Cyta Business Roadshow – CYBER SECURITY & ΙοΤ

28 Μαρτίου 2023
Cyta Business Roadshow – CYBER SECURITY & ΙοΤ

Γενικές Πληροφορίες

ανά
5840 5840 people viewed this event.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των Συνεδρίων που διεξήχθησαν το 2022, το Cyta Business Roadshow επανέρχεται με το «CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στις 15:30 – 18:30, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta (οδός Τηλεπικοινωνιών 1, Λευκωσία). Θα ακολουθήσει κοκτέιλ στον χώρο.

Έχοντας εντοπίσει τις σημαντικότερες ανάγκες των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Κύπρου και στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, πραγματοποιεί ένα νέο κύκλο παραγωγικών και διαδραστικών συζητήσεων με την ψηφιακή ασφάλεια στο επίκεντρο.

Τα συστήματα και οι τεχνολογίες επικοινωνιών και πληροφορίας αποτελούν σήμερα έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και είναι απαραίτητα εργαλεία των λειτουργικών και κοινωνικών δομών κάθε χώρας. Παράλληλα, με την ανάπτυξη του κυβερνοχώρου, γίνεται όλο και πιο ουσιαστική η ανάγκη προστασίας των ηλεκτρονικών συστημάτων όλων των οργανισμών, έτσι ώστε οποιαδήποτε τεχνολογική δραστηριότητα να υλοποιείται με ασφάλεια και μηδενικό κίνδυνο.

Γνωρίζατε ότι….
• Oι μισές επιχειρήσεις με ποσοστό 46% δέχθηκαν κάποια επίθεση/παραβίαση τους τελευταίους 12 μήνες ;
• Σε επιχειρήσεις που δέχθηκαν επίθεση/παραβίαση, υπήρξε οικονομικό κόστος που ανέρχεται σε σχεδόν 23 χιλιάδες ευρώ κατά μέσο όρο;
• Η πιο συχνή επίθεση που δέχονται οι ΜμΕ είναι το phishing, δηλαδή απατηλά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

5 λόγοι για να παρευρεθείτε:
• Για να ενημερωθείτε πώς να προστατέψετε και να θωρακίσετε τη δική σας επιχείρηση με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία.
• Γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων μιας επιχειρήσεις αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή.
• Για να ενημερωθείτε πώς οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.
• Για να μάθετε πώς η Cyta Business και η Vodafone αξιοποιούν τις νέες υπηρεσίες αυτοματισμού IoT (Internet of Things) για να λειτουργούν οι επιχειρηματικοί συνεργάτες τους πιο ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά.
• Για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Νίκη Ιωάννου
Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων, Cyta Business

Η Νίκη Ιωάννου είναι επικεφαλής της μονάδας επιχειρηματικών λύσεων της Cyta και είναι υπεύθυνη για την παροχή λύσεων επικοινωνίας για την επιχειρηματική αγορά της Κύπρου. Η μονάδα διαχειρίζεται τις πωλήσεις/σχέση με επιχειρήσεις Παγκύπρια, την ανάπτυξη, διαχείριση, επικοινωνία και προώθηση των επιχειρηματικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Η Νίκη εργάζεται στη Cyta από το 1995 και έχει συμμετάσχει σε όλα τα σημαντικά έργα ανάπτυξης τεχνολογιών, υποδομών και προϊόντων του Οργανισμού. Η Νίκη έχει πολυετή εμπειρία στην στρατηγική, ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων επικοινωνίας με εξειδίκευση στα προϊόντα επιχειρηματική αγοράς. Έχει διαχειριστεί την εμπορική ανάπτυξη διαφόρων στρατηγικών έργων, όπως την μετεξέλιξη του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας, του Cloudmarkeplace και των υπηρεσιών cloud, την εμπορική ανάπτυξη του δικτύου FFTH, υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας και πολλά άλλα. Η Νίκη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου NYIT της Νέας Υόρκης με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρολογία και Δίκτυα από το Πανεπιστήμιο Arizona State και ΜΒΑ από το CIIM στην Κύπρο.

Ιάσονας Χαραλάμπους
Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων, Cyta Business

Κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείου και MSc στον ίδιο τομέα από το University of Arizona. Εργάζεται στη Cyta πέραν των 20 χρόνων και έχει εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα δικτύωσης IP και Διαδικτύου. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πιστοποιητικού “CCIE-Cisco Certified Internetworking Expert”, με εξειδίκευση στον τομέα Enterprise Infrastructure. Τα τελευταία 4 χρόνια προΐσταται του τμήματος “Τεχνικές Λύσεις και Ειδικά ‘Έργα” της Cyta Business, με στόχο την παροχή των βέλτιστων τεχνικών λύσεων προς τους επιχειρηματικούς πελάτες της Κύπρου.

Νικόλας Γιάλλουρος
Solution Sales Specialist, Modern Workplace & Security (Greece,Cyprus), Microsoft

Ο Νικόλας Γιάλλουρος έχει πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Microsoft, η Salesforce και η Bloomberg. Στη Microsoft, είναι ο Επικεφαλής Πωλήσεων για το Modern Workplace & Security σε εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει εργαστεί σε πολυάριθμα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ευρώπη, την Αφρική και Μέση Ανατολή, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες νέφους (Cloud). Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονο ενδιαφέρον για την κυβερνοασφάλεια και έχει υποστηρίξει οργανισμούς στη μετάβασή τους σε σύγχρονες platform based λύσεις. Πιστεύει ακράδαντα ότι η τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, ιδιαίτερα εάν εντάξουμε την κυβερνοασφάλεια και την προστασία των δεδομένων στον αρχικό σχεδιασμό της ψηφιοποίησης. Στόχος του είναι να παρέχει εξαιρετικά ασφαλή ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στη σύνδεση ανθρώπων όπου κι αν βρίσκονται, για να ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα, τη συμμετοχή και τη συνεργασία. Ο Νικόλας κατέχει Μεταπτυχιακό στην Πολιτική Οικονομία από το London School of Economics and Political Science και Πτυχίο στα Οικονομικά από το University of Nottingham.

Πάνος Λιβανός
Principal Manager IoT & MPN, Vodafone Carrier and Partner Services - Enterprise

Ο Πάνος είναι Επικεφαλής της Διεύθυνσης IoT & MPN στο Vodafone Carrier & Partner Services του Vodafone Group και διαχειρίζεται τη σχέση μεταξύ της Vodafone και τοπικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε 48 χώρες ώστε να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, τις προηγμένες δυνατότητες και τις λύσεις της Vodafone στο τομέα του IoT. Έχει 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από θέσεις ευθύνης κορυφαίων Ελληνικών εταιριών καθώς και στον Όμιλο Vodafone και συγκεκριμένα στη Vodafone Ελλάδας, την Vodafone Innovus και πρόσφατα στο Vodafone Group, όπου πλέον συμβάλλει στον παγκόσμιο μετασχηματισμό του οργανισμού στον τομέα του IoT με την 15ετή εμπειρία του στον εν λόγω χώρο. Ηγήθηκε της ανάπτυξης και προώθησης προϊόντων για σταθερές λύσεις σε έναν από τους πρώτους Εναλλακτικούς παρόχους Σταθερής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα πριν μετακινηθεί στη Vodafone Ελλάδας όπου συνέβαλλε στη μετατροπή της σε έναν επιτυχημένο συγκλίνων πάροχο επικοινωνιών την Ελλάδα καθώς και στην επέκταση του χαρτοφυλακίου IoT, ICT και Cloud επιχειρηματικών υπηρεσιών της. Στη Vodafone Innovus, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταμόρφωση της από μια IoT startup σε ένα Παγκόσμιο IoT Κέντρο Αριστείας της Vodafone και αναγνωρισμένο παγκόσμιο πάροχο ολοκληρωμένων IoT λύσεων. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες λανσαρίσματα λύσεων σε πολλαπλά IoT Verticals και δημιούργησε σημαντικά Partnerships για την προώθηση της καινοτομίας του Vodafone IoT σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι κάτοχος BEng Computer Systems Engineering από το Πανεπιστήμιο του Sussex και MSc Communications & Radio Engineering από το King's College του Λονδίνου.

Πέτρος Παντζαρής
Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών, Cyta

Ο Πέτρος άρχισε τις σπουδές στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο όπου αποφοίτησε με διάκριση (distinction) το 1987. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Manchester (University of Manchester Institute of Science and Technology, UMIST) και αποφοίτησε το 1991 με First Class Honours στην Ηλεκτρονική Μηχανική. Στο UMIST έλαβε επίσης και το μεταπτυχιακό του MSc στις Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες το 1993. Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ακαδημαϊκά ως λέκτορας πανεπιστημίων/κολλεγίων στη Κύπρο σε πτυχία Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής. Το 1997 εργοδοτήθηκε στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ως υπεύθυνος μηχανικός του Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας. Από το 1997-2006, ο Πέτρος είχε την ευθύνη της διαχείρισης των μεταγωγικών συστημάτων και υπηρεσιών του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Cyta. Μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνος της ασφαλούς λειτουργίας του μεταγωγικού δικτύου, αξιολόγησης, προμήθειας και τεχνικής υλοποίησης υπηρεσιών, του τεχνικού σχεδιασμού και διαχείρισης της προπληρωμένης υπηρεσίας soeasy, των υπηρεσιών έξυπνων καρτών, υπηρεσιών ευφυούς δικτύου, διεθνούς περιαγωγής κ.α. To 2006 o Πέτρος διορίστηκε ως Λειτουργός Ασφάλειας Πληροφοριών του Οργανισμού. Ανάλαβε το σχεδιασμό, συγκρότηση και διαχείριση ολοκληρωμένου συστήματος Ασφάλειας Πληροφοριών, που επέτρεψε στη Cyta να γίνει ο μεγαλύτερος Οργανισμός στη Κύπρο που πέτυχε την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ISO27001. Ως Λειτουργός Ασφάλειας, είχε την ευθύνη της εταιρικής συγκρότησης του συστήματος και διακυβέρνησης ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον καθορισμό συνδέσμων Ασφάλειας Πληροφοριών σε όλα τα τμήματα της Cyta, το διορισμό Διευθυντικής Καθοδηγητικής Επιτροπής, την ετοιμασία πολιτικών Ασφάλειας Πληροφοριών για τη Cyta και τις θυγατρικές εταιρείες, διαχείριση αριθμού έργων με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη προστασία των διαβαθμισμένων πληροφοριών και κρίσιμων πόρων, διαχείρισης περιστατικών ασφάλειας, διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλο το προσωπικό του Οργανισμού κ.α. Το 2020, ο Πέτρος προάχθηκε σε Τμηματάρχη Β και ανάλαβε την ομάδα Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης με βασικό στόχο την ασφαλή παροχή όλων των υπηρεσιών της Cyta. Είναι υπεύθυνος για τη πρόληψη, εντοπισμό και καταστολή περιστατικών καταδολίευσης για προστασία τόσο της Cyta όσο και των Πελατών της. Στα καθήκοντα του περιλαμβάνεται επίσης η διαχείριση περιστατικών εσωτερικής Απάτης.

Οργανωτές
Cyta Βusiness

Η Cyta Business είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας  για επιχειρήσεις στην Κύπρο. Επικεντρώνεται στις συνολικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριότητάς της παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις μέσα από υπερσύγχρονα δίκτυα, υποδομές και τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει. Στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις προσφέροντας μεγάλη γκάμα καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων για υπηρεσίες Τηλεφωνίας, Ίντερνετ, Κινητής, Cloud, Δικτύωσης, Τηλεόρασης κ.α. Με το ευρύ δίκτυο πωλήσεων και τη ψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχει ως «One Stop Telecommunications Solutions Provider» είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε είδους επιχείρηση.

Συντονιστές
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου.

Επικοινωνία

Project Manager
Άνθια Κωνσταντίνου
H Άνθια είναι υπεύθυνη για τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο anthia.constantinou@imhbusiness.com και +357 22505519.

Marketing Manager
Μικαέλα Ττάκκα
Η Μικαέλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Mikaela.Ttakka@imhbusiness.com και +357 22505551.

 

Ημέρα και ώρα

28 Μαρτίου 2023 @ 03:30 ΜΜ -
 
 

Τοποθεσία

Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε