ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ

19 Νοεμβρίου 2021
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων, IMH

Γενικές Πληροφορίες

667 667 people viewed this event.

Σκοπός της Ημερίδας είναι αφενός η ενημέρωση για τις δράσεις και τα επιτεύγματα του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ και αφετέρου η περαιτέρω δικτύωση της Πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Εισαγωγή

Η αναγκαιότητα σύγκλισης των γνώσεων που αποκτούν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και των δεξιοτήτων που αναζητούν οι σημερινοί εργοδότες στους νέους απόφοιτους, προϋποθέτει την αποτελεσματική διασύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με την αγορά εργασίας. Η συμπερίληψη των επιδοτούμενων τοποθετήσεων σε προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, ενισχύει τη σύνδεση της Πανεπιστημιακής κοινότητας με την αγορά εργασίας, με αμφίδρομα και πολλαπλά οφέλη για τους φοιτητές, τους οργανισμούς αλλά και την κοινωνία ευρύτερα. Σκοπός της Ημερίδας είναι αφενός η ενημέρωση για τις δράσεις και τα επιτεύγματα του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ και αφετέρου η περαιτέρω δικτύωση της Πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Μετά και την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass: 1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις εμβολίου ή με το μονοδοσικό εμβόλιο της Janssen (κάρτα εμβολιασμού), ή 2) αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας), ή 3) πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ώρες πριν το συνέδριο. Παρακαλούμε όπως έχετε στην κατοχή σας σχετικό SafePass, σε περίπτωση που σας ζητηθεί, για έλεγχο.

Πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας πατώντας εδώ.

Ομιλητές
Γιώργος Μάγος

Διαχειριστής Έργου, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Γιώργος Μάγος, είναι Λειτουργός Πανεπιστημίου, στο Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Από το 2011 ασχολείται με τη διοικητική και οικονομική διαχείριση Έργων συγχρηματοδοτούμενων από τα Διαρθρωτικά Ταμεία. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και μεταπτυχιακούς τίτλους από το Aston University, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Δρ Ανδρέας Σωτηρίου

Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Ανδρέας Σωτηρίου είναι Καθηγητής Επιχειρησιακής Διοίκησης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, ΗΠΑ, στο οποίο δίδαξε πριν την εκλογή του στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται κυρίως σε θέματα διοίκησης υπηρεσιών. Είναι Regional Editor (Mediterranean, Middle-East and Asia) του επιστημονικού περιοδικού “Operations Management Research”, διετέλεσε Associate Editor στο Management Science (2006-2008), ενώ εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα βιβλία και επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος της διευθυντικής ομάδας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου την περίοδο 2006-2016. Ο Δρ. Σωτηρίου είναι είναι Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας».

Δρ Χαράλαμπος Χρυσοστόμου

Προϊστάμενος Υπηρεσίας Έρευνας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Δρ Χαράλαμπος Χρυσοστόμου φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Birmingham αποκτώντας μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο στην Πληροφορική στην Εκπαίδευση. Εργάστηκε ως Δάσκαλος και ακολούθως ως Επαρχιακός Συντονιστής Πληροφορικής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Υπηρέτησε επίσης ως Σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στα θέματα ’Ένταξης των νέων τεχνολογικών στο Εκπαιδευτικό Σύστημα. Δίδαξε για 8 χρόνια στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής στο Frederick University και από το 2007 κατέχει τη θέση του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Έρευνας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου, Εθνικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού IAESTE, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συντονιστών Erasmus, Γενικός Συντονιστής του Γραφείου Europe Direct Λεμεσού και Γενικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ. Είναι συγγραφέας σειράς επιστημονικών άρθρων και συμμετείχε ως Συντονιστής σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Κατερίνα Λουί Νικήτα

Πρόεδρος, Επιτροπή Διασύνδεσης με την Κοινωνία και τη Βιομηχανία, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η Κατερίνα Λουί Νικήτα είναι Ιστορικός Τέχνης και κάτοχος πτυχίων στις θεματικές Αesthetics of Art, History of Art, Art and Communications και Organisation and Development of Cultural Projects από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού- Σορβόννη. Διευθύντρια του BPRarts Cultural Management, και για πολλά χρόνια Διευθύντρια του Ιδρύματος Ευαγόρα και Κάθλην Λανίτη και επιμελήτρια αριθμού διεθνών εκθέσεων. Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Μουσείου του Λούβρου, του Ιστορικού Μουσείου του Παρισιού-Musée Carnavalet, στο Δημαρχείο του Jouy-en-Josas και στους Sotheby΄s. Μέλος της Κυπριακής Επιτροπής Europa Nostra και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ. Πρόεδρος της Επιτροπής Διασύνδεσης με την Κοινωνία και τη Βιομηχανία του Πανεπιστημίου. Της έχει απονεμηθεί το γαλλικό παράσημο του Ιππότη των Τεχνών και των Γραμμάτων του Γαλλικού Κράτους.

Δρ Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης

Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Δρ Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης είναι κάτοχος διδακτορικού από το Imperial College London. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΤΕΠΑΚ, ενώ εργάστηκε και στην Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Ασχολείται τα τελευταία 10 χρόνια με τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και διετέλεσε για 4 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Ηλιακής Ενέργειας. Στην παρούσα φάση, εργάζεται για τον πράσινο μετασχηματισμό της Ναυτιλίας.

Μαρία Παπαδημητρίου

Φοιτήτρια, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η Μαρία Παπαδημητρίου είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Χημικών Μηχανικών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με επιστημονικό ενδιαφέρον στην Πετροχημική και στην Περιβαλλοντική κατεύθυνση. Η ενδοεπιχειρησιακή της τοποθέτηση, ως μέρος των σπουδών της, ολοκληρώθηκε στη εταιρεία IESC, η οποία εξειδικεύεται στην διαχείριση αποβλήτων και αποτέλεσε την πρώτη της επαφή με τον κόσμο της βιομηχανίας.

Ελευθέριος Στασή

Απόφοιτος, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Ελευθέριος Στασή είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Το καλοκαίρι του 2020 είχε τοποθετηθεί για κατάρτιση στην εταιρεία VTT Vasiliko. Έχει πάρει μέρος σε δύο Erasmus+ Youth Exchange Projects σε Ιταλία και Πολωνία. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του πορείας, διετέλεσε εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ενώ εκλέχτηκε και ως μέλος της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου. Πλέον ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος και έχει λάβει αρκετές διακρίσεις και βραβεία σε παγκύπριους διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Κωνσταντίνος Βαραββάς

Τεχνικός Διευθυντής, IESC Innovating Environmental Solutions Center Ltd

Ο Κωνσταντίνος Βαραββάς, είναι κάτοχος πτυχίου στη Χημική Μηχανική από το Colorado State University και μεταπτυχιακών σπουδών στην Διαχείριση Περιβάλλοντος από το Denver University. Δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων από το 1993. Ιδρυτής της εταιρείας Garona Ltd, με κύρια δραστηριότητα την συλλογή πετρελαιοειδών αποβλήτων, και της εταιρείας Ecofuel (Cyprus) Ltd, στην οποία είναι και Διευθύνων Σύμβουλος, με εξειδίκευση στη συλλογή, επεξεργασία και ανάκτηση πετρελαιοειδών αποβλήτων. Τεχνικός Διευθυντής και εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας IESC Ltd με κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία και ανάκτηση επικινδύνων αποβλήτων καθώς και αποβλήτων γεωτρήσεων.

Μαρτίνος Δημοσθένους

Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, FxPro Financial Services Ltd

Ο Μαρτίνος Δημοσθένους είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και MME από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Liverpool. Εργάστηκε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας σε κλινική της Λεμεσού και ως Καθοδηγητής στη Θεραπευτική Κοινότητα Απεξάρτησης και Επανένταξης «Αγία Σκέπη». Διετέλεσε για 9 χρόνια Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της φαρμακοβιομηχανίας Remedica, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην FxPro.

Γεωργία Ιωάννου

Environmental Manager, Dromon Bureau of Shipping

Η Γεωργία Ιωάννου είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού Μηχανολόγου Μηχανικού από το University College London (UCL). Επικεντρώθηκε στο αντικείμενο της Μηχανικής Πετρέλαιου και Φυσικού Αερίου και συνεργάστηκε με βασικούς πάροχους σχεδιασμού και κατασκευής υποθαλάσσιων έργων. Διαχειρίστηκε διάφορα έργα υποθαλάσσιων κατασκευών σε χώρες όπως το Ην. Βασίλειο και η Ανγκόλα. Τα τελευταία χρόνια, και μετά από τον επαναπατρισμό της στην Κύπρο, δραστηριοποιείται στον τομέα της Περιβαλλοντικής Συμμόρφωσης εμπορικών πλοίων (EU MRV & IMO DCS Regulations).

Μαρίνος Ιωάννου

Project Manager, Prevention at Sea

Ο Μαρίνος Ιωάννου είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεταπτυχιακού στο Oil and Gas Engineering από το Aberdeen University και MBA Shipping από το CIM. Έχει εργαστεί στο τομέα του Offshore Oil & Gas με ειδίκευση στις πιστοποιήσεις υποθαλάσσιων συστημάτων εξαγωγής υδρογονανθράκων. Είναι στον χώρο της Ναυτιλίας τα τελευταία 6 χρόνια και έχει ασχοληθεί με επιθεωρήσεις πλοίων και ανάπτυξη λογισμικών για πλοία. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως Project Manager στην Prevention at Sea.

Σωκράτης Μεταξάς

Διευθυντής, Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού

Ο Σωκράτης Μεταξάς είναι απόφοιτος του Λανιτείου Γυμνασίου και πτυχιούχος στα Οικονομικά από το London School of Economics and Political Science, με ειδικότητα σε θέματα Βιομηχανίας και Εμπορίου. Το 1988 απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το City University Business School. Κατά την περίοδο 1988 - 1992 εργαζόταν σε Ελεγκτικό Οίκο στο Λονδίνο και απέκτησε τον επαγγελματικό τίτλο του Chartered Accountant. Από το 1993 μέχρι σήμερα εργάζεται στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, αρχικά ως Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών και από το 2007 κατέχει τη θέση του Διευθυντή του Συμβουλίου.

Σταυρινή Μιχαηλίδου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, VTT Vasiliko Ltd

Η Σταυρινή Μιχαηλίδου είναι κάτοχος πτυχίου στη Ψυχολογία από το University of Leicester και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Ανάλυσης από το Kings College του Λονδίνου. Κατέχει επίσης το πιστοποιητικό του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Διετέλεσε Λέκτορας στο Intercollege Limassol και έχει εργαστεί στο τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για μια δεκαετία. Από το 2016 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη VTT Vasiliko.

Ghiwa-Stephanie Mogharbel

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διασφάλισης Ποιότητας, Fameline Holding Group

Η Ghiwa-Stephanie Mogharbel είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διασφάλισης Ποιότητας στον Όμιλο Fameline Holding. Αποφοίτησε το 2001 από το Πανεπιστήμιο του Lancaster, με κατεύθυνση τη Διοίκηση και τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού ενώ κατέχει τις Επαγγελματικές Εξετάσεις Προσόντων PQEs από το Institute of Chartered Shipbrokers το 2003. Έγινε μέλος του Ομίλου Fameline το 2001.

Οργανωτές
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο λειτουργεί στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2011 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Το Γραφείο Διασύνδεσης αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΠΑΚ για την προώθηση και αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του Πανεπιστημίου και τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε επίπεδο καινοτόμων εφαρμογών. Επιπρόσθετα, το Γραφείο Διασύνδεσης έχει ενεργό εμπλοκή στη διαδικασία τοποθέτησης φοιτητών και αποφοίτων σε επιχειρήσεις σε συντονισμό με τα τμήματα του Πανεπιστημίου, καθώς και στην προετοιμασία των φοιτητών για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.www.cut.ac.cy/research/international-collaboration-partnerships/enterprise-liaison-office

Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων

Το Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», συγχρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τοποθετεί φοιτητές σε επιχειρήσεις με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους. Το Έργο συντονίζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και συμμετέχουν τα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.liaisonoffices.ac.cy

IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Η ημερίδα απευθύνεται σε:
• Επιστημονική/ερευνητική κοινότητα
• Φοιτητική Κοινότητα
• Επιχειρήσεις των διαφόρων παραγωγικών κλάδων της οικονομίας

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Αθηνά Κυριάκου

H Αθηνά είναι υπεύθυνη για τη γενική διαχείριση της Ημερίδας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο athina.kyriakou@imhbusiness.com και στο +357 22505580.

 

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

19 Νοεμβρίου 2021@ 10:00 ΠΜ -
12:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

19/11/2021
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Crown Plaza hotel, Limassol
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε