Powersoft Computer Solutions Ltd

Γενικές Πληροφορίες

9123 9123 people viewed this event.
Δωρεάν

Η Powersoft διοργανώνει brunch με θέμα The Future of Retail την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, η ώρα 08:30 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Εισαγωγή

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε κυπριακές επιχειρήσεις να ενημερωθούν για πιθανές λύσεις εξοικονόμησης κόστους και αύξησης αποδοτικότητας στους τομείς της πληροφορικής, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών που θα τις βοηθήσουν στην αναδιάρθρωση και στην βελτιστοποίηση των λειτουργιών και δραστηριοτήτων τους σε καθημερινή βάση.

 

Πρόσκληση Εκθετών

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποταθείτε στο 22505510 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: monika.aletrari@imhbusiness.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα χορηγιών πατήστε εδώ.

Εγγραφή

The Future of Retail
Δωρεάν
-
Πρόγραμμα

To download the brochure please click here.

Ομιλητές
Γιώργος Μαλέκκος
Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής, Powersoft Computer Solutions LTD

Ο Γιώργος Μαλέκκος είναι ένας Αρχιτέκτονας Καινοτομίας Λογισμικού αφοσιωμένος στην επιτάχυνση της επιτυχημένης υιοθέτησης του cloud. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος & ιδρυτής της Powersoft Cyprus, μιας εταιρείας που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων 2 χρυσά βραβεία μηχανογραφημένης λογιστικής και το βραβείο καινοτομίας από την ΟΕΒ. Ο Γιώργος ήταν πολλές φορές βασικός ομιλητής για το cloud computing, ecommerce , fashion retail και ψηφιακό μετασχηματισμό. Είναι σήμερα μέλος του CSCC (Cloud Standards Customer Council) και γραμματέας του CITEA (Cyprus Information Technology Enterprises Association) . Είναι προσκεκλημένος ομιλητής και καθηγητής (train the trainer για καθηγητές) σε όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια της Κύπρου για την Μηχανογραφημένη Λογιστική και έχει μεγάλη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά έργα. Επιπλέον, ήταν ένα από τα 30 μέλη του Digital Advisory Council of Digital Europe . Ο Γιώργος είναι μέντορας και κριτής σε διάφορους διαγωνισμούς Start-up στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως Digital Champion Cyprus, Hackathon, Microsoft Imagine Cup, EYA - European Youth award, Watify και πρόσφατα αντιπροσωπεύει την Κύπρο για το World Summit awards έναν οργανισμό ψηφιακής καινοτομίας από 180 χώρες.

Χριστόδουλος Μαλέκκος
CFO & Quality Manager, Powersoft Computer Solutions LTD

Είναι συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης της PowerSoft. Έχει εργασιακή πείρα σαν α) Προγραμματιστής / Αναλυτής 20 χρόνια στην LK Computer Systems / Arab Bank και PowerSoft β) Project Manager / Quality Assurance 17 χρόνια σε μεγάλα τραπεζικά συστήματα στην ARAB BANK και σε Software συστήματα στην PowerSoft. Έχει τύχει ειδικής εκπαίδευσης για Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και συμμετείχε σαν Project Manager στα ευρωπαϊκά προγράμματα Ε-Powercard / ER-Audit και του βραβευμένου με το Βραβείο Καινοτομίας από την ΟΕΒ, Quality Management & Assurance του οποίου είναι ο εισηγητής και αρχιτέκτονας. Γ) Εξειδικευμένος σαν Υπεύθυνος Ποιότητας και έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και εφαρμογή των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας ISO9001 / Tickit / CMMI της PowerSoft.

Δημήτρης Νησιώτης
Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής, CITEA  

Ο Δημήτρης Νησιώτης είναι ένα έμπειρο διευθυντικό στέλεχος στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), με 27 έτη εργασιακής εμπειρίας σε διάφορες θέσεις, ευρεία γνώση των τεχνολογιών εξελίξεων στο διεθνή χώρο και σαφή κατανόηση του τομέα των ΤΠΕ στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοβουλιών, των εξελίξεων, των περιορισμών και των προκλήσεων τόσο των κυπριακών οργανισμών όσο και των επιχειρήσεων πληροφορικής και επικοινωνιών της Κύπρου. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και απέκτησε πτυχίο στην Πληροφορική. Εργάζεται στη NetU Consultants Ltd από το 1997 και κατέχει τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή. Ο Δημήτρης Νησιώτης είναι o Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA).

Χρίστος Φωτιάδης
Διευθυντής Εμπορίου και Βιομηχανίας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Ο Χρίστος Φωτιάδης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Διοικητική Λογιστική. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Chartered Institute of Management Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας από το 1980, ενώ από το 1991 απασχολείται στην Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας. Ειδικεύεται σε θέματα Χρηματοδοτήσεων των Επιχειρήσεων μέσω Σχεδίων Χορηγιών τα οποία συγχρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία και τη Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, η οποία μεταξύ άλλων σχεδιάζει και υλοποιεί τα Σχέδια Χορηγιών.

Πάρις Π. Σάββα
Territory Channel Manager, Microsoft

Ο Πάρις Π. Σάββα είναι σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο της πληροφορικής, και τα τελευταία εφτά (7) χρόνια σαν Territory Channel Manager για Κύπρο και Μάλτα. Μέσα από αυτόν τον ρόλο, σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και το επιχειρείν έχουν ταυτιστεί με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο, ο Πάρις χτίζει ένα οικοσύστημα συνεργατών που μπορούν να βοηθήσουν τόσο τις ιδιωτικές εταιρίες αλλά και το Δημόσιο τομέα στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό. Η Microsoft Κύπρου είναι παρούσα στο νησί πάνω από 20 χρόνια με κύριο μέλημα της να ενδυναμώσει κάθε άτομο και κάθε οργανισμό στον πλανήτη να επιτύχει περισσότερα. Επίσης είναι μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του CITEA και του American Chamber of Commerce. Υπήρξε και μέλος της Παράλληλης Βουλής και δηλώνει ένας ρομαντικός άνθρωπος της τεχνολογίας, η οποία όπως αναφέρει είναι το κλειδί για να έχουμε μια δίκαιη και ασφαλή κοινωνία.

Ολύμπιος Τουμάζου
Executive Chairman, RAI Consultants Ltd

Ο Ολύμπιος Τουμάζου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά θέματα στο πανεπιστήμιο WLU του Καναδά. Είναι, επίσης, κάτοχος τίτλου MBA με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη MEΜRB International και εξειδικεύτηκε στην πραγματοποίηση μελετών αγοράς στον Καταναλωτικό και Βιομηχανικό Τομέα. To 1988 εργοδοτήθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble, όπου διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ για τις χώρες στην αραβική χερσόνησο. Είναι ιδρυτικός μέτοχος της RAI Consultants Ltd, της οποίας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από της ίδρυσης της Εταιρείας το 1995. Ο Ολύμπιος Τουμάζου είναι ενεργό μέλος του οργανισμού της ESOMAR (European Society of Opinion and Market Research) και είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής.

Νεόφυτος Παναγιώτου
Business Development and Marketing Manager, Powersoft Computer Solutions LTD

Ο Νεόφυτος είναι ο Business Development και Marketing Manager της εταιρείας. Εργάστηκε για 12 συναπτά έτη στο χώρο τηλεπικοινωνιών σε διάφορους ρόλους σχετικούς με τις πωλήσεις, εκπαιδεύσεις και μάρκετινγκ. Εκτεταμένη εμπειρία στη ανάπτυξη, οργάνωση και εκτέλεση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και στη προετοιμασία στρατηγικών εργασιών στην αύξηση παραγωγικότητας και πωλήσεων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στο CIMA.

Ηλιάνα Χαραλάμπους
CEO, MINDY and MORK Boutiques

Δυναμική και δημιουργική, με σπουδές σε Business Administration & Marketing Management, η Ηλιάνα Χαραλάμπους είναι μια εκ των ιδιοκτητριών των καταστημάτων γυναικείας ένδυσης στην Κύπρο, MINDY Boutiques καθώς και του αντρικού καταστήματος MORK boutique. Σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης και συνάμα στο χώρο της μόδας. Η μόδα για αυτήν είναι έρωτας, συναίσθημα και τρόπος ζωής. Το πάθος της για τη μόδα και την γυναίκα, είναι πηγή έμπνευσης του κάθε ρούχου που δημιουργεί, έχοντας σαν στόχο της να αναδείξει την ομορφιά κάθε γυναικείας σιλουέτας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει ενσωματωθεί στην σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας και τα έξι τελευταία χρόνια έχει λανσάρει την δίκη της σειρά MINDY BY ILIANA.

Νίκος Μεσολογγίτης
CEO, Ιδρυτής OJO Sunglasses

Ο Νίκος Μεσολογγίτης, έχει σπουδάσει στο Cyprus College στον κλάδο MIS (Management Information Systems) με ειδίκευση στη Διοίκηση και το Μάρκετινγκ. Εκμεταλλευόμενος τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία της Κυπριακής και Διεθνούς αγοράς, υλοποίησε το 2011 τη μοναδική ιδέα και φιλοσοφία του brand OJO στη βιομηχανία γυαλιών ηλίου και γυαλιών οράσεως. Η εταιρεία σήμερα διαθέτει σαράντα καταστήματα σε έξι χώρες την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότια Αφρική, τη Μάλτα και το Λίβανο. Πριν ιδρύσει την OJO Sunglasses, εργάστηκε για είκοσι χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως πωλητής ηλεκτρονικών υπολογιστών και αργότερα ως γενικός διευθυντής της μεγαλύτερης εταιρίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Δημήτρης Νατιώτης
Γενικός Διευθυντής, Εταιρεία/ Οργανισμός: D&E Natiotis LTD

Η εταιρία NATIOTIS βρίσκεται στην αγορά από το 1955 στον τομέα ένδυσης και υπόδησης. Μετά τις σπουδές του κύριου Νατιώτη στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων , το 1980 είναι η χρόνια που θα λειτουργήσει το πρώτο καθαρά αθλητικό κατάστημα στην Πάφο. Η εταιρεία από το 1980 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες μάρκες αθλητικών ειδών με παρουσία καταστημάτων σε Πάφο , Λευκωσία και Λάρνακα και είναι η παλαιότερη εταιρεία πώλησης αθλητικών ειδών στην Κύπρο.

Χορηγοί

Χορηγοί

Πλατινένιος Χορηγός
Sponsor

Η Cyta Business είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας  για επιχειρήσεις στην Κύπρο. Επικεντρώνεται στις συνολικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριότητάς της παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις μέσα από υπερσύγχρονα δίκτυα, υποδομές και τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει. Στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις προσφέροντας μεγάλη γκάμα καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων για υπηρεσίες Τηλεφωνίας, Ίντερνετ, Κινητής, Cloud, Δικτύωσης, Τηλεόρασης κ.α. Με το ευρύ δίκτυο πωλήσεων και τη ψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχει ως «One Stop Telecommunications Solutions Provider» είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε είδους επιχείρηση.

Κύριος χορηγός
JINIUS

To Jinius είναι μια πρωτοποριακή Ψηφιακή Πλατφόρμα η οποία έχει στόχο να διασυνδέσει επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Κυπριακή αγορά. Προσφέρει επιχειρηματικές λύσεις και εργαλεία τα οποία ψηφιοποιούν και αυτοματοποιούν καθημερινές επιχειρηματικές διαδικασίες και συναλλαγές. Ενδυναμώνει και διευκολύνει το Κυπριακό επιχειρηματικό οικοσύστημα ώστε οι επιχειρήσεις, οι συνεργάτες αλλά και οι πελάτες τους να συναλλάσσονται σε πραγματικό χρόνο, αποτελεσματικότερα, εξυπνότερα, γρηγορότερα, και με ασφάλεια.

Χρυσοί Χορηγοί
G.A.P. Vassilopoulos | VPayments

Η Vpayments (Vassilopoulos Payments), μέλος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Worldline στην Κύπρο αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Worldline είναι σήμερα ο Νο 1 πάροχος υπηρεσιών επεξεργασίας και διεκπεραίωσης πληρωμών με κάρτα στην Ευρώπη και Νο 4 παγκόσμια. Προσφέρει λύσεις άνευ μετρητών σε κάθε έμπορο, τομέα τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ανεξάρτητα μεγέθους. Η Worldline καλύπτει πλήρως τίς ανάγκες όλων των εμπόρων στον τομέα της αποδοχής πληρωμών με κάρτα, μέσω σύγχρονων τερματικών POS, της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών και τώρα μέσω του Worldline SoftPos, όπου Android κινητά μπορούν να λειτουργήσουν ως επαγγελματικά τερματικά πληρωμών POS. Από την πλευρά της η  Vpayments ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Worldline , προσφέρει σήμερα με βάση την Κύπρο,  ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης του πελατολογίου της στην Κύπρο , Ελλάδα , Μάλτα, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.  Στη Vpayments αναβαθμίζονται συνεχώς οι υπηρεσίες  μας με σκοπό πάντοτε να προσφέρουμε αξία στις επιχειρήσεις σας καθώς και μια άψογη εξυπηρέτηση καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Για περισσότερα επισκεφθείτε το https://vpayments.com.cy/

OJO Sunglasses

H OJO sun&glasses είναι αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών με τη δική της εμπορική επωνυμία, όπου ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο, με φιλοσοφία της το «δικαίωμα στην όραση για όλους». Συμπληρώνοντας φέτος 10 και 1 χρόνια ζωής, η OJO έχει αναπτύξει το δίκτυο της σε πάνω από 40 καταστήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Λίβανο, Μάλτα, Νότιο Αφρική και Σουηδική Αραβία  όπως επίσης και το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την καινοτομία, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας αλλά και εξαιρετικής ποιότητας, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εκθέτες
3D Pocket

Κατασκευασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το Pocket θα φροντίσει τη μελλοντική σας μισθοδοσία. Η πληρωμή των εργαζομένων σας γίνεται γρήγορα, εύκολα και πάνω από όλα με ακρίβεια. Το Pocket είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, απεριόριστη λειτουργικότητα και ενημερώνεται συνεχώς με τις νομοθετικές οδηγίες. Το Pocket έχει αναπτυχθεί μέσα από χρόνια εμπειρίας και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας και προσφέρει κάθε λειτουργία για να εκτελέσετε τη μισθοδοσία σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ACS

H ACS δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από τον Μάρτιο του 1998 αρχικά μέσω της εταιρείας Ledra Transport Services Ltd η οποία ιδρύθηκε από τους Άλκη Μάτση και Χριστόφορο Ποταμίτη και ακολούθως το 2002 με την ίδρυση της ACS Air Courier Services (Cyprus) Ltd. Η ACS διαθέτει στην Κύπρο το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης και διακινεί ετησίως πέραν των 2 εκατομμυρίων αποστολών εντός Κύπρου και από/προς το Εξωτερικό. Αυτή την στιγμή θεωρείται στην αγορά της Κύπρου με διαφορά η πιο αξιόπιστη επιλογή στις υπηρεσίες των ταχυμεταφορών και λύσεων για αγορές/πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Agency 212

H Agency 212 δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά τα τελευταία 10 χρόνια και έχει ως σκοπό τη κατάρτιση ατόμων και την απόκτηση δεξιοτήτων για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη δραστηριότητα τους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κυρίως σε θέματα επικοινωνίας, καλής εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικών πωλήσεων.

Bionic Electronics H.T. 

Η Bionic Electronics H.T. Ltd ιδρύθηκε το 1990. Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα τεχνολογίας και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις ώστε η χρήση της τεχνολογίας να είναι αποδοτική και αποτελεσματική. Η Bionic παρέχει λύσεις όπως Συστήματα  Cloud, IT Support, Λύσεις  Εκτύπωσης ( HP Power Services Partner ), Δικτυακός εξοπλισμός και Wi-Fi, Λύσεις τηλεφωνίας VoIP , Backup και Conference. Βρείτε τα φυσικά καταστήματα της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο καλύπτοντας εταιρικές και λιανικές υπηρεσίες όπως και τεχνική υποστήριξη και στο www.corporate.bionic.com.cy

Compusource Ltd

H Compusource Ltd δημιουργήθηκε το 1997. Είναι μεταπωλητής μερικών από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο της πληροφορικής, όπως η TOSHIBA CANON,SAMSUNG,Epson, Fujitsu Siemens, Microsoft, HP, Sony, Symantec, Compaq, 3Com, Micronet, Cisco και αρκετών άλλων.

Glosec Hospitality Solutions
Η GLOSEC ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1984 ως η πρωτοπόρος εταιρεία στην Κύπρο Προμήθειας, Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης και Αυτόματης Πυρόσβεσης. Η παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι ο διαρκής στόχος της εταιρείας μας και καθιστά την κύρια αιτία της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της. Ως αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης και επικαιροποίησης νέων και καινοτόμων Cloud-based τεχνολογιών που απευθύνονται στους Retail πελάτες μας, η GLOSEC έχει καθιερωθεί σε ηγετική θέση στο χώρο της παροχής Cloud Access Control, Cloud CCTV και Cloud Time & Attendance Systems.
Grantxpert

Η GrantXpert Consulting είναι κυπριακή εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών, με ηγετικό ρόλο στα Ευρωπαϊκά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα επιχορηγήσεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο από τις αρχές του 2009 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συμβάλει στην εξασφάλιση πέραν των 30 εκατομμυρίων ευρώ από χρηματοδοτήσεις εκ μέρους των πελατών της. H GrantXpert στελεχώνεται από 20 εξειδικευμένους σύμβουλους επιχειρήσεων, με μακρόχρονη εμπειρία στην υποβολή προτάσεων και υλοποίηση έργων από χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Ο απώτερος στόχος της GrantXpert είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, της βιωσιμότητας και ανάπτυξης των κυπριακών επιχειρήσεων, μέσω της εμπλοκής τους σε δραστηριότητες έρευνας και καινοτομίας και την ανάπτυξη νέων ή τη βελτίωση υφιστάμενων προϊόντων/υπηρεσιών, μεθόδων και διαδικασιών παραγωγής και οργάνωσης.

EasyMall

Το EasyMall είναι μια αναπτυσσόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω της εταιρίας Treecom LTD. Η πλατφόρμα του EasyMall παρέχει τη λειτουργία Multi-Vendor επιτρέποντας σε διάφορους προμηθευτές να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Ο κύριος στόχος του EasyMall είναι να δημιουργήσει μια γέφυρα μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών μέσω του διαδικτύου και την διάθεση των προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή!

JCC

Η JCC αναγνωρίζεται ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος ενός πλήρους φάσματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμών στην Κύπρο. Για τρεις δεκαετίες υποστηρίζει το τραπεζικό σύστημα και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια στις συναλλαγές με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την παροχή καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων. Η JCC παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει ανάγκες όπως την πρόληψη απάτης, την προσωποποίηση καρτών, την παρακολούθηση δικτύων ATMs, καθώς και υπηρεσίες hosting και συνέχισης εργασιών. Επίσης είναι ο πρώτος εγκεκριμένος πάροχος υπηρεσιών εμπιστοσύνης στην Κύπρο σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό (eIDAS) με δυνατότητα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών (EU Qualified Certificates) για ηλεκτρονικές υπογραφές και σφραγίδες.

Optilink Solutions

Η OPTILINK SOLUTIONS είναι μια δημιουργική ψηφιακή εταιρεία με εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και στην δημιουργία και εκτέλεση ψηφιακού μάρκετινγκ. Φιλοδοξία μας είναι η συνεχής προσπάθεια να προσφέρουμε το κατάλληλο εξατομικευμένο μίγμα διαδικτυακής προβολής, παρουσιάζοντας την επωνυμία της επιχείρησής στο μεγαλύτερο αριθμό πελατών, μέσα από δημιουργικό σχεδιασμό, και αναλυτική έρευνα της αγοράς. Στόχος μας είναι η ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επιτρέποντας όλους να μπορούν να χρησιμοποιούν ισχυρές τεχνολογίες για καλύτερα αποτελέσματα. Μέσα σε 3 χρόνια, καταφέραμε να προσελκύσουμε ορισμένα δημοφιλές brands της Κυπριακής αγοράς, εισάγοντας την καινοτομία σε υπηρεσίες στον διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του διαδικτυακού marketing.

Prolab Video Analytics

Οι υπηρεσίες της Prolab Video Analytics βασίζονται σε καινοτόμες ιδέες με πολύ χαμηλά έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης. Η υπηρεσία Indoor & Outdoor Analytics: Καταμέτρηση πελατών σε πραγματικό χρόνο, Κίνηση πελατών στο χώρο του καταστήματος, Χώροι συχνής επισκεπτιμότητας, κατευθύνσεις πελατών στον χώρο, Διαχείριση εξυπηρέτηση ουράς των πελατών, Καταμέτρηση οχημάτων, Διαχείριση χωρών σταθμεύσεως. Η υπηρεσία της Shelf Status & Planogram compliance: ύπαρξη του προϊόντος στο ράφι και την τοποθέτησή του, ποσοστό κάλυψης του προγράμματος Merchandising, ποσοστό υλοποίησης προβολών, ποσοστό των προϊόντων «out of stock», μερίδιο ραφιού, Ποσοστό διατήρησης πλανογράμματος. Υπηρεσία eRaudit με αναβαθμισμένη τεχνολογία OCR επιτρέπει σε μια επιχείρηση να επεξεργάζεται τα εισερχόμενα έγγραφα, όπως pdf παραγγελιών πελατών, τιμολόγια, μηχανογραφημένες αποδείξεις και άλλα σαρωμένα έγγραφα σε ψηφιακά δεδομένα

X.K.Techocy

Η εταιρεία X.K.Techocy αποτελεί έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών εκτυπωτικών λύσεων γραφείου, και συστημάτων διαχείρισης ψηφιακών αρχείων. Αντιπροσωπεύει σε Κύπρο και Ελλάδα την εταιρεία Sindoh, παγκόσμιο κατασκευαστή εκτυπωτικών μηχανών (Copiers) και τρισδιάστατων εκτυπωτών (3D Printers) με έδρα την Κορέα . Επιπλέον, αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας OWA Armor, ανακατασκευαστή εκτυπωτικών αναλωσίμων (Toners), που βασίζεται στην κυκλική οικονομία και δίνει δεύτερη ζωή στα προϊόντα εκτυπωτικών αναλωσίμων. Η Techocy προσφέρει οικονομικά συμφέρουσες εκτυπωτικές λύσεις γραφείου, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

SLOA Ltd

Η SLOA limited δημιουργήθηκε το 2014 από έμπειρα στελέχη του χώρου των συμβούλων επιχειρήσεων με πολυετή πείρα και διαθέτει έντονη επιχειρηματική δράση, η οποία στηρίζεται κύρια στην μακρόχρονη εμπειρία τόσο των ιδρυτών της, όσο και των συνεργατών της. Λειτουργεί με σκοπό την υποστήριξη του εκσυγχρονισμού και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών συμβούλου στους πελάτες της. Η ευρύτητα της εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της εταιρίας σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την τεχνική υποστήριξη σε επιχειρησιακά, τεχνολογικά, οργανωτικά και οικονομικά θέματα.

sKash

Το sKash app είναι μια εφαρμογή σύγχρονης τραπεζικής, που συνδυάζει εργαλείο πληρωμών, ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό και customer acquisition engine. Βρίσκεται κάτω από την εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου τηρώντας τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR στις επιχειρήσεις του δικτύου των συνεργατών sKash, οι χρήστες κερδίζουν κάθε φορά επιστροφή χρημάτων σε μορφή ψηφιακού voucher, ενώ οι συνεργάτες μας επωφελούνται με το χαμηλότερο κόστος συναλλαγής.

VicinityRFID

VicinityRFID Solutions UK limited brings 15+ years of proven systems integration expertise in real-time automation at scale, across more than 17 industries with a 100% track record. Our focus is to deliver commercially viable RFID solutions that solve complex business problems. Our applications have been scientifically engineered and have been successfully deployed in some of the harshest industrial environments. We work closely with our customers to understand their business needs before developing comprehensive, personalised and bespoke UHF-RFID solutions.

Zebra Technologies

H Zebra ενισχύει τις επιχειρήσεις ώστε να ξεχωρίσουν στη νέα οικονομία μετατρέποντας εργαζόμενους και περιουσιακά στοιχεία, σε ορατές, πλήρως συνδεμένες και βελτιστοποιημένες οντότητες. Με πάνω από 10.000 συνεργάτες και παγκόσμια παρουσία, η Zebra παρέχει λύσεις σε εταιρίες ανεξαρτήτως μεγέθους μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο υλικού, λογισμικού, υπηρεσιών και λύσεων που ψηφιοποιούν-αυτοματοποιούν ροές εργασίας. Πρόσφατα ενσωμάτωσε στις λύσεις βιομηχανικού αυτοματισμού τεχνολογίες από τις νέες εξαγορές των Fetch Robotics, Adaptive Vision και antuit.ai.

Coffee Sponsor
Presse Café

Η Καναδική αλυσίδα καφέ Presse Café, μέλος των καφεστιατορίων Les Cafes VP, δραστηριοποιείται στην Κύπρο από τις αρχές του 2011, μέσω της Coffee Lovers, με δυο καταστήματα(σύμβαση δικαιόχρησης) στη Λευκωσία. Εδώ και 10 χρόνια, το Presse Café παρέχει στους πελάτες του ροφήματα, σνακ και φαγητά για όλες τις ώρες της ημέρας. Η Coffee Lovers διατηρεί το δικαίωμα χρήσης (franchising) της αλυσίδας για την Κύπρο.

Οργανωτές
Powersoft Computer Solutions Ltd

 The company has operated in the Cyprus market since 1993, producing and delivering of software applications. The main product of the company is the Powersoft365 Cloud-based Family of Software products by Cyta (SaaS Software as a service). Some of the modules of the cloud based and hybrid series includes Powersoft365 ERP, Accounting, Stock Management, CRM, eshop with real time access to stock, PocketPro Mobile Solution for Sales Force Automation (XVAN sales) and mobile stock management and applications for iOS and Android. Powersoft has participated as a partner in several European projects and one of the projects e-Powercard is one of the success stories of Europe. It is the only company in Cyprus with Tick IT & CMMI international software standards. Powersoft has been awarded with the innovation award for one of the software’s (QMS)

Συντονιστές
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Future of Retail απευθύνεται προς ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη των κυπριακών επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της οικονομίας. Ιδιαίτερα απευθύνεται σε εκπροσώπους του Λιανικού Εμπορίου (υπεραγορές, πολυκαταστήματα, περίπτερα).

Υποστηρικτές
Microsoft

Η Microsoft Corporation (Nasdaq “MSFT”) ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων λογισμικού στον κόσμο. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Redmond της Washington (USA), ενώ η εταιρία έχει θυγατρικές σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολώντας συνολικά περισσότερους από 90.000 υπαλλήλους παγκοσμίως εκ των οποίων περισσότεροι από 16.000 εργάζονται στην Ευρώπη. Αποστολή της Microsoft είναι να βοηθήσει κάθε άνθρωπο, επιχείρηση και οργανισμό, να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες του, μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

CITEA

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμός Επιχειρήσεων (CITEA) ιδρύθηκε το 1987 και είναι ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), της Παγκόσμιας Συμμαχίας Υπηρεσιών Πληροφορικής (WITSA) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πληροφορικής (Digital Europe). Τα μέλη του είναι οι κύριοι εκφραστές της τεχνολογίας πληροφορικής στην Κύπρο και είναι οι φορείς υλοποίησης των έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Σκοπός του Συνδέσμου είναι η έμπρακτη ενθάρρυνση, προώθηση και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των κυπριακών επιχειρήσεων Πληροφορικής, η ανάπτυξη της πληροφορικής στην Κύπρο και η ευημερία της κοινωνίας μας μέσω των οφελών που προσδίδει η αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Επικοινωνία

Project Manager
Μόνικα Αλετράρη
H Μόνικα είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του Συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο monika.aletrari@imhbusiness.com και +357 22505510.

Marketing

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία Ευθυμιάδου είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του Συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

4 Μαΐου 2022 @ 08:00 ΠΜ -
03:00 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

04/05/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά και Αγγλικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε