16ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων

8 Ιουνίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
1514 1514 people viewed this event.
Επί Πληρωμή

Το Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη των επιχειρηματιών του τομέα των ακινήτων. Πρόκειται για ένα φόρουμ στο οποίο συζητούνται, αξιολογούνται και αναλύονται οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Φέτος, το συνέδριο επανέρχεται ακόμα πιο εμπλουτισμένο με περισσότερη θεματολογία, αφού ενσωματώνονται και συζητήσεις γύρω από την κατασκευή, σχεδιασμό και διακόσμηση κτιρίων. Το κορυφαίο αυτό συνέδριο για πρώτη φορά φιλοξενεί πλέον όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων και δίνοντας τη δυνατότητα για ανάλυση όλων των καυτών θεμάτων του κλάδου.

• Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022
• 08:30
• Ξενοδοχείο Hilton Nicosia
• Γλώσσα: Ελληνικά

 

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19.

Εγγραφή

16ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης
150.00
Έως: 08/06/2022 08:30 ΠΜ
16ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης - Members (Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργολητών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS)
135.00
Έως: 08/06/2022 08:00 ΠΜ
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου
Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος, Cybarco Development Ltd

Ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου είναι ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Cybarco Development Ltd, μέλος του Ομίλου Λανίτη, και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Limassol Marina Ltd, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy Limassol Seafront Ltd, καθώς και Mέλος άλλων Διοικητικών Συμβουλίων. Διευθυντικό στέλεχος, με πολυετή, εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Pepsico International και η Procter & Gamble, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Texas at Austin (με υποτροφία Fulbright) και απόφοιτος του University of Manchester στον κλάδο Χρηματοοικονομικών και Οικονομετρίας (First-class honours).

Έφη Σαββίδου
Πρώτη Κτηματολογική Λειτουργός, Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας

Η Έφη Σαββίδου εργάζεται στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας από τον Μάιο του 1993. Κατέχει πτυχίο BSc Land Management και MSc Urban Land Appraisal από το Reading Uni¬versity, καθώς επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στο International Commercial Arbitration από το Queen Mary. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ, MRICS και MCIArb. Εργάστηκε ως εκτιμητής στην εταιρεία Warner Estate Holdings PLC, στο Λονδίνο και στο γραφείο Ρόης Νικολαΐδης και Συνεργάτες. Το 1992 μπήκε στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ακολούθως στο ΤΚΧ, όπου απέκτησε εμπειρία στα θέματα Κτηματολογίου και εκτιμήσεων, αφού διετέλεσε Ανώτερη Λειτουργός Διαχείρισης Κρατικών Γαιών, Εκτιμήσεων και Επαρχιακή Λειτουργός Λευκωσίας/Κερύνειας. Το 2015, ως Πρώτη Κτηματολογική Λειτουργός, ανέλαβε την εποπτεία του Κλάδου Εκτιμήσεων. Σήμερα, εποπτεύει τους Κλάδους Διακατοχής, Διαχείρισης Κρατικών Γαιών και τις διαδικασίες των κατεχομένων.

Eri Mitsostergiou
World Research Director, Savills plc

Eri Mitsostergiou is the World Research Director at Savills and she is one of the lead directors of Impacts, Savills flagship global, cross-sector, research program, which is assessing how economic, political, demographic, and technological changes are shaping global real estate markets today and in the years to come. Eri presents Savills Research in conferences, webinars, podcasts and is a regular contributor to the Savills blog. Due to her long experience in the international property markets, her opinions are frequently quoted in the international property press. She is a qualified Architect and has completed the MSc in European Property Development and Planning and the Investment Property Forum Diploma at the City Business School. She is currently the Chair of ULI Greece and Cyprus National Council. She is currently based in Athens, working regularly from the London office and she has worked previously from the Savills offices in Amsterdam, Bucharest and London.

Χριστόφορος Αναγιωτός
Διοικητικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Τομέα Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης, KPMG Limited

Ο Χριστόφορος Αναγιωτός εργάζεται στην KPMG από το 1996 και από το 2008 είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών (BSc) από το London School Economics και τους επαγγελματικούς τίτλους FCA και Corporate Finance Qualification, του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Είναι επίσης Επικεφαλής του Τομέα Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης της KPMG στην Κύπρο. Με συνολική εμπειρία πέραν των 20 ετών, έχει μακρόχρονη εμπειρία στον Τομέα των Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης έχοντας συμβουλεύσει επιχειρήσεις, επενδυτικά ταμεία, οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και ιδιώτες. Τα έργα των οποίων έχει ηγηθεί σε σχέση με τον Τομέα περιλαμβάνουν Μελέτες Βιωσιμότητας, Αποτιμήσεις, Αναδιαρθρώσεις Δανεισμού, Μελέτες Δέουσας Επιμέλειας, Μελέτες Στρατηγικής και διαχείρισης/αξιοποίησης ακινήτων, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις και άλλα.

Ελευθερία Βοσκαρίδου
Διευθύνων Σύμβουλος, Blackbook Agency Ltd

Η Ελευθερία Βοσκαρίδου είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Blackbook Agency Ltd. Εξειδικεύεται στον τομέα του Στρατηγικού και Digital Μάρκετινγκ και της Επικοινωνιακής πολιτικής με εμπλοκή σε σημαντικά έργα από το χώρο των ακινήτων, του τουρισμού, των επενδύσεων και άλλων. Εργάστηκε αρχικά στο Τμήμα Ξένων Δικαιωμάτων, Marketing & PR στον οργανισμό Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα στην Αθήνα. Το 2011 εντάχθηκε στο Τμήμα Marketing του Limassol Marina και το 2016 ανέλαβε τα ηνία του Tμήματος Marketing & PR για το Limassol Del Mar. Είναι απόφοιτος Γαλλικής Λογοτεχνίας με μεταπτυχιακό Πολιτισμικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Paul Valery III του Montpellier της Γαλλίας.

Μιχάλης Ζαβός
CEO, D. Zavos Group Land & Building Developers

Ο Μιχάλης Δ. Ζαβός σπούδασε Διεύθυνση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Το 1989 επέστρεψε στην Κύπρο οπόταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης αρχικά ως διευθυντής και στη συνέχεια ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Δ. Ζαβός που δραστηριοποιείται στον τομέα Ακινήτων, Ανάπτυξης και Διαχείρησης Ακινήτων. Το 2019 ο Μιχάλης Δ Ζαβός έχει βραβευτεί από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Ακίνητα – Κατασκευές – Ανάπτυξη Γης και έχει υπηρετήσει σε διάφορα δημόσια και ιδιωτικά διοικητικά συμβούλια. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, του CTL Collage, ενώ είναι πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αντώνης Παπαδόπουλος Δ.Ε.

Γιάννης Αρμεύτης
Αρχιτέκτονας, Founding Partner, ARMEFTIS PARTNERS

Ο Γιάννης Αρμεύτης γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Το 1994 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική, στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1995 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό του γραφείο στη Λεμεσό, το οποίο το 2020 εξελίχθηκε σε “Αρμεύτης και Συνέταιροι”. Το 2021 το γραφείο επεκτάθηκε στην Αθήνα. Ο Γιάννης Αρμεύτης έλαβε το Κρατικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής για έργο Νέου Αρχιτέκτονα το 2007. Επίσης, το γραφείο του έχει διακριθεί σε πολλούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, εκ των οποίων το Α’ Βραβείο στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την Ανάπλαση των Λανιτείων Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού το 2011. Ο Γιάννης Αρμεύτης είναι μέλος του ΕΤΕΚ και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ).

Ανδρέας Βύρας
Πρόεδρος Ένωσης Δήμων Κύπρου, Δήμαρχος Λάρνακας

Ο Ανδρεάς Βύρας γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 27/02/1978. Είναι παντρεμένος με την Άντρεα Χριστοδούλου και πατέρας δυο παιδιών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων µε ειδικότητα στη Χρηµατοοικονοµική. Ακολούθως μετέβηκε στην Αγγλία και στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Εκεί απέκτησε Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA. To 2002 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία. Αρχικά εργάστηκε για περίοδο δύο ετών στο Υπουργείο Οικονοµικών, στην Υπηρεσία ΦΠΑ. Δέκα και πλέον χρόνια στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου – Λάρνακας, ως Εσωτερικός Ελεγκτής και ακολούθως ως Γενικός Διευθυντής / Γραμματέας. Από το 2015 μέχρι και την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου Λάρνακας εργαζόταν ως Διευθυντικό Στέλεχος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Δρ. Βύρων Ιωάννου
Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Frederick

Ο Δρ. Βύρων Ιωάννου συντονίζει την Μονάδα Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης (www.frederick.ac.cy/updu) στο Tμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick. Έχει σημαντική ερευνητική, διδακτική και επαγγελματική εμπειρία στην ανάλυση και τον αειφόρο σχεδιασμό του δομημένου περιβάλλοντος, τόσο στην Κύπρο, όσο και στον ευρύτερο μεσογειακό χώρο. Έχει διακριθεί σε σειρά διεθνών διαγωνισμών αστικού σχεδιασμού. Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ, του Πολεοδομικού Συμβουλίου καθώς και εξωτερικός εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Έρευνας για τις κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις. Σπούδασε Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία -Χωροταξία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και Πολεοδομικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Leeds Beckett.

Γιάγκος Ζήνωνος
Διοικητικός Σύμβουλος, Techisland

Ο Γιάγκος Ζήνωνος είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής (LLB) και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Σήμερα εργάζεται ως Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων, Διοίκησης και Εγκαταστάσεων στην εταιρεία Exness ενώ παλαιότερα εργάστηκε ως Εκτελεστικός Συνεργάτης της Διευθυντικής Ομάδας στην εταιρεία Pafilia Property Developers και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Η εμπλοκή στα κοινά αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής του. Ενεργός από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του Μεσογειακού Δικτύου Φοιτητών και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών, εκπροσωπώντας την Κύπρο σε ευρωπαϊκούς και περιφερειακούς οργανισμούς και φόρα. Επίσης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.

Γιώργος Καμπανέλλας
Γενικός Διευθυντής, Invest Cyprus

Ο Γιώργος Καμπανέλλας είναι ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus). Διαθέτει σχεδόν είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με τη ΓΔ Ανταγωνισμού στις Βρυξέλλες και απευθείας με τους Κύπριους Υπουργούς Υγείας και Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Ο κ. Καμπανέλλας ασχολήθηκε ενεργά με την ανάπτυξη του τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, με τη διαδικασία αδειοδότησης, εξερεύνησης και εκμετάλλευσης, καθώς και με την προώθηση διμερούς και πολυμερούς συνεργασίας σε περιφερειακό επίπεδο. Καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του, είχε επίσης ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου και στη λειτουργία των σχετικών διαδικασιών αδειοδότησης για την προσέλκυση Άμεσων Ξένων Επενδύσεων σε τομείς στρατηγικής σημασίας και έργα υποδομής μεγάλης κλίμακας, όπως ο τερματικός σταθμός Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) στο Vasilikos Energy Center, το Cyprus Techno Park, ο EuroAsia Interconnector και το City of Dreams Mediterranean, το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο θέρετρο καζίνο στην Ευρώπη, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο έργο ΑΞΕ στην Κύπρου.

Γιάννης Μισιρλής
Διευθυντής Imperio Group, Imperio Properties

Ο Γιάννης Μισιρλής είναι ιδρυτής και διευθυντής του Ομίλου Imperio. Διατελεί αναπληρωτής πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΒΕ και Προέδρος της Επιτροπής ακινήτων του ΚΕΒΕ. Σπούδασε στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη. Κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακό στην Πληροφορική από το πανεπιστήμιο UCL καθώς και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Instituto de Empresa (IE).

Κυριάκος Κώστα Ταλαττίνης
Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου και Εκτιμητής Σύμβουλος Ακινήτων

Ο Κυριάκος Κώστα Ταλαττίνης ξεκίνησε την καριέρα του ως Εκτιμητής Ακινήτων από το 1992-1995 στο Γραφείο Ρόης Νικολαΐδης & Συνεργάτες, στην συνέχεια ως βοηθός υπεύθυνος για τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου από το 1996-2000 και από το 2001 μέχρι σήμερα είναι Περιφερειακός Διευθυντής στα Γραφεία Rois Nicolaides, K.Talattinis, Ph.Christodoulou, Property Consultants LLC, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου. Έχει πολύχρονη πείρα στις Εκτιμήσεις, Διαχείριση, Ανάπτυξη Ακίνητης Ιδιοκτησίας, Μελέτες Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης ακινήτων, Εταιρική Στρατηγική Ακινήτων (Corporate Property Strategy), Αστική Ανανέωση (Urban Regeneration), Απαλλοτριώσεις, Πολεοδομικούς Περιορισμούς, Επενδυτική Στρατηγική Ακινήτων και επίσης πολύχρονη πείρα και σαν εμπειρογνώμονας μάρτυρας για Δικαστικές υποθέσεις και για ετοιμασία Μελετών μέσα στα πλαίσια του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμου. Διατέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ και είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου (ΣΕΕΑΚ).

Ανδρέας Θεοδότου
Διευθυντής Εταιρείας ANDREAS THEODOTOU L.L.C. – Σύμβουλοι Πολιτικοί Μηχανικοί Ά Αντιπρόεδρος ΕΤΕΚ

Ο Ανδρέας Θεοδότου είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στην Πολιτική Μηχανική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει τον επαγγελματικό τίτλο Eur.Ing. Διετέλεσε τεχνικός διευθυντής σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών. Το 2008 ίδρυσε το τεχνικό γραφείο ANDREAS THEODOTOU L.L.C. το οποίο παρέχει υπηρεσίες στατικών/αντισεισμικών μελετών, μελετών ενισχύσεως υφιστάμενων κατασκευών, επίβλεψης και διαχείρισης έργων. Από το 2020 έχει εκλεγεί στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου του ΕΤΕΚ. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) για 2 συνεχείς θητείες. Είναι Πρόεδρος της FEANI Κύπρου, μέλος της Μικτής Επιτροπής Δομικών Συμβολαίων Κύπρου (ΜΕΔΣΚ). Συμμετείχε στην επιτροπή ετοιμασίας των Εθνικών Προσαρτημάτων των Ευρωκωδίκων. Έχει πρόσφατα εκλεγεί μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ECEC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Επιμελητηρίων).

Μαρία Χατζησταύρου
Interior Architect/ Owner, Lime Deco

Η Μαρία Χατζησταύρου δραστηριοποιείται στο χώρο τους Interior Design σχεδόν 20 χρόνια. Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί γραφείο το οποίο ξεκίνησε από την Αθήνα, ενώ τώρα εδρεύει στη Γενεύη, της Ελβετίας. Η φιλοσοφία της είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, αξιομνημόνευτο και ταυτόχρονα λειτουργικό αποτέλεσμα. Ασχολείται με τη διακόσμηση ιδιωτικών πολυτελών κατασκευών, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων, μέσα από μια μοναδική προσέγγιση του χώρου, της αρχιτεκτονικής αλλά και του οράματος του πελάτης. Έργα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά ανά το κόσμο, αλλά και έχει βραβευτεί σε αξιόλογους διαγωνισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Χρίστος Χριστοδούλου
Αρχιτέκτονας/Συνέταιρος, SIMPRAXIS ARCHITECTS

Ο Χρίστος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Λευκωσία και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Manchester. Εξασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα στην Αγγλία και Κύπρο για 25 σχεδόν χρόνια. Το 2003 ίδρυσε το γραφείο SIMPRAXIS Architects. Έχει λάβει μέρος και διακριθεί σε αρκετούς Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς με τέσσερα πρώτα βραβεία και δεκάδες άλλα. Έργα του έχουν βραβευθεί και επιλεχθεί για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο σε Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς και άλλα έχουν δημοσιευθεί στο εξωτερικό. Το 2019 βραβεύτηκε με Κρατικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής. Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά των Αρχιτεκτόνων μέσω οργανώσεων, οργανισμών και θεσμών. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΤΕΚ. Ταυτόχρονα είναι μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του ΚΟΑΓ και των Δασικών Βιομηχανιών, καθώς και εκπρόσωπος του ΣΑΚ στην ΜΕΔΣΚ (Μικτή Επιτροπή Δομικών Συμβολαίων Κύπρου). Είναι μέλος του RIBA και από το 2022 είναι μέλος του ΔΣ στο Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων Ευρώπης (Architects Council of Europe).

Δέσποινα Χρυσοχού
Εκτελεστική Διευθύντρια, Ομίλος Cyfield

Η Δέσποινα Χρυσοχού είναι Εκτελεστική Διευθύντρια του Ομίλου Cyfield. Ασχολείται από νεαρή ηλικία με την οικογενειακή επιχείρηση, υπηρετώντας σε όλα τα τμήματα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Νέα Υόρκη στην Sciame Construction, ως Project Manager και στην Langan Engineering ως Πολιτικός Μηχανικός. Ενώ εργαζόταν ως εργολάβος και σύμβουλος μηχανικός, συμμετείχε καθημερινά σε στρατηγικές αποφάσεις του Όμιλου. Επέστρεψε στην Κύπρο με όραμα να επεκτείνει την οικογενειακή επιχείρηση σε εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Ευρώπη και σε EPC εργολάβο. Σήμερα είναι ένας από τους επικεφαλής του ομίλου Cyfield. Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Civil Engineering από το Northeastern University της Βοστώνης και Master’s of Science in Civil Engineering από το Columbia University της Νέας Υόρκης. Είναι Επαγγελματίας Μηχανικός στη Νέα Υόρκη και μέλος των A.S.C.E, P.W.C, C.R.E.W, U.L.I, στις Η.Π.Α. Η Δέσποινα Χρυσοχού είναι εγγεγραμμένος εργολάβος στο Συμβούλιο Εργοληπτών και μέλος του ΕΤΕΚ. Επίσης είναι διορισμένο μέλος στο ΕΛΒΕ.

Χορηγοί

Χορηγοί

Blackbook Agency

Η Blackbook Agency αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων Marketeers και Strategists, σε Κύπρο και εξωτερικό, και μπορεί να σας υποστηρίξει με εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ. Είμαστε ο κατ’ επιλογήν στρατηγικός συνεργάτης πρωτοποριακών εταιρειών, brands και destinations. H στρατηγική, το branding, η επικοινωνία και το digital marketing αποτελούν τους βασικούς πυλώνες των υπηρεσιών μας, με αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες και πρόσβαση σε insights της παγκόσμιας αγοράς. Ταλέντο – Εμπειρία – Δημιουργικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που μας χαρακτηρίσουν. Το ποιοτικό περιεχόμενο, η ανάλυση δεδομένων αλλά και η χάραξη των trends στην αγορά είναι μερικά από τα δικά μας #blackbook μυστικά! www.blackbook.agency

ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™

Ο ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και δημοσκοπήσεων στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002. Η παγκόσμια μετάβαση στην εποχή των Big Data και του ψηφιακού μετασχηματισμού οδήγησαν τον οργανισμό IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™ να επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence. Η μονάδα εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Business Intelligence, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Παρέχει νέες και καινοτόμες λύσεις με ζωντανή συλλογή δεδομένων, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις.

KPMG Κύπρου

H KPMG δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1948 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 850 επαγγελματίες σε 6 γραφεία σε όλο το νησί. Αποτελεί μέλος του οργανισμού KPMG International Limited, ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η KPMG δραστηριοποιείται σε 146 χώρες και περιοχές, εργοδοτώντας περίπου 227.000 επαγγελματίες σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι πελάτες επιλέγουν την KPMG για την παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών, που βασίζεται στην πολύχρονη πείρα, την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς.

MUSKITA

Με πάνω από 60 χρόνια ηγεσίας στον τομέα της, η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA αποτελεί μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων και συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας αρχιτεκτονικές καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για εταιρείες διεθνώς. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης και άριστη ποιότητα.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

• Εταιρείες ανάπτυξης γης
• Εκτιμητές ακινήτων
• Κτηματομεσιτικά γραφεία
• Εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες
• Αρχιτέκτονες
• Πολιτικούς μηχανικούς
• Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου
• Γεωτεχνικούς
• Μηχανικούς, μηχανολόγους, μηχανικούς συγκοινωνιών, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας,
• Δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, αστικούς και περιφερειακούς σχεδιαστές
• Lighting και sound engineers
• Τράπεζες και άλλα χρηματοοικονομικούς οργανισμούς
• Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία
• Δικηγορικά γραφεία
• Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
• Επενδυτές
• Σχετικούς κυβερνητικούς φορείς και ρυθμιστικές αρχές

Οργανωτής
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 110 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Υποστηρικτές
Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ)
Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) είναι ο θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας και Οργανισμός όλων των Κυπρίων Μηχανικών. Το ΕΤΕΚ έχει σκοπό την προαγωγή της επιστήμης στους διάφορους τομείς που σχετίζονται με την ειδικότητα των μελών του, της μηχανικής και της τεχνολογίας γενικά και την ανάπτυξή τους για αυτοδύναμη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Δημοκρατίας.
Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.)

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) είναι εγγεγραμμένη ως (εργοδοτική) Συντεχνία στο Mητρώο Συντεχνιών και εκπροσωπεί τους αδειούχους εργολήπτες από όλη την Κύπρο. Ως κοινωνικός εταίρος, συμμετέχει ενεργά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τον κλάδο. Από το 1996 η Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την Κατασκευαστική Βιομηχανία, F.I.E.C., τον κύριο συνομιλητή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα κατασκευαστικού τομέα. Λειτουργεί το δικό της Εκπαιδευτικό Κέντρο εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ και από το 2009 κυκλοφορεί το δικό της εκφραστικό όργανο, περιοδικό "Εργολήπτης". Ταυτόχρονα εμπλέκεται ως εταίρος σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών ιδρύθηκε το 1983 και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) καθώς και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (Τμήμα Κύπρου) - FIABCI. Ο Σύνδεσμος είναι η συλλογική φωνή μίας από τις πιο σημαντικές διαχρονικές δυνάμεις της κυπριακής οικονομίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα των επιχειρήσεων - μελών του συμβάλει στο κυπριακό ΑΕΠ κατά 17% ενώ στον κλάδο οι εργαζόμενοι είναι πάνω από 40.000. Οι συνέργειες που δημιουργούνται με μεγάλο αριθμό συνεργατών και προμηθευτών τονώνουν την οικονομική δραστηριότητα και στηρίζουν την κοινωνική συνοχή, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Στόχος του Συνδέσμου είναι να υποστηρίζει με διεκδικητικό και δυναμικό τρόπο την εφαρμογή πολιτικών και μέτρων που παρέχουν κίνητρα στις επιχειρήσεις Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών να καινοτομούν και να αναβαθμίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανοίγοντας νέες αγορές και επιτελώντας το ρόλο τους στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και αύξηση των θέσεων εργασίας.

Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ιδρύθηκε το 1981 με βασικό σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ως επιστήμης και τέχνης στην Κύπρο και την προστασία κατοχύρωσης του επαγγέλματος του Αρχιτέκτονα. Ουσιαστική πτυχή δράσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου αποτελεί η δημόσια του παρέμβαση. Οι τεκμηριωμένες του θέσεις συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό να καθοριστούν πολιτικές αποφάσεις του κράτους για τεχνικά θέματα του τόπου.

Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων

Το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων είναι οργανισμός Δημοσίου Δικαίου και εφαρμόζει τον Νόμο 29(Ι)/2001-2013 και αποτελείται από εννεαμελές Συμβούλιο που διορίζεται από το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως καθορίζεται από το άρθρο 3(3). Ασκεί κάθε αρμοδιότητα και καθήκον που του ανατίθεται με την ισχύουσα νομοθεσία ή οποιονδήποτε άλλο νόμο και έχει εξουσία να ενεργεί κάθε πράξη συντελεστική στην επίτευξη του σκοπού του ιδιαίτερα να διενεργεί την εγγραφή των εργοληπτών, να διατηρεί Μητρώο εργοληπτών, να ασκεί πειθαρχικό έλεγχο επί των εγγεγραμμένων εργοληπτών και να επιβάλλει τις νενομισμένες ποινές.

Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου είναι το αρμόδιο Επιστημονικό Σώμα, το οποίο ασχολείται με την Εκτίμηση και Διαχείριση της Γης και έχει εγγεγραμμένα μέλη πραγματογνώμονες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ο Σύνδεσμος έχει ως αντικειμενικό σκοπό να εκπροσωπεί στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, όλους τους Επιστήμονες Εγκεκριμένους Εκτιμητές και τους Επιστήμονες Εκτιμητές, οι οποίοι ασκούν το επάγγελμα (ή έχουν αφυπηρετήσει) και κατοικούν μόνιμα στην Κύπρο. Επίσης, να προάγει στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, τους γενικότερους σκοπούς του Συνδέσμου, οι οποίοι είναι η διασφάλιση της προαγωγής και παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών γνώσεων, η διευκόλυνση και διατήρηση της απόκτησης εκείνης της γνώσης, που συνιστά το επάγγελμα του Επιστήμονα Εκτιμητή. Ο Σύνδεσμος είναι πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εκτιμητών Ακινήτων, ΤEGOVA (The European Group Of Valuers’ Associations).

Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (www.spolmik.org) ιδρύθηκε το 1992 και είναι ο εκπρόσωπος των Πολιτικών Μηχανικών της Κύπρου. Απαριθμεί πέραν των 2000 μελών και διοικείται από 11-μελές Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο. Κύριοι Σκοποί του Συλλόγου είναι η προώθηση και ανάπτυξη της επιστήμης της Πολιτικής Μηχανικής στην Κύπρο, η βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών του Πολιτικού Μηχανικού, η προστασία και κατοχύρωση του Επαγγέλματος του Πολιτικού Μηχανικού, η επιμόρφωση και ενημέρωση των Πολιτικών Μηχανικών σε επαγγελματικά θέματα και η ενημέρωση του κοινού για θέματα που σχετίζονται με τον Πολιτικό Μηχανικό, την ανέγερση κατοικίας κλπ.

Invest Cyprus

Ο Invest Cyprus είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων. Κύρια αποστολή του είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και αναγνωρισιμότητας της Κύπρου σαν προορισμό προσέλκυσης Άμεσων Ξένων Επενδύσεων, παρέχοντας απόλυτη βεβαιότητα και υποστήριξη σε πιθανούς επενδυτές για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού τους μοντέλου και της επένδυσής τους στην Κύπρο. Σε στενή συνεργασία με τους φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, o Invest Cyprus αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα πληροφόρησης επενδυτών. Ο Invest Cyprus είναι μέλος του World Association of Investment Promotion Agencies (WAIPA).

RICS

Το RICS προάγει και επιβάλλει ανά το παγκόσμιο τα υψηλότερα επαγγελματικά προσόντα και πρότυπα στους κλάδους της ανάπτυξης και διαχείρισης γης, ακινήτων, κατασκευαστικών έργων και υποδομών. Το όνομά μας είναι συνώνυμο της συνεπούς εφαρμογής προτύπων; Εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στις αγορές που εξυπηρετούμε. Λειτουργούμε ως φορέας διαπίστευσης 140.000 επαγγελματιών, ενώ κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι μέλος του RICS ακολουθεί τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και αρχών δεοντολογίας που ορίζουμε. Η εμπειρογνωμοσύνη των μελών μας καλύπτει τους τομείς της εκτίμησης και των πρακτικών που εφαρμόζονται στα ακίνητα, της χρηματοδότησης και των επενδύσεων ακινήτων, της διαχείρισης έργων, του προγραμματισμού & ανάπτυξης, της επιμέτρησης και κοστολόγησης των κατασκευαστικών έργων, καθώς και της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Δέσποινα Χειλαδάκη

Η Δέσποινα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο, τη γενική διαχείριση του συνεδρίου καθώς και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο despina.chiladaki@imhbusiness.com και +357 22 505 543.

 

Marketing Manager
Κεύη Τσίσσιου

Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο kevi@imhbusiness.com και +357 22505534.

 

 

Ημέρα και ώρα

8 Ιουνίου 2022@ 08:00 ΠΜ -
03:00 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

08/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Greek
 

Τοποθεσία

 
Download Events ical

Κοινοποιήστε