Προκήρυξη Παγκύπριου Διαγωνισμού ‘LOVE CYPRUS’

3 Απριλίου 2023

Γενικές Πληροφορίες

ανά
6026 6026 people viewed this event.

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ‘Yianis Christodoulou Foundation’ για μαθητές / μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσια Σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης με τίτλο ‘LOVE CYPRUS’.
Το Φ.Ι. ‘Yianis Christodoulou Foundation’ προκήρυξε διαγωνισμό με τίτλο «LOVE CYPRUS» με έπαθλα €170.000 για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων.
Η πρωτοβουλία στόχευε στην προώθηση της δημιουργικότητας και απευθυνόταν σε δημόσια σχολεία Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Χρήσιμες πληροφορίες:
Κύριος στόχος του διαγωνισμού ήταν η δημιουργική έκφραση των μαθητών/τριων μέσα από τη φωτογραφική τέχνη, τον παραδοσιακό χορό, τη δημιουργία μικρού μήκους φιλμ και του γραπτού λόγου με στόχο την προώθηση της παράδοσης, της κουλτούρας, της μουσικής, του χορού και της τέχνης της κοινότητας, περιοχής και επαρχίας στην οποία ζούνε για προσέλκυση τουριστών-επισκεπτών.

Το ‘Yianis Christodoulou Foundation’ θα δώσει 6 χρηματικά βραβεία-έπαθλα αξίας €170.000 (εκατό εβδομήντα χιλιάδων ευρώ) – τρία για κάθε κατηγορία: φωτογραφία και φιλμάκι με χορευτικό (δηλ., Α’ Βραβείο €50.000, Β’ Βραβείο €25.000 και Γ’ Βραβείο €10.000).

Τα χρηματικά αυτά ποσά θα διατεθούν στα δημόσια σχολεία από τα οποία προέρχονται οι μαθητές/τριες που θα διακριθούν. Η αξιοποίηση του χρηματικού ποσού θα γίνει από το Ίδρυμα στη βάση εγκεκριμένης πρότασης η οποία θα τύχει της συγκατάθεσης και των σχετικών εγκρίσεων από όλους τους αρμόδιου φορείς (ΥΠΠΑΝ, σχολική μονάδα, Τεχνικές Υπηρεσίες κλπ.).

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν σε εθελοντική βάση και η κάθε σχολική μονάδα είχε τη δυνατότητα να αποστείλει έξι συνολικά συμμετοχές/δημιουργίες (τρεις φωτογραφίες και τρία φιλμάκια με το χορευτικό).

Τελικό στάδιο διαγωνισμού και τελετή Βράβευσης
Το τελικό στάδιο του διαγωνισμού και η επίσημη τελετή βράβευσης των 6 νικητών (3 σε κάθε κατηγορία) θα γίνει στις 3 Απριλίου 2023 στη Λεμεσό, στην παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του. Σημειώνεται ότι στο τελικό στάδιο θα συμμετάσχουν τα 6 σχολεία τα οποία θα βραβευθούν (3 σε κάθε κατηγορία) και τα οποία θα πρέπει παρουσιάζουν ζωντανά τον χορό και τις φωτογραφίες τους.
Ένας τεράστιος αριθμός μαθητών από όλη την Κύπρο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διαγωνισμού και θα δοθεί προτεραιότητα στους συμμετέχοντες / διακριθέντες στον Διαγωνισμό στον καλύτερο εφικτό βαθμό, αφού λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης, υπάρχει ήδη σημαντικό θέμα χωρητικότητας.

Τονίζεται ότι στην εκδήλωση δύνανται να παραστούν μαθητές / μαθήτριες που φοιτούν σε δημόσια σχολεία Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όπως και οι γονείς, κηδεμόνες, διευθυντές, εκπαιδευτικοί τους. Το κάθε σχολείο θα λάβει σχετική ενημέρωση με τον αριθμό εισιτηρίων που δικαιούται βάσει πάντοτε της διάκρισης του και διαθεσιμότητας χώρου, μαζί με ένα έντυπο για να συμπληρώσουν τα άτομα που θα παραστούν στη Βράβευση.

Πρόγραμμα
Το τελικό πρόγραμμα των Βραβείων θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πρόγραμμα

Το τελικό πρόγραμμα των Βραβείων θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οργανωτές
Yianis Christodoulou Foundation
Το Φ.Ι. ‘Yianis Christodoulou Foundation’ συστάθηκε στο Η.Β., δραστηριοποιείται όμως και σε πολλές άλλες χώρες όπως το Μονακό και η Κύπρος που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Ιδρυτή του, κ. John Χριστοδούλου. Αποστολή του Ιδρύματός είναι η στήριξη και η παροχή βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες παιδιών και νέων. Μέσα από την υλοποίηση διαφόρων έργων επιδιώκεται:
  • Η αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος και ο εμπλουτισμός του με σύγχρονα μέσα
  • Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους ώστε να μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
  • Η ενδυνάμωση των νέων ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον ως ενεργοί πολίτες.
  • Η παροχή ευκαιριών για δημιουργικότητα, ανάπτυξη πρωτοβουλιών και καλλιέργεια των ταλέντων και ενδιαφερόντων τους μέσα από την τέχνη, τη μουσική και τον πολιτισμό.
Συντονιστές
ΙΜΗ

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει¬ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal, και του REPORTER. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας. Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ακροατήριο

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δημοσίων σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Κύπρου.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD κυκλοφόρησε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη επιχειρηματική μηνιαία έκδοση στην Κύπρο. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί ένα έντυπο που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, με επίκεντρο την προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, αλλά επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από high net-worth-in-dividuals, στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη.

Πόρταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζο¬ντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακο¬λούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο.

Επικοινωνία

Project Manager
Μόνικα Αλετράρη
Η Μόνικα είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση της διοργάνωσης του διαγωνισμού και της βράβευσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες σχετικές απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση monika.aletrari@imhbusiness.com και στο +357 22505510.

Marketing
Κεύη Τσίσσιου
Η Κεύη είναι υπεύθυνη για την προώθηση και γενικότερα, το marketing της διοργάνωσης του διαγωνισμού και της βραύευσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εισηγήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες σχετικές απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Kevi@imhbusiness.com και στο +357 22505534

 

Ημέρα και ώρα

-
 
 

Τοποθεσία

Monte Caputo, Λεμεσός
 
Download Events iCal

Κοινοποιήστε