακροατήριο

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Επικοινωνία

Project Manager
Άνθια Κωνσταντίνου
Η Άνθια είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο anthia.constantinou@imhbusiness.com και +357 22 505 519

Marketing Manager
Μικαέλα Ττάκκα
Η Μικαέλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505551 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mikaela.ttakka@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

7 Ιουλίου 2022@ 06:00 ΜΜ -
06:45 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

07/07/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Greek
 

Τοποθεσία

Cyprus Research Centre - Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε