The 2nd Cyprus Investors Show / Wealth Management Conference

22 Ιουνίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
2536 2536 people viewed this event.
Δωρεάν

Χρηματιστήριο; Ακίνητη περιουσία; Μετοχές; Κρυπτονομίσματα; Ποιες είναι οι κατηγορίες επενδύσεων και πώς μπορεί ένας σχετικά αρχάριος επενδυτής να ξεχωρίσει την καλύτερη για τον ίδιο επένδυση; Τι εννοούμε με τα χαμηλά επιτόκια και πώς επηρεάζουν τον τρόπο που θα επενδύσω; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που δημιουργούνται στους αρχάριους, αλλά και σε πιο έμπειρους επενδυτές, και στα οποία έρχεται να δώσει τις απαντήσεις το «The 2nd Cyprus Investors Show».

Το συνέδριο αφορά μικρούς και μεγάλους μη θεσμικούς επενδυτές. Κεντρικό ακροατήριο είναι οι Affluent και High Net Worth, Κύπριοι ή ξένοι που ζουν στην Κύπρο. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναλύσει τα διλήμματα των επενδυτών και τις ισορροπίες μεταξύ της ανάγκης για διατήρησης του κεφαλαίου, του ρίσκου που είναι διατεθειμένοι να πάρουν και της απόδοσης που θέλουν από τις επενδύσεις τους.

* Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μάριος Μαυρίδης
Καθηγητής Οικονομικών, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Μάριος Μαυρίδης κατάγεται από την επαρχία Κερύνειας. Είναι βουλευτής Κερύνειας με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενώ παράλληλα εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 1992 ως Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών. Σπούδασε οικονομικά και λογιστικά στις ΗΠΑ από το 1980 μέχρι το 1992. Κατέχει διδακτορικό στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινοϊ στο Σικάγο και τον τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή στις ΗΠΑ. Είναι μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Παιδείας, Εξωτερικών και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Σωφρόνης Κληρίδης
Καθηγητής Οικονομικών | Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Σωφρόνης Κληρίδης είναι Καθηγητής Οικονομικών και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει ερευνητική ή/και διδακτική εμπειρία στη Διεθνή Τράπεζα, το Yale University, το European University Institute, το Georgetown University και το Northwestern University. Η έρευνά του εστιάζεται στη συμπεριφορά των επιχειρήσεων και των καταναλωτών και έχει δημοσιεύσει αριθμό άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους. Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας της Κύπρου, συνέγραψε πολλά άρθρα και μελέτες για θέματα που αφορούν την Κυπριακή οικονομία, και συμμετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών και άλλων οργανισμών.

Μάριος Χατζηρούσος
Μάριος Χατζηρούσος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Consulco

Ο Μάριος Χατζηρούσος ίδρυσε to 1993 τον Όμιλο Εταιρειών Consulco, τον οποίο διευθύνεικαι αναπτύσσει μέχρι και σήμερα. Είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση καθώς και την επενδυτική στρατηγική, τη διάρθρωση και τις συνολικές δραστηριότητες του Ομίλου. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους κλάδους της Αγοράς Ακινήτων και Χρηματοοικονομικών. Είναι, επίσης, συνιδρυτής της Consulco Capital Ltd, εταιρείας διαχείρισης εναλλακτικών επενδύσεων που έχει εξελιχθεί, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών μας για βρετανικές και ευρωπαϊκές επενδύσεις, και έκτοτε αποτελεί κόμβο επενδύσεων σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

Olga Markova
Legal Advisor, Consulco Law

Olga Markova is a Solicitor of the Higher Courts of England & Wales, holds LL.M. in Professional Legal Practice (BPP University, London), and is a Full Member (TEP) of the Society of Trust and Estate Practitioners (London Branch). Olga has 25 years of experience advising international clients on a wide spectrum of legal matters including inheritance planning and succession.

David King
Director, Consulco Real Estate

David King is a veteran real estate expert, based in London, with over 35 years market experience, during which he has transacted of £1.5 billion in London, the UK and across Europe. He has held senior positions at AXA, Credit Suisse and Henderson Global Investors and continues to be authorised by the Financial Conduct Authority to manage regulated vehicles. At Consulco, David has acquired 34 commercial property investments that have returned over 7% per year to our investors.

Μιχάλης Ταννούσης
Διευθυντής Επενδυτικών Υπηρεσιών, Όμιλος Consulco

Ο Μιχάλης Ταννούσης, μέσα από τις προηγούμενες επαγγελματικές του θέσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και σε επενδυτικά έργα σε ακίνητα. Από τότε που έγινε μέλος του Ομίλου Consulco, ο κ. Ταννούσης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των σχέσεων πελατών της εταιρείας στη Μέση Ανατολή και της περιοχής του Περσικού Κόλπου.

Γιώργος Χρυσοχός
Διευθυντής, Όμιλος Cyfield

Ο Γιώργος Χρυσοχός, Διευθυντής τoυ oμίλου Cyfield, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση από νεαρή ηλικία, υπηρετώντας σε όλα τα τμήματα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις ΗΠΑ και την Ελλάδα ως σύμβουλος για τη Navigant and Mckinsey & Company. Ενώ εργαζόταν ως σύμβουλος, συμμετείχε καθημερινά σε στρατηγικές αποφάσεις που αφορούσαν τον Όμιλο. Επέστρεψε στην Κύπρο με όραμα να επεκτείνει την οικογενειακή επιχείρηση και να εισέλθει στην αγορά ενέργειας. Σήμερα είναι ένας από τους επικεφαλής στις εταιρείες του ομίλου Cyfield. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science in Civil Engineering από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γεωργίας και Master of Science in Structural Engineering από το Stanford University. Είναι επίσης, μέλος πολλών επαγγελματικών οργανώσεων στις ΗΠΑ και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των ASCE και ETEK, αλλά και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ).

Ηλίας Γεωργουλέας
Ιδρυτής, Όμιλος GMM και CEO, Global Group SA

O Ηλίας Γεωργουλέας, ιδρυτής του ομίλου GMM και CEO του επενδυτικού ομίλου Global Group SA ασχολείται ενεργά από το 1989 με τον κλάδο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων σε θεσμικό, λειτουργικό και εμπορικό επίπεδο. Χρόνια ηγέτης πωλήσεων του κλάδου, έχει τιμηθεί από παγκόσμιους οργανισμούς όπως το M.D.R.T (Million Dollar Round Table) και έχει λάβει διάκριση από τη LIMA (Licensing International Excellence Awards) με το πρώτο βραβείο του International Quality Award. Το 2013 ίδρυσε τον όμιλο Global Money Managers ο οποίος διαχειρίζεται στην Κύπρο περισσότερα από 70 Αμοιβαία Κεφάλαια ΟΣΕΚΑ & ΟΕΕ.

Μάνος Παναγιώτου
Σύμβουλος, Wealth & Investment Services, Ελληνική Τράπεζα

Ο Μάνος Παναγιώτου είναι Σύμβουλος στο Wealth & Investment Services της Ελληνικής Τράπεζας τα τελευταία 3 χρόνια, υπεύθυνος για Ιδιώτες πελάτες και ναυτιλιακές εταιρείες στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Παρέχει συμβουλές σε πελάτες για ομόλογα επενδυτικής βαθμίδας καθώς και για αμοιβαία κεφάλαια της Allianz Global Investors που διατίθενται αποκλειστικά από την Ελληνική Τράπεζα. Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Αναλογιστικές Επιστήμες από το University College Dublin.

Θεοφάνης Κωνσταντίνου
Διαχειριστής Επενδύσεων, Argus Stockbrokers

Ο Θεοφάνης Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1988 και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας αλλά και μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το CIIM. Είναι επίσης υποψήφιος για το επίπεδο 2 του προγράμματος CFA καθώς επίσης κα κάτοχος του Advanced Certificate της CySEC. Ο Θεοφάνης έχει περίπου 7 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάλυση περιουσιακών στοιχείων , υλοποίηση επενδυτικής στρατηγικής και διαχείριση επενδυτικού χαρτοφυλακίου. Από το 2016 εργάζεται στη Argus Stockbrokers ως αναλυτής και διαχειριστής επενδύσεων, ενώ προηγουμένως εργάστηκε ως λειτουργός στο τμήμα υποστήριξης της Western Union U.K & BENELUX (GAP Vassilopoulos Group).

Γιώργος Μούντης
Συνδιευθύνων Συνέταιρος, Chrysostomides Advocates & Legal Consultants

Ο Γιώργος Μούντης έχει εκτενή εμπειρία σε διάφορους τομείς εμπορικού, τραπεζικού και εταιρικού Δικαίου με έμφαση στους τομείς των εταιρικών διαφορών, συμπεριλαμβανομένων των διαφορών μετόχων, διαδικασιών εκκαθάρισης και διαφορών σε σχέση με διεθνή και εγχώρια Εμπιστεύματα (Trusts), της εμπορικής και εταιρικής απάτης, και ασφαλιστικών μέτρων. Έχει επίσης εκτενή εμπειρία σε θέματα Διαιτησίας , είναι Fellow του Chartered Institute of Arbitrators (FCiArb) και διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής (CEDR). Ενεργεί ως σύμβουλος σε πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σχεδιασμό πλάνων διαδοχής (Succession Planning). Παράλληλα, έχει εκτεταμένη εμπειρία στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού και κατέχει δίπλωμα στα Οικονομικά του Δικαίου του Ανταγωνισμού.

Panayiotis Mavromichalis
CFA, Executive Director, Emergo Wealth and Member, Management Committee, the LifeGoals Multi-employer Provident Fund

Panayiotis Mavromichalis is a Fulbright Scholar with an MBA from George Mason University and a CFA Charterholder since 2006. Mr. Mavromichalis is an Executive Director at Emergo Wealth and also a Member of the Management Committee of the LifeGoals Multi-employer Provident Fund. Mr. Mavromichalis is a seasoned professional with more than 20 years of experience in portfolio and asset/liability management. Over the years he has served in various senior executive and non-executive positions in both the Investment Services Industry and the Banking Industry. He has also served as a member of various Investment Committees, Risk Committees, Credit Committees, as well as Asset and Liability Management Committees. Over the years Mr. Mavromichalis has served as President and Board member of the CFA Society of Cyprus, a non-profit organization that promotes the highest ethical standards and professional excellence in the financial industry.

Δημήτρης Σπαρσής
Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Όμιλος Consulco

Ο Δημήτρης Σπαρσής έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό Τομέα και διαθέτει μοναδική πείρα σε θέματα Τραπεζασφαλειών και διασταυρωμένων πωλήσεων. Πρωτοπόρος σε θέματα ανάπτυξης πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων, έχει προεδρεύσει σε πολλά σεμινάρια και εργαστήρια του τομέα του, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Χορηγοί

Χορηγοί

Κύριος χορηγός
Consulco

H Consulco είναι ένας εξειδικευμένος οργανισμός επενδύσεων όπου διαχειρίζεται επενδύσεις σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικές συμμετοχές (private equity), στο Λονδίνο και στην Ευρώπη, ως μέρος του ευρύτερου Όμιλου Consulco που ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια. Ο Όμιλος έχει παρουσία και διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, Ντουμπάι και στην Κύπρο, με περισσότερους από 100 επαγγελματίες που διαχειρίζονται επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη προς όφελος των πελατών του

Χορηγοί
Όμιλος Cyfield

Ο Όμιλος Cyfield ιδρύθηκε το 1990 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους στην Κύπρο. Δραστηριοποιείται στους τομείς Ανάπτυξης Γης, Δημόσιων και Ιδιωτικών Έργων Υποδομής, Παραγωγής και Εμπορίας Εξειδικευμένων Δομικών Υλικών και Ανάπτυξης Εργοληπτικών Υποδομών. Από το 2018 δραστηριοποιείται και στον τομέα της Ενέργειας, ξεκινώντας την κατασκευή του πρώτου ιδιωτικού σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Κύπρο, Power Energy Cyprus Ltd (PEC.). Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει όλων των ειδών υψηλής ποιότητας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε Κύπρο και Ελλάδα. Ο Όμιλος έχει τιμηθεί με επαγγελματικά και επιχειρηματικά βραβεία.

Chrysostomides Advocates & Legal Consultants

Chrysostomides Advocates & Legal Consultants is a leading independent Cyprus law firm established in 1981. From our offices in Nicosia and Limassol, our team of over 80 legal experts and paralegals, advises local and international clients and assists with growing their businesses, protecting their assets and settling disputes. Our work extends across a wide spectrum of practice areas and industry sectors, and our clients range from multinational corporations to private companies and individuals.

GMM

Ο όμιλος GMM ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό τη σύσταση, λειτουργία και διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Αποτελείται από τις εταιρείες GMM Global Money Managers Ltd εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ – UCITS) και GMM Global Money Managers AIFM Ltd εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (OEE – AIF/RAIF) και είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις τελευταίες κοινοτικές οδηγίες και την Κυπριακή νομοθεσία. Ο όμιλος σήμερα λειτουργεί και διαχειρίζεται πάνω από 20 ΟΣΕΚΑ και 54 ΟΕΕ, και προσφέρει ολοκληρωμένες επενδυτικές επιλογές – λύσεις για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές. 1ο Βραβείο Fund Manager Awards στην κατηγορία Balanced Funds για την περίοδο 1/1/2021-31/12/2021 με απόδοση 40,76%.

Κ. Τreppides & Co Ltd

Η K. Treppides & Co Ltd, είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία στην Κύπρο, με εδραιωμένη διεθνή παρουσία και γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία και τη Μάλτα. Σήμερα το εργατικό δυναμικό της K.Treppides & Co Ltd, ανέρχεται στους 200 επαγγελματίες. Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών, φορολογικών, λογιστικών υπηρεσιών σε ομίλους, εταιρείες και επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε διεθνή βάση σε διάφορους οικονομικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Η Εταιρεία η οποία ξεκίνησε τις εργασίες τις το 1985, διαθέτει 36 χρόνια εμπειρίας και μια επίλεκτη ομάδα έμπειρων στελεχών οι οποίοι μπορούν να καθοδηγούν και να βοηθήσουν επενδυτές και επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εδραίωσης και μετέπειτα επενδυτικής δραστηριότητας στην Κύπρο και διεθνώς.

Conference Experience Sponsor
Conferience

Το Conferience παρέχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, για καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία των συμμετεχόντων με τους ομιλητές και τους διοργανωτές. Μέσω της πλατφόρμας του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση για ηλεκτρονικές ή φυσικές εκδηλώσεις. Είναι ιδανικό για μικρά και μεγάλα φυσικά ή ηλεκτρονικά συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις, focus groups, εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους, φεστιβάλ και έρευνες αγοράς. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, ενώ έχετε τη δυνατότητα εξατομίκευσής τους σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οργανωτές
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, στο πιο κάτω ακροατήριο:

• Ιδιώτες επενδυτές
• Affluent Individuals
• High Net Worth Individuals
• Family Offices
• CEOs και άλλα ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων
• Wealth and Asset Managers
• Σύμβουλοι επενδύσεων
• Συνέταιροι και άλλα ανώτερα στελέχη από λογιστικά και δικηγορικά γραφεία
• Ανώτερα στελέχη από τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς

Υποστηρικτές
Lexus

Από τότε που η Lexus έφτασε στην παγκόσμια σκηνή το 1989, αναπτύσσεται συνεχώς με την αμέριστη υποστήριξη της μητρικής εταιρείας TOYOTA. Φημισμένη για τη γενναία σχεδίασή της, την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την προηγμένη τεχνολογία της, η Lexus παρέχει σταθερά ένα μοναδικό επίπεδο εξατομικευμένων υπηρεσιών, με στόχο να δημιουργήσει εκπληκτικές εμπειρίες για τους πελάτες της. Το 2021, η Lexus ξεπερνά το ορόσημο των 2 εκ. παγκόσμιων πωλήσεων ηλεκτροκίνητων οχημάτων και ανακοινώνει σχέδιο να πουλήσει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως έως το 2035. Στην Κύπρο, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ηλεκτροκίνησης, και παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων, ανταλλακτικών, και σέρβις. Όλα με τη γνωστή ποιότητα και προσήλωση στη λεπτομέρεια της Lexus.

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Δέσποινα Χειλαδάκη

H Δέσποινα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505543 και despina.chiladaki@imhbusiness.com.

 

Marketing Manager

Κεύη Τσίσσιου

Η Κεύη είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kevi@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

22 Ιουνίου 2022@ 03:00 ΜΜ -
07:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

22/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε