3ο Συνέδριο για το Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων

11 Νοεμβρίου 2021
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
617 617 people viewed this event.
Δωρεάν

Στο Συνέδριο καταγράφονται οι τάσεις και οι διεθνείς και τοπικές εξελίξεις γύρω από τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων, όλων των κατηγοριών και μεγεθών. Στο Συνέδριο συμμετέχουν εργολάβοι, εταιρείες Ανάπτυξης Γης, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, γεωτεχνικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, μηχανικοί Συγκοινωνιών, μηχανικοί Περιβάλλοντος, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τοπογράφοι, αστικοί και περιφερειακοί σχεδιαστές κ.ά.. Το συνέδριο συγκεντρώνει, επίσης, το ενδιαφέρον μελετητών, ερευνητών, ακαδημαϊκών, κυβερνητικών στελεχών από αρμόδια υπουργεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εισαγωγή

Το 3ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων θα καταγράψει την παρούσα κατάσταση του κλάδου, θα αξιολογήσει τις σχετικές παγκόσμιες τάσεις και τον αντίκτυπό τους στη βιομηχανία, και θα αναλυθεί πλαίσιο προτάσεων για τον μετασχηματισμό της βιομηχανίας με βασικούς τομείς ανάπτυξης και δράσης. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές και περιπτωσιολογικές μελέτες καινοτόμων προσεγγίσεων ή λύσεων για το μέλλον του τομέα.

Την ίδια ώρα θα επικεντρωθεί στους τρόπους με τους οποίους ο Κατασκευαστικός Τομέας μπορεί να επωφεληθεί από τις νέες τεχνολογίες και τις νέες μορφές εργασίας, την εισαγωγή σύγχρονων βιώσιμων και πράσινων μεθόδων, με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Μετά και την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass: 1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις εμβολίου ή με το μονοδοσικό εμβόλιο της Janssen (κάρτα εμβολιασμού), ή 2) αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας), ή 3) πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ώρες πριν το συνέδριο. Παρακαλούμε όπως έχετε στην κατοχή σας σχετικό SafePass, σε περίπτωση που σας ζητηθεί, για έλεγχο.

**Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό πιθανόν να γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).

Εγγραφή

3ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων
Δωρεάν
-
Οργανωτές
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει και το ενδιαφέρον από: διευθυντές και άλλα στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών και εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και γενικότερα, εκπροσώπους από πανεπιστήμια και κολέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους, καθώς επίσης και από αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες κι Ελεγκτικούς Φορείς.

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό IN Business – 15 Χρόνια

15 χρόνια κλείνει το περιοδικό IN Business στα δημοσιογραφικά δρώμενα. 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον επιχειρηματικό κόσμο, ανάδειξης των πρωταγωνιστών και θεμάτων του και ενίσχυσης της βέλτιστης επιχειρηματικής πρακτικής. Σε αυτά τα 15 χρόνια προβάλαμε άπειρα παραδείγματα του ευ επιχειρείν, φωτογραφήσαμε χιλιάδες πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου και παρουσιάσαμε συστηματικά την καλύτερη και πιο επιτυχημένη εικόνα των κυπριακών επιχειρήσεων. Με το τεύχος Νοεμβρίου 2021 του ΙΝ Business, γιορτάζουμε αυτή την πολυετή πορεία με μια ειδική, πολυσέλιδη, συλλεκτική έκδοση, που θα περιέχει ανάμεσα σε άλλα, αναφορές στη μέχρι τώρα δημοσιογραφική μας θητεία, σημαντικά milestones στο επιχειρηματικό και οικονομικό τοπίο, συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ζωής της Κύπρου, και άλλα πολλά θέματα-αφιερώματα.

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Αθηνά Κυριάκου

H Αθηνά είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο athina.kyriakou@imhbusiness.com και στο +357 22505580.

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

 

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

11 Νοεμβρίου 2021@ 08:00 ΠΜ -
04:00 ΠΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

11/11/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Greek
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε