16ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων

8 Ιουνίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
9347 9347 people viewed this event.
Επί Πληρωμή

Το Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη των επιχειρηματιών του τομέα των ακινήτων. Πρόκειται για ένα φόρουμ στο οποίο συζητούνται, αξιολογούνται και αναλύονται οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Φέτος, το συνέδριο επανέρχεται ακόμα πιο εμπλουτισμένο με περισσότερη θεματολογία, αφού ενσωματώνονται και συζητήσεις γύρω από την κατασκευή, σχεδιασμό και διακόσμηση κτιρίων. Το κορυφαίο αυτό συνέδριο για πρώτη φορά φιλοξενεί πλέον όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων και δίνοντας τη δυνατότητα για ανάλυση όλων των καυτών θεμάτων του κλάδου.

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Κίκης Αθηνοδώρου
Διευθυντής, Kikis Athinodorou & Associates LLC

Ο Κίκης Αθηνοδώρου διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CIPA και είναι Διευθυντής της Κikis Athinodorou & Associates LLC, που ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. Ήταν πρώην Πρόεδρος του Σύνδεσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Reading (Μεγάλη Βρετανία) στον τομέα της διαχείρισης γης, μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), εγγεγραμμένος Κτηματομεσίτης και μέλος του Royal Institute of Chartered Surveyors (MRICS) με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Εκτιμήσεων.

Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου
Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος, Cybarco Development Ltd

Ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου είναι ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Cybarco Development Ltd, μέλος του Ομίλου Λανίτη, και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Limassol Marina Ltd, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy Limassol Seafront Ltd, καθώς και Mέλος άλλων Διοικητικών Συμβουλίων. Διευθυντικό στέλεχος, με πολυετή, εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Pepsico International και η Procter & Gamble, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Texas at Austin (με υποτροφία Fulbright) και απόφοιτος του University of Manchester στον κλάδο Χρηματοοικονομικών και Οικονομετρίας (First-class honours).

Έφη Σαββίδου
Πρώτη Κτηματολογική Λειτουργός, Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας

Η Έφη Σαββίδου εργάζεται στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας από τον Μάιο του 1993. Κατέχει πτυχίο BSc Land Management και MSc Urban Land Appraisal από το Reading Uni¬versity, καθώς επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στο International Commercial Arbitration από το Queen Mary. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ, MRICS και MCIArb. Εργάστηκε ως εκτιμητής στην εταιρεία Warner Estate Holdings PLC, στο Λονδίνο και στο γραφείο Ρόης Νικολαΐδης και Συνεργάτες. Το 1992 μπήκε στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ακολούθως στο ΤΚΧ, όπου απέκτησε εμπειρία στα θέματα Κτηματολογίου και εκτιμήσεων, αφού διετέλεσε Ανώτερη Λειτουργός Διαχείρισης Κρατικών Γαιών, Εκτιμήσεων και Επαρχιακή Λειτουργός Λευκωσίας/Κερύνειας. Το 2015, ως Πρώτη Κτηματολογική Λειτουργός, ανέλαβε την εποπτεία του Κλάδου Εκτιμήσεων. Σήμερα, εποπτεύει τους Κλάδους Διακατοχής, Διαχείρισης Κρατικών Γαιών και τις διαδικασίες των κατεχομένων.

Eri Mitsostergiou
World Research Director, Savills, UK PLC, Greece

Eri Mitsostergiou is the World Research Director at Savills and she is one of the lead directors of Impacts, Savills flagship global, cross-sector, research program, which is assessing how economic, political, demographic, and technological changes are shaping global real estate markets today and in the years to come. Eri presents Savills Research in conferences, webinars, podcasts and is a regular contributor to the Savills blog. Due to her long experience in the international property markets, her opinions are frequently quoted in the international property press. She is a qualified Architect and has completed the MSc in European Property Development and Planning and the Investment Property Forum Diploma at the City Business School. She is currently the Chair of ULI Greece and Cyprus National Council. She is currently based in Athens, working regularly from the London office and she has worked previously from the Savills offices in Amsterdam, Bucharest and London.

Χριστόφορος Αναγιωτός
Διοικητικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Τομέα Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης, KPMG Limited

Ο Χριστόφορος Αναγιωτός εργάζεται στην KPMG από το 1996 και από το 2008 είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών (BSc) από το London School Economics και τους επαγγελματικούς τίτλους FCA και Corporate Finance Qualification, του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Είναι επίσης Επικεφαλής του Τομέα Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης της KPMG στην Κύπρο. Με συνολική εμπειρία πέραν των 20 ετών, έχει μακρόχρονη εμπειρία στον Τομέα των Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης έχοντας συμβουλεύσει επιχειρήσεις, επενδυτικά ταμεία, οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και ιδιώτες. Τα έργα των οποίων έχει ηγηθεί σε σχέση με τον Τομέα περιλαμβάνουν Μελέτες Βιωσιμότητας, Αποτιμήσεις, Αναδιαρθρώσεις Δανεισμού, Μελέτες Δέουσας Επιμέλειας, Μελέτες Στρατηγικής και διαχείρισης/αξιοποίησης ακινήτων, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις και άλλα.

Ελευθερία Βοσκαρίδου
Διευθύνων Σύμβουλος, Blackbook Agency Ltd

Η Ελευθερία Βοσκαρίδου είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Blackbook Agency Ltd. Εξειδικεύεται στον τομέα του Στρατηγικού και Digital Μάρκετινγκ και της Επικοινωνιακής πολιτικής με εμπλοκή σε σημαντικά έργα από το χώρο των ακινήτων, του τουρισμού, των επενδύσεων και άλλων. Εργάστηκε αρχικά στο Τμήμα Ξένων Δικαιωμάτων, Marketing & PR στον οργανισμό Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα στην Αθήνα. Το 2011 εντάχθηκε στο Τμήμα Marketing του Limassol Marina και το 2016 ανέλαβε τα ηνία του Tμήματος Marketing & PR για το Limassol Del Mar. Είναι απόφοιτος Γαλλικής Λογοτεχνίας με μεταπτυχιακό Πολιτισμικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Paul Valery III του Montpellier της Γαλλίας.

Μιχάλης Δ. Ζαβός
CEO, D. Zavos Group Land & Building Developers

Ο Μιχάλης Δ. Ζαβός σπούδασε Διεύθυνση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Το 1989 επέστρεψε στην Κύπρο οπόταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης αρχικά ως διευθυντής και στη συνέχεια ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Δ. Ζαβός που δραστηριοποιείται στον τομέα Ακινήτων, Ανάπτυξης και Διαχείρησης Ακινήτων. Το 2019 ο Μιχάλης Δ Ζαβός έχει βραβευτεί από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Ακίνητα – Κατασκευές – Ανάπτυξη Γης και έχει υπηρετήσει σε διάφορα δημόσια και ιδιωτικά διοικητικά συμβούλια. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, του CTL Collage, ενώ είναι πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αντώνης Παπαδόπουλος Δ.Ε.

Πέτρος Πέτρου
Ιδιοκτήτης και Διευθυντής, Oikos Group

Ο Πέτρος Πέτρου είναι ο Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Oikos Group. Είναι έμπειρος ιδρυτής πολλών άλλων επιτυχημένων επιχειρήσεων στον τομέα των ακινήτων, του τουρισμού και γενικότερα των υπηρεσιών. Ο κ. Πέτρου είναι επαγγελματίας με αποδεδειγμένη ικανότητα να επιτυγχάνει επιχειρηματικούς στόχους ανάπτυξης και τη δημιουργία υψηλών επιχειρηματικών εσόδων. Το 2008, ο κ. Πέτρου έγινε μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου και διετέλεσε πρόεδρος της επιχειρηματικής ένωσης στην περιοχή Αμμοχώστου από το 2012-2021. Η εταιρεία Oikos Group, υπό την επιμέλεια του κ. Πέτρου, πέτυχε να γίνει η κορυφαία εταιρεία στην Αγία Νάπα – Πρωταρά δημιουργώντας παραθαλάσσια έργα και υπηρεσίες για άτομα υψηλού βιοτικού επιπέδου που ανταποκρίνονται σε επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Γιάννης Αρμεύτης
Αρχιτέκτονας, Founding Partner, ARMEFTIS PARTNERS

Ο Γιάννης Αρμεύτης γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Το 1994 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική, στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1995 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό του γραφείο στη Λεμεσό, το οποίο το 2020 εξελίχθηκε σε “Αρμεύτης και Συνέταιροι”. Το 2021 το γραφείο επεκτάθηκε στην Αθήνα. Ο Γιάννης Αρμεύτης έλαβε το Κρατικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής για έργο Νέου Αρχιτέκτονα το 2007. Επίσης, το γραφείο του έχει διακριθεί σε πολλούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, εκ των οποίων το Α’ Βραβείο στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την Ανάπλαση των Λανιτείων Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού το 2011. Ο Γιάννης Αρμεύτης είναι μέλος του ΕΤΕΚ και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ).

Ανδρέας Βύρας
Πρόεδρος Ένωσης Δήμων Κύπρου, Δήμαρχος Λάρνακας

Ο Ανδρεάς Βύρας γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 27/02/1978. Είναι παντρεμένος με την Άντρεα Χριστοδούλου και πατέρας δυο παιδιών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων µε ειδικότητα στη Χρηµατοοικονοµική. Ακολούθως μετέβηκε στην Αγγλία και στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Εκεί απέκτησε Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA. To 2002 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία. Αρχικά εργάστηκε για περίοδο δύο ετών στο Υπουργείο Οικονοµικών, στην Υπηρεσία ΦΠΑ. Δέκα και πλέον χρόνια στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου – Λάρνακας, ως Εσωτερικός Ελεγκτής και ακολούθως ως Γενικός Διευθυντής / Γραμματέας. Από το 2015 μέχρι και την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου Λάρνακας εργαζόταν ως Διευθυντικό Στέλεχος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Δρ. Βύρων Ιωάννου
Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Frederick

Ο Δρ. Βύρων Ιωάννου συντονίζει την Μονάδα Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης (www.frederick.ac.cy/updu) στο Tμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick. Έχει σημαντική ερευνητική, διδακτική και επαγγελματική εμπειρία στην ανάλυση και τον αειφόρο σχεδιασμό του δομημένου περιβάλλοντος, τόσο στην Κύπρο, όσο και στον ευρύτερο μεσογειακό χώρο. Έχει διακριθεί σε σειρά διεθνών διαγωνισμών αστικού σχεδιασμού. Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ, του Πολεοδομικού Συμβουλίου καθώς και εξωτερικός εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Έρευνας για τις κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις. Σπούδασε Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία -Χωροταξία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και Πολεοδομικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Leeds Beckett.

Σαρρής Δημητρίου
Λειτουργός Προώθησης Επενδύσεων, Invest Cyprus

Ο Σαρρής Δημητρίου είναι λειτουργός προώθησης επενδύσεων στoν Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων. Η κύρια προτεραιότητά του είναι η προώθηση των στρατηγικών έργων της χώρας σε ξένους επενδυτές όπως και η προσέλκυση τεχνολογικών εταιρειών για εγκαθίδρυση τους στο νησί μας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς του καριέρας, έχει εργαστεί στον τομέα του ενεργειακού εμπορίου, στον κλάδο χρηματοοικονομικών συμβούλων με την Ernst & Young Κύπρου και στον τομέα της πράσινης ενέργειας με μια start up εταιρεία στο Λονδίνο παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Royal Mail. Ξεκίνησε την καριέρα του στην CTC ως διευθυντής πωλήσεων μηχανών και γεννητριών της Caterpillar Κύπρου. Ο Σαρρής αποφοίτησε με πτυχίο και μάστερ μηχανολόγου και αεροναυπηγού μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ελλάδα και μάστερ στα ενεργειακά χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen της Σκωτίας. Έχει επίσης πιστοποιητικό στην κυκλική οικονομία και τις βιώσιμες στρατηγικές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge της Αγγλίας.

Γιάννης Μισιρλής
Διευθυντής Imperio Group

Ο Γιάννης Μισιρλής είναι επιχειρηματίας, ιδρυτής και διευθυντής της Imperio, μίας από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες ανάπτυξης γης της Κύπρου, με σπουδές στο UCL του Λονδίνου και το Instituto de Empresa (IE) της Μαδρίτης. Διατελεί Αναπληρωτής Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, είναι μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΒΕ και Προέδρος της Επιτροπής Ακινήτων του ΚΕΒΕ.

Κυριάκος Κώστα Ταλαττίνης
Μέλος, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου

Ο Κυριάκος Κώστα Ταλαττίνης ξεκίνησε την καριέρα του ως Εκτιμητής Ακινήτων από το 1992-1995 στο Γραφείο Ρόης Νικολαΐδης & Συνεργάτες, στην συνέχεια ως βοηθός υπεύθυνος για τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου από το 1996-2000 και από το 2001 μέχρι σήμερα είναι Περιφερειακός Διευθυντής στα Γραφεία Rois Nicolaides, K.Talattinis, Ph.Christodoulou, Property Consultants LLC, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου. Έχει πολύχρονη πείρα στις Εκτιμήσεις, Διαχείριση, Ανάπτυξη Ακίνητης Ιδιοκτησίας, Μελέτες Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης ακινήτων, Εταιρική Στρατηγική Ακινήτων (Corporate Property Strategy), Αστική Ανανέωση (Urban Regeneration), Απαλλοτριώσεις, Πολεοδομικούς Περιορισμούς, Επενδυτική Στρατηγική Ακινήτων και επίσης πολύχρονη πείρα και σαν εμπειρογνώμονας μάρτυρας για Δικαστικές υποθέσεις και για ετοιμασία Μελετών μέσα στα πλαίσια του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμου. Διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου (ΣΕΕΑΚ).

Μάνος Βασιλείου
CEO, Green Properties Land Developers Cyprus

Ο Μάνος Βασιλείου έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιου Nottingham Trent University. Από το 2010 εργάζεται στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με ολοκληρωμένα έργα άνω των 180 MWp σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2018 εντάσσεται και στο κλάδο της Ανάπτυξης γης συνεχίζοντας και στην Κύπρο της πετυχημένη πορεία της Green Properties από την Ελλάδα. Σκοπός είναι η κατασκευή ποιοτικών αλλά φιλικών προς το περιβάλλον οικιστικές αλλά και εμπορικές κατασκευές. Παράλληλα με τη δραστηριότητά του ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Green Properties Land Developers Cyprus, κατέχει και τη θέση του Executive Director/Portfolio Manager στο επενδυτικό ταμείο Topsmart Investments το οποίο ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, με κύρια δραστηριότητα τη χρηματοδότηση ανάπτυξης γης, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Σωτήρης Αναστασιάδης
Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΟΝΕ Elevators Cyprus Ltd

Ο Σωτήρης Αναστασιάδης είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας και του Imperial College London ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Στην KONE Elevators Cyprus ξεκίνησε το 2009 από το Τμήμα Πωλήσεων Νέων Εγκαταστάσεων και μετά ως διευθυντής Τμήματος Εγκατάστασης. Στη συνέχεια ανέλαβε ως Διευθυντής Πωλήσεων στην ΚΟΝΕ Ελλάδος για δύο χρόνια. Το 2018 μεταπήδησε ως Διευθυντής στο νεοσύστατο Τμήμα Μεγάλων έργων (Major Projects) για την περιοχή μας (Βαλκάνια, Αδριατική και Μεσόγειο) και το 2020 ανέλαβε ολόκληρο το τμήμα Πωλήσεων Νέων Ανελκυστήρων της περιοχής. Από τον Απρίλιο του 2022 έχει προαχθεί στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚONE Elevators Cyprus LTD.

Μάριος Αλεξάνδρου
COO, EnergyIntel Services LTD

Ο Μάριος Αλεξάνδρου είναι κορυφαίος σύμβουλος στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με έμφαση στην ηλιακή ενέργεια. Συνιδρυτής και μέτοχος της EnergyIntel Services Ltd με πάνω από 15 χρόνια ενεργής παρουσίας στην κυπριακή αγορά στους τομείς του εμπορίου, μηχανικής και ανάπτυξης μεγάλου αριθμού συστημάτων ηλιακής ενέργειας. Δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επενδυτικά κεφάλαια και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για χρηματοδότηση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Κύπρο, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των εθνικών στόχων για μια οικονομία με μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Συμμετείχε στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση αρκετών φωτοβολταϊκών σταθμών σε Κύπρο και Ελλάδα, καθώς και στο έργο Helios CSP στην Κύπρο.

Ανδρέας Θεοδότου
Διευθυντής Εταιρείας ANDREAS THEODOTOU L.L.C. – Σύμβουλοι Πολιτικοί Μηχανικοί Ά Αντιπρόεδρος ΕΤΕΚ

Ο Ανδρέας Θεοδότου είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στην Πολιτική Μηχανική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει τον επαγγελματικό τίτλο Eur.Ing. Διετέλεσε τεχνικός διευθυντής σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών. Το 2008 ίδρυσε το τεχνικό γραφείο ANDREAS THEODOTOU L.L.C. το οποίο παρέχει υπηρεσίες στατικών/αντισεισμικών μελετών, μελετών ενισχύσεως υφιστάμενων κατασκευών, επίβλεψης και διαχείρισης έργων. Από το 2020 έχει εκλεγεί στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου του ΕΤΕΚ. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) για 2 συνεχείς θητείες. Είναι Πρόεδρος της FEANI Κύπρου, μέλος της Μικτής Επιτροπής Δομικών Συμβολαίων Κύπρου (ΜΕΔΣΚ). Συμμετείχε στην επιτροπή ετοιμασίας των Εθνικών Προσαρτημάτων των Ευρωκωδίκων. Έχει πρόσφατα εκλεγεί μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ECEC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Επιμελητηρίων).

Μιχάλης Κοσμάς
Ιδρυτής και Διευθυντής, Michael Cosmas Architecture LLC (MCA)

Ο Μιχάλης Κοσμάς είναι κάτοχος Master Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού από το Πανεπιστήμιο Harvard, και πτυχίου Αρχιτεκτονικής από την σχολή Architectural Association (ΑΑ) Λονδίνου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε σε γραφεία με σημαντική συνεισφορά στην σύγχρονη Αρχιτεκτονική όπως το γραφείο Foreign Office Architects (FOA) και το γραφείο Οffice for Metropolitan Architecture (OMA). Το 2001 ίδρυσε το μελετητικό γραφείο MCA (Μιχάλης Κοσμάς Αρχιτεκτονική ΕΠΕ). Το γραφείο διαθέτει ένα ευρύ portfolio έργων, τα οποία περιλαμβάνουν οικιστικά, εμπορικά και εκπαιδευτικά κτίρια, αλλά και μελέτες αστικού σχεδιασμού (masterplans). ‘Έργα του γραφείου έχουν βραβευθεί σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό και διεθνή αρχιτεκτονικό τύπο. Ο Μιχάλης διατηρεί ενεργό συμμετοχή στο χώρο της Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας του τόπου. Διετέλεσε μέλος του συμβουλίου του ΣΑΚ, μέλος επιτροπών του ΕΤΕΚ και μέλος της ΜΕΔΣΚ, ενώ πρόσφατα έχει διοριστεί αντιπρόεδρος του Πολεοδομικού Συμβουλίου.

Μαρία Χατζησταύρου
Interior Architect/ Owner, Lime Deco

Η Μαρία Χατζησταύρου δραστηριοποιείται στο χώρο τους Interior Design σχεδόν 20 χρόνια. Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί γραφείο το οποίο ξεκίνησε από την Αθήνα, ενώ τώρα εδρεύει στη Γενεύη, της Ελβετίας. Η φιλοσοφία της είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, αξιομνημόνευτο και ταυτόχρονα λειτουργικό αποτέλεσμα. Ασχολείται με τη διακόσμηση ιδιωτικών πολυτελών κατασκευών, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων, μέσα από μια μοναδική προσέγγιση του χώρου, της αρχιτεκτονικής αλλά και του οράματος του πελάτης. Έργα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά ανά το κόσμο, αλλά και έχει βραβευτεί σε αξιόλογους διαγωνισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στυλιανός Γαβριήλ
Πρόεδρος, Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου / Πολιτικός Μηχανικός

Ο Στυλιανός Γαβριήλ είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Εταιρεία Ν. Γαβριήλ & Υιοί Λτδ από το 1999. Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1970 και κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Ριζοκάρπασο. Αποφοίτησε το 1987 και στη συνέχεια υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Λονδίνο. Είναι εγγεγραμμένο μέλος τόσο στο Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ETEK) όσο και στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ). Κατέχει άδεια εργολήπτη ως Τεχνικός Διευθυντής με πείρα Α’ τάξης τεχνικών και οικοδομικών έργων στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων. Ο κ. Γαβριήλ κατά τα τελευταία έξι (6) χρόνια είναι ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου. Κατά τα τελευταία τρία (3) χρόνια διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών.

Κωνσταντίνος Κωνσταντή
Πρόεδρος, Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ)

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντή γεννήθηκε το 1968 στην Αμμόχωστο. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αρχιτεκτονικής στη Σόφια. Διευθυντής και Επικεφαλής Ομάδας Αρχιτεκτονικού Γραφείου Constanti Architects ENA PROS EKATO LLC. Διετέλεσε Γραμματέας Φοιτητών και Νέων Αρχιτεκτόνων του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου το 1999 και Ταμίας το 2000. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου τα έτη 2001 – 2005. Επανεκλέγηκε το 2009 και παρέμεινε στη θέση του Προέδρου μέχρι το 2014. Μέλος του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων 2006 – 2012. Μέλος του Πολεοδομικού Συμβουλίου από το 2012 – 2018. Διετέλεσε Β’ Αντιπρόεδρος ΕΤΕΚ το 2005 – 2011. Επανεκλέγηκε το 2011 στο Γενικό Συμβούλιο ΕΤΕΚ και διετέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Aπο τον Οκτώβριο του 2020 είναι Πρόεδρος του ΕΤΕΚ.

Χρίστος Χριστοδούλου
Πρόεδρος, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου | Μέλος Executive Board, Architects Council of Europe | Αρχιτέκτονας/Συνέταιρος, SIMPRAXIS ARCHITECTS

Ο Χρίστος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Λευκωσία και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Manchester. Εξασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα στην Αγγλία και Κύπρο για 25 σχεδόν χρόνια. Το 2003 ίδρυσε το γραφείο SIMPRAXIS Architects. Έχει λάβει μέρος και διακριθεί σε αρκετούς Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς με τέσσερα πρώτα βραβεία και δεκάδες άλλα. Έργα του έχουν βραβευθεί και επιλεχθεί για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο σε Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς και άλλα έχουν δημοσιευθεί στο εξωτερικό. Το 2019 βραβεύτηκε με Κρατικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής. Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά των Αρχιτεκτόνων μέσω οργανώσεων, οργανισμών και θεσμών. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΤΕΚ. Ταυτόχρονα είναι μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του ΚΟΑΓ και των Δασικών Βιομηχανιών, καθώς και εκπρόσωπος του ΣΑΚ στην ΜΕΔΣΚ (Μικτή Επιτροπή Δομικών Συμβολαίων Κύπρου). Είναι μέλος του RIBA και από το 2022 είναι μέλος του ΔΣ στο Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων Ευρώπης (Architects Council of Europe).

Δέσποινα Χρυσοχού
Εκτελεστική Διευθύντρια, Ομίλος Cyfield

Η Δέσποινα Χρυσοχού είναι Εκτελεστική Διευθύντρια του Ομίλου Cyfield. Ασχολείται από νεαρή ηλικία με την οικογενειακή επιχείρηση, υπηρετώντας σε όλα τα τμήματα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Νέα Υόρκη σε κατασκευαστική / εργοληπτική εταιρία, ως Project Manager και εταιρία μελετών ως Πολιτικός Μηχανικός. Ενώ εργαζόταν ως εργολάβος και σύμβουλος μηχανικός, συμμετείχε καθημερινά σε στρατηγικές αποφάσεις του Όμιλου. Επέστρεψε στην Κύπρο με όραμα να επεκτείνει την οικογενειακή επιχείρηση σε εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Ευρώπη και σε EPC εργολάβο. Σήμερα είναι ένας από τους επικεφαλής του ομίλου Cyfield. Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Civil Engineering από το Northeastern University της Βοστώνης και Master's of Science in Civil Engineering από το Columbia University της Νέας Υόρκης. Είναι μέλος των A.S.C.E, P.W.C, C.R.E.W, U.L.I, στις Η.Π.Α. Η Δέσποινα Χρυσοχού είναι εγγεγραμμένος εργολάβος στο Συμβούλιο Εργοληπτών και μέλος του ΕΤΕΚ. Επίσης είναι διορισμένο μέλος στο ΕΒΕΛ.

Χορηγοί

Χορηγοί

Χορηγοί & Εκθέτες
Blackbook Agency

Η Blackbook Agency αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων Marketeers και Strategists, σε Κύπρο και εξωτερικό, και μπορεί να σας υποστηρίξει με εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ. Είμαστε ο κατ’ επιλογήν στρατηγικός συνεργάτης πρωτοποριακών εταιρειών, brands και destinations. H στρατηγική, το branding, η επικοινωνία και το digital marketing αποτελούν τους βασικούς πυλώνες των υπηρεσιών μας, με αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες και πρόσβαση σε insights της παγκόσμιας αγοράς. Ταλέντο – Εμπειρία – Δημιουργικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που μας χαρακτηρίσουν. Το ποιοτικό περιεχόμενο, η ανάλυση δεδομένων αλλά και η χάραξη των trends στην αγορά είναι μερικά από τα δικά μας #blackbook μυστικά! www.blackbook.agency

Emerland Real Estate by Gilad Shabtai

Emerland Real Estate by Gilad Shabtai is a pioneering development company, with a long-term vision for Cyprus. At the core of the business is an unwavering focus on premium quality, high-end development projects. This is reflected in an expertly curated asset portfolio of landmark investments, which elevate the destination. Gilad Shabtai is a well-known multinational businessman from Israel. He founded and runs successful operations across a wide range of industries from real estate to technology, with offices in over 15 countries around the world. Best known for the sale of his majority shares in telecoms start-up Viber, which were acquired for $900 million in 2014, Shabtai also built strong ties in Cyprus, with over 25 years of experience investing in real estate on the island.

EnergyIntel Services

H EnergyIntel Services παρέχει ένα συνδυασμό υπηρεσιών, συμβάλλοντας στις προσπάθειες της Κύπρου για να επιτύχει τους στόχους απέναντι στην ΕΕ για διείσδυση των ΑΠΕ και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Παρέχουμε φωτοβολταϊκά κι έξυπνα ενεργειακά συστήματα καθώς και υπέρυθρη θέρμανση, εξασφαλίζοντας μοναδικές δυνατότητες. Ακόμα, υπηρεσίες σχεδιασμού και αδειοδότησης, χρηματοδότησης και κατασκευής σταθμών παραγωγής ηλεκτρισμού από ΑΠΕ. Χρησιμοποιώντας τον ήλιο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας είναι το αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας μας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες.

Hydrotherm Ltd – Hisense VRF

Η Hydrotherm Ltd, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ Δ.Ε. ΛΤΔ, είναι ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές προϊόντων για κλιματισμό, θέρμανση και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία εισάγει και διανέμει μηχανήματα και αναλώσιμα από διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές. Από το 2020 αντιπροσωπεύει τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης Hisense VRF. Η εταιρεία Hisense VRF κατασκευάζει και διανέμει συνεχώς νέα, πρωτοποριακά προϊόντα κλιματισμού με στόχο την εξάπλωση κορυφαίας τεχνολογίας παγκόσμια και τη δημιουργία ενός καλύτερου οικολογικού περιβάλλοντος για τον άνθρωπο.

ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™
Ο οργανισμός ΙMR/University of NicosiaTM αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και μελετών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002 και είναι ιδρυτικό μέλος του CSR Cyprus. Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών στους τομείς της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της εταιρικής έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα και συνθήκες σχετικά με το τί αναμένουν από τις επιχειρήσεις, οι επενδυτές, οι κυβερνήσεις, οι πελάτες, και γενικά τα ενδιαφερόμενά τους μέρη. Λαμβάνοντας αυτά τα δεδομένα υπόψιν, o οργανισμός ΙMR/University of NicosiaTM έχει επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence όπου εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Εταιρικής Βιωσιμότητας, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παρέχοντας νέες και καινοτόμες λύσεις με συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας την Εταιρική Υπευθυνότητα των επιχειρήσεων.
KONE

Η KONE είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων σκαλών, προσφέροντας λύσεις, που διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητά των προϊόντων της. Το 2019 η KONE παρουσίασε την πρώτη σειρά ψηφιακών ανελκυστήρων στον κόσμο, την KONE DX Class με συνδεσιμότητα ως στάνταρ, δίνοντας μια νέα εμπειρία χρήστη μέσω ενός συνδυασμού σχεδιασμού, τεχνολογίας, νέων υλικών, εφαρμογών και υπηρεσιών. Ως παγκόσμιος ηγέτης , έχει ως βασικό πυλώνα της στρατηγικής της ,την Βιώσιμη Ανάπτυξη και την τεχνολογία. Η KONE, είναι παρούσα στην Κύπρο από το 2006 ως θυγατρική της ΚΟΝΕ Φινλανδίας  http://www.kone.com.cy/el/

KPMG Κύπρου

H KPMG δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1948 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 850 επαγγελματίες σε 6 γραφεία σε όλο το νησί. Αποτελεί μέλος του οργανισμού KPMG International Limited, ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η KPMG δραστηριοποιείται σε 146 χώρες και περιοχές, εργοδοτώντας περίπου 227.000 επαγγελματίες σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι πελάτες επιλέγουν την KPMG για την παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών, που βασίζεται στην πολύχρονη πείρα, την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς.

MUSKITA

Με πάνω από 60 χρόνια ηγεσίας στον τομέα της, η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA αποτελεί μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων και συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας αρχιτεκτονικές καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για εταιρείες διεθνώς. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης και άριστη ποιότητα.

CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
Conferience

Το Conferience παρέχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, για καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία των συμμετεχόντων με τους ομιλητές και τους διοργανωτές. Μέσω της πλατφόρμας του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση για ηλεκτρονικές ή φυσικές εκδηλώσεις. Είναι ιδανικό για μικρά και μεγάλα φυσικά ή ηλεκτρονικά συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις, focus groups, εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους, φεστιβάλ και έρευνες αγοράς. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, ενώ έχετε τη δυνατότητα εξατομίκευσής τους σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

• Εταιρείες ανάπτυξης γης
• Εκτιμητές ακινήτων
• Κτηματομεσιτικά γραφεία
• Εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες
• Αρχιτέκτονες
• Πολιτικούς μηχανικούς
• Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου
• Γεωτεχνικούς
• Μηχανικούς, μηχανολόγους, μηχανικούς συγκοινωνιών, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας,
• Δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, αστικούς και περιφερειακούς σχεδιαστές
• Lighting και sound engineers
• Τράπεζες και άλλα χρηματοοικονομικούς οργανισμούς
• Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία
• Δικηγορικά γραφεία
• Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
• Επενδυτές
• Σχετικούς κυβερνητικούς φορείς και ρυθμιστικές αρχές

Υποστηρικτές
Σύνδεσμος Επιστημόνων Επιμετρητών Οικονομολόγων Κατασκευών Κύπρου (ΣΕΕΟΚΚ)

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Επιμετρητών Οικονομολόγων Κατασκευών Κύπρου (ΣΕΕΟΚΚ) ιδρύθηκε το 1970. Τα ιδρυτικά μέλη απαρτίζονταν κυρίως από νεαρά άτομα με όραμα και φιλοδοξίες για την εδραίωση του επαγγέλματος στην Κύπρο. Ο Σύνδεσμος καθώς και όλα τα μέλη του είναι και εγγεγραμμένα μέλη στο Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), επιπρόσθετα η πλειοψηφία των μελών είναι εγκεκριμένα μέλη στο Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Η κύρια αφορμή της ίδρυσης του Συνδέσμου αποτέλεσε η ανάγκη της αναγνώρισης και κατοχύρωσης του επαγγέλματος τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Με τη Στήριξη
Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ)

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) είναι ο θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας και Οργανισμός όλων των Κυπρίων Μηχανικών. Το ΕΤΕΚ έχει σκοπό την προαγωγή της επιστήμης στους διάφορους τομείς που σχετίζονται με την ειδικότητα των μελών του, της μηχανικής και της τεχνολογίας γενικά και την ανάπτυξή τους για αυτοδύναμη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Δημοκρατίας.

Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.)

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) είναι εγγεγραμμένη ως (εργοδοτική) Συντεχνία στο Mητρώο Συντεχνιών και εκπροσωπεί τους αδειούχους εργολήπτες από όλη την Κύπρο. Ως κοινωνικός εταίρος, συμμετέχει ενεργά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τον κλάδο. Από το 1996 η Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την Κατασκευαστική Βιομηχανία, F.I.E.C., τον κύριο συνομιλητή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα κατασκευαστικού τομέα. Λειτουργεί το δικό της Εκπαιδευτικό Κέντρο εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ και από το 2009 κυκλοφορεί το δικό της εκφραστικό όργανο, περιοδικό "Εργολήπτης". Ταυτόχρονα εμπλέκεται ως εταίρος σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών ιδρύθηκε το 1983 και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) καθώς και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (Τμήμα Κύπρου) - FIABCI. Ο Σύνδεσμος είναι η συλλογική φωνή μίας από τις πιο σημαντικές διαχρονικές δυνάμεις της κυπριακής οικονομίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα των επιχειρήσεων - μελών του συμβάλει στο κυπριακό ΑΕΠ κατά 17% ενώ στον κλάδο οι εργαζόμενοι είναι πάνω από 40.000. Οι συνέργειες που δημιουργούνται με μεγάλο αριθμό συνεργατών και προμηθευτών τονώνουν την οικονομική δραστηριότητα και στηρίζουν την κοινωνική συνοχή, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Στόχος του Συνδέσμου είναι να υποστηρίζει με διεκδικητικό και δυναμικό τρόπο την εφαρμογή πολιτικών και μέτρων που παρέχουν κίνητρα στις επιχειρήσεις Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών να καινοτομούν και να αναβαθμίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανοίγοντας νέες αγορές και επιτελώντας το ρόλο τους στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και αύξηση των θέσεων εργασίας.

Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ιδρύθηκε το 1981 με βασικό σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ως επιστήμης και τέχνης στην Κύπρο και την προστασία κατοχύρωσης του επαγγέλματος του Αρχιτέκτονα. Ουσιαστική πτυχή δράσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου αποτελεί η δημόσια του παρέμβαση. Οι τεκμηριωμένες του θέσεις συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό να καθοριστούν πολιτικές αποφάσεις του κράτους για τεχνικά θέματα του τόπου.

Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (www.spolmik.org) ιδρύθηκε το 1992 και είναι ο εκπρόσωπος των Πολιτικών Μηχανικών της Κύπρου. Απαριθμεί πέραν των 2000 μελών και διοικείται από 11-μελές Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο. Κύριοι Σκοποί του Συλλόγου είναι η προώθηση και ανάπτυξη της επιστήμης της Πολιτικής Μηχανικής στην Κύπρο, η βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών του Πολιτικού Μηχανικού, η προστασία και κατοχύρωση του Επαγγέλματος του Πολιτικού Μηχανικού, η επιμόρφωση και ενημέρωση των Πολιτικών Μηχανικών σε επαγγελματικά θέματα και η ενημέρωση του κοινού για θέματα που σχετίζονται με τον Πολιτικό Μηχανικό, την ανέγερση κατοικίας κλπ.

Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων

Το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων ιδρύθηκε με σκοπό την εγγραφή και έλεγχο ατόμων που εξασκούν το επάγγελμα του Εργολήπτη στις κατηγορίες των Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων στην Κύπρο και παράλληλα παρέχει την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Εργοληπτών και κατ’ επέκταση την προστασία του κοινού. Ιδρύθηκε με βάση τον Περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Νόμο του 1973 που τέθηκε σε ισχύ το 1982. Βάσει της σχετικής Νομοθεσίας Ν.29(1)/2001-2013, υπάρχουν δύο Κατηγορίες Εργοληπτών, Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων. Κάθε Κατηγορία έχει πέντε Τάξεις, από την Α,’ μέχρι την Ε’ Τάξη. Όλοι οι Εργολήπτες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Συμβούλιο και επιτρέπεται να αναλάβουν και να εκτελέσουν μόνο Έργα τα οποία εμπίπτουν στην Κατηγορία και Τάξη τους, νοουμένου ότι κατέχουν ανανεωμένη Ετήσια Άδεια της Τάξης του Έργου. Για τις παραβάσεις του σχετικού Νόμου, λαμβάνονται νομικά μέτρα και ένοχοι ποινικού αδικήματος μπορεί να είναι εκτός από τον ίδιο τον Εργολήπτη, ο Ιδιοκτήτης του Έργου, καθώς και ο Επιβλέπων Μηχανικός ή Αρχιτέκτονας του Έργου.

Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου είναι το αρμόδιο Επιστημονικό Σώμα, το οποίο ασχολείται με την Εκτίμηση και Διαχείριση της Γης και έχει εγγεγραμμένα μέλη πραγματογνώμονες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ο Σύνδεσμος έχει ως αντικειμενικό σκοπό να εκπροσωπεί στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, όλους τους Επιστήμονες Εγκεκριμένους Εκτιμητές και τους Επιστήμονες Εκτιμητές, οι οποίοι ασκούν το επάγγελμα (ή έχουν αφυπηρετήσει) και κατοικούν μόνιμα στην Κύπρο. Επίσης, να προάγει στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, τους γενικότερους σκοπούς του Συνδέσμου, οι οποίοι είναι η διασφάλιση της προαγωγής και παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών γνώσεων, η διευκόλυνση και διατήρηση της απόκτησης εκείνης της γνώσης, που συνιστά το επάγγελμα του Επιστήμονα Εκτιμητή. Ο Σύνδεσμος είναι πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εκτιμητών Ακινήτων, ΤEGOVA (The European Group Of Valuers’ Associations).

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων είναι μέλος του ΚΕΒΕ, αντιπροσωπεύει σημαντικές και δυναμικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με έργα συνολικής αξίας πέραν των €8 δις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Αποστολή του Συνδέσμου είναι η προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων και επενδύσεων και η μεταρρύθμιση του ρυθμιστικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει τις μεγάλες αναπτύξεις, με στόχο τη δημιουργία φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος που θα καθιστά την Κύπρο έναν ακόμη πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό επενδυτικό προορισμό.

Invest Cyprus

Invest Cyprus (Cyprus Investment Promotion Agency) is the investment authority of the Government of Cyprus dedicated to attract and facilitate foreign direct investment into the country. In close collaboration with all governmental authorities and public institutions, as well as the private sector, Invest Cyprus is the country’s lead agent in establishing Cyprus as a world-class destination for international business activity and investments. Invest Cyprus’ mandate is to raise awareness of Cyprus as a destination for FDI across the globe, providing certainty around all aspects of operating a business in Cyprus and supporting potential investors in developing their business case for investment into the country.

RICS

Το RICS προάγει και επιβάλλει ανά το παγκόσμιο τα υψηλότερα επαγγελματικά προσόντα και πρότυπα στους κλάδους της ανάπτυξης και διαχείρισης γης, ακινήτων, κατασκευαστικών έργων και υποδομών. Το όνομά μας είναι συνώνυμο της συνεπούς εφαρμογής προτύπων; Εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στις αγορές που εξυπηρετούμε. Λειτουργούμε ως φορέας διαπίστευσης 140.000 επαγγελματιών, ενώ κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι μέλος του RICS ακολουθεί τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και αρχών δεοντολογίας που ορίζουμε. Η εμπειρογνωμοσύνη των μελών μας καλύπτει τους τομείς της εκτίμησης και των πρακτικών που εφαρμόζονται στα ακίνητα, της χρηματοδότησης και των επενδύσεων ακινήτων, της διαχείρισης έργων, του προγραμματισμού & ανάπτυξης, της επιμέτρησης και κοστολόγησης των κατασκευαστικών έργων, καθώς και της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Δέσποινα Χειλαδάκη

Η Δέσποινα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο, τη γενική διαχείριση του συνεδρίου καθώς και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο despina.chiladaki@imhbusiness.com και +357 22 505 543.

 

Marketing Manager
Κεύη Τσίσσιου

Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο kevi@imhbusiness.com και +357 22505534.

 

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

8 Ιουνίου 2022 @ 08:00 ΠΜ -
03:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

08/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε