16ο Συνέδριο και Εκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics

19 Ιανουαρίου 2023
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
10797 10797 people viewed this event.

Διανύουμε την εποχή των πρωτοφανών αλλαγών, καθώς καινοτομία και τεχνολογία φέρνουν τα πάνω κάτω τόσο στα επιχειρηματικά μοντέλα όσο και στις αλυσίδες παραγωγής που τα υποστηρίζουν. Τα Logistics, όπου αποτελούν το θεμελιώδη στοιχείο αυτών των διαδικασιών, επηρεάζεται αναπόφευκτα από αυτές τις σημαντικές αλλαγές. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που βιώνουμε, χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, μέγεθος και βάθος. Επομένως, το σύστημα των Logistics του μέλλοντος πρέπει να στοχεύει σε διασυνδεδεμένες πληροφορίες και ένα βελτιστοποιημένο χρόνο και πόρους, με σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία και την ανάπτυξη για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας.

Το 16ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics πραγματοποιείται με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα η οποία μετά την COVID-19, αντιμετωπίζει ακόμη μια μεγάλη διαταραχή λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Μικέλλης Χρίστου
Διευθύνων Σύμβουλος, Diplomat Cyprus

Ο Μικέλλης Χρίστου γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Αμμoχώστου. Κατέχει πτυχίο BSc Διοίκησης Επιχειρήσεων και MΒΑ του Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στην κυπριακή αγορά εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση της εταιρείας Diplomat στην Κύπρο το 2011. Ως ο ηγέτης της Diplomat Cyprus, διευθύνει με ακεραιότητα και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Έχει ως γνώμονα ότι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι της και ως εκ τούτου προάγει την κουλτούρα εξυπηρέτησης αλλά και το πάθος για νίκη. Είναι πρόεδρος του ECR Cyprus, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου και ιδρυτικό μέλος του Π.Σ.Ε.Π. (Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Πωλήσεων).

Chiara Catgiu
Manager, Climate Change and Sustainability Services, KPMG Italy

Chiara Catgiu is Manager of the KPMG Sustainability and Climate Change team in Italy. She is responsible for developing KPMG Italy's Circular Economy services and solutions, enabling clients to take advantage of this opportunity Chiara is the Circular Economy Subject Matter Expert of KPMG’s Global Decarbonisation Hub, supporting the clients to define their circular economy strategies and implementation plans to enable them to reach their climate-related targets. Her previous experiences include having worked on circular economy as part of the Ellen MacArthur Foundation and on circular economy for the built environment at the engineering firm Arup. She is a materials and nanotechnologies engineer.

Αντώνης Βαρνάβα
Business Development Manager, FGA Cargo Logistics Ltd

Ο Αντώνης Βαρνάβα είναι Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο γκρουπ εταιρειών Shoham. Πριν από την ένταξή του στη Shoham, εργάστηκε στην εταιρεία διαχείρισης πλοίων Zodiac Maritime Limited στο Λονδίνο όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε διάφορα τμήματα. Είναι μέλος του Institute of Chartered Shipbrokers, κατέχει MSC στο Shipping, Trade & Finance από το Bayes Business School (πρώην CASS Business School ) και BSC στα Business Economics with Computing από το University of Surrey. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της YoungShip Cyprus, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προώθηση της ναυτιλίας στους νέους.

Πέτρος Βασιλόπουλος
Executive Director του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, Ειδικός Eπιστήμονας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

Ο Πέτρος Βασιλόπουλος ήταν από τους πρωτεργάτες που έδωσαν ώθηση, γνώση και ανάπτυξη στα Logistics στην Κύπρο από το 2000, ως επίσης και στην εδραίωση του μοντέλου Outsource Third Party Logistics (3PL) στην Κύπρο. Έχει πλούσια ακαδημαϊκή και πρακτική κατάρτιση στα Logistics, είναι κάτοχος Διδακτορικού στα Logistics, Fellow Chartered Shipbroker, Fellow of the Chartered Institute of Logistics, Fellow of the Institute of Freight Forwarders, μέλος του CSCMP USA, με μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και Διεύθυνση Λιμένων καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Ναυτιλιακά από Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Διδάσκει Logistics and Supply Chain Management, για σχεδόν δύο δεκαετίας, πρώτα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ΤΕΠΑΚ, σαν ειδικός επιστήμονας. Έλαβε μέρος ως ομιλητής σε αρκετά συνέδρια με θέμα τα Logistics. Έχει βραβευτεί με το Business Leader Award από το ΚΕΒΕ το 2019. Είναι ένας από τους κύριους μετόχους και Executive Director της G.A.P. Vassilopoulos, με 30 χρόνια εμπειρία και επικέντρωση τις υπηρεσίες Logistics του Ομίλου.

Κωνσταντίνος Χριστούδιας
IT Business Development Manager, Christoudias Logistics

Ο Κωνσταντίνος Χριστούδιας είναι κάτοχος MSc in Supply Chain and Logistics Management του Πανεπιστημίου Warwick και ΒSc in Business & Logistics του Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church του Ηνωμένου Βασιλείου. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία Christoudias Logistics to 2019 ως New Leader in Supply Chain και εκπαιδεύτηκε σε όλα τα τμήματα της εταιρείας. Σήμερα κατέχει τη θέση του IT Development Manager και προωθεί την τεχνολογική αναβάθμιση της εταιρείας.

Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Διευθύνων Σύμβουλος, Frotcom Cyprus Ltd

Ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης, έχει εντάξει στην Κυπριακή αγορά τα καινοτόμα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων Frotcom, δυναμικής δρομολόγησης Routyn, διαχείρισης παγίων Cryotos, και ταχογράφων VDO, δημιουργώντας ένα one-stop-shop στο τομέα της τεχνολογίας στα Logistics. Παράλληλα παρέχει σεμινάρια σε οικολογικής οδηγικής συμπεριφοράς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού. Στην καριέρα του, εφάρμοσε για πρώτη φορά στην Κύπρο το Computer-to-Fax, Computer-to-Telex, τα Premium Lines, και πρόσφερε τηλεπικοινωνίες τεχνολογίας Inmarsat. Είχε επεκταθεί στα ΗΑΕ, Bahrain και Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ήταν εγγεγραμμένος σύμβουλους τηλεπικοινωνιών σε κυβερνητικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς. Ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης κατέχει πτυχίο Electrical & Electronic Engineering από Πανεπιστήμιο του Λονδίνου με ειδικότητα στις Τηλεπικοινωνίες.

Μάκης Ζημιανίτης
Logistics Consulting Services Manager, MANTIS Group

Ο Μάκης Ζημιανίτης κατέχει τη θέση του Logistics Consulting Services Manager στη MANTIS Group. Διαθέτει εμπειρία 28+ ετών στη διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, έχοντας διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις από δυναμικούς κλάδους όπως 3PL, Λιανεμπόριο, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές κ.ά. Βαθύς γνώστης των supply chain operations και των νέων τεχνολογιών, ασκώντας hands-on management, και με προηγμένη τεχνογνωσία στο Research, Analysis and Design, ο Μάκης Ζημιανίτης ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο τη βελτιστοποίηση και την αύξηση της παραγωγικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας των επιχειρήσεων. Είναι εκπαιδευτής σειράς σεμιναρίων για τα Logistics, το Supply Chain και το Business Intelligence. Κατέχει M.Sc. και Diploma in Transport and Traffic Engineering με ειδικότητα στις εναέριες μεταφορές, από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.

Γιώργος Καραβέλλας
Managing Director, TargetPlus Merchadising Services Division

Ο Γιώργος Καραβέλλας σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΒΑ και Essex University ΜΑ. Διαθέτει πέραν των 29 ετών εμπειρίας σε θέσεις Εμπορικού Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή, σε μεγάλες εταιρίες στην Κύπρο και το εξωτερικό. Συνεργάστηκε με κορυφαία πολυεθνικά brands καταναλωτικών προϊόντων, καταρτίζοντας και υλοποιώντας στρατηγικά επιχειρησιακά πλάνα προς όλα τα κανάλια της αγοράς. Από το 2015 είναι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας TARGETPLUS, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς third-party Merchandising Services και below-the-line Experiential Marketing Activities.

Παύλος Γαβριηλίδης
IT & Supply Chain manager, Diplomat Distributors Cyprus Ltd
Ο Παύλος Γαβριηλίδης είναι ο IT & Supply Chain manager της Diplomat Distributors Cyprus Ltd, με εμπειρία πέραν των 15 χρόνων στην βιομηχανία του FMCG με κύριο προμηθευτή την Procter & Gamble. Κατέχει το δίπλωμα του Airline transport pilot license της Αγγλίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως υπεύθυνος πληροφορικής σε εταιρείες της Κύπρου με εμπειρίες από όλα τα φάσματα της βιομηχανίας μέχρι να εργοδοτηθεί το 2011 στην Diplomat και στην θέση του ΙΤ manager, και από το 2018 με αναβαθμισμένα καθήκοντα την θέση του Supply Chain manager.
Λουκάς Ζουρίδης
Γενικός Διευθυντής, Υπεραγορές MAS

Ο Λούκας Ζουρίδης είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο χώρο της Κυπριακής λιανικής, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιχειρησιακή ηγεσία και διαχείριση διαμόρφωσης διαφόρων εταιρειών. Ο Λούκας Ζουρίδης είναι κάτοχος πτυχίου MBA. Κατέχει επίσης πτυχίο BSc Cum Laude στο Μάρκετινγκ από το Southern Illinois University της Αμερικής. Ο ίδιος εφαρμόζει μια πρωτότυπη επιχειρησιακή προσέγγιση. Έχει έντονο το συναίσθημα της συνεργασίας και μια επιχειρηματική νοοτροπία που ανταποκρίνεται στα διεθνή δεδομένα. Αυτό διαφαίνεται μέσα από το ιστορικό επιτυχίας του στην υλοποίηση μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης επιχειρησιακής στρατηγικής στις εταιρείες που εργάστηκε. Αυτή την περίοδο ο Λούκας Ζουρίδης υπηρετεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή των υπεραγορών MAS, οι οποίες κατέχουν την 4η θέση λιανοπωλητών στην Κυπριακή αγορά.

Σοφία Μιλτιάδου
Γενική Διευθύντρια Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ

Η Σοφία Μιλτιάδου, είναι Chartered Accountant (ICAEW) και κατέχει δίπλωμα MBA του CIIM και BSc Accounting and Finance από το Bristol University UK. Ξεκίνησε την καριέρα της στην KPMG Λονδίνου και με την επιστροφή της στην Κύπρο συνέχισε με μία εξαιρετική διαδρομή, σε σημαντικές εταιρείες στην Κύπρο σε θέσεις CFO, διοικητικού συμβούλου καθώς και γενικής διεύθυνσης. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Κύπρου και του Συνδέσμου Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης. Από το 2014, ανέλαβε καθήκοντα ως Γενική Διευθύντρια Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Στην Χαραλαμπίδης Κρίστης, διευθύνει τη μεγαλύτερη ομάδα αποθηκών, δικτύου πωλήσεων και επαγγελματιών οδηγών της Κύπρου, το οποίο δουλεύει σε 24ωρη βάση προκειμένου να διαθέτει συνεχώς φρέσκα προϊόντα πρώτης ανάγκης σε πάνω από 2.500 σημεία στην Κύπρο.

Ανδρέας Παναγή
Chief Operating Officer, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Ο Ανδρέας Παναγή, κατέχει τη θέση του Chief Operating Officer στις Υπεραγορές ΑλφαΜεγα. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία τόσο στο τομέα του λιανικού εμπορίου όσο και e-commerce, καθώς εργάσθηκε σε κορυφαίες εταιρείες του Λονδίνου και Ντουμπάϊ. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί στην Tesco, όπου ως Head of Fulfilment Planning συνέβαλε στην διαχείριση και υλοποίηση σημαντικών για την εταιρεία έργων, ενώ στη συνέχεια μέσω της ιδιότητας του ως Head of Supply Chain διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο στο επιτυχές ξεκίνημα του πρώτου e-commerce start-up στο Ντουμπάϊ. Ο Ανδρέας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Operations & Logistics από το Πανεπιστήμιο Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βασίλης Τσελίκης
Distribution Manager, IPH Foodstuff Suppliers LTD

Ο Βασίλης Τσελίκης είναι διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και κάτοχος διπλώματος Master, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Supply Chain & Logistics σε πολυεθνικές Εταιρείες. Εργάστηκε στην Coca Cola Hellenic, Lanitis, Foodlink Group. Σε διάφορες θέσεις και τμήματα του Sourcing, distribution, warehousing, customer service, digital transformation & Lean Logistics.Σήμερα κατέχει την θέση του Distribution Manager στην IPH Foodstuff Suppliers LTD.

Γιώργος Φιακάς
Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ
O Γιώργος Φιακάς είναι κάτοχος MΒΑ από το CIIM και BSc in Mathematics & Economics από το Middlesex University, UK. Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου του είχε εργαστεί για 5 χρόνια σαν Στατιστικολόγος – Αναλυτής δεδομένων για το λιανεμπόριο και τον καταναλωτή. Από το 2009 εργάζεται στην εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ, αρχικά σαν outbound Logistics Manager και αργότερα σαν Supply Chain Manager, θέση που υπηρετεί μέχρι σήμερα. Η μέχρι τώρα πορεία του σε ένα μεγάλο οργανισμό που αναπτύσσεται διαρκώς του έχει δώσει τεράστια, πολυεπίπεδη γνώση και εμπειρία ιδιαίτερα στη λειτουργία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Γιώργος Τσακκιστός
Γενικός Διευθυντής, Laiko Cosmos Trading Ltd

Ο Γιώργος Τσακκιστός είναι Γενικός Διευθυντή της εμπορικής εταιρείας Laiko Cosmos Trading Ltd εταιρείας τροφίμων και αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών. Είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας από την μέρα ίδρυσης της το 2012 με σημαντική συνεισφορά τόσο στην ίδρυση όσο και στην λειτουργία της. Έχει μακρά εμπειρία στην αγορά της Κύπρου στην κατηγορία των τροφίμων και των ποτών. Από το 2019 είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας κατανάλωσης και επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του E.C.R Κύπρου.

Χρίστος Φωτιάδης
Διευθυντής Υπηρεσίας, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Ο Χρίστος Φωτιάδης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Διοικητική Λογιστική. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Chartered Institute of Management Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας από το 1980, ενώ από το 1991 απασχολείται στην Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας. Ειδικεύεται σε θέματα Χρηματοδοτήσεων των Επιχειρήσεων μέσω Σχεδίων Χορηγιών τα οποία συγχρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία και τη Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, η οποία μεταξύ άλλων σχεδιάζει και υλοποιεί τα Σχέδια Χορηγιών.

Achilleas Tyrimos
Senior Manager, Advisory Services, PwC Cyprus

Achilleas Tyrimos has more than 25 year professional consulting experience with a career that began in the US. He has been a member of the PwC Cyprus consulting team for the last 18 years. His key areas of expertise include sustainability/ ESG strategy & reporting, stakeholder management and business process reengineering with considerable experience in the hospitality sector. He has handson experience in implementing quality, safety, environmental and energy management programs. Prior to PwC, he worked as Senior Project Engineer in the Oil and Gas Industry in Louisiana/ Texas, USA with experience in the design of offshore production facilities. He was also engaged in large Oil and Gas portfolio transactions providing buy-side or sell-side due diligence support. Achilleas holds a BSC in Mechanical Engineering and an MBA.

Μάριος Χριστοδούλου
Head of Quick Commerce, Foody

Ο Μάριος Χριστοδούλου είναι o Head of Quick Commerce στο Foody, όπου καταπιάνεται με την ανάπτυξη και διαχείριση του Foody Market και των local stores.Οι εμπειρίες του αφορούν στους δύο κλάδους που σπούδασε και εργάστηκε, Supply Chain Management και Sports Management. Η εμπειρία του σε θέματα Εφοδιαστικής Αλυσίδας προέρχεται από τη θέση του Logistics Consultant στην Planning στην Ελλάδα, όπου συμμετείχε σε έργα logistics and distribution networks, warehouse master layout, business process re-engineering και στη χάραξη του 10ετούς στρατηγικού σχεδίου μεταφορών του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, και τη θέση του Sales Executive & Freight Canvasser στην Nakufreight (Kuehne + Nagel) στην Κύπρο. Στον τομέα του αθλητισμού εργάστηκε στο άθλημα του skydiving στην Αυστραλία και διετέλεσε ως Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ για σειρά ετών. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc Supply Chain Management από το Arizona State University, USA και MBus International Sport and Event Management από το University of Queensland, Australia.

Χορηγοί

Χορηγοί

Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Datatech

Η Datatech δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής από το 1989. Η φιλοσοφία της από την αρχή βασίστηκε στην εξειδίκευση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προφέρει με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη και μείωση του κόστους μέσω των πρωτοποριακών λύσεων και τεχνολογιών που υιοθετεί στον τομέα που δραστηριοποιείται. Έχοντας βαθιά γνώση του χώρου και των προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχει, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών, κυβερνητικών και ημικρατικών οργανισμών, τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών φορέων. Η Datatech παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε δυο κάθετες αγορές: στον τομέα των φορητών συστημάτων συλλογής δεδομένων (Enterprise Mobility) και στον κλάδο διαχείρισης εγγράφων (Enterprise Content Management) και ροών εργασιών (Business Process Management).

FGA

Η FGA Cargo Logistics προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων θαλάσσιων και αεροπορικών μεταφορών, project cargo, καθώς και εκτελωνίσεις και τοπικές μεταφορές στην Κύπρο. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της FGA Cargo Logistics είναι η διαδικτυακή της πλατφόρμα myrates.fgacargo.com.cy, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τιμές άμεσα και να κάνουν κρατήσεις online για LCL φορτία εισαγωγών. Η FGA Cargo Logistics παρέχει επίσης άριστη εξυπηρέτηση πελατών και διασφαλίζει ότι όλες οι αποστολές διεκπεραιώνονται με τη μέγιστη προσοχή.

Frotcom Cyprus

Η Frotcom Cyprus, σαν ο μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Frotcom International στην Κύπρο που δραστηριοποιείται σε πέραν των 40 χωρών, καινοτομεί στον τομέα της τηλεματικής από το 2010, παρέχοντας στην Κυπριακή αγορά το βραβευμένο σύστημα ευφυές διαχείρισης στόλων οχημάτων, Frotcom! Παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μικρούς έως μεγάλους στόλους οχημάτων σε εταιρείες με ανάγκες όλων των βιομηχανιών, και έχοντας τη δική της εξειδικευμένη τεχνική ομάδα, στοχεύει συνεχώς στην διασφάλιση μιας εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες της με πιστοποίηση ISO 9001:2015. Με ένα ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης, έχει χαράξει μια σταθερή φήμη και πορεία, όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα της να σας βοηθήσει στο στόχο σας για βελτιστοποίηση του στόλου σας. Μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει στον στόχο σας για βελτιστοποίηση του στόλου σας στο www.frotcom.com

G.A.P. Vassilopoulos

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο, και ειδικεύεται σε υπηρεσίες όπως τα Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Φιλοξενία, Καταναλωτών και Περιβάλλοντος. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει λύσεις εδώ και χρόνια ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos στεγάζονται κάτω από το Express logistics, δηλαδή το Merchandising, Warehousing & Distribution Logistics. Ο Όμιλος μέσω της υπηρεσίας G.A.P. Akis Express είναι η πιο αξιόπιστη και ταχύτερη υπηρεσία courier στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gapgroup.com

Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αυξημένη ρευστότητα και μειωμένο κίνδυνο στον ισολογισμό της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και τη μετεξέλιξη των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Η επιτυχία της βασίζεται στην πελατοκεντρική προσέγγιση, στο ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και συστημάτων ελέγχου.

Mantis

Το Δεκέμβριο 2022 συμπληρώνονται 23 χρόνια παρουσίας του Ομίλου MANTIS (https://mantis.group) στην Κύπρο και 20 χρόνια από την ίδρυση της θυγατρικής MANTIS (Cyprus) Ltd (https://mantis.com.cy). Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 30+ χώρες μέσω 9 θυγατρικών εταιρειών και πολλών πιστοποιημένων συνεργατών. Η MANTIS Cyprus, ώς περιφερειακό hub της MANTIS International και αυτόνομο «Business Unit», προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (λογισμικό – εξοπλισμό - υπηρεσίες) διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics Vision Suite), στην Κύπρο, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και πολύ πρόσφατα και στην Αυστραλία. Η πλατφόρμα LVS ενσωματώνει επίσης εξειδικευμένες λύσεις Τηλεματικής Εποπτείας ψυχώμενων χώρων και oχημάτων, λύσεις βελτιστοποίησης δρομολογίων (Route Optimization) καθώς επίσης και λύσεις αυτοματοποίησης υπηρεσιών πεδίου (Mobile Ordering/ Invoicing/ PoD/ Servicing).

Phil. Andreou Public Ltd

Η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd ιδρύθηκε το 1987 και μέσα στα 36 χρόνια λειτουργίας της, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες ένα πλήρες φάσμα συστημάτων Ραφολογίας και Αποθήκευσης. Εστιάζει τις δραστηριότητες της κυρίως στην παραγωγή, την εμπορία και την διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας METALSISTEM που είναι σε θέση να καλύψει τις κύριες ανάγκες της αγοράς για Βιομηχανική αποθήκευση, Ράφια λιανικής, Ταμεία κ.α. Είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας MPM Flexible Protections παρέχοντας λύσεις ευέλικτων Βιομηχανικών προστατευτικών προϊόντων. Πρόσφατα η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Ιταλική εταιρεία KOPRON Spa όπου θα αναλάβει την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της στην Κυπριακή αγορά.
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης
Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Αποστολή της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΔΜΤΕΕΚ) είναι η εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ατόμων (μαθητών/ριών και σπουδαστών/ριών) σε βασικές ικανότητες αλλά και σε ειδικές επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για καλύτερη αξιοποίηση ευκαιριών και αντιμετώπιση προκλήσεων στην κοινωνία, οικονομία και χώρο εργασίας, καθώς και δημιουργία κατάλληλου υπόβαθρου για περαιτέρω τεχνικές και τεχνολογικές σπουδές. Η ενδυνάμωση επεκτείνεται και στην απόκτηση εμπειριών μέσα από προγράμματα πρακτικής κατάρτισης στον χώρο εργασίας. Όραμα της ΔΜΤΕΕΚ είναι η εξασφάλιση ενός ολοκληρωμένου, ελκυστικού, ευέλικτου και υψηλής ποιότητας Συστήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που να ανταποκρίνεται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας, όπως προκύπτουν μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπικό και διεθνές οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον.
Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε επιχειρηματίες, διευθυντές και στελέχη από επιχειρήσεις εμπορίου και λιανεμπορίου, όπως υπεραγορές, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, πολυκαταστήματα, αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εμπορικές-προμηθευτικές εταιρείες, εταιρείες γενικού ή εξειδικευμένου εμπορίου. Ενδιαφέρει ιδιαίτερα, διευθυντές ή στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας, διαχείρισης αποθηκών, επιχειρήσεις στόλου οχημάτων, logistics, ανθρώπινου δυναμικού, operations, οικονομικής διεύθυνσης, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές, υπεύθυνους πωλήσεων marketing, παραγωγής κλπ.

Με τη Στήριξη
CCFAA

Ο Σύνδεσμος Τελωνειακών Πρακτόρων και Διαμεταφορέων Κύπρου, ιδρύθηκε στις 24/6/1959 στην Αμμόχωστο, που αποτελούσε τότε το κύριο λιμάνι της Κύπρου και εγγράφηκε ως Συντεχνία στον Έφορο Συντεχνιών, στις 10/11/1959, με την επωνυμία ≪Σύνδεσμος Εκτελωνιστών – Φορτωτών Αμμοχώστου≫ Μετά την τουρκική εισβολή του 1974, μετέφερε την έδρα του στη Λεμεσό, στα γραφεία του ΕΒΕΑ και μετονομάστηκε ως ≪Σύνδεσμος Τελωνειακών Πρακτόρων και Διαμεταφορέων Κύπρου≫,εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες Εκτελωνιστές και Διαμεταφορείς της Κύπρου. Είναι μέλος της FIATA (International Federation of freight Forwarders Associations) και ιδρυτικό μέλος της CONFIAD (International Confederation of Customs Agents Associations). Ο Σύνδεσμος έχει στις τάξεις του 150 μέλη / επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τελωνειακών διατυπώσεων - εκτελωνίσεων. των διεθνών θαλάσσιων. οδικών και αεροπορικών μεταφορών, τις αποθηκεύσεις και ευρύτερα στον τομέα των Logistics.

ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των λιανικών επιχειρήσεων στο θέμα του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας, και σήμερα έχει έντονη δραστηριότητα στα Κυπριακά δρώμενα που αφορούν το λιανικό εμπόριο. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ. στηρίζει την δυνατότητα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου να πωλούν όποια προϊόντα επιθυμούν (αφού κατέχουν τις απαραίτητες άδειες), και αντιμετωπίζει τους καταναλωτές με απόλυτο σεβασμό. Μέλη του Συνδέσμου είναι 85 επιχειρήσεις από κάθε κατηγορία του κλάδου, που εκπροσωπούν περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Managers
Νικόλ Κουνναφή
H Νικόλ είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Nikol.Kounnafi@imhbusiness.com και +357 22505532.

Κατερίνα Μιχάηλου
H Κατερίνα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Katerina.Michaelou@imhbusiness.com και +357 22505663.

Marketing Officer
Κεύη Τσίσσιου
Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο kevi@imhbusiness.com και +357 22505534.

 

Ημέρα και ώρα

19 Ιανουαρίου 2023 @ 08:30 ΠΜ -
02:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε