15ο Συνέδριο και Εκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics

22 Φεβρουαρίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
874 874 people viewed this event.
Δωρεάν

Διανύουμε την εποχή των πρωτοφανών αλλαγών, καθώς καινοτομία και τεχνολογία φέρνουν τα πάνω κάτω τόσο στα επιχειρηματικά μοντέλα όσο και στις αλυσίδες παραγωγής που τα υποστηρίζουν. Τα Logistics, όπου αποτελούν το θεμελιώδη στοιχείο αυτών των διαδικασιών, επηρεάζεται αναπόφευκτα από αυτές τις σημαντικές αλλαγές. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που βιώνουμε, χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, μέγεθος και βάθος. Επομένως, το σύστημα των Logistics του μέλλοντος πρέπει να στοχεύει σε διασυνδεδεμένες πληροφορίες και ένα βελτιστοποιημένο χρόνο και πόρους, με σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία και την ανάπτυξη για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας.

Εγγραφή

15ο Συνέδριο και Εκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics
Δωρεάν
-
Ομιλητές
Αθανάσιος Μαύρος

Εταίρος στην ΕΥ Ελλάδος & Επικεφαλής του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διεπιχειρησιακών Λειτουργιών της ΕΥ Ελλάδος και της EY Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA).

O Αθανάσιος Μαύρος είναι Επικεφαλής του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανεμπορίου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχει πάνω από 32 χρόνια εμπειρία σε συμβουλευτικές υπηρεσίες Στρατηγικής και Διαχείρισης, Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, βελτιστοποίησης μεταφορικού έργου & κόστους, Διαχείρισης Αλλαγών & Επιχειρησιακής Οργάνωσης, Βιομηχανικής Αριστείας, Ανάπτυξης Νέων Αγορών & Εμπορικοδιανεμητικών Δικτύων και έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα σε ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα, καθώς και σε πολλές χώρες του CESA, ενώ έχει συνεργασθεί και με θεσμικούς φορείς και διεθνείς οργανισμούς ενώ καλλιεργεί σχέσεις με στελέχη, δημόσιους υπαλλήλους και ρυθμιστικές αρχές, υπαλλήλους και μέλη επαγγελματικών ενώσεων. Είναι επίτιμος Πρόεδρος του ECR Cyprus / Efficient Consumer Response.

Κιάρα Κόντη

Associate Partner Υπηρεσίας Κλιματικής Αλλαγής και Βιώσιμης Ανάπτυξης της ΕΥ, Ελλάδος

Η Κιάρα Κόντη είναι Associate Partner του τμήματος υπηρεσιών Κλιματικής Αλλαγής και Βιώσιμης Ανάπτυξης της EΥ, με 17 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε συμβουλευτικά έργα βιώσιμης ανάπτυξηςκαι σε έργα διασφάλισης μη χρηματοοικονομικών δημοσιοποιήσεων. Έχει ηγηθεί έργων στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, εκθέσεων ESG, ανάλυσης ουσιαστικότητας, μέτρησης αποτελεσμάτων και εκτίμησης περιβαλλοντικών και οικονομικό-κοινωνικών επιδράσεων, αναγνώρισης και ενσωμάτωσης των κλιματικών κινδύνων και ευκαιριών στη στρατηγική και διακυβέρνηση, διαβούλευσης με ενδιαφερόμενα μέρη, έργα κυκλικής οικονομίας και βιώσιμης χρηματοδότησης. Είναι μέλος Δ.Σ. του Global Compact Network Hellas (GCNH), το οποίο αποτελεί το τοπικό δίκτυο του UN Global Compact στην Ελλάδα, εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του οργανισμού GRI (Global Reporting Initiative), μέλος της επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης και της επιτροπής Κυκλικής Οικονομίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κάτοχος της επαγγελματικής πιστοποίησης Certified Sustainability Assurance Practitioner του οργανισμού AccountAbility, καθώς και μέλος του. Από το 2006 αρθρογραφεί συστηματικά για θέματα κλιματικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης σε ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες, και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς σχετικές εκδόσεις βιβλίων και μελετών. Έχει επίσης συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε σειρά συνεδρίων και σεμιναρίων για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 
Βάσος Δημητριάδης

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Δημητριάδης

Ο Βάσος Δημητριάδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δημητριάδης με 27 χρόνια εμπειρία στην θέση του CEO στους τομείς που ειδικεύονται οι εταιρείες του Ομίλου, έχει ιδρύσει τις ακόλουθες εταιρείες: Demetriades Handling Ltd η οποία ασχολείται με τα ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια & μελέτες σχεδιασμού για επαγγελματικής χρήσης αποθήκες, τη Demetriades Service & Parts Ltd η οποία παρέχει επιδιορθώσεις, εξαρτήματα και ανταλλακτικά για όλους τους τύπους forklift, τη Demetriades Rentals Ltd με το μεγαλύτερο στόλο ανυψωτικών πλατφόρμων και μηχανημάτων με ευέλικτα σχέδια ενοικίασης, τη Demetriades Handling UK Ltd παρέχοντας στην Αγγλική αγορά μεταχειρισμένα forklift και εξαρτήματα, τη Demetriades Hydraulics Ltd η οποία θεωρείται από τους μεγαλύτερους και πιο εξειδικευμένους προμηθευτές και κατασκευαστές υδραυλικών μηχανισμών, τη Combijet Manufacturing Ltd (ιδιόκτητο brand) η οποία κατασκευάζει μηχανήματα υψηλής πίεσης υδροβολής (από 500 μέχρι 3300bar) και τέλος τα Ministop Express και Diamante Blu που ασχολούνται με το τομέα της εστίασης. Επιπρόσθετα ο κ. Δημητριάδης είναι Πρόεδρος στου Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγ. Αθανασίου, Μέλος τους ΔΣ του ΕΒΕΛ, Μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας ΕΒΕ Λεμεσού και Μέλος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Μάριος Κολοκασίδης

Εκτελεστικός Διευθυντής, Όμιλος εταιριών Yiallourou

Ο Μάριος Κολοκασίδης είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου εταιριών Yiallourou Group of Companies. Είναι απόφοιτος του τμήματος μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Advanced Mechanical Engineering από το Brunel University του Λονδίνοu, και MBA από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως υπεύθυνος Logistics στην εταιρεία Cycold, η οποία παρέχει υπηρεσίες 3PL για ελεγχόμενης θερμοκρασίας προϊόντα, καθώς στην πορεία ανέλαβε καθήκοντα υπευθύνου της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας Yiallourou Eurofoods Ltd.

Γιώργος Λοϊζίδης

Πρόεδρος, Κυπριακός Φορέας Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥ.Φ.Ε.ΑΣ)

Ο Γιώργος Λοϊζίδης είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥ.Φ.Ε.ΑΣ). Επιπρόσθετα είναι ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας iMinder, όπου κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του ECR CYPRUS και υπηρετεί τον Σύνδεσμο, από το 2011, μέσω διαφόρων θέσεων όπως Συντονιστής των ομάδων εργασίας, Συντονιστής γραφείου, Εκπρόσωπος στο ECR Community, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Επιχειρησιακές Λειτουργίες από διάφορoυς κλάδους στην Κύπρο και την Ελλάδα. Ο Γιώργος είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ΑΝΑΔ, Λέκτορας στο KES College και πιστοποιημένος επιχειρηματικός μέντορας του Early Warning Europe. Διετέλεσε Επικεφαλής των Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Επιχειρησιακών Λειτουργιών της ΕΥ Κύπρου και μέλος της ομάδας SCO CSE (Central South East), ενώ προηγουμένως ήταν Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της PLANNING CYPRUS. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τους κλάδους του λιανεμπορίου και των φαρμάκων ως Λειτουργός Προγραμματισμού στον Όμιλο CTC και Διευθυντής Logistics και Παραγωγής στον Όμιλο MSJACOVIDES. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και κάτοχος Μεταπτυχιακού MSc στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και Επιχειρησιακές Λειτουργίες από το Πανεπιστήμιο του Nottingham.

Μάριος Αντωνίου

HR Manager, C.A. Papaellinas Emporiki Ltd (AlphaMega)

Ο Μάριος Αντωνίου γεννήθηκε στην Λευκωσία. Σπουδάζοντας στο City University of New York, απέκτησε το Πτυχίο του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με major στο Management. Έπειτα, απέκτησε το Μεταπτυχιακό του δίπλωμα στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, με ειδικότητα στην Εργατική Νομοθεσία, από το Middlesex University του Λονδίνου. Το 1999 ο κ. Αντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία PHC. Το 2001 εντάχθηκε στην ομάδα της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ (Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ) όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Το Ανώτατο Δικαστήριο διόρισε τον κ. Αντωνίου ως Πάρεδρο του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών το 2007. Το 2013 ανέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Λιανικού Εμπορίου.

Λευτέρης Κυρκούδης

Supply Chain Manager, A. Psaltis & Sons Ltd

Ο Λευτέρης Κυρκούδης είναι επαγγελματίας με πέραν των 10 ετών εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό στους κλάδους της end-to-end Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Επιχειρησιακών Λειτουργιών, καθώς και της Εμπορικής Διαχείρισης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πολυεθνική εταιρεία Bakkavor UK ως Προϊστάμενος Γραμμών Παραγωγής και Κοστολόγησης. Έπειτα εργάστηκε ως Management Trainee στην πολυεθνική Philip Morris International σε πολλαπλές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ερχόμενος στην Κύπρο εργάστηκε μεταξύ άλλων ως Διευθυντής Demand Planning & Logistics στην Χαραλαμπιδης Κρίστης Λτδ., Logistics Manager στον Όμιλο Voici La Mode και πλέον Supply Chain Manager στην εταιρεία Α. Ψαλτης & Υιοί Λτδ. Στην επαγγελματική του πορεία ανέλαβε αριθμό στρατηγικών πρωτοβουλιών και έργων, εφάρμοσε λιτές επιχειρησιακές λειτουργίες και διεύθυνε αλλότριες ομάδες αυξάνοντας παραγωγικότητες και επιχειρησιακές αποδόσεις.

Στέφανος Κωνσταντίνου

Γενικός Διευθυντής, ΜΕΦΑΛ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

Ο Στέφανος Κωνσταντίνου είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥ.ΦΕ.ΑΣ). Eπιπρόσθετα, κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΜΕΦΑΛ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ (ΜΕΦΑΛ) από το 2009 και του Γενικού Διευθυντή της FILOMEDICA TRADING LTD από το 2014. Η ΜΕΦΑΛ είναι από τις μεγαλύτερες αποθήκες φαρμακευτικών σκευασμάτων στην Κύπρο. Έχει πάνω από 12 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Επιχειρησιακές Λειτουργίες. Ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία από τις πωλήσεις αυτοκινήτων. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Henley of Reading.

Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού
Logistics Manager, Argosy Trading Company Ltd

Η Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Λονδίνο. Μετά το πέρας των σπουδών της εργοδοτηθηκε στον Όμιλο εταιρειών Σιακόλα. Έχει εργαστεί σε διάφορα τμήματα της εταιρείας – λογιστήριο, τμήμα προγραμματισμού. Από το 2001 είναι Logistics Manager της Argosy Trading Company Ltd με ευθύνη την διαχείριση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης FMCG.

Μικέλλης Χρίστου
Πρόεδρος, ECR Cyprus

Ο Μικέλλης Χρίστου γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Αμμoχώστου. Κατέχει πτυχίο BSc Διοίκησης Επιχειρήσεων και MΒΑ του Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στην κυπριακή αγορά εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση της εταιρείας Diplomat στην Κύπρο το 2011. Ως ο ηγέτης της Diplomat Cyprus, διευθύνει με ακεραιότητα και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Έχει ως γνώμονα ότι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι της και ως εκ τούτου προάγει την κουλτούρα εξυπηρέτησης αλλά και το πάθος για νίκη. Είναι πρόεδρος του ECR Cyprus, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου και ιδρυτικό μέλος του Π.Σ.Ε.Π. (Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Πωλήσεων).

Χρίστος Χριστούδιας
Διευθύνων Σύμβουλος, Christoudias Logistics

Ο Χρίστος Χριστούδιας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην οικογενειακή επιχείρηση Christoudias Logistics το 1989 με στόχο να αναπτύξει και να προωθήσει την εταιρεία στην Κυπριακή αγορά. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων πορείας του στην εταιρεία ενεπλάκηκε σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα τμήματα της εταιρείας και από το 2003 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας. Με οδηγό το όραμα του μετέτρεψε σταδιακά την εταιρεία από μια μικρή επιχείρηση που δραστηριοποιείτο στον τομέα των εκτελωνίσεων και αποθηκεύσεων εμπορευμάτων στην πρώτη εταιρεία στην Κύπρο σε ότι αφορά την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Third Party Logistics. Ο κ. Χριστούδιας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αποθηκών Αποταμίευσης και Εκτελωνιστών.

Γιώργος Μίχαλος

Business Development | Digital Supply Chain SAP Hellas, Cyprus & Malta

O Γιώργος Μίχαλος με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στο οικοσύστημα της SAP, διαθέτει ένα ισχυρό υπόβαθρο σε διάφορους κλάδους. Είναι κάτοχος Master από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και απόφοιτος (ΜΒΑ) του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ο Γιώργος βρίσκεται στην ομάδα της SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας από τον Σεπτέμβριο 2021, βοηθώντας τους πελάτες στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που σχετίζεται με τις διαδικασίες Προμηθειών, Logistics, Διαχείρισης Παγίων, Παραγωγής και γενικότερα Industry 4.0 αλλά και της Βιωσιμότητας. Στο παρελθόν, εργάστηκε με άψογο τρόπο σε διάφορους ρόλους εντός του οικοσυστήματος της SAP, ξεκινώντας ως Σύμβουλος σε λύσεις SAP Logistics όπου και συμμετείχε σε αρκετές υλοποιήσεις σε διάφορους κλάδους. Στη συνέχεια διετέλεσε Επικεφαλής Ομάδας και Υπεύθυνος Διαχείρισης Έργων καταλήγοντας στην ομάδα Υποστήριξης Πωλήσεων της SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, από την οποία θα παραθέσει τις τάσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί όσον αφορά τις διαδικασίες εφοδιαστικής αλυσίδας και πως μπορούν να τις ξεπεράσουν.

Βασίλης Καρακουλάκης

Πρόεδρος FDL GROUP, Ελλάδα Ο Βασίλης Καρακουλάκης γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1960 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1988 έως το 2002 διατέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος στον τομέα των Logistics στην Kraft Jacobs Suchard Hellas. Από το 2002 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου FDL Group και είναι ένας από τους βασικούς μετόχους.

Παναγιώτης Θρασυβούλου

Συνέταιρος, Επικεφαλής Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, ΕΥ Κύπρου

Ο Παναγιώτης Θρασυβούλου εργάζεται σαν επικεφαλής των υπηρεσιών People Advisory στην EY Κύπρου.Στην ΕΥ, ο Παναγιώτης και η ομάδα του βοηθούν οργανισμούς να μετασχηματίσουν την εμπειρία των ανθρώπων τους και να τους προετοιμάσουν για την νέα κανονικότητα. Πριν ενταχθεί στην ομάδα της ΕΥ, ο Παναγιώτης πέρασε 11 δημιουργικά χρόνια σαν επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού σε 2 Ομίλους εταιρειών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς των κατασκευών, ανάπτυξης γης, 3PL, automotive, FMCG και HORECA. Επίσης, ίδρυσε την δική του εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την οποία και διοικούσε για 3 χρόνια. Ακαδημαϊκά, ο Παναγιώτης κατέχει πτυχίο BSc (Merit) in Business Management από το Essex University, MSc (Distinction) in International Employment Relations & Human Resources Management από το LSE και PhD (c) in Management από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο LSE έλαβε το βραβείο “Foundation of Automation and Human Development School Prize for the Best Overall Performance”. Η έρευνα του αφορά στον οργανωτικό επανα-σχεδιασμό και τον σχεδιασμό της εργασίας (work & organisational (re) design). Έχει επιτελέσει Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού για 2 θητείες.

Wolfgang Lehmacher

Operating Partner, Industrial Innovation Partners, Anchor Group, France

Wolfgang Lehmacher is an operating partner at Anchor Group. The former head of supply chain and transport industries at the World Economic Forum and President and CEO Emeritus of GeoPost Intercontinental is chairman of the board of directors of Logen, member of the board of directors of Roambee, advisory board member of The Logistics and Supply Chain Management Society, ambassador of The European Freight and Logistics Leaders’ Forum, and founding member of the think tanks Logistikweisen and NEXST. The FT, Forbes, Fortune, BI, and Nikkei contributor is author and co-author of numerous articles, papers, and books, including “Disrupting Logistics - Startups, Technologies, and Investors Building Future Supply Chains”.

Αλέξανδρος Λιγνός

Business Transformation and Excellence Director, Info Quest Technologies S.M.S.A, Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Λιγνός είναι στέλεχος με εμπειρία στην διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού όπως Ιταλία, Ελβετία και Nordics, με συμμετοχή σε μεγάλα project στρατηγικής και μετασχηματισμού της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στον τελευταίο του ρόλο στην Info Quest Technologies έχει ως βασική ευθύνη την ηγεσία σε έργα επιχειρηματικού μετασχηματισμού με έμφαση στον επανασχεδιασμό και τη διακυβέρνηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, την παρακολούθηση και βελτίωση της απόδοσης των επιχειρηματικών δεικτών, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ανάλυση δεδομένων καθώς και την εύρεση ευκαιριών για δημιουργία αξίας στον οργανισμό μέσω της καινοτομίας.

Johannes Berg

Managing Director, Digital Hub Logistics Hamburg, Germany

Johannes Berg is Managing Director of the Digital Hub Logistics Hamburg. After studying international relations in Dresden, Mexico and Kaliningrad, Mr. Berg initially gained professional experience in corporate and political consulting and was involved in various European projects. After stays abroad in Ukraine, Russia and Argentina, Mr. Berg led the Group Representative Office of TUV Nord Group in Brussels for more than 4 years, where he was responsible for the political representation of interests and the development of European innovation projects. After a part-time MBA in Innovation Management at the Vlerick Business School and Stellenbosch University in South Africa, Johannes Berg was responsible for the project management of cooperative research and innovation projects at NXP Semiconductors in Hamburg. Johannes is interested in sustainable business models and how digitization can help to use resources more efficiently and efficiently.

Χορηγοί

Χορηγοί

Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει πέραν των 40 χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Demetriades Handling

H Demetriades Handling, μέλος του Ομίλου Δημητριάδη, με τεχνογνωσία και εμπειρία 27 χρόνων κατάφερε να θεωρείται ο μοναδικός παροχέας ολοκληρωμένων λύσεων αποθηκών και ν’ αποτελέσει ένα από τους σημαντικότερους προμηθευτές επαγγελματικού εξοπλισμού αποθήκης, αλλά και υπηρεσιών. Διαθέτει καινούργια και μεταχειρισμένα forklift , ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια αποθήκης, εξοπλισμό καθαρισμού, πατώματα, handlifts, και γενικά οτιδήποτε αφορά την αποθήκευση και διακίνηση εμπορευμάτων. Παράλληλα προσφέρει υπό ενοικίαση τον μεγαλύτερο στόλο μηχανημάτων με μακροχρόνια συμβόλαια ενοικίασης. Παρέχει εξαρτήματα για όλων των τύπων φορκλιφτ, διαθέτει σύγχρονες μονάδες συνεργείων και επιπλέον 10 κινητά συνεργεία επιδιόρθωσης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

DIAPO

Το όραμα της DIAPO, μέλος του ομίλου FDL είναι να δρα και να λειτουργεί με τρόπο δημιουργικό, καινοτόμο και ουσιαστικό, ώστε οι άνθρωποί της, οι πελάτες της και οι συνεργάτες της να νιώθουν περήφανοι. Η στρατηγική ανάπτυξη καλύπτει τέσσερις επιτακτικούς πυλώνες:

Εξαιρετική εμπειρία πελάτη Οι άνθρωποί μας η δύναμη μας Τεχνολογία και καινοτομία που βελτιώνει την καθημερινότητα Βελτιστοποίηση επιχειρησιακής διαδικασίας Ο όμιλος FDL εξυπηρετεί στην Κύπρο μέσα από πέντε κέντρα διανομής και στην Ελλάδα μέσα από έντεκα κέντρα διανομής. Ο όμιλος διατηρεί επίσης ένα ιδιαίτερα ισχυρό δίκτυο διεθνών μεταφορών σε Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία, Ολλανδία, Πολωνία και Ιταλία.

FedEx

Η FedEx Corp. παρέχει σε πελάτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και e-commerce. Με ετήσια έσοδα $94 δις., προσφέρει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις μέσα από τις λειτουργίες της, την ψηφιακή καινοτομία και το εμπορικό σήμα FedEx. Καθώς κατατάσσεται σταθερά στους πιο αξιοθαύμαστους και αξιόπιστους εργοδότες στον κόσμο, εμπνέει τα 550.000 μέλη της ομάδας της να παραμείνουν συγκεντρωμένα στην ασφάλεια, τα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και τις ανάγκες των πελατών της. Η FedEx δεσμεύεται να συνδέει ανθρώπους και δυνατότητες σε όλο τον κόσμο υπεύθυνα, με στόχο την επίτευξη λειτουργιών με ουδέτερο άνθρακα έως το 2040.

Frotcom Cyprus

Η Frotcom Cyprus, σαν ο μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Frotcom International στην Κύπρο που δραστηριοποιείται σε πέραν των 40 χωρών, καινοτομεί στον τομέα της τηλεματικής από το 2010, παρέχοντας στην Κυπριακή αγορά το βραβευμένο σύστημα ευφυές διαχείρισης στόλων οχημάτων, Frotcom! Παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μικρούς έως μεγάλους στόλους οχημάτων σε εταιρείες με ανάγκες όλων των βιομηχανιών, και έχοντας τη δική της εξειδικευμένη τεχνική ομάδα, στοχεύει συνεχώς στην διασφάλιση μιας εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες της με πιστοποίηση ISO 9001:2015. Με ένα ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης, έχει χαράξει μια σταθερή φήμη και πορεία, όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα της να σας βοηθήσει στο στόχο σας για βελτιστοποίηση του στόλου σας. Μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει στον στόχο σας για βελτιστοποίηση του στόλου σας στο www.frotcom.com.

G.A.P. Vassilopoulos

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο, και ειδικεύεται σε υπηρεσίες όπως τα Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Φιλοξενία, Καταναλωτών και Περιβάλλοντος. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει λύσεις εδώ και χρόνια ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos στεγάζονται κάτω από το Express logistics, δηλαδή το Merchandising, Warehousing & Distribution Logistics. Ο Όμιλος μέσω της υπηρεσίας G.A.P. Akis Express είναι η πιο αξιόπιστη και ταχύτερη υπηρεσία courier στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gapgroup.com

Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αυξημένη ρευστότητα και μειωμένο κίνδυνο στον ισολογισμό της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και τη μετεξέλιξη των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Η επιτυχία της βασίζεται στην πελατοκεντρική προσέγγιση, στο ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και συστημάτων ελέγχου.

ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™

Ο ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και δημοσκοπήσεων στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002. Η παγκόσμια μετάβαση στην εποχή των Big Data και του ψηφιακού μετασχηματισμού οδήγησαν τον οργανισμό IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™ να επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence. Η μονάδα εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Business Intelligence, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Παρέχει νέες και καινοτόμες λύσεις με ζωντανή συλλογή δεδομένων, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 45 χρόνων. Συγκεκριμένα, η Infocredit Group προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου και Επαγγελματικής Κατάρτισης. Μέσα από το αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων της, όπως LexisNexis Risk Solutions (RELX Group), VinciWorks, ICSA, CICM, MACM, eID και Finclude, η Infocredit Group στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων με μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που μπορούν να τις βοηθήσουν στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. www.infocreditgroup.com

Mantis

Το Δεκέμβριο 2022 συμπληρώνονται 23 χρόνια παρουσίας του Ομίλου MANTIS (https://mantis.group) στην Κύπρο και 20 χρόνια από την ίδρυση της θυγατρικής MANTIS (Cyprus) Ltd (https://mantis.com.cy). Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 30+ χώρες μέσω 9 θυγατρικών εταιρειών και πολλών πιστοποιημένων συνεργατών. Η MANTIS Cyprus, ώς περιφερειακό hub της MANTIS International και αυτόνομο «Business Unit», προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (λογισμικό – εξοπλισμό - υπηρεσίες) διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics Vision Suite), στην Κύπρο, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και πολύ πρόσφατα και στην Αυστραλία. Η πλατφόρμα LVS ενσωματώνει επίσης εξειδικευμένες λύσεις Τηλεματικής Εποπτείας ψυχώμενων χώρων και oχημάτων, λύσεις βελτιστοποίησης δρομολογίων (Route Optimization) καθώς επίσης και λύσεις αυτοματοποίησης υπηρεσιών πεδίου (Mobile Ordering/ Invoicing/ PoD/ Servicing).

SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρείες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά, να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/cyprus.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
ΕΥ Κύπρου

Η ΕΥ Κύπρου λειτουργεί ως έμπιστος σύμβουλος για ένα ευρύ φάσμα πελατών, από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (Υπουργεία, Οργανισμοί στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ιδιώτες και νέες ή αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες δημόσιες και πολυεθνικές εταιρείες). Η παρουσία της ΕΥ στην Κύπρο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 με την εγγραφή της πρώτης εταιρείας παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών στο νησί. Είναι μέρος της περιοχής EMEIA της ΕΥ και μία από τις 22 χώρες που απαρτίζουν την Περιφέρεια Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η EΥ Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργεί ως μία οντότητα κάτω από την περιφέρεια ΕΜΕΙΑ στην οποία δραστηριοποιούνται 102.000 επαγγελματίες. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην EY Κύπρου να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σημαντικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή και να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της σε έναν ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

Σήμερα, η ΕΥ Κύπρου έχει γραφεία σε Λευκωσία και Λεμεσό και εργοδοτεί πέραν των 330 επαγγελματιών. Είναι στενά συνδεδεμένη με τα διεθνή οικονομικά κέντρα της ΕΥ, για την ανταλλαγή εξειδικευμένων γνώσεων και εμπειριών. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να προβλέπει τις τάσεις της αγοράς, προσδιορίζει τις επιπτώσεις και αναπτύσσει σαφείς απόψεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα.

Όποιος και αν είναι ο τομέας, οι τοπικές ομάδες και το παγκόσμιο δίκτυο των επαγγελματιών τη ΕΥ Κύπρου συνεργάζονται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του πελάτη.

Conference Experience Sponsor
Conferience

Conferience is the ideal web-app for event organizers, presenters, market researchers and team leaders all over the world. Engage your audience in any kind of online or/and physical event, facilitating direct interaction among them. It is excellent for any kind of online or/and physical event, including lectures, presentations, webinars, conferences, forums, trade shows, polls, training courses, seminars, workshops, school classes, universities, focus groups, research & internal (corporate executive) meetings.

Οργανωτές
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε επιχειρηματίες, διευθυντές και στελέχη από επιχειρήσεις εμπορίου και λιανεμπορίου, όπως

• υπεραγορές
• καταστήματα ένδυσης και υπόδησης
• πολυκαταστήματα
• αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
• εμπορικές-προμηθευτικές εταιρείες
• εταιρείες γενικού ή εξειδικευμένου εμπορίου
• Ενδιαφέρει ιδιαίτερα, διευθυντές ή στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας,
διαχείρισης αποθηκών
• επιχειρήσεις στόλου οχημάτων
• logistics, ανθρώπινου δυναμικού
• operations, οικονομικής διεύθυνσης
• εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές
• υπεύθυνους πωλήσεων, marketing, παραγωγής κλπ

Υποστηρικτές
ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

CYPRUS SUPPLY CHAIN AND OPERATIONS

O Κυπριακός Φορέας Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Επιχειρησιακών Λειτουργιών (ΚΥΦΕΑΣ) ιδρύθηκε το 2019 από επαγγελματίες του κλάδου, με πολυετή πείρα και εργασία στον συγκεκριμένο τομέα, αναγνωρίζοντας έτσι την ανάγκη για δημιουργία ενός ενιαίου και δυνατού φορέα, ο οποίος θα λειτουργεί ως η φωνή του κάθε επαγγελματία που ασχολείται με την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

CCFAA

Ο Σύνδεσμος Τελωνειακών Πρακτόρων και Διαμεταφορέων Κύπρου, ιδρύθηκε στις 24/6/1959 στην Αμμόχωστο, που αποτελούσε τότε το κύριο λιμάνι της Κύπρου και εγγράφηκε ως Συντεχνία στον Έφορο Συντεχνιών, στις 10/11/1959, με την επωνυμία ≪Σύνδεσμος Εκτελωνιστών – Φορτωτών Αμμοχώστου≫ Μετά την τουρκική εισβολή του 1974, μετέφερε την έδρα του στη Λεμεσό, στα γραφεία του ΕΒΕΑ και μετονομάστηκε ως ≪Σύνδεσμος Τελωνειακών Πρακτόρων και Διαμεταφορέων Κύπρου≫,εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες Εκτελωνιστές και Διαμεταφορείς της Κύπρου. Είναι μέλος της FIATA (International Federation of freight Forwarders Associations) και ιδρυτικό μέλος της CONFIAD (International Confederation of Customs Agents Associations). Ο Σύνδεσμος έχει στις τάξεις του 150 μέλη / επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τελωνειακών διατυπώσεων - εκτελωνίσεων. των διεθνών θαλάσσιων. οδικών και αεροπορικών μεταφορών, τις αποθηκεύσεις και ευρύτερα στον τομέα των Logistics.

Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ

Τα ΜΙΕΕΚ - Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης προσφέρουν υψηλής ποιότητας προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, διετούς κύκλου, σε αναπτυσσόμενους τομείς. Παράλληλα, ικανοποιούν τη μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας σε επίκαιρα επαγγέλματα. Επομένως, παρέχουν την ευκαιρία στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ιδιαίτερα στους νέους, για απόκτηση, βελτίωση ή αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων και δεξιοτήτων, ώστε να καταστούν ικανότεροι και αποτελεσματικότεροι για απασχόληση και συμμετοχή στην αγορά εργασίας, κυπριακή και ευρωπαϊκή. Τα Προγράμματα Σπουδών είναι διετούς διάρκειας (τέσσερα εξάμηνα) και προσφέρονται στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης των επαρχιών Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου. Η φοίτηση στα ΜΙΕΕΚ είναι δωρεάν και περιλαμβάνει τεχνολογικά και εργαστηριακά μαθήματα, καθώς και πρακτική εξάσκηση στη βιομηχανία διάρκειας έξι εβδομάδων για κάθε έτος σπουδών. www.mieek.ac.cy

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Xάρις Παττούρα

H Χάρις είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Charis.Pattoura@imhbusiness.com και στο +357 22505532.

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

22 Φεβρουαρίου 2022@ 08:30 ΠΜ -
01:30 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

22/02/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε