Η επένδυση στις ψηφιακές δεξιότητες των δημοσίων λειτουργών κλειδί για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

13 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας, Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, IMH

Η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (ΚΑΔΔ) και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: Η επένδυση στις ψηφιακές δεξιότητες των δημοσίων λειτουργών κλειδί για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, στις 09:00-12:00, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Η εν λόγω ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση των διευθυντικών και ανώτερων στελεχών της δημόσιας υπηρεσίας αναφορικά στις διάφορες πρωτοβουλίες αλλά και στη σημασία του προγράμματος αναβάθμισης των ψηφιακών δεξιοτήτων των δημοσίων λειτουργών, το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από το Υφυπουργείο και την ΚΑΔΔ, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για Ψηφιακές Δεξιότητες και Απασχόληση. Η διαμόρφωση μίας ψηφιακά ικανής κρατικής μηχανής αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχή και γοργή υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, ενώ προϋπόθεση για την επιτυχή υλοποίηση της προσπάθειας αυτής αποτελεί η δέσμευση και η στήριξη όλων σε πολιτικό και τεχνοκρατικό επίπεδο.

 

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Ελίζα Λοΐζου
Πρώτος Λειτουργός Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού & Προϊστάμενη Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού

Η Ελίζα Λοϊζου είναι Πρώτος Λειτουργός Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και προΐσταται της ΚΑΔΔ, η οποία υπάγεται διοικητικά στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ), Υπουργείο Οικονομικών. Κατέχει πτυχίο στη Ψυχολογία από το State University of New York, μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το University of Kent και μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το CIIM. Το 2003 διορίστηκε στο ΤΔΔΠ ως Λειτουργός Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και έχει επίσης υπηρετήσει (με απόσπαση) στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Κυριάκος Κόκκινος
Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος υπηρετεί από 1η Μαρτίου 2020 ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Επικεφαλής Επιστήμονας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Προέδρος του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΣΕΚ). Είναι διακεκριμένος επαγγελματίας σε θέματα τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με μακροχρόνια διεθνή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς όπως IBM και PwC. Υπήρξε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια όπως ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι κάτοχος Executive MBA in Strategic Management από το Henley Management College (UK) και BSc & MSc in Electrical/ Computer Engineering από το New Jersey Institute of Technology (ΗΠΑ).

Νίκος Μιλτιάδους
Λειτουργός Επιμόρφωσης Α΄, Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης

Ο Νίκος Μιλτιάδους είναι Λειτουργός Επιμόρφωσης Α΄ στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης, του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ), στο Υπουργείο Οικονομικών. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό MBA από το Cardiff Business School, University of Wales, καθώς και μεταπτυχιακό στην Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης από τις 16.5.2005. Είναι Associated Member του Chartered Institute of Personnel Development, καθώς από το 2014 κατέχει τον Επαγγελματικό τίτλο του Ινστιτούτου στο Learning and Developing Practice. Συμμετέχει στην Ομάδα Διακυβέρνησης για την παρακολούθηση και εφαρμογή του Σχέδιου Δράσης για Ψηφιακές Δεξιότητες 2021-2025, εκπροσωπώντας την Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης, και συμμετέχει στο CAF Working Group του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης, εκπροσωπώντας την Κύπρο σε θέματα εκπαίδευσης.

Άννα-Μαρία Καραμαλλάκη
Διευθύντρια στο Τμήμα Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού, EY Cyprus Advisory Services Limited

Η Άννα-Μαρία Καραμαλλάκη είναι Διευθύντρια στο Τμήμα Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού της Ernst & Young Cyprus από το 2018. Κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Intercollege, Λευκωσίας και Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Η Άννα-Μαρία έγινε μέλος της ΕΥ μετά από 9 χρόνια εμπειρίας σε Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ενός μεγάλου ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο. Εξειδικεύεται στον τομέα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης και λόγω των εργασιακών της εμπειριών και των ακαδημαϊκών της πτυχίων, κατανοεί πλήρως όλες τις πτυχές του ανθρώπινου δυναμικού. Κατέχει πιστοποίηση Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στράτος Παναγίδης
Επιχειρησιακός Διευθυντής, Ακτίνα Λτδ

Ο Στράτος Παναγίδης υπηρετεί από το 1991 τον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης στην πληροφορική με την εταιρεία Ακτίνα. Έχει την επιχειρησιακή ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης έργων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα ασκεί και καθήκοντα εκπαιδευτή. Προηγουμένως είχε εργαστεί στον οίκο Arthur Young (μετέπειτα Ernst & Young) στο Λονδίνο και στην εταιρεία Ορεινός στην Κύπρο. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Manchester και μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales.

 
Δρ Στέλιος Χειμώνας
Γενικός Διευθυντής, Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Στέλιος Χειμώνας είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Παλαιότερα υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, καθώς και ως Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών. Από το 2012 μέχρι και σήμερα έχει διοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο ως Ψηφιακός Πρωταθλητής Κύπρου, ενώ υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, καθώς και της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ). Είναι κάτοχος Διδακτορικού (PhD), Master of Science και Bachelor of Engineering στην Ηλεκτρονική Μηχανική από το State University of New York.

Ανδρέας Ζαχαριάδης
Γενικός Διευθυντής, Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Ο Ανδρέας Ζαχαριάδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1967. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας (1986) και σπούδασε Οικονομικά και Λογιστική [B.Sc. (Hons) Business Economics and Accounting] στο Πανεπιστήμιο Southampton του Ηνωμένου Βασιλείου (1991). Στη συνέχεια εργάστηκε σε ελεγκτικό οίκο του Ηνωμένου Βασιλείου και απέκτησε το επαγγελματικό προσόν του εγκεκριμένου λογιστή-ελεγκτή του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ACA). Επέστρεψε στην Κύπρο το 1994, εργάστηκε σε ελεγκτικό οίκο μέχρι το 1997 οπόταν διορίστηκε Λογιστής στο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας. Στις 3 Νοεμβρίου 2010 διορίστηκε Βοηθός Γενικός Λογιστής της Δημοκρατίας. Στις 1.9.2020 διορίστηκε Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Έλενα Οικονομίδου – Αζίνα
Διευθύντρια, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού

Η Έλενα Αζίνα είναι η Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ), στο Υπουργείο Οικονομικών. Σπούδασε Οικονομικά στο University College London (UCL) και κατέχει μεταπτυχιακό MBA (Specialization in Industrial Relations and Personnel Management) του City University Business School, London. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην Κύπρο ως Λειτουργός Προσωπικού, στην Barclays Bank PLC, ενώ το 1991 διορίστηκε στο ΤΔΔΠ, όπου από την 1.4.2021 κατέχει τη θέση Διευθυντή ΤΔΔΠ. Κατά την επαγγελματική της πορεία, διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Cyprus Fullbright Commission καθώς και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Σιτηρών Κύπρου, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στράτης Ματθαίου
Γενικός Γραμματέας, ΠΑΣΥΔΥ

Ο Στράτης Ματθαίου είναι εδώ και μια διετία Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ. Πριν την εκλογή του υπήρξε Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ. Υπηρέτησε στο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας για 38 έτη και την τελευταία 10ετία ήταν Πρόεδρος της ΚΕΑΑ (Κεντρικής Επιτροπής Αλλαγών και Απαιτήσεων) μιας πολύ σημαντικής Επιτροπής, στον τομέα των Συμβάσεων του Δημοσίου. Υπήρξε για χρόνια Πρόεδρος της Συνεργατικής Οικοδομικής Εταιρείας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΣΟΤΑΔΥΚ) και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠ. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σταύρος Σταύρου
Ιδρυτής, Ερευνητικό Εργαστήριο Κυβερνοασφάλειας και Τηλεπικοινωνιών, Μέλος ΔΕΠ, Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο καθηγητής Σταύρος Σταύρου είναι μέλος ΔΕΠ της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και ο ιδρυτής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Κυβερνοασφάλειας και Τηλεπικοινωνιών. Οι τομείς της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και πρακτικής εμπειρογνωμοσύνης του εμπίπτουν στα πιο πάνω πεδία. Μεταξύ 1997-2009 εργάστηκε ως μέλος ΔΕΠ στο πανεπιστήμιο του Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2009 εκλέγηκε ως μέλος ΔΕΠ του Ανοικτού πανεπιστημίου Κύπρου. Διετέλεσε ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής (2014-2018), ως ο πρώτος εκλεγμένος κοσμήτορας της σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων επιστήμων (2018-2022), και ως μέλος του Συμβουλίου (2020-2021) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι επίσης μέλος του συμβουλίου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (2021-2026).Έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό επιτυχημένων ευρωπαϊκών και εθνικών προτάσεων έρευνας και ανάπτυξης που χρηματοδοτήθηκαν από ερευνητικά συμβούλια, κυβερνητικούς και βιομηχανικούς οργανισμούς. Ενδεικτικά έχει διευθύνει και εργαστεί σε έργα έρευνας και ανάπτυξης του FP6/FP7/Horizon2020, EPSRC, Defence and Science Technology Laboratory (MoD, U.K.), Mobile VCE, Rolls Royce plc, Inmarsat, ΙΠΕ/ιδΕΚ, ΥΠΑΜ, της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας, κ.α. οργανισμών. Έχει δημοσιεύσει εκτενώς στα θέματα εμπειρογνωμοσύνης του και συνέβαλε σε μεγάλο αριθμό τεχνικών εκθέσεων. Είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το σχεδιασμό ενός παρεμβολέα κινητής τηλεφωνίας και έχει σχεδιάσει και αναπτύξει αριθμό επιχειρησιακών πλατφορμών Κυβερνοασφάλειας και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων διπλής χρήσης, καθώς και πλατφόρμες εκπαίδευσης σε θέματα Κυβερνοασφάλειας μεγάλης κλίμακας. Ο Καθηγητής Σταύρος Σταύρου είναι μέλος του Εκτελεστικού Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Άμυνας και Ασφάλειας (ESDC), και ο εκλελεγμένος πρόεδρος του σχηματισμού της Κυβερνοασφάλειας (EAB. CYBER) του ESDC. Tο EAB.CYBER συντονίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τις δραστηριότητες εκπαίδευσης που αφορούν τον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Είναι επίσης Fellow της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οργανωτές
Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας

Η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας είναι μια νέα, ανεξάρτητη κρατική αρχή, με πολιτικό προϊστάμενο τον Επίτροπο Επικοινωνιών. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, εκπροσωπεί την Κύπρο στα αρμόδια σώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια, ENISA, και είναι η αρμόδια υπηρεσία να συντονίζει την εφαρμογή της οδηγίας (ΕΕ) 2016/1148 (Οδηγία NIS), την εποπτεία εφαρμογής του εθνικού νομικού και ρυθμιστικού πλαισίου για την Ασφάλεια Δικτύων και Συστημάτων Πληροφοριών, την εφαρμογή της Στρατηγικής Κυβερνοασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και την αμφίδρομη ενημέρωση των Κυπριακών Αρχών, των φορέων εκμετάλλευσης βασικών υπηρεσιών, των φορέων κρίσιμων υποδομών πληροφοριών, των παροχέων ψηφιακών υπηρεσιών και των παροχέων δικτύων ή/και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ως ορίζονται στα πλαίσια του Νόμου, καθώς και των πολιτών, εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, για θέματα και δραστηριότητες που αφορούν την ασφάλεια δικτύων και συστημάτων πληροφοριών και κυβερνοασφάλειας. Το Όραμα της ΑΨΑ είναι όπως η Κύπρος καταστεί μια από τις πρωτοπόρες χώρες της περιοχής στα θέματα υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών πληροφοριών του κράτους, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας ευρύτερα, και τη δημιουργία ενός κατάλληλου και ελκυστικού περιβάλλοντος οικονομικής ανάπτυξης και προώθησης των υπηρεσιών στις οποίες η Κύπρος κατέχει υψηλή θέση παγκοσμίως, όπως, μεταξύ άλλων, η εμπορική ναυτιλία και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής έχει ως αποστολή την δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και φιλικού προς τον πολίτη κράτους και μίας δυναμικής ψηφιακής οικονομίας όπου κάθε πολίτης και κάθε επιχείρηση θα ευδοκιμούν και θα ευημερούν. Παράλληλα, κύριο μέλημά του αποτελεί η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ενδυνάμωση της θέσης και της φωνής της Κύπρου σε καίρια ζητήματα στα κέντρα λήψης αποφάσεων στον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο. Όραμα του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, είναι να καταστεί η Κύπρος μια δυναμική και ανταγωνιστική οικονομία με βασικούς πυρήνες ώθησης την έρευνα, την επιστημονική αριστεία, την καινοτομία, την τεχνολογική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα και να αποτελέσει περιφερειακό κέντρο στους βασικούς αυτούς τομείς.

Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού

Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού Η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης έχει ως στόχο να συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας και τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας, κυρίως μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής πολιτικής μάθησης για τη δημόσια διοίκηση, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό και οργανωσιακό επίπεδο. Όραμα της ΚΑΔΔ είναι να συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στη δημιουργία μιας σύγχρονης, πολιτοκεντρικής Δημόσιας Διοίκησης, όντας οι ίδιοι ένας οργανισμός μάθησης ο οποίος τηρεί αυτά που διδάσκει και χαίρει τοπικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς αναγνώρισης. Μερικές από τις βασικές αξίες της ΚΑΔΔ είναι: η ποιότητα, η διαφάνεια και προσβασιμότητα, η ανταπόκριση στις ανάγκες του πολίτη, η αριστεία στηριγμένη στην καινοτομία και την υιοθέτηση νέων ιδεών και πρακτικών, η προσαρμοστικότητα, η ευσυνειδησία, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, το ομαδικό πνεύμα εργασίας, η ίση μεταχείριση, αμεροληψία, αντικειμενικότητα, η δημιουργικότητα, η συνεχής μάθηση και ανάπτυξη. www.mof.gov.cy/capa | 22466520

IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Χρηματοδότηση
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία
Ακροατήριο

Η Ημερίδα απευθύνεται σε:
• Πολιτικούς προϊστάμενους και Κρατικούς Αξιωματούχους
• Γενικούς Διευθυντές Υπουργείων και Υφυπουργείων και Διευθυντές Τμημάτων
• Χρηματοοικονομικούς Διευθυντές και Υπεύθυνους Στρατηγικού Προγραμματισμού Υπουργείων και Υφυπουργείων

Επικοινωνία

Project Μanager

Αθηνά Κυριάκου

H Αθηνά είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο athina.kyriakou@imhbusiness.com και στο +357 22505580.

 

 

Ημέρα και ώρα

13 Σεπτεμβρίου 2022@ 09:00 ΠΜ -
12:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε