17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων

29 Μαρτίου 2023
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
3612 3612 people viewed this event.

Η πιο σημαντική ετήσια σύναξη του κλάδου των ακινήτων, ανάπτυξης γης και κατασκευών στην Κύπρο. Πρόκειται για μία εκδήλωση στην οποία συζητούνται, αξιολογούνται και αναλύονται οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Με πλούσια θεματολογία το συνέδριο περιλαμβάνει συζητήσεις γύρω από την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων και φιλοξενεί όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων.

 

Εγγραφές
Πρόγραμμα

To download the program please click here.

Ομιλητές
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών & Διευθύνων Σύμβουλος, Cybarco Development Ltd

Ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου είναι ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Cybarco Development Ltd, μέλος του Ομίλου Λανίτη, και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Limassol Marina Ltd, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy Limassol Seafront Ltd, καθώς και Mέλος άλλων Διοικητικών Συμβουλίων. Διευθυντικό στέλεχος, με πολυετή, εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Pepsico International και η Procter & Gamble, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Texas at Austin (με υποτροφία Fulbright) και απόφοιτος του University of Manchester στον κλάδο Χρηματοοικονομικών και Οικονομετρίας (First-class honours).

ΚΙΚΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ MRICS
Διευθυντής, Kikis Athinodorou & Associates LLC

Ο Κίκης Αθηνοδώρου MRICS, με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων και με ένα εκτεταμένο στρατηγικό δίκτυο συνεργατών και πληροφοριών παρέχει μακροχρόνια, αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τοπικά ιδρύματα, ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες, καθώς και σε ιδιώτες. Συμβουλεύει για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σε διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και χρηματοδότησης, ενώ η τεχνογνωσία του συμβάλει σε αποφάσεις δικαστηρίων και εκτιμήσεις περιουσιακών στοιχείων δημόσιων εταιρειών. Από το 1995 ο Κυριάκος (Κίκης) Αθηνοδώρου MRICS ηγείται ομάδας 10 πιστοποιημένων εκτιμητών και ελεγκτών ποιότητας και επιδιώκει την συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας και τη συμμόρφωση με τα διεθνή επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα.

Δρ. Ελίκκος Α. Ηλία
Διευθυντής, Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας

Ο Δρ. Ελίκκος Ηλία εργάζεται από το 1987 στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και από τον Ιανουάριο του 2022 κατέχει τη θέση του Διευθυντή του Τμήματος. Είναι κάτοχος πτυχίου και Μάστερ Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Μάστερ στα Συστήματα Πληροφοριών Γης, Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση και Διδάκτορας Μηχανικός ΕΜΠ για τα Κτηματολογικά Συστήματα. Εργάστηκε ως Ειδικός Επιστήμονας στο ΤΕΠΑΚ όπου δίδαξε το μάθημα του Κτηματολογίου και το μάθημα της Διαχείρισης Γης. Συμμετείχε σε Συνέδρια και Διασκέψεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Έχει αριθμό δημοσιεύσεων και συγγραμμάτων με θέμα το κτηματολόγιο.

MAURICE VAN SANTE
Senior Economist Construction & Team Lead Sectors, ING Bank

Maurice is a Senior Economist Construction & Team Lead Sectors at ING Bank. He joined ING in 1998 and till 2006 he was a treasury advisor and cash manager consultant. Maurice is now an economist at the ING Research department and an economic expert in the European construction and building material sector. He has a special interest for innovation, digitalisation and industrialisation in the construction sector. To share his knowledge, he regularly publishes articles and reports and gives presentations on these topics. Maurice studied Marco Economics at the Erasmus University in Rotterdam.

Tom Minderhoud
Associate Director / Senior Architect, UNStudio

Tom Minderhoud is an Associate Director and Senior Architect at UNStudio with a distinguished track record and long-standing involvement in a range of key UNStudio projects. He currently contributes as Project Director to a number of major projects currently being developed for Europe and the Middle East. Recently he has been involved in two major airport projects, master planning exercises and the planning of various hospitality destinations.

Άλκης Δίκαιος
Πρόεδρος, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου

Ο Άλκης Δικαίος φοίτησε στο Rhode Island School of Design της Αμερικής. Αφού ολοκλήρωσε τον πενταετή κύκλο σπουδών του στην Αρχιτεκτονική, παρακολουθώντας παράλληλα προγράμματα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου, Γλυπτικής, Ζωγραφικής, Σχέδιου και Κινηματογράφου, απέκτησε τα πτυχία Bachelor of Architecture και Bachelor of Fine Arts, αποφοιτώντας το 2003. Με την ολοκλήρωση τεσσάρων ετών εργασιακής εμπειρίας στην Κύπρο, φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας, Design Research Laboratory (DRL) στο Architectural Association του Λονδίνου, αποφοιτώντας το 2009. Σήμερα, συνέταιρος στο Αρχιτεκτονικό γραφείο Άθως Δίκαιος και Συνεργάτες, συμβάλλει σε έργα και διαγωνισμούς, βοηθώντας το γραφείο να λάβει αριθμό βραβείων και διακρίσεων. Από το 2009 διδάσκει ως επισκέπτης λέκτορας στα Τμήματα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Πανεπιστημίου Frederick. Το 2022 εκλέγεται ως πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΉ
Πρόεδρος, ΕΤΕΚ

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντή γεννήθηκε το 1968 στην Αμμόχωστο και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αρχιτεκτονικής της Σόφιας. Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λευκωσία. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου από το 2001 – 2005. Επανεκλέγηκε το 2009 και παρέμεινε στη θέση του Προέδρου μέχρι το 2014. Μέλος του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων 2006 – 2012 και του Πολεοδομικού Συμβουλίου από το 2012 – 2018. Διατέλεσε Β’ Αντιπρόεδρος ΕΤΕΚ το 2005 – 2011. Επανεκλέγηκε το 2011 στο Γενικό Συμβούλιο ΕΤΕΚ και διατήρησε τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Από τον Οκτώβριο του 2020 είναι Πρόεδρος του Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΤΣΟΥΛΟΦΤΑ
Πρόεδρος, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου

Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην επαγγελματική ασφάλεια και υγεία (ΕΑΥ) από το Πανεπιστήμιο “Aston University” και τίτλο “Master in Public Sector Management” από το “Cyprus International Institute of Management”. Έχει εκτενή επαγγελματική πείρα σε θέματα ΕΑΥ, εκπόνησης στατικών μελετών και κατασκευής έργων. Είναι Προϊστάμενη του Κλάδου Μεταποίησης και Κατασκευών του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας. Εκπροσωπεί την Κύπρο σε Ομάδες Εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συμμετείχε στην ετοιμασία Οδηγών για τα Εργοτάξια και τις Εργασίες σε Ύψος. Εκπροσώπησε την Κύπρο και Προέδρευσε σε Ομάδες αξιολόγησης των υπηρεσιών επιθεώρησης κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε Τεχνική Επιτροπή του Οργανισμού CEN για τα ικριώματα. Συμμετείχε και διοργάνωσε διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για θέματα ΕΑΥ στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Είναι Πρόεδρος του ΣΠΟΛΜΗΚ, μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνή Οργανισμού ISHCCO.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει¬ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal, και του REPORTER. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε:

• Εταιρείες ανάπτυξης γης
• Εκτιμητές ακινήτων
• Κτηματομεσιτικά γραφεία
• Εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες
• Αρχιτέκτονες
• Πολιτικούς μηχανικούς
• Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου
• Γεωτεχνικούς
• Μηχανικούς, μηχανολόγους, μηχανικούς συγκοινωνιών, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας,
• Δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, αστικούς και περιφερειακούς σχεδιαστές
• Lighting και sound engineers
• Τράπεζες και άλλα χρηματοοικονομικούς οργανισμούς
• Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία
• Δικηγορικά γραφεία
• Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
• Επενδυτές
• Σχετικούς κυβερνητικούς φορείς και ρυθμιστικές αρχές

Με τη Στήριξη
Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ)

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) είναι ο θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας και Οργανισμός όλων των Κυπρίων Μηχανικών. Το ΕΤΕΚ έχει σκοπό την προαγωγή της επιστήμης στους διάφορους τομείς που σχετίζονται με την ειδικότητα των μελών του, της μηχανικής και της τεχνολογίας γενικά και την ανάπτυξή τους για αυτοδύναμη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Δημοκρατίας.

Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.)

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) είναι εγγεγραμμένη ως (εργοδοτική) Συντεχνία στο Mητρώο Συντεχνιών και εκπροσωπεί τους αδειούχους εργολήπτες από όλη την Κύπρο. Ως κοινωνικός εταίρος, συμμετέχει ενεργά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τον κλάδο. Από το 1996 η Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την Κατασκευαστική Βιομηχανία, F.I.E.C., τον κύριο συνομιλητή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα κατασκευαστικού τομέα. Λειτουργεί το δικό της Εκπαιδευτικό Κέντρο εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ και από το 2009 κυκλοφορεί το δικό της εκφραστικό όργανο, περιοδικό "Εργολήπτης". Ταυτόχρονα εμπλέκεται ως εταίρος σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών ιδρύθηκε το 1983 και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) καθώς και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (Τμήμα Κύπρου) - FIABCI. Ο Σύνδεσμος είναι η συλλογική φωνή μίας από τις πιο σημαντικές διαχρονικές δυνάμεις της κυπριακής οικονομίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα των επιχειρήσεων - μελών του συμβάλει στο κυπριακό ΑΕΠ κατά 17% ενώ στον κλάδο οι εργαζόμενοι είναι πάνω από 40.000. Οι συνέργειες που δημιουργούνται με μεγάλο αριθμό συνεργατών και προμηθευτών τονώνουν την οικονομική δραστηριότητα και στηρίζουν την κοινωνική συνοχή, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Στόχος του Συνδέσμου είναι να υποστηρίζει με διεκδικητικό και δυναμικό τρόπο την εφαρμογή πολιτικών και μέτρων που παρέχουν κίνητρα στις επιχειρήσεις Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών να καινοτομούν και να αναβαθμίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανοίγοντας νέες αγορές και επιτελώντας το ρόλο τους στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και αύξηση των θέσεων εργασίας.

RICS

Το RICS προάγει και επιβάλλει ανά το παγκόσμιο τα υψηλότερα επαγγελματικά προσόντα και πρότυπα στους κλάδους της ανάπτυξης και διαχείρισης γης, ακινήτων, κατασκευαστικών έργων και υποδομών. Το όνομά μας είναι συνώνυμο της συνεπούς εφαρμογής προτύπων; Εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στις αγορές που εξυπηρετούμε. Λειτουργούμε ως φορέας διαπίστευσης 140.000 επαγγελματιών, ενώ κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι μέλος του RICS ακολουθεί τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και αρχών δεοντολογίας που ορίζουμε. Η εμπειρογνωμοσύνη των μελών μας καλύπτει τους τομείς της εκτίμησης και των πρακτικών που εφαρμόζονται στα ακίνητα, της χρηματοδότησης και των επενδύσεων ακινήτων, της διαχείρισης έργων, του προγραμματισμού & ανάπτυξης, της επιμέτρησης και κοστολόγησης των κατασκευαστικών έργων, καθώς και της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ιδρύθηκε το 1981 με βασικό σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ως επιστήμης και τέχνης στην Κύπρο και την προστασία κατοχύρωσης του επαγγέλματος του Αρχιτέκτονα. Ουσιαστική πτυχή δράσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου αποτελεί η δημόσια του παρέμβαση. Οι τεκμηριωμένες του θέσεις συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό να καθοριστούν πολιτικές αποφάσεις του κράτους για τεχνικά θέματα του τόπου.

Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (www.spolmik.org) ιδρύθηκε το 1992 και είναι ο εκπρόσωπος των Πολιτικών Μηχανικών της Κύπρου. Απαριθμεί πέραν των 2000 μελών και διοικείται από 11-μελές Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο. Κύριοι Σκοποί του Συλλόγου είναι η προώθηση και ανάπτυξη της επιστήμης της Πολιτικής Μηχανικής στην Κύπρο, η βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών του Πολιτικού Μηχανικού, η προστασία και κατοχύρωση του Επαγγέλματος του Πολιτικού Μηχανικού, η επιμόρφωση και ενημέρωση των Πολιτικών Μηχανικών σε επαγγελματικά θέματα και η ενημέρωση του κοινού για θέματα που σχετίζονται με τον Πολιτικό Μηχανικό, την ανέγερση κατοικίας κλπ.

Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων

Το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων ιδρύθηκε με σκοπό την εγγραφή και έλεγχο ατόμων που εξασκούν το επάγγελμα του Εργολήπτη στις κατηγορίες των Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων στην Κύπρο και παράλληλα παρέχει την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Εργοληπτών και κατ’ επέκταση την προστασία του κοινού. Ιδρύθηκε με βάση τον Περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Νόμο του 1973 που τέθηκε σε ισχύ το 1982. Βάσει της σχετικής Νομοθεσίας Ν.29(1)/2001-2013, υπάρχουν δύο Κατηγορίες Εργοληπτών, Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων. Κάθε Κατηγορία έχει πέντε Τάξεις, από την Α,’ μέχρι την Ε’ Τάξη. Όλοι οι Εργολήπτες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Συμβούλιο και επιτρέπεται να αναλάβουν και να εκτελέσουν μόνο Έργα τα οποία εμπίπτουν στην Κατηγορία και Τάξη τους, νοουμένου ότι κατέχουν ανανεωμένη Ετήσια Άδεια της Τάξης του Έργου. Για τις παραβάσεις του σχετικού Νόμου, λαμβάνονται νομικά μέτρα και ένοχοι ποινικού αδικήματος μπορεί να είναι εκτός από τον ίδιο τον Εργολήπτη, ο Ιδιοκτήτης του Έργου, καθώς και ο Επιβλέπων Μηχανικός ή Αρχιτέκτονας του Έργου.

Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου είναι το αρμόδιο Επιστημονικό Σώμα, το οποίο ασχολείται με την Εκτίμηση και Διαχείριση της Γης και έχει εγγεγραμμένα μέλη πραγματογνώμονες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ο Σύνδεσμος έχει ως αντικειμενικό σκοπό να εκπροσωπεί στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, όλους τους Επιστήμονες Εγκεκριμένους Εκτιμητές και τους Επιστήμονες Εκτιμητές, οι οποίοι ασκούν το επάγγελμα (ή έχουν αφυπηρετήσει) και κατοικούν μόνιμα στην Κύπρο. Επίσης, να προάγει στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, τους γενικότερους σκοπούς του Συνδέσμου, οι οποίοι είναι η διασφάλιση της προαγωγής και παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών γνώσεων, η διευκόλυνση και διατήρηση της απόκτησης εκείνης της γνώσης, που συνιστά το επάγγελμα του Επιστήμονα Εκτιμητή. Ο Σύνδεσμος είναι πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εκτιμητών Ακινήτων, ΤEGOVA (The European Group Of Valuers’ Associations).

Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου (ΣΚΕΚ)

Ο Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου (ΣΚΕΚ) ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα προοδευτικών Κτηματομεσιτών της εποχής εκείνης που είχαν το όραμα να κτίσουν ένα Σύνδεσμο για να προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τους μέσα από τον νόμο. Έτσι πολύ αργότερα το 2010 ο ΣΚΕΚ κατάφερε να περάσουν τον Περί Κτηματομεσιτών Νόμο του 2010 (71(I)/2010) και να ιδρύσουν τον Συμβούλιόν Ενεγράφης Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ). Βασικοί σκοποί του συνδέσμου είναι μεταξύ άλλων η προστασία και η προώθηση των μη κερδοσκοπικών συμφερόντων των Κτηματομεσιτών, η κατοχύρωση με νομοθεσία του επαγγέλματος του Κτηματομεσίτου στην Κύπρο, η οργάνωση, ο συντονισμός και η συνεργασία των Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών, η ενημέρωση πάνω σε όλα τα νομοθετικά, διοικητικά, πολεοδομικά και άλλα μέτρα, η μελέτη υποθέσεων που επηρεάζουν την ανάπτυξη της κτηματαγοράς, η εφαρμογή του Κώδικα Κτηματομεσιτικής Δεοντολογίας και η ανάπτυξη συνεργασίας ή και συνδέσεως με άλλους διεθνής οργανισμούς.

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων είναι μέλος του ΚΕΒΕ, αντιπροσωπεύει σημαντικές και δυναμικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με έργα συνολικής αξίας πέραν των €8 δις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Αποστολή του Συνδέσμου είναι η προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων και επενδύσεων και η μεταρρύθμιση του ρυθμιστικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει τις μεγάλες αναπτύξεις, με στόχο τη δημιουργία φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος που θα καθιστά την Κύπρο έναν ακόμη πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό επενδυτικό προορισμό.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν.

Πόρταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζο¬ντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακο¬λούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο.

SUPER FM RADIO

O Super FM, που ανήκει στην οικογένεια των media της ΙΜΗ, αποτελεί τον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου. Από το 1998 μέχρι σήμερα, παίζει την πιο φρέσκια, σύγχρονη και mainstream ελληνική μουσική.  Αποκλειστικές μεταδόσεις, συνεργασίες με τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες και τα πιο εντυπωσιακά Μoυσικά Βραβεία, ο Super FM συνεχίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού με απολαυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές και διαγωνισμούς.

Επικοινωνία

Project Manager
Κατερίνα Μιχάηλου
H Κατερίνα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Katerina.Michaelou@imhbusiness.com και +357 22505663.

 

 

Ημέρα και ώρα

29 Μαρτίου 2023@ 08:30 ΠΜ -
02:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά και Αγγλικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε