3rd Credit Risk Management Forum

21 Νοεμβρίου 2023
3rd Credit Risk Management Forum

Γενικές Πληροφορίες

ανά
1855 1855 people viewed this event.

Η Infocredit Group διοργανώνει το 3rd Credit Risk Management Forum: Προκλήσεις και Ευκαιρίες του Σήμερα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Εισαγωγή

Η σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα απαιτεί από τις κυπριακές επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν πολλούς κινδύνους και προκλήσεις που αναδύονται από το περίπλοκο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς. Η παγκοσμιοποίηση των κινδύνων και η αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα στην αγορά απαιτούν από τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις, όπως η αύξηση του κόστους παραγωγής, η ανάγκη για καινοτομία και η προσαρμογή σε νέες τεχνολογίες.

Η αντιμετώπιση των κινδύνων απαιτεί την ικανότητα προσαρμογής σε ένα περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται. Στο πλαίσιο αυτό, η καλή διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου αποκτά ζωτική σημασία για τις επιχειρήσεις. Όσο πιο αποτελεσματική είναι η διαδικασία αυτή, τόσο μεγαλύτερη είναι η βεβαιότητα για την ευημερία της επιχείρησης και τη δημιουργία μακροχρόνιου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Μια σημαντική αιτία οικονομικών προβλημάτων που επηρεάζουν και διαταράσσουν τη λειτουργία μιας εταιρείας είναι η κακή διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου (Credit Risk).

3rd Credit Risk Management Forum: Προκλήσεις και Ευκαιρίες του Σήμερα

Η Infocredit Group αποσκοπεί να ρίξει φως στους κινδύνους και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις μέσα στο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς. Στόχος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες μια πλήρη κατανόηση των βασικών ορών και παραγόντων που σχετίζονται με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου και να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις στον τομέα, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές του συνεδρίου, που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σε σχέση με τις σύγχρονες πρακτικές αλλά και την ανάπτυξη κουλτούρας για την μείωση του Πιστωτικού Κινδύνου.

5 Λόγοι για να παρευρεθείτε στο Φόρουμ

  • Ανακαλύψτε τη σημασία της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου
  • Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και πρακτικές σχετικά με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου
  • Αποκτήστε όλες τις αναγκαίες τεχνικές και τα εργαλεία για τις καθημερινές σας πιστωτικές συναλλαγές
  • Δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες συναφών κλάδων
  • Διεκδικήστε πιστωτικές μονάδες CPD

 

Additional Details

Registration email/URL - Mikaela.ttakka@imhbusiness.com

Οργανωτές
Infocredit Group

Η Infocredit Group είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικής πληροφόρησης και διαχείρισης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πιστωτικού κινδύνου, κανονιστικής συμμόρφωσης AML/CTF, Due Diligence και KYC. Με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους κινδύνους που προκύπτουν από την πιστωτική τους έκθεση και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες, οικονομικά αποδοτικές, βασισμένες σε API λύσεις, σε προσιτά και αποτελεσματικά πακέτα. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στους τομείς της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Ανάκτησης Χρέους, Υπηρεσιών Τηλεφωνικών Κέντρων, Συμμόρφωσης AML/CTF, KYC, Due Diligence, Fraud Prevention, ID Verification, ESG (Environmental, Social Governance) και Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσφέρει πελα-τοκεντρικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες διαχείρισης κινδύνου οποιουδήποτε οργανισμού.

Συντονιστές
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Φόρουμ απευθύνεται σε στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών της Κύπρου και συγκεκριμένα σε:
• Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές
• Οικονομικούς Διευθυντές και Χρηματοοικονομικούς Διευθυντές
• Διευθυντές Πιστώσεων, Προϊσταμένους Λογιστηρίων και Αναλυτές Πιστώσεων
• Προϊσταμένους Εισπράξεων

Το Credit Risk Management Forum είναι κατάλληλο για κάθε στέλεχος που ασχολείται με την αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου και την Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD κυκλοφόρησε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη επιχειρηματική μηνιαία έκδοση στην Κύπρο. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί ένα έντυπο που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, με επίκεντρο την προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, αλλά επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από high net-worth-in-dividuals, στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη.

Επικοινωνία

Project Manager
Ελένη Σκαλιώτης

Η Ελένη είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο Φόρουμ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το Φόρουμ ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο eleni.scaliotis@imhbusiness.com και στο +357 22505537.

Marketing
Έστερ Καμμίτση

Η Έστερ είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συγκεκριμένου Φόρουμ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του Φόρουμ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο hester.kammitsi@imhbusiness.com και +357 22505529.

 

Ημέρα και ώρα

21 Νοεμβρίου 2023 @ 08:30 ΠΜ -
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Hilton Nicosia
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε