Cyprus Hospitality Industry 2021: “Restarting Roadmap”

30 Μαρτίου 2021
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ο οδικός χάρτης επανεκκίνησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στη σκιά των προβλημάτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω της πανδημίας, αλλά και οι προοπτικές ανάκαμψης του τομέα με φόντο την επερχόμενη τουριστική σαιζόν, θα βρεθούν στο επίκεντρο διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), υπό τον τίτλο Cyprus Hospitality Industry 2021: «Restarting Roadmap». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, από τις 16:00 μέχρι τις 17:30.

Η πανδημία έχει αδιαμφισβήτητα επιφέρει καίριο πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία και έχει προκαλέσει οικονομική ασφυξία σε πλείστους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η τουριστική και κατ’ επέκταση ξενοδοχειακή βιομηχανία, είναι ένας από τους κλάδους εκείνους στους οποίους η επέλαση της πανδημίας άφησε και εξακολουθεί να αφήνει βαθιά χαραγμένα τα σημάδια της, καθώς οδηγήθηκε σε μια μακρά περίοδο πλήρους παράλυσης, βρέθηκε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες δυσκολίες και με ένα εξαιρετικά αβέβαιο μέλλον, όσον αφορά το πότε και σε ποιο βαθμό θα καταστεί εφικτή η επανεκκίνησή της. Ειδικότερα στην Κύπρο, το πλήγμα της πανδημίας στην τουριστική/ξενοδοχειακή βιομηχανία, υπήρξε εκ των πραγμάτων, ζωτικής σημασίας χτύπημα και για την ευρύτερη οικονομία του νησιού, αφού ως γνωστόν, ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα επί του οποίου εδράζεται η ανάπτυξή της.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στον ξενοδοχειακό και γενικότερα στον τουριστικό τομέα της Κύπρου, όπως και τις προκλήσεις τις οποίες μέχρι και σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ταυτόχρονα, θα τεθούν επί τάπητος οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις αναφορικά με τις προοπτικές ανάκαμψης του κλάδου.

Οι στόχοι του συνεδρίου:

• Παρουσίαση των αλλαγών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο τομέας του τουρισμού στην Κύπρο, και συγκεκριμένα η ξενοδοχειακή βιομηχανία
• Ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των επαγγελματιών του τουριστικού και παρεμφερών τομέων στην Κύπρο από την μια, και της κυβέρνησης από την άλλη
• Ανάδειξη της παρουσίας και των δράσεων του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)
• Ενημέρωση εμπλεκόμενων φορέων για τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις αναφορικά με την πορεία της τουριστικής βιομηχανίας
• Παρουσίαση εισηγήσεων και προτάσεων πολιτικών στήριξης για ανάκαμψη του τομέα
• Η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει προοίμιο για το ετήσιο Συνέδριο Ξενοδόχων και την Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών που διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Φιλοκύπρος Ρουσουνίδης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΠΑΣΥΞΕ

Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης είναι κάτοχος τίτλου MBA International Business από το London Southbank University του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει πολυετή πείρα σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η DHI GLOBAL MEDICAL GROUP ως Διευθύνων Σύμβουλος, η Cobalt Air ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος, το DUBAI ΕΤΑ GROUP ως Γενικός Διευθυντής και οι ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ως Γενικός Διευθυντής (Inflight Services). Ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων από τον Ιούνιο του 2020 και εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο σε αρμόδιους Φορείς όπως το Υφυπουργείο Τουρισμού, Κυβερνητικά Τμήματα, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, καθώς και σε Επιτροπές, Οργανισμούς και Συνδέσμους της Κύπρου και του εξωτερικού που σχετίζονται με την ξενοδοχειακή βιομηχανία και τον τουρισμό. Είναι Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ιταλο- Κυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Μέλος στην Παράλληλη Βουλή για την Επιχειρηματικότητα.

Ομιλητές
Χάρης Λοϊζίδης

Πρόεδρος, ΠΑΣΥΞΕ

O Χάρης Λοϊζίδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Manchester στα Οικονομικά με ειδίκευση στο Business Finance. Κατέχει τη θέση του Προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων από το 2003 μέχρι σήμερα, καθώς και τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Κατά την περίοδο 1999-2003 διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών. Δραστηριοποιείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις που καλύπτουν τους τομείς του Τουρισμού, Εμπορίου, Κατασκευαστικά & Αναπτυξιακά Έργα.

Γιάννης Καρούσος
Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Γιάννης Καρούσος κατάγεται από την Αγία Νάπα, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 1979. Είναι πτυχιούχος του Βρετανικού Πανεπιστημίου University of Surrey, με τίτλο σπουδών BSc (Hons) in International Hospitality and Tourism Management, όπου και ειδικεύτηκε σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης τουριστικών προορισμών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ (Joint) από το Γαλλικό ESSEC Business School και το Αμερικάνικο Cornell University και είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου Chartered Marketer από το Chartered Institute of Marketing του Ηνωμένου Βασιλείου. Στις 3 Δεκεμβρίου 2019 διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη θέση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Στις 3 Μαρτίου 2013, σε ηλικία 33 ετών, εκλέγεται Δήμαρχος Αγίας Νάπας και ακολούθως στις 18 Δεκεμβρίου 2016, επανεκλέγεται στη θέση του Δημάρχου Αγίας Νάπας. Από το 2006 μέχρι και το 2013 κατείχε τη θέση Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Αγίας Νάπας. Επιπρόσθετα διετέλεσε Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Επαρχίας Αμμοχώστου (ΕΤΑΠ), Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας, Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συμβουλίων Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας Παραλιμνίου, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αγίας Νάπας, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Νάπας καθώς επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος «Δέσποινα», που στηρίζει παιδιά με παιδικό διαβήτη. Είναι νυμφευμένος με τη Μαρία Αναστάση με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Σάββας Περδίος
Υφυπουργός Τουρισμού, Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Σάββας Περδίος γεννήθηκε το 1981 στη Λευκωσία. Είναι ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 2 Ιανουαρίου 2019. Σπούδασε Οικονομικά και Λογιστική στο Πανεπιστήμιο του Warwick και Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων (BA, 2004-2008) στο École Hôteliere de Lausanne. O Κύριος Περδίος θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Η καριέρα του στον Τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας ξεκίνησε στην πολύ νεαρή ηλικία των 15 ετών καθώς εργάστηκε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε θέσεις όπως κουζίνα , συντήρηση, εστιατόριο, διοργάνωση δεξιώσεων, οροφοκομία και υποδοχή. Κατά την περίοδο 2008-2010, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο κύριος Περδίος εργάστηκε σε διεθνούς εμβέλειας εταιρίες όπως η Design Hotels στην Μύκονο και η Kempinski Hotels στην Ελβετία. Από τον Ιανουάριο 2010 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 εργάστηκε στη Louis Hotels από την θέση του Quality and Brand Manager. Το πόστο περι- λάμβανε τη δημιουργία, εφαρμογή και διατήρηση λειτουργικών προτύπων σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εταιρίας (25 ξενοδοχειακές μονάδες και μεγάλο αριθμό εστιατορίων). Επιπλέον ήταν υπεύθυνος για θέματα branding και reputation management. Μετά από 8 χρόνια σε αυτή την θέση ο κύριος Περδίος προάχθηκε στη θέση του Chief Operating Officer, την οποία κατείχε μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου . Έχει άπταιστη γνώση της Αγγλικής , Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας.

Μαρία Κουρούπη

Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Hermes Airports

Η Μαρία Κουρούπη εντάχθηκε στο δυναμικό της Hermes Airports το 2009, φέρνοντας μαζί της σημαντική εμπειρία έχοντας δουλέψει πάνω από 20 χρόνια στον τομέα των αερομεταφορών. Η Μαρία κατέχει τη θέση της Ανώτερης Διευθύντριας Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας από το 2013 Έχει εκτενή εμπειρία στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας καθώς επίσης και σε θέματα μάρκετινγκ. Είναι μέλος του Chartered Institute of Marketing έχοντας αποκτήσει το δίπλωμα στο Μάρκετινγκ και είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Abertay Dundee της Σκωτίας καθώς επίσης και από το Cyprus International Institute of Management. Η Μαρία ηγείται της ομάδας ανάπτυξης της αεροπορικής συνδεσιμότητας των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου και είναι υπεύθυνη για την Εταιρική Επικοινωνία, την εφαρμογή της στρατηγικής ψηφιακών μέσων, της επικοινωνίας με τα ΜΜΕ και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Είναι επίσης μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ACI. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τουριστικό branding και τις καινοτόμες πρακτικές μάρκετινγκ, συμμετέχει ενεργά στις συλλογικές προσπάθειες αναδιαμόρφωσης της τουριστικής εμπειρίας στην Κύπρο και την δημιουργία ζήτησης για την υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης της αεροπορικής συνδεσιμότητας του νησιού.

Χορηγοί

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Republic of Cyprus Deputy Ministry of Tourism
Οργανωτές
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) είναι η Συνδικαλιστική Οργάνωση των ξενοδόχων της Κύπρου. Το ιστορικό και η ύπαρξη του Συνδέσμου έχουν τις ρίζες τους στα μέσα της δεκαετίας του 1930 όταν η Κυβέρνηση μαζί με τους τότε ξενοδόχους προχώρησε στη σύσταση της πρώτης "Ένωσης Ξενοδόχων". Οι βάσεις ωστόσο για τη σύγχρονη συνδικαλιστική μορφή που πήρε ο Σύνδεσμος τέθηκαν το 1944 με την εθελοντική ίδρυση της "Παγκύπριας Ξενοδοχειακής Ένωσης" από τους ξενοδόχους όλης της Κύπρου. Το 1962, με την επίσημη εγγραφή της σαν συντεχνία μετονομάστηκε σε "Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων". Οι κύριοι σκοποί της ύπαρξης του ΠΑΣΥΞΕ είναι οι εξής:

- Η προάσπιση και προαγωγή των καλώς νοουμένων εργοδοτικών και επαγγελματικών συμφερόντων των ξενοδόχων και του τόπου γενικά. - Η προαγωγή της τουριστικής ανάπτυξης της Κύπρου. - Η εξύψωση και ανάπτυξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Κύπρου και η βελτίωση του επαγγελματικού ξενοδοχειακού επιπέδου. - Η προώθηση της αλληλεγγύης μεταξύ των Μελών του και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Για την επίτευξη των πιο πάνω σκοπών, ο ΠΑΣΥΞΕ ενεργεί δραστήρια και συντονισμένα αναπτύσσοντας πολύπλευρες δραστηριότητες σε διάφορους τομείς προσφέροντας ταυτόχρονα ζωτικής σπουδαιότητας υπηρεσίες προς τα Μέλη του και τον τουριστικό τομέα γενικά. Ο ΠΑΣΥΞΕ διατηρεί στενή συνεργασία με Οργανισμούς και Συνδέσμους του εξωτερικού που σχετίζονται με την ξενοδοχειακή βιομηχανία και τον τουρισμό, όπως είναι η HOTREC (Hotels, Restaurants and Cafes in Europe) και το International Hotel & Restaurant Association (IH&RA), ενώ είναι αντεπιστέλλον Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και του Universal Federation of Travel Agents’ Associations (UFTAA), από όπου αντλεί πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και πληροφορίες για την τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία γενικά, τις διεθνείς τάσεις και προκλήσεις και ανάλογα ενημερώνει τα Μέλη του.

Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) είναι η αρμόδια αρχή για το λογιστικό επάγγελμα στην Κύπρο. Ο ΣΕΛΚ, που ιδρύθηκε το 1961, έχει σήμερα περισσότερους από 5.300 επαγγελματίες λογιστές ως μέλη και άλλους 3.500 φοιτητές και πτυχιούχους. Οι κύριοι στόχοι του περιλαμβάνουν την παροχή οργανωτικού πλαισίου για όλους τους επαγγελματίες λογιστές, την υποστήριξη και προώθηση των δραστηριοτήτων και των ενδιαφερόντων του επαγγέλματος του λογιστή, τη διαφύλαξη της φήμης του επαγγέλματος και την τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας από όλα τα μέλη του, καθώς και την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη και ενημέρωση των μελών σε θέματα σχετικά με λογιστικά, ελεγκτικά και άλλα επιχειρηματικά θέματα. Επιπλέον, στον ΣΕΛΚ έχει ανατεθεί το καθήκον να ρυθμίζει το ελεγκτικό επάγγελμα και είναι επίσης αρμόδια αρχή σύμφωνα με τους νόμους για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τους νόμους για τη ρύθμιση των επιχειρήσεων που παρέχουν διοικητικές υπηρεσίες και τον νόμο περί αφερεγγυότητας. Ο ΣΕΛΚ είναι βασικός ενδιαφερόμενος παράγοντας στην οικονομία της χώρας, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο για την καθιέρωση και τη διατήρηση της Κύπρου ως εξέχοντος διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου καλής φήμης. Παρέχει βοήθεια στην Κυβέρνηση και τις υπηρεσίες της, συμμετέχοντες στην κοινοβουλευτική διαβούλευση και συνεργάζεται αρμονικά με άλλους φορείς του ιδιωτικού τομέα. Επιπλέον, ο ΣΕΛΚ δραστηριοποιείται εκτός των συνόρων της Κύπρου μέσω ενός δικτύου διεθνών λογιστικών και άλλων επαγγελματικών φορέων.

Συντονιστές
IMH

IMH is a leading Corporate Events and Media organization operating in the Knowledge and Information Economy. It provides products and services based on content, intelligence and connections to specialist audiences. IMH services include the organization of conferences, summits, client events, exhibitions, business and mainstream media. Every year, IMH organizes more than 200 corporate events in physical, hybrid and online form: Conferences and Exhibitions on all market sectors, Investment summits and road shows in Cyprus and abroad, Client Conferences and other corporate events, Business award ceremonies. Our corporate events provide the biggest networking, business development, knowledge providing and career advancement opportunities in Cyprus. IMH media department operates, publishes and distributes: IN Business, the leading monthly business magazine in Cyprus, GOLD, the leading English-language monthly business Magazine in Cyprus, IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), GOLD Portal (www.goldnews.com.cy), Over 40 annual business catalogues, supplements and directories, Reporter (www.reporter.com.cy), one of the most visited multi-thematic news portal in Cyprus. IMH recently acquired Super FM, the leading music radio station in Cyprus.

Ακροατήριο

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

• Μέλη ΠΑΣΥΞΕ
• CEO και διευθυντικά στελέχη του τουριστικού τομέα (ξενοδοχεία, επισιτιστικός τομέας, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες), αλλά και σε όλες τις παρεμφερείς εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες στη ξενοδοχειακή/τουριστική βιομηχανία
• Σημαντικούς επιχειρηματικούς συνδέσμους και φορείς που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με την τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία
• Εργοδοτικές οργανώσεις
• Συντεχνίες
• Τοπική Αυτοδιοίκηση και εταιρείες τουριστικής ανάπτυξης
• ΜΜΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Project Manager

Αθηνά Κυριάκου

Η Αθηνά είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο athina.kyriakou@imhbusiness.com και +357 22 505 580

 

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505575 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Georgia.Efthymiadou@imhbusiness.com

 

Ημέρα και ώρα

30 Μαρτίου 2021@ 09:00 ΠΜ -
02:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε