20th Cyprus Grocery Retail Conference and 10th IN Business Grocery Retail Awards

4 Απριλίου 2023
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
1262 1262 people viewed this event.

Συνεχείς οι προκλήσεις τα τελευταία χρόνια για τον τομέα του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο και όχι μόνο, πανδημία, αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, ψηφιακή μεταμόρφωση, πληθωρικστικές πιέσεις, οικονομική αστάθεια και αβεβαιότητα. Μεγάλο στοίχημα για το λιανικό εμπόριου της Κύπρου η προσαρμογή στις εξελίξεις με στόχο να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα επιχειρηματικά δρώμενα του αύριο. Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται με γοργούς ρυθμούς και σκιά πληθώρας προκλήσεων, το λιανικό εμπόριο επιβάλλεται όχι μόνο να προσαρμοστεί με πιο γρήγορους ρυθμούς στις αλλαγές, αλλά και να μπει γερά στην αναζήτηση καινοτομιών ώστε οι επιχειρήσεις να καταστούν βιώσιμες και ανταγωνιστικές, με σεβασμό πάντοτε στις ανάγκες και τη συμπεριφορά του καταναλωτή.

Το 2023 σηματοδοτεί την 20η διοργάνωση του Cyprus Grocery Retail Conference το οποίο καλείται να καταγράψει τις τάσεις του λιανικού εμπορίου για τα επόμενα χρόνια, τις προκλήσεις και τις προοπτικές. Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs, πρωτοκλασάτα στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα τοποθετηθούν επί των θεμάτων που απασχολούν τον τομέα, ενώ υπό το μικροσκόπιο τους θα τεθεί το μέλλον του λιανικού εμπορίου για την επόμενη δεκαετία με γνώμονα τις τεχνολογικές καινοτομίες, την συμπεριφορά των καταναλωτών, τα οικονομικά δεδομένα και τις νέες πραγματικότητες. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 | 8:30
Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, Λευκωσία
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα

Εγγραφές
Χορηγοί

Χορηγοί

Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει πέραν των 40 χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Flexfin

Η Flexfin είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία factoring (προπληρωμής τιμολογίων) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εταιρείες ανεξαρτήτου μεγέθους, ιστορίας ή κερδοφορίας που έχουν εισπρακτέα από μεγάλους πελάτες μπορούν να χρηματοδοτούνται άμεσα αντί να περιμένουν εβδομάδες ή μήνες για αποπληρωμή, ανεβάζοντας τα τιμολόγια τους στην online πλατφόρμα μας. Δεν απαιτούνται εξασφαλίσεις ή προσωπικές εγγυήσεις και οι εγκριτικές διαδικασίες είναι γρήγορες και ευέλικτες, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη παρουσίας σε καταστήματα, υπογραφών σε πρωτότυπα έγγραφα, ή αναμονής σε ουρές ή γραμμές τηλεφώνου. Επισκεφθείτε μας σήμερα στο www.flexfin.eu

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από:
• Εμπορικές Εταιρείες: Παραγωγοί, Εισαγωγοί, Προμηθευτές Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs)
• Υπεραγορές
• Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
• Εταιρείες Logistics
• Πολυκαταστήματα
• Σύμβουλους Επιχειρήσεων
• Εμπορικές Τράπεζες
• Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
• Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
• Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Με τη Στήριξη
Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ με παρουσία πέραν των 25 χρόνων στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων, εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των Υπεραγορών στην Κύπρο (μεγάλες αλυσίδες, μικρά και μεσαία καταστήματα).Με συμμετοχή σε όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές επιτροπές αλλά και Κοινοβουλευτικές όπως επίσης και σε διάφορους άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς που καταπιάνονται με διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο των τροφίμων, τους καταναλωτές και του εμπορίου γενικότερα, συμβάλει με τις εισηγήσεις και απόψεις του στη διαμόρφωση ενός υγιούς πλαισίου που να διασφαλίζει τον θεμιτό ανταγωνισμό προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου. Παράλληλα από την ίδρυση του ένας από τους πρωταρχικούς του στόχους είναι η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικότητας μεταξύ των μελών του και την μελέτη τεχνικών τρόπων για τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο των Υπεραγορών στην Κύπρο. Πλέον ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ έχει καταξιωθεί και τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης από όλους τους φορείς του λιανεμπορίου τροφίμων στην Κύπρο αλλά και του ευρύτερου λιανεμπορίου.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου (ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των λιανικών επιχειρήσεων στο θέμα του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας, και σήμερα έχει έντονη δραστηριότητα στα Κυπριακά δρώμενα που αφορούν το λιανικό εμπόριο. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ. στηρίζει την δυνατότητα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου να πωλούν όποια προϊόντα επιθυμούν (αφού κατέχουν τις απαραίτητες άδειες) και αντιμετωπίζει τους καταναλωτές με απόλυτο σεβασμό. Μέλη του Συνδέσμου είναι μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από κάθε κατηγορία του κλάδου, που εκπροσωπούν περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

Συνδέσμος Διαφημιζομένων Κύπρου

Ο ΣΔΚ είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο και τους Marketing Specialists και Brand Builders που εργάζονται σε αυτές. Σήμερα αριθμεί 38 εταιρείες μέλη από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Είναι μέλος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων από το 2004. Στόχος του ΣΔΚ είναι η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders.

ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

SUPER FM RADIO

O Super FM, που ανήκει στην οικογένεια των media της ΙΜΗ, αποτελεί τον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου. Από το 1998 μέχρι σήμερα, παίζει την πιο φρέσκια, σύγχρονη και mainstream ελληνική μουσική.  Αποκλειστικές μεταδόσεις, συνεργασίες με τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες και τα πιο εντυπωσιακά Μoυσικά Βραβεία, ο Super FM συνεχίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού με απολαυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές και διαγωνισμούς.

Επικοινωνία

Project Manager
Χαράλαμπος Μιχαήλ
O Χαράλαμπος είναι αρμόδιος για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο charalambos.michael@imhbusiness.com και +357 22505606.

Marketing Officer
Μικαέλλα Ττάκκα
Η Μικαέλλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Mikaela.Ttakka@imhbusiness.com και +357 22505551.

 

Ημέρα και ώρα

4 Απριλίου 2023@ 08:30 ΠΜ -
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά και Αγγλικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε