Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

16 Μαρτίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
2794 2794 people viewed this event.
Δωρεάν

Εισαγωγή

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη, την παραγωγή, την ανταγωνιστικότητα, την απασχόληση καθώς επίσης στην αποκέντρωση και την κοινωνική συνοχή. Επίσης, λειτουργούν ως φυτώρια νέων επιχειρήσεων, καινοτόμων ειδών και εφαρμογών, ευέλικτων επιχειρηματικών σχημάτων, εξυπηρέτησης τοπικών αναγκών καθώς και χωροταξικής κατανομής θέσεων απασχόλησης και εισοδήματος. Από την άλλη, η αναγκαιότητα ύπαρξης μιας σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής στο επιχειρηματικό περιβάλλον θεωρείται πλέον μία αυτονόητη αξία, καθώς συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας μιας επιχείρησης, ενώ, ταυτοχρόνως της παρέχει την απαιτούμενη ευελιξία για να προσαρμόζεται στις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που εμπεριέχει η συμπερίληψη σε αυτή την κατηγορία επιχειρήσεων, καθώς ενδεχομένως να συνιστά μια καθόλα μοναχική διαδικασία, αφού οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν μικρό αριθμό διευθυντικών στελεχών και έχουν να αντιμετωπίσουν μοναδικές προκλήσεις, η ΙΜΗ, η Ελληνική Τράπεζα, η Epic και το Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus) οργανώνουν το συνέδριο για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τίτλο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να μοιραστούν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που αποτελούν την καθημερινή εταιρική τους πρακτική, καθώς επίσης και τις προκλήσεις και τις φιλοδοξίες τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά
Δωρεάν συμμετοχή, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

* Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass:
· πιστοποιητικό ολοκλήρωσης εμβολιαστικού σχήματος
· πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 (και σε κάθε περίπτωση δεν έχει παρέλθει η διάρκεια ισχύος του)
· πιστοποιητικό εμβολιασμού ατόμων που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα, με επιπρόσθετη προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης Rapid test (με ισχύ 24 ωρών)
· άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί με την προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης Rapid test (με ισχύ 24 ωρών)
Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση των πιο πάνω υπό μορφή EUDCC (QR code) για έλεγχο μέσω της εφαρμογής CovScan Cyprus. Επιπλέον, η επίδειξη αποδεικτικού στοιχείου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) κατά τη διάρκεια ελέγχου του Safe Pass, είναι υποχρεωτική.

Εγγραφή

Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Δωρεάν
-
Δεν υπάρχει χρέωση συμμετοχής
Πρόγραμμα

To download the program please click here.

Ομιλητές
Συντονιστής
Μάριος Λουκαΐδης
Synpraxis Management Services

Ο Μάριος Λουκαΐδης έχει μια μακρά και πολύπλευρη εμπειρία σε εμπορικές δραστηριότητες σε τομείς όπως Καταναλωτικά Προϊόντα, Μαζική εστίαση, Καπνικά, Καλλυντικά, Αφορολόγητα Καταστήματα, Τηλεπικοινωνίες, Τεχνολογία. Ενασχολήθηκε σε πολύπλευρες ειδικότητες από πωλήσεις, marketing, logistics και συστήματα πληροφορικής. ‘ Έχοντας επιστημονικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους τομείς μαθηματικών, φυσικής και υπολογιστών από τα Πανεπιστήμια Λονδίνου και Οξφόρδης ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής σε κολλέγιο. Παρ ’όλο που ήταν μόνο δύο χρόνια άφησε τον ενθουσιασμό της μεταφοράς γνώσης για πάντα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε για 10 χρόνια με τον καινούργιο τότε τομέα της πληροφορικής. Τέλος, για 25 χρόνια ενασχολήθηκε με τον όμιλο CTC όπου για 14 χρόνια διετέλεσε CEO του ομίλου. Η ενασχόλησή του σε οργανισμούς στο χώρο της Διαφήμισης, Μέτρηση Τηλεθέασης, Κριτική Εστιατορίων, ECR, Διαγωνισμό Διαλογικών Συζητήσεων σε Λύκεια μέσω του ομίλου Toastmaster’s, ετήσιο θεσμό Ζιβανίας στην Άλωνα κλπ, διεύρυναν τις εμπειρίες του. Το 2019 αποφάσισε να μοιρασθεί τις γνώσεις και εμπειρίες του δημιουργώντας την συμβουλευτική εταιρεία Synpraxis. Μεταξύ άλλων εστιάζεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικές με την εμπειρία του (με έργα στην Κύπρο, Μάλτα, Ελλάδα και Λίβανο) του αλλά και σε οικογενειακές επιχειρήσεις και τα βήματα στα οποία θα πρέπει άμεσα να προβούν για μια μακροχρόνια επιτυχή διαδρομή. Ως μέλος του Be.e Philosophy έχουν μοιρασθεί εμπειρίες, συμβουλές, επιμόρφωση με πάνω από 50 μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο.

Ομιλητές
Θεόδωρος Λουκαΐδης

Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)

Ο Θεόδωρος Λουκαΐδης είναι ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας από το 2020. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Λουκαΐδης κατείχε ρόλους στρατηγικής και επιχειρησιακής ανάπτυξης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των CKHH και Colt, όπου έχει ηγηθεί της εισαγωγής νέων προϊόντων και υπηρεσιών στην διεθνή αγορά. Διαθέτει εκτενή και πολυετή πείρα στη Διοί[1]κηση Επιχειρήσεων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Είναι απόφοιτος του Warwick Business School με τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), κατέχει πτυχίο BEng (First Class,Hons) στην Ηλεκτρολογική και Ηλεκτρονική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο UMIST, UK και μεταπτυχιακό στον κλάδο Communications and Signal Processing από το Imperial College, London.

Κώστας Σίσαμος

Γενικός Διευθυντής, Engino

Ο Κώστας Σίσαμος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Υπεύθυνος του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας Engino-Net Limited. Έχει πτυχία Μηχανολόγου Μηχανικού και Επιστημών Αγωγής. Εργάστηκε για 9 χρόνια στο Υπουργείο Παιδείας ως δάσκαλος Δημοτικού στο μάθημα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας. Από το 2004 έχει ιδρύσει την εταιρεία Engino η οποία έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι για να διδάσκει καλύτερα την Τεχνολογία. Έχει εφεύρει και σχεδιάσει το αυθεντικό σύστημα παιχνιδιών Engino, το ο οποίο έχει εξελιχθεί να περιλαμβάνει εκτός από πλαστικά εξαρτήματα, ηλεκτρονικά ρομπότ και διάφορα λογισμικά. Έχει λάβει πάνω από 100 πατέντες όπως και πολλά διεθνή & τοπικά βραβεία. Έχει υλοποιήσει εργοστάσιο παραγωγής και εξάγει σε πάνω από 50 χώρες. Έχει πλαισιωθεί σταδιακά από 50 εξαιρετικούς σχεδιαστές, ερευνητές και προσωπικό παραγωγής. Έχει τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό νέων προϊόντων από την ιδέα μέχρι την κατασκευή, το branding και τις πωλήσεις. Έχει συγγράψει και συντονίσει επιτυχώς πολλά διεπιστημονικά ερευνητικά έργα.

Γιώργος Ζερβίδης

Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

Ο Γιώργος Ζερβίδης υπηρέτησε τη διαφημιστική βιομηχανία για περισσότερα από 20 χρόνια πριν ακολουθήσει την πορεία του Συμβούλου Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και Εκπαιδευτή. Είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Cyprus Marketing Youth Society, που σαν κύριο στόχο έχει την εκπαίδευση και προετοιμασία αποφοίτων πανεπιστημίων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν ομαλά στην αγορά. Παράλληλα, είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής και αναλαμβάνει ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια σε θέματα δημιουργικής στρατηγικής, εξυπηρέτησης πελατών και Soft Skills. Είναι κάτοχος διπλώματος MBA από το Maastricht School of Management και μέλος του Συνδέσμου Διαφημιστών Μεγάλης Βρετανίας. Από το 1999 διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Marketing, Advertising, Brand Marketing και Media Planning.

Βασίλης Καλουδάς

Broadband and B2B Product Manager, Epic

Ο Βασίλης Καλουδάς είναι Manager του τμήματος σχεδιασμού προϊόντων και υπηρεσιών Fixed Broadband & Business της Epic. Έχει οκταετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε διάφορους εμπορικούς ρόλους. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ανδρέας Παπαδόπoυλος

Διευθυντής Κέντρου Επιχειρήσεων, Ελληνική Τράπεζα

Ο Αντρέας ξεκίνησε την καριέρα του ως χημικός μηχανικός στην Unilever στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια μετέβηκε στη Γερμανία ως υπεύθυνος προϊόντων. Μετά από περίπου μια δεκαετία στη βιομηχανία τροφίμων και με ένα επιπρόσθετο πτυχίο στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Οικονομικά, στράφηκε προς στον τραπεζικό τομέα στην Κύπρο. Κατά την οικονομική κρίση ο Αντρέας ηγήθηκε της μονάδας Στρατηγικής της Ελληνικής Τράπεζας ενώ από το 2016 ηγείται των προσπαθειών της τράπεζας στην ανάπτυξη εργασιών με επικέντρωση στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις. Με πτυχία από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και από το Wharton Business School, ο Αντρέας συνδυάζει αναλυτικές δεξιότητες με επιχειρηματικό πνεύμα και στρατηγική σκέψη. Στον ελεύθερο του χρόνο ο Αντρέας ασχολείται με την εκπαίδευση επιχειρηματικότητας στους νέους (Junior Achievement) και τη φωτογραφία.

Δρ Παναγιώτης Ανδρέου
Άναπληρωτής Καθηγητής Διαχείρισης Δεδομένων και Υπεύθυνος του Προγράμματος MSc Data Analytics, Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Ο Δρ Παναγιώτης Ανδρέου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διαχείρισης Δεδομένων και Υπεύθυνος του Προγράμματος MSc Data Analytics στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και Διευθυντής του μη κερδοσκοπικού ερευνητικού κέντρου InSPIRE (Interdisciplinary Science Promotion and Innovative Research Exploration). Κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη Διαχείριση και Ανάλυση Δεδομένων σε Συστήματα και Δίκτυα, Προσαρμοσμένα Υπολογιστικά Συστήματα και Ήλεκτρονική Υγεία. Έχει μακρόχρονη συμμετοχή σε ερευνητικά έργα που χρηματοδοτήθηκαν από εθνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς. Έχει δημοσιεύσει εκτενώς σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά και έχει επιβλέψει διδακτορικούς φοιτητές σε θέματα που εμπίπτουν στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, IMR/UNIVERSITY OF NICOSIA TM

Η Χριστίνα Κοκκάλου είναι ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού ΙMR/University of Nicosia™, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και φορείς της κυπριακής πραγματικότητας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, για τη διεκπεραίωση σημαντικών Έργων ολόκληρου του φάσματος της πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικής ζωής του τόπου. Μεταξύ άλλων, υπήρξε για χρόνια Καθηγήτρια Marketing στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, κατέχει επί της παρούσης τη θέση της Γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου (ΣΕΔΕΑΚ).

Γιώργος Γαβριήλ
Γενικός Διευθυντής, Aphrodite Delights Ltd

O Γεώργιος Γαβριήλ είναι κάτοχος Bachelor of Arts in “ Business Studies with Computing” και είναι Γενικός Διευθυντής της Aphrodite Delights Ltd η οποία αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης που ίδρυσε ο προπάππος του το 1895. Από το 1994 όταν ανέλαβε ουσιαστικά την διεύθυνση της επιχείρησης ο κύριος Γαβριήλ ασχολήθηκε με τον τομέα των παραδοσιακών εδεσμάτων παγκόσμια και σε βάθος παρακολουθώντας τον τομέα μέσα από εκπαίδευση σε διάφορα ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη, με επισκέψεις σε εγκαταστάσεις του τομέα παγκόσμια, δεκάδες συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συνέδρια και σεμινάρια. Εισήγαγε την ερευνητική κουλτούρα στην επιχείρηση συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα και συνεργασίες υψηλού επιπέδου, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει ολόκληρος ο τομέας των παραδοσιακών εδεσμάτων στην Κύπρο αφού ήταν πρωτοπόρος στα θέματα ονομασιών προέλευσης και είναι με δική του πρωτοβουλία και πολύχρονες προσπάθειες κατοχυρώθηκαν από την Ε.Ε με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) τα δύο πρώτα κυπριακά προϊόντα (και μέχρι πρόσφατα μοναδικά) το Λουκούμι Γεροσκήπου (2207) και τα Κουφέτα Αμυγδάλου Γεροσκήπου (2012). Εκπροσώπησε μέσω της επιχείρησης του την Κυπριακή Δημοκρατία σε εκδηλώσεις που αφορούσαν την γαστρονομία παγκόσμια, ενώ επιλέγηκε πολλές φορές από την Ε.Ε να λάβει μέρος σε αποστολές συνοδεύοντας τον αρμόδιο Ευρωπαίο επίτροπο. Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας με συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές οργανωμένων συνόλων.

Παύλος Παραδεισιώτης
Διευθύνων Σύμβουλος Paradisiotis Group

Ο Παύλος Παραδεισιώτης γεννήθηκε στην Ορά το 1960, είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αφού τελείωσε το Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου (Diploma of Marine Officer in Engineering) συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στο University of Missouri στην Αμερική και απέκτησε Master of Science στο Industrial Engineering το 1986. Με την ολοκλήρωση των σπουδών επιστρέφει στην Κύπρο και αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής στην εταιρεία Lord Jeans. Η μικρή δραστηριότητα εκτροφής κοτοπούλων που ξεκίνησε ο πατέρας του στην Ορά Πάτερ Ανδρέας Παραδεισιώτης, για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας του – σύζυγος και οκτώ παιδιά - και στη συνέχεια γνωστών και συγγενών τους εξελίχθηκε σε οικογενειακή επιχείρηση και ακολούθησε τελικά η ίδρυση της εταιρείας Παραδεισιώτης Λτδ 1988. Μετά από παρότρυνση/επιμονή των αδελφιών του αναλαμβάνει το 1994 τη διοίκηση της εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στην εκτροφή και παραγωγή κοτόπουλων, εμπορία κοτόπουλων, κρέατος, ψαρικών και λαχανικών.

ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

Διευθύνων Σύμβουλος, Petrakis Group of Companies

Η Άννα Πετράκη έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Διοίκηση Επιχειρήσεων και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων. Το 1998, μαζί με τον αδελφό της Μιχάλη Πετράκη, σχεδίασε τη δημιουργία του Ομίλου εταιρειών Πετράκη οι οποίες έχουν ως έδρα τους τη Λεμεσό. Ξεκίνησε με τη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης Γηριατρείο Πετράκη και ταυτόχρονα με τη δημιουργία εταιρείας η οποία εξειδικεύεται στις πωλήσεις και συντήρηση ιατρικού εξοπλισμού. Οι εταιρείες της έχουν βραβευτεί για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Αργότερα ασχολήθηκε με το τομέα ανάπτυξης γης και συγκεκριμένα με την ανέγερση κτιρίων και την αγοραπωλησία ακινήτων. Επίσης δραστηριοποιήθηκε στο τομέα των πωλήσεων και ενοικιάσεων πολυτελών σκαφών. Σήμερα διευθύνει τις επιχειρήσεις του Ομίλου Εταιρειών Πετράκη και σχεδιάζει την επέκταση τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ASG - Andy Spyrou Group

Ο Σπύρος Σπύρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Μετά την στρατιωτική του θητεία, σπούδασε Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Οικονομικά, με μεταπτυχιακό τίτλο από University of Kent at Canterbury. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση ενοικιάσεων οχημάτων που εξέλιξε στον όμιλο Εταιρειών ASG – Andy Spyrou Group. ΗASG είναι η μεγαλύτερη Εταιρεία του κλάδου ενοικίασης, λειτουργώντας κάτω από τα διεθνή brands EUROPCAR ΚΑΙ GOLDCAR. Στον Όμιλο ASG – Andy Spyrou Group ανήκουν επίσης οι Εταιρείες ASG Leasing (μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων), η ASG Cars (εμπορία οχημάτων) ενώ ο όμιλος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του Car Sharing κάτω από το brand RIDENOW. Παράλληλα, ίδρυσε Εταιρείες όπως η Honeywell Events στον τομέα Συνεδριακού Τουρισμού και η Eleven Blue Events που διοργανώνει τους Μαραθωνίους Λεμεσού και Λάρνακας. Ανέλαβε τον Μαραθώνιο Λεμεσού με 70 συμμετοχές το 2009 και τον μετέτρεψε στην μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση της Κύπρου, με 16,000 δρομείς. Πιστεύει στην συνεχή εξέλιξη και στην καινοτομία.

Elie G. Wakil

Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στους τομείς των Ανθρώπινων Σχέσεων, της Ηγεσίας και των Επικοινωνιών

Ο Elie Wakil είναι εκπαιδευτής και σύμβουλος με πολυπολιτισμική εμπειρία 36 ετών σε πολλές χώρες του κόσμου. (Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Αφρική, Εγγύς και Μέση Ανατολή και Ασία). Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας του, ο Elie έχει γράψει και διευκολύνει πολυάριθμα εργαστήρια που βασίζονται στην ανάπτυξη σχεσιακής ευχέρειας στον χώρο εργασίας στους τομείς των Ανθρώπινων Σχέσεων, της Ηγεσίας και της Επικοινωνίας. Τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν σύμβουλος για οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Συμμετείχε στη διαμόρφωση μιας βαθιάς κατανόησης του ιστορικού κάθε μέλους της οικογένειας, πώς ταιριάζουν αυτά τα μέλη στην επιχείρηση, πως επικοινωνούν και λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον.

Χορηγοί

Χορηγοί

Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 
Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αυξημένη ρευστότητα και μειωμένο κίνδυνο στον ισολογισμό της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και τη μετεξέλιξη των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Η επιτυχία της βασίζεται στην πελατοκεντρική προσέγγιση, στο ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και συστημάτων ελέγχου.

Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι το ευρωπαϊκό παράρτημα του Πανεπιστημίου UCLan που ιδρύθηκε το 1828, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και κατατάσσεται ανάμεσα στο 6.5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2020/21). Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί ένα μοναδικό και καινοτόμο μοντέλο κυπριακής και βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαιδευτικής εμπειρίας, διαπιστευμένο ταυτόχρονα από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κύπρου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν Δύο Πτυχία, ένα από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ένα από το UCLan UK, που τους προσφέρουν αναγνώριση σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Conference Experience Sponsor
Conferience

Το Conferience παρέχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, για καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία των συμμετεχόντων με τους ομιλητές και τους διοργανωτές. Μέσω της πλατφόρμας του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση για ηλεκτρονικές ή φυσικές εκδηλώσεις. Είναι ιδανικό για μικρά και μεγάλα φυσικά ή ηλεκτρονικά συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις, focus groups, εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους, φεστιβάλ και έρευνες αγοράς. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, ενώ έχετε τη δυνατότητα εξατομίκευσής τους σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Υποστηρικτές
ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™
Ο οργανισμός ΙMR/University of NicosiaTM αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και μελετών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002 και είναι ιδρυτικό μέλος του CSR Cyprus. Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών στους τομείς της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της εταιρικής έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα και συνθήκες σχετικά με το τί αναμένουν από τις επιχειρήσεις, οι επενδυτές, οι κυβερνήσεις, οι πελάτες, και γενικά τα ενδιαφερόμενά τους μέρη. Λαμβάνοντας αυτά τα δεδομένα υπόψιν, o οργανισμός ΙMR/University of NicosiaTM έχει επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence όπου εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Εταιρικής Βιωσιμότητας, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παρέχοντας νέες και καινοτόμες λύσεις με συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας την Εταιρική Υπευθυνότητα των επιχειρήσεων.
Με την στήριξη
ΕΒΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Το 2022 είναι μία ιδιαιτέρως σημαντική χρονιά για το Επιμελητήριο μας, το οποίο συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ζωής και δημιουργικής παρουσίας στα οικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα της Λεμεσού, πόλης και επαρχίας. Στις 4 Σεπτεμβρίου 1962, δύο σπουδαίοι και ήδη στενά συνεργαζόμενοι μεταξύ τους φορείς της Λεμεσού, η Εμποροβιομηχανική Ομοσπονδία και ο Σύνδεσμος Αναπτύξεως Λεμεσού, ένωναν, και τυπικά πλέον, δυνάμεις, δημιουργώντας το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού. Το ΕΒΕΛ, ως ένα ενιαίος έκτοτε οργανισμός, τάχθηκε να εξυπηρετεί τους βασικούς στόχους των δύο προϋπαρξάντων φορέων, δηλαδή την πολυεπίπεδη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ποικιλότροπη προώθηση των αναπτυξιακών αναγκών της πόλης και επαρχίας Λεμεσού. Αυτό ακριβώς το ρόλο διαδραματίζει έκτοτε το ΕΒΕ Λεμεσού, στηρίζοντας αφενός τα μέλη του με διάφορους τρόπους, συλλογικά, κλαδικά και ατομικά, και λειτουργώντας ως μοχλός αφύπνισης και άσκησης πίεσης για τη δημιουργία των αναγκαίων έργων που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της Λεμεσού και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ

Το Επιμελητήριο Πάφου έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου και γενικά του λαού της Επαρχίας Πάφου ως η αναπτυξιακή οργάνωση που έβαλε τη σφραγίδα της στην προώθηση υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής και ανάπτυξης, καθώς και επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος και η ανάπτυξη γενικότερα. Έχει δε καταστεί ως μια θεσμική δύναμη εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης διευρύνοντας έτσι το κύρος και την αξιοπιστία του Επιμελητηριακού θεσμού. Συνεργάζεται αγαστά και παραγωγικά με το Κράτος, τους 4 Δήμους της Επαρχίας Πάφου και άλλους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως και τους επαγγελματικούς συνδέσμους και φορείς προς επίλυση προβλημάτων και την ανάληψη πρωτοβουλιών για θέματα ανάπτυξης και οικονομίας καθώς και για τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα στην Επαρχία Πάφου.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD κυκλοφόρησε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη επιχειρηματική μηνιαία έκδοση στην Κύπρο. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί ένα έντυπο που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, με επίκεντρο την προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, αλλά επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από high net-worth-in-dividuals, στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη.

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

ALPHA Κύπρου

Ο ALPHA Κύπρου, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2016, εφάρμοσε και διατήρησε τη φιλοσοφία, το υψηλό επίπεδο και τον τρόπο λειτουργίας του ALPHA Ελλάδας. Επιλέγοντας τον AlphaΚύπρου, ο τηλεθεατής μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Στρατηγικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου επενδύουμε και δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους τρεις βασικούς πυλώνες: Ενημέρωση, Ψυχαγωγία και Μυθοπλασία. Με μια άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα, ο ALPHA Κύπρου εισάγει καινοτόμες προσεγγίσεις στην ενημέρωση με ειδησεογραφικές εκπομπές από νωρίς το πρωί μέχρι κι αργά το βράδυ. Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ο Κύπριος τηλεθεατής μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Επικοινωνία

Project Manager
Xάρις Παττούρα

H Χάρις είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Charis.Pattoura@imhbusiness.com και +357 22505532.

Marketing Manager
Κεύη Τσίσσιου

Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Kevi@imhbusiness.com και +357 22505534.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

16 Μαρτίου 2022@ 02:00 ΜΜ -
06:00 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

16/03/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Carob Mill, Limassol
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε