20th Cyprus Grocery Retail Conference and 10th IN Business Grocery Retail Awards

4 Απριλίου 2023
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
14450 14450 people viewed this event.

Συνεχείς οι προκλήσεις τα τελευταία χρόνια για τον τομέα του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο και όχι μόνο, πανδημία, αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, ψηφιακή μεταμόρφωση, πληθωρικστικές πιέσεις, οικονομική αστάθεια και αβεβαιότητα. Μεγάλο στοίχημα για το λιανικό εμπόριου της Κύπρου η προσαρμογή στις εξελίξεις με στόχο να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα επιχειρηματικά δρώμενα του αύριο. Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται με γοργούς ρυθμούς και σκιά πληθώρας προκλήσεων, το λιανικό εμπόριο επιβάλλεται όχι μόνο να προσαρμοστεί με πιο γρήγορους ρυθμούς στις αλλαγές, αλλά και να μπει γερά στην αναζήτηση καινοτομιών ώστε οι επιχειρήσεις να καταστούν βιώσιμες και ανταγωνιστικές, με σεβασμό πάντοτε στις ανάγκες και τη συμπεριφορά του καταναλωτή.

Το 2023 σηματοδοτεί την 20η διοργάνωση του Cyprus Grocery Retail Conference το οποίο καλείται να καταγράψει τις τάσεις του λιανικού εμπορίου για τα επόμενα χρόνια, τις προκλήσεις και τις προοπτικές. Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs, πρωτοκλασάτα στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα τοποθετηθούν επί των θεμάτων που απασχολούν τον τομέα, ενώ υπό το μικροσκόπιο τους θα τεθεί το μέλλον του λιανικού εμπορίου για την επόμενη δεκαετία με γνώμονα τις τεχνολογικές καινοτομίες, την συμπεριφορά των καταναλωτών, τα οικονομικά δεδομένα και τις νέες πραγματικότητες. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 | 8:30
Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, Λευκωσία
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μάριος Λουκαΐδης
Synpraxis Management Services

Ο Μάριος Λουκαΐδης έχει μια μακρά και πολύπλευρη εμπειρία σε εμπορικές δραστηριότητες σε τομείς όπως Καταναλωτικά Προϊόντα, Μαζική εστίαση, Καπνικά, Καλλυντικά, Αφορολόγητα Καταστήματα, Τηλεπικοινωνίες, Τεχνολογία. Ενασχολήθηκε σε πολύπλευρες ειδικότητες από πωλήσεις, marketing, logistics και συστήματα πληροφορικής. ‘ Έχοντας επιστημονικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους τομείς μαθηματικών, φυσικής και υπολογιστών από τα Πανεπιστήμια Λονδίνου και Οξφόρδης ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής σε κολλέγιο. Παρ ’όλο που ήταν μόνο δύο χρόνια άφησε τον ενθουσιασμό της μεταφοράς γνώσης για πάντα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε για 10 χρόνια με τον καινούργιο τότε τομέα της πληροφορικής. Τέλος, για 25 χρόνια ενασχολήθηκε με τον όμιλο CTC όπου για 14 χρόνια διετέλεσε CEO του ομίλου. Η ενασχόλησή του σε οργανισμούς στο χώρο της Διαφήμισης, Μέτρηση Τηλεθέασης, Κριτική Εστιατορίων, ECR, Διαγωνισμό Διαλογικών Συζητήσεων σε Λύκεια μέσω του ομίλου Toastmaster’s, ετήσιο θεσμό Ζιβανίας στην Άλωνα κλπ, διεύρυναν τις εμπειρίες του. Το 2019 αποφάσισε να μοιρασθεί τις γνώσεις και εμπειρίες του δημιουργώντας την συμβουλευτική εταιρεία Synpraxis. Μεταξύ άλλων εστιάζεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικές με την εμπειρία του (με έργα στην Κύπρο, Μάλτα, Ελλάδα και Λίβανο) του αλλά και σε οικογενειακές επιχειρήσεις και τα βήματα στα οποία θα πρέπει άμεσα να προβούν για μια μακροχρόνια επιτυχή διαδρομή. Ως μέλος του Be.e Philosophy έχουν μοιρασθεί εμπειρίες, συμβουλές, επιμόρφωση με πάνω από 50 μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο.

Dr Anthoula Madden
Managing Director - Accenture

Anthoula is a Managing Director in Accenture UK and leads the Customer Experience (CX) practice. She is a highly experienced Digital Transformation leader with a 25-year track record driving technology-enabled business transformation programmes in FTSE100 clients, primarily in FMCG and Retail sectors. Prior to joining Accenture, she held various leadership roles as a Partner at PwC and Deloitte, and, most recently as the Chief Digital Officer at pladis, responsible for the digital transformation of the business. including implementing a new customer-centric operating model enabled by digital platforms, advanced

Emma Weinbren
Managing editor, The Grocer

Emma Weinbren studied journalism at Cardiff University. She initially worked for a healthcare publication before following her passion for food and drink and joining The Grocer in 2016. Since then, she has held a number of roles including deputy news editor and food trends editor, and was promoted to managing editor in 2020. Emma loves eating out and always has her eye on the next big thing in food and drink.

Μιχάλης Περσιάνης
Πρόεδρος, Δημοσιονομικό Συμβούλιο

Ο Μιχάλης Περσιάνης ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του Δημοσιονομικού Συμβουλίου το 2022. Διετέλεσε Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Τράπεζας Κύπρου από το 2015 μέχρι το 2022, και παλαιότερα αρχισυντάκτης Οικονομικού στη Καθημερινή Κύπρου, από την ίδρυση της το 2008 μέχρι το 2015.

Oλύμπιος Τουμάζου
Εκτελεστικός Πρόεδρος, RAI Consultants Ltd

Ο Ολύμπιος Τουμάζου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά. Θέματα στο πανεπιστήμιο WLU του Καναδά. Είναι, επίσης, κάτοχος τίτλου MBA με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη MEΜRB International και εξειδικεύτηκε στην πραγματοποίηση μελετών αγοράς στον Καταναλωτικό και Βιομηχανικό Τομέα. To 1988 εργοδοτήθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble, όπου διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ για τις χώρες στην αραβική χερσόνησο. Είναι ιδρυτικός μέτοχος της RAI Consultants Ltd, της οποίας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από της ίδρυσης της Εταιρείας το 1995. Ο Ολύμπιος Τουμάζου είναι ενεργό μέλος του οργανισμού της ESOMAR (European Society of Opinion and Market Research) και είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής.

Πέτρος Βασιλόπουλος
Executive Director, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, Ειδικός Eπιστήμονας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

Ο Πέτρος Βασιλόπουλος ήταν από τους πρωτεργάτες που έδωσαν ώθηση, γνώση και ανάπτυξη στα Logistics στην Κύπρο από το 2000, ως επίσης και στην εδραίωση του μοντέλου Outsource Third Party Logistics (3PL) στην Κύπρο. Έχει πλούσια ακαδημαϊκή και πρακτική κατάρτιση στα Logistics, είναι κάτοχος Διδακτορικού στα Logistics, Fellow Chartered Shipbroker, Fellow of the Chartered Institute of Logistics, Fellow of the Institute of Freight Forwarders, μέλος του CSCMP USA, με μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και Διεύθυνση Λιμένων καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Ναυτιλιακά από Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Διδάσκει Logistics and Supply Chain Management, για σχεδόν δύο δεκαετίες, πρώτα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ΤΕΠΑΚ, σαν ειδικός επιστήμονας. Έλαβε μέρος ως ομιλητής σε αρκετά συνέδρια με θέμα τα Logistics. Έχει βραβευτεί με το Business Leader Award από το ΚΕΒΕ το 2019. Είναι ένας από τους κύριους μετόχους και Executive Director της G.A.P. Vassilopoulos, με 30 χρόνια εμπειρία και επικέντρωση τις υπηρεσίες Logistics του Ομίλου.

Κωνσταντίνος Χριστούδιας
IT Business Development Manager, Christoudias Logistics

Ο Κωνσταντίνος Χριστούδιας είναι κάτοχος MSc in Supply Chain and Logistics Management του Πανεπιστημίου Warwick και ΒSc in Business & Logistics του Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church του Ηνωμένου Βασιλείου. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία Christoudias Logistics to 2019 ως New Leader in Supply Chain και εκπαιδεύτηκε σε όλα τα τμήματα της εταιρείας. Σήμερα κατέχει τη θέση του IT Development Manager και προωθεί την τεχνολογική αναβάθμιση της εταιρείας.

Αντρέας Παπαντωνίου
Εμπορικός Διευθυντής, Υπεραγορές Παπαντωνίου

Ο Αντρέας Παπαντωνίου έχει σπουδάσει Management & Organizations στο Lancaster University στο Ηνωμένο βασίλειο καθώς επίσης και Marketing στο University of Nottingham. Εργάζεται στις Υπεραγορές Παπαντωνίου τα τελευταία 10 χρόνια έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις. Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ του συνδέσμου ECR CYPRUS.

Λουκάς Ζουρίδης
Γενικός Διευθυντής, Υπεραγορές MAS

Ο Λούκας Ζουρίδης είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο χώρο της Κυπριακής λιανικής, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιχειρησιακή ηγεσία και διαχείριση διαμόρφωσης διαφόρων εταιρειών. Ο Λούκας Ζουρίδης είναι κάτοχος πτυχίου MBA. Κατέχει επίσης πτυχίο BSc Cum Laude στο Μάρκετινγκ από το Southern Illinois University της Αμερικής. Ο ίδιος εφαρμόζει μια πρωτότυπη επιχειρησιακή προσέγγιση. Έχει έντονο το συναίσθημα της συνεργασίας και μια επιχειρηματική νοοτροπία που ανταποκρίνεται στα διεθνή δεδομένα. Αυτό διαφαίνεται μέσα από το ιστορικό επιτυχίας του στην υλοποίηση μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης επιχειρησιακής στρατηγικής στις εταιρείες που εργάστηκε. Αυτή την περίοδο ο Λούκας Ζουρίδης υπηρετεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή των υπεραγορών MAS, οι οποίες κατέχουν την 4η θέση λιανοπωλητών στην Κυπριακή αγορά.

Holger Wagner
Founder, Wagner and Partners

Holger Wagner established a successful track record as an international senior executive by championing start-up ventures, building diverse businesses and leading turnarounds in different markets. Cooperation is key to any business' success, which is why he is working together with forward-looking successful Entrepreneurs who share like-minded philosophies about the modern retail space and other strategic areas where expertise is of utmost importance. The strategy consultancy "Wagner and Partners" with its combined deep global market knowledge was established to take advantage of the significant international opportunities in overcoming the various business lifecycle challenges of existing corporations and creating the next generation of successful retail companies.

Ανδρέας Παναγή
Chief Operating Officer, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Ο Ανδρέας Παναγή, κατέχει τη θέση του Chief Operating Officer στις Υπεραγορές ΑλφαΜεγα. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία τόσο στο τομέα του λιανικού εμπορίου όσο και e-commerce, καθώς εργάσθηκε σε κορυφαίες εταιρείες του Λονδίνου και Ντουμπάϊ. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί στην Tesco, όπου ως Head of Fulfilment Planning συνέβαλε στην διαχείριση και υλοποίηση σημαντικών για την εταιρεία έργων, ενώ στη συνέχεια μέσω της ιδιότητας του ως Head of Supply Chain διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο στο επιτυχές ξεκίνημα του πρώτου e-commerce start-up στο Ντουμπάϊ. Ο Ανδρέας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Operations & Logistics από το Πανεπιστήμιο Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλέξανδρος Κελαϊδίτης
Co-Founder and Executive Director, Flexfin

Ο Αλέξανδρος Κελαϊδίτης είναι συνιδρυτής της Flexfin και διευθύνων σύμβουλος της Flexfin Ltd στην Κύπρο. Πριν τη Flexfin διατέλεσε ως επικεφαλής επενδύσεων της Dolphin Capital Opportunities, μια εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία. Έχει επίσης άνω των 10 ετών εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική, έχοντας διατελέσει στέλεχος της Goldman Sachs και της UBS, όπου επικεντρώθηκε στην Ελλάδα και Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, σε ρόλους πελατειακών σχέσεων και υλοποίησης σε όλο το φάσμα υπηρεσιών. Ο Αλέξανδρος αποφοίτησε στα οικονομικά από το Amherst College summa cum laude.

Κωνσταντίνος Ευαγγέλου
Γενικός Διευθυντής, Farmer's Fresh & Healthy Products Ltd

Ο Κωνσταντίνος Ευαγγέλου είναι ο Γενικός Διευθυντής της Farmer's Fresh & Healthy Products Ltd από το 2021. Είναι κάτοχος πτυχίου Electrical & Electronic Engineering και Master in Business Administration (MBA). Έχει μεγάλη εμπειρία σε συστήματα Information Technology με έμφαση στις Τηλεπικοινωνίες, Δίκτυα και Ασφάλεια. Έχει διατελέσει προϊστάμενος σε σημαντικούς οργανισμούς υπηρετώντας θέσεις που απαιτούσαν την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής. Ακόμα διαθέτει σημαντικές εμπειρίες σε Διαχείριση Έργων (Project Management) και Αγορές.

Μικέλλης Χρίστου
Πρόεδρος, ECR Cyprus

Ο Μικέλλης Χρίστου γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Αμμoχώστου. Κατέχει πτυχίο BSc Διοίκησης Επιχειρήσεων και MΒΑ του Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στην κυπριακή αγορά εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση της εταιρείας Diplomat στην Κύπρο το 2011. Ως ο ηγέτης της Diplomat Cyprus, διευθύνει με ακεραιότητα και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Έχει ως γνώμονα ότι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι της και ως εκ τούτου προάγει την κουλτούρα εξυπηρέτησης αλλά και το πάθος για νίκη. Είναι πρόεδρος του ECR Cyprus, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου και ιδρυτικό μέλος του Π.Σ.Ε.Π. (Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Πωλήσεων).

Στεφανία Μιτσίδου
Στεφανία Μιτσίδου Διευθύντρια Πωλήσεων, Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λτδ

Η Στεφανία σπούδασε Business Studies & Real Estate Investments στο Λονδίνο όπου δούλεψε για 6 χρόνια. Ακολούθως μετακόμισε στο Dubai όπου δούλεψε σαν Buyer & Merchandise Manager στην εταιρεία Jumeirah Golf Estates της Dubai World. Επέστρεψε στην Κύπρο το 2010 και προσλήφθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο Tμήμα Marketing. To 2020 ανέλαβε την Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας. Πέρα από τα καθήκοντα της ασχολείται και με την μαγειρική, δημοσιεύοντας συνταγές στο διαδίκτυο, ενώ έχει επίσης δημιουργήσει τις συνταγές για μια σειρά από 5 βιβλία με τον τίτλο Baby Cookbooks που εκδόθηκαν σε συνεργασία με τον Φιλελεύθερο.

Σωτηρούλα Σωτηρίου
Marketing and Corporate Image Manager, Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ

Η Σωτηρούλα Σωτηρίου είναι η Marketing & Corporate Image Manager της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ. Με μακρά εμπειρία στις επικοινωνιακές ιδιαιτερότητες της Γαλακτοκομικής Βιομηχανίας, ξεκίνησε στην εταιρεία το 2012, αρχικά ως CSR Manager. Σήμερα, διαχειρίζεται όλα τα brands της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είτε αυτά είναι ίδιας παραγωγής, είτε τα εισάγει και τα διανέμει στην αγορά. Στις ευθύνες της, συνεχίζει να είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τομέας στον οποίο η Εταιρεία δίνει ιδιαίτερο βάρος. Συνέβαλε αποφασιστικά, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πρότυπου προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή», το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο. Ένα πρόγραμμα, για το οποίο η εταιρεία έχει αποσπάσει πολλές τιμητικές διακρίσεις και έχει αναγνωριστεί από την ευρύτερη κοινωνία.

Αθανάσιος Μπιλάλης
Γενικός Διευθυντής, Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Ο Αθανάσιος Μπιλάλης κατέχει σημαντική εμπειρία στο λιανικό εμπόριο, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν για εταιρείες όπως οι Leroy Merlin, Public και ALDI, σε διάφορες θέσεις, ως ανώτερο στέλεχος. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί σε λανσαρίσματα νέων χωρών, συγχωνεύσεις και αναδιαρθρώσεις εταιρειών. Η σημαντικότερη πρόκλησή του αυτή την περίοδο, είναι μαζί με την ομάδα του, να διαμορφώσουν εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν τα εβδομαδιαία τους ψώνια. Λειτουργώντας πάντα με επιχειρηματική σκέψη, βρίσκει μεγάλο ενδιαφέρον στο να συμμετέχει στα πρώτα βήματα μιας εταιρείας και σε πολύ απαιτητικά έργα, καθοδηγώντας την ομάδα του και παρέχοντάς της τον απαραίτητο χώρο για να καταλήξει σε καινοτόμες ιδέες και βέλτιστες πρακτικές. Μιλάει 4 γλώσσες, έχει ζήσει σε 3 διαφορετικές χώρες και είναι ερασιτέχνης τριαθλητής.

Νικόδημος Δαμιανού
CEO, JCC Payment Systems

Ο Νικόδημος Δαμιανού είναι επαγγελματίας στον κλάδο της τεχνολογίας, πληρωμών και ψηφιακών υπηρεσιών. Κατέχει εμπειρίες σε θέματα IT Security, Risk & Governance και έχει πολύχρονη πείρα ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος στον τομέα των card payments, mobile payments and payment service provisioning. Ο Νικόδημος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σε Information Security Management και τίτλου DIC Information Security από το Imperial College του Λονδίνου, ScB in Computer Science από το Brown University, USA και Μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επί του παρόντος εκτελεί καθήκοντα Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της JCC Payment Systems από το Δεκέμβριο του 2017.

Γιώργος Μαλέκκος
Διευθύνων Σύμβουλος & Software Innovation Architect, Powersoft

Ο Γιώργος Μαλέκκος είναι ένας Αρχιτέκτονας Καινοτομίας Λογισμικού αφοσιωμένος στην επιτάχυνση της επιτυχημένης υιοθέτησης του cloud. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος & ιδρυτής της Powersoft Cyprus, μιας εταιρείας που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων 2 χρυσά βραβεία μηχανογραφημένης λογιστικής και το βραβείο καινοτομίας από την ΟΕΒ. Ο Γιώργος ήταν πολλές φορές βασικός ομιλητής για το cloud computing, ecommerce , fashion retail και ψηφιακό μετασχηματισμό. Είναι σήμερα μέλος του CSCC (Cloud Standards Customer Council) και γραμματέας του CITEA (Cyprus Information Technology Enterprises Association). Είναι προσκεκλημένος ομιλητής και καθηγητής (train the trainer για καθηγητές) σε όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια της Κύπρου για την Μηχανογραφημένη Λογιστική και έχει μεγάλη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά έργα. Επιπλέον, ήταν ένα από τα 30 μέλη του Digital Advisory Council of Digital Europe. Ο Γιώργος είναι μέντορας και κριτής σε διάφορους διαγωνισμούς Start-up στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως Digital Champion Cyprus, Hackathon, Microsoft Imagine Cup, EYA - European Youth award, Watify και πρόσφατα αντιπροσωπεύει την Κύπρο για το World Summit awards έναν οργανισμό ψηφιακής καινοτομίας από 180 χώρες.

Athena Dementas
Senior Retail Consultant

Athena has over 20 years of experience in Retail and 12 years of Lead experience with a range of retailers in design, development, and implementation across planning, pricing, forecasting, and supply chain functions. Her collective experience in the retail business and consulting support her to service customers according to their individual needs and design of their retail systems during the implementation process. Athena’s extensive experience across all types of retail trade empowers building trust and reliability with partners throughout the world. Athena is highly skilled at collaborating with all leadership stakeholders to ensure a successful transition of new systems and processes.

Χορηγοί

Χορηγοί

Κύριος χορηγός
Χορηγοί
Christoudias Logistics

Η Christoudias Logistics, διαθέτει πέραν των 40 χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 14.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL. Η εταιρεία εξυπηρετεί μερικές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, Εκτελωνισμού, 3PL, Διεθνούς Μεταφοράς και Διανομής προϊόντων σε υπεραγορές, παρέχοντας στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Flexfin

Η Flexfin είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία factoring (προπληρωμής τιμολογίων) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εταιρείες ανεξαρτήτου μεγέθους, ιστορίας ή κερδοφορίας που έχουν εισπρακτέα από μεγάλους πελάτες μπορούν να χρηματοδοτούνται άμεσα αντί να περιμένουν εβδομάδες ή μήνες για αποπληρωμή, ανεβάζοντας τα τιμολόγια τους στην online πλατφόρμα μας. Δεν απαιτούνται εξασφαλίσεις ή προσωπικές εγγυήσεις και οι εγκριτικές διαδικασίες είναι γρήγορες και ευέλικτες, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη παρουσίας σε καταστήματα, υπογραφών σε πρωτότυπα έγγραφα, ή αναμονής σε ουρές ή γραμμές τηλεφώνου. Επισκεφθείτε μας σήμερα στο www.flexfin.eu

JCC Payment Systems

Η JCC αναγνωρίζεται ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος ενός πλήρους φάσματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμών στην Κύπρο. Για τρεις δεκαετίες υποστηρίζει το τραπεζικό σύστημα και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια στις συναλλαγές με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την παροχή καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων. Η JCC παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει ανάγκες όπως την πρόληψη απάτης, την προσωποποίηση καρτών, την παρακολούθηση δικτύων ATMs, καθώς και υπηρεσίες hosting και συνέχισης εργασιών. Οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν επικεντρώνονται μόνο στις πληρωμές αλλά σε όλο το φάσμα της ψηφιακής μεταρρύθμισης και συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων υπηρεσίες εμπιστοσύνης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης. https://www.jcc.com.cy/ 

G.A.P. Vassilopoulos

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο, και ειδικεύεται σε υπηρεσίες όπως τα Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Φιλοξενία, Καταναλωτών και Περιβάλλοντος. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει λύσεις εδώ και χρόνια ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos στεγάζονται κάτω από το Express logistics, δηλαδή το Merchandising, Warehousing & Distribution Logistics. Ο Όμιλος μέσω της υπηρεσίας G.A.P. Akis Express είναι η πιο αξιόπιστη και ταχύτερη υπηρεσία courier στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gapgroup.com

Phil. Andreou Public Ltd

Η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd ιδρύθηκε το 1987 και μέσα στα 35 χρόνια λειτουργίας της, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες ένα πλήρες φάσμα συστημάτων Ραφολογίας και Αποθήκευσης. Εστιάζει τις δραστηριότητες της κυρίως στην παραγωγή, την εμπορία και την διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας METALSISTEM που είναι σε θέση να καλύψει τις κύριες ανάγκες της αγοράς για Βιομηχανική αποθήκευση, Ράφια λιανικής, Ταμεία κ.α. Είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας MPM Flexible Protections παρέχοντας λύσεις ευέλικτων Βιομηχανικών προστατευτικών προϊόντων. Πρόσφατα η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Ιταλική εταιρεία KOPRON Spa όπου θα αναλάβει την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της στην Κυπριακή αγορά.

Powersoft

H Powersoft ιδρύθηκε το 1993, στοχεύοντας στη δημιουργία και υποστήριξη λογισμικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Στην πορεία έχει εξελιχθεί σε ένα σταθερό σύμμαχο για τις επιχειρήσεις, παρέχοντας λύσεις και υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. Τα καινοτομικά προϊόντα που περιλαμβάνει η γκάμα της βοηθούν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές, ανταγωνιστικές και ευέλικτες. Σήμερα η Powersoft είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης λογισμικού στο χώρο του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο. Η Powersoft είναι βραβευμένη με το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας στον Τομέα Υπηρεσιών για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου λογισμικού. Με τη νέα καινοτομική της πλατφόρμα eshop365 παρέχει υπηρεσίες A to Z για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή και φυσική παρουσία των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών της.

Prolab

Οι υπηρεσίες της Prolab βασίζονται σε καινοτόμες ιδέες με πολύ χαμηλά έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης. Η υπηρεσία eRaudit με αναβαθμισμένη τεχνολογία OCR επιτρέπει σε μια επιχείρηση να επεξεργάζεται τα εισερχόμενα έγγραφα, όπως pdf παραγγελιών πελατών, τιμολόγια, μηχανογραφημένες αποδείξεις και άλλα σαρωμένα έγγραφα σε ψηφιακά δεδομένα. Η υπηρεσία Electronic Shelf Labels (ESL) φέρνει επανάσταση στην τεχνολογία των καταστημάτων λιανικής. Οι έξυπνες ετικέτες μας έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα, να εξοικονομούν χρόνο, να πολλαπλασιάζουν τις πωλήσεις και να γοητεύουν τους πελάτες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους λιανοπωλητές να ευδοκιμήσουν με ηλεκτρονικές ετικέτες τιμολόγησης και περιγραφές. Η υπηρεσία Indoor & Outdoor Video Analytics: Καταμέτρηση πελατών σε πραγματικό χρόνο, Κίνηση πελατών στο χώρο του καταστήματος, Χώροι συχνής επισκεπτιμότητας, κατευθύνσεις πελατών στον χώρο, Διαχείριση εξυπηρέτηση ουράς των πελατών, Καταμέτρηση οχημάτων, Διαχείριση χωρών σταθμεύσεως.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από:
• Εμπορικές Εταιρείες: Παραγωγοί, Εισαγωγοί, Προμηθευτές Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs)
• Υπεραγορές
• Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
• Εταιρείες Logistics
• Πολυκαταστήματα
• Σύμβουλους Επιχειρήσεων
• Εμπορικές Τράπεζες
• Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
• Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
• Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Υποστηρικτές
ALAMBRA

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ εδώ και τέσσερεις δεκαετίες, παραμένει αφοσιωμένη στην παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις της γιαγιάς Κακουλούς. Διαθέτοντας τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία γάλακτος, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προμηθεύει την κυπριακή αγορά με φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, αποτελώντας το μοναδικό κυπριακό brand με γκάμα προϊόντων σε γαλακτοκομικά, τυροκομικά, χυμούς και άλλα ροφήματα. Επιπρόσθετα, με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εφαρμόζοντας παράλληλα τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, αποτυπώνεται στα δεκάδες βραβεία που έχει λάβει.

WOLT MARKET

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt+ (συνδρομητική υπηρεσία για πελάτες) Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 27 χώρες, 23 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Κύπρο η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και σήμερα έχει παρουσία σε 5 πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Ελ. Περ. Αμμοχώστου).

Με τη Στήριξη
Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ με παρουσία πέραν των 25 χρόνων στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων, εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των Υπεραγορών στην Κύπρο (μεγάλες αλυσίδες, μικρά και μεσαία καταστήματα).Με συμμετοχή σε όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές επιτροπές αλλά και Κοινοβουλευτικές όπως επίσης και σε διάφορους άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς που καταπιάνονται με διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο των τροφίμων, τους καταναλωτές και του εμπορίου γενικότερα, συμβάλει με τις εισηγήσεις και απόψεις του στη διαμόρφωση ενός υγιούς πλαισίου που να διασφαλίζει τον θεμιτό ανταγωνισμό προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου. Παράλληλα από την ίδρυση του ένας από τους πρωταρχικούς του στόχους είναι η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικότητας μεταξύ των μελών του και την μελέτη τεχνικών τρόπων για τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο των Υπεραγορών στην Κύπρο. Πλέον ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ έχει καταξιωθεί και τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης από όλους τους φορείς του λιανεμπορίου τροφίμων στην Κύπρο αλλά και του ευρύτερου λιανεμπορίου.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου (ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των λιανικών επιχειρήσεων στο θέμα του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας, και σήμερα έχει έντονη δραστηριότητα στα Κυπριακά δρώμενα που αφορούν το λιανικό εμπόριο. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ. στηρίζει την δυνατότητα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου να πωλούν όποια προϊόντα επιθυμούν (αφού κατέχουν τις απαραίτητες άδειες) και αντιμετωπίζει τους καταναλωτές με απόλυτο σεβασμό. Μέλη του Συνδέσμου είναι μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από κάθε κατηγορία του κλάδου, που εκπροσωπούν περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

Συνδέσμος Διαφημιζομένων Κύπρου

Ο ΣΔΚ είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο και τους Marketing Specialists και Brand Builders που εργάζονται σε αυτές. Σήμερα αριθμεί 38 εταιρείες μέλη από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Είναι μέλος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων από το 2004. Στόχος του ΣΔΚ είναι η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders.

ECR Cyprus

Το ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, αποτελεί για όλη την κυπριακή αγορά το Σύνδεσμο σταθμό ο οποίος σκοπεύει στην εφαρμογή καλών πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα εξυπηρέτησης του λιανεμπορίου, με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή. Προωθεί και να προάγει τη συνεργασία μεταξύ της Βιομηχανίας και του Εμπορίου με στόχο την ταχύτερη, καλύτερη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Χορηγοί Επικοινωνίας
ALPHA Κύπρου

Ο ALPHA Κύπρου, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2016, εφάρμοσε και διατήρησε τη φιλοσοφία, το υψηλό επίπεδο και τον τρόπο λειτουργίας του ALPHA Ελλάδας. Επιλέγοντας τον AlphaΚύπρου, ο τηλεθεατής μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Στρατηγικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου επενδύουμε και δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία και Μυθοπλασία. Με μια άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα, ο ALPHA Κύπρου εισάγει καινοτόμες προσεγγίσεις στην ενημέρωση με ειδησεογραφικές εκπομπές από νωρίς το πρωί μέχρι κι αργά το βράδυ. Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ο Κύπριος τηλεθεατής μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

SUPER FM RADIO

O Super FM, που ανήκει στην οικογένεια των media της ΙΜΗ, αποτελεί τον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου. Από το 1998 μέχρι σήμερα, παίζει την πιο φρέσκια, σύγχρονη και mainstream ελληνική μουσική.  Αποκλειστικές μεταδόσεις, συνεργασίες με τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες και τα πιο εντυπωσιακά Μoυσικά Βραβεία, ο Super FM συνεχίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού με απολαυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές και διαγωνισμούς.

CYPRUS BUSINESS NEWS (CBN)

Το CBN (Cyprus Business News), είναι η νέα αγγλόγλωσση επιχειρηματική και επενδυτική πύλη, η οποία στοχεύει να γίνει η κορυφαία καθημερινή πηγή επιχειρηματικών και οικονομικών ειδήσεων και πληροφοριών στα Αγγλικά για επαγγελματίες στην Κύπρο και όχι μόνο. Η ομάδα των έμπειρων δημοσιογράφων του θα παρέχει τεκμηριωμένο, αντικειμενικό, αξιόπιστο και ενημερωμένο διαδικτυακό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα, τη σχετική εφαρμογή και το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο.  Για κάθε αγγλόφωνο επαγγελματία με έδρα την Κύπρο, που ασχολείται με οποιοδήποτε από το ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων του νησιού, από τη Ναυτιλία, τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και το Εμπόριο έως τις ΙCT, το Gaming, τα Μέσα Ενημέρωσης, τις Ασφάλειες και πολλά άλλα, το CBN θα είναι η απόλυτη πηγή επιχειρηματικών ειδήσεων.

www.cbn.com.cy
Επικοινωνία

Project Manager
Χαράλαμπος Μιχαήλ
O Χαράλαμπος είναι αρμόδιος για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο charalambos.michael@imhbusiness.com και +357 22505606.

Marketing Officer
Μικαέλλα Ττάκκα
Η Μικαέλλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Mikaela.Ttakka@imhbusiness.com και +357 22505551.

 

Ημέρα και ώρα

4 Απριλίου 2023 @ 08:30 ΠΜ -
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά και Αγγλικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε