IBM Κύπρου, IMH

Γενικές Πληροφορίες

425 425 people viewed this event.

Government solutions built on hybrid Cloud and AI provide the modernization that society requires.

Η IBM διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «The Public Sector is innovating with Hybrid Cloud», την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. μέχρι τις 11:30 π.μ.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι κυβερνήσεις έρχονται αντιμέτωπες με την επιτακτική ανάγκη του εκσυγχρονισμού και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες Hybrid Cloud και AI, μπορούν να βοηθήσουν τους δημόσιους οργανισμούς στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απόκριση στις ανάγκες των πολιτών. Στην εκδήλωση που διοργανώνεται ειδικά για το Δημόσιο τομέα θα συζητηθεί πώς μια προσέγγιση Hybrid Cloud και AI μπορεί να βοηθήσει:
o  Στην επιτάχυνση της καινοτομίας μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού χρησιμοποιώντας την πιο ανοιχτή και ασφαλή πλατφόρμα hybrid cloud
o  Στην ενσωμάτωση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) ώστε να αντλήσετε εμπεριστατωμένη πληροφορία από τα δεδομένα
o  Στην δημιουργία «έξυπνων» επιχειρηματικών διαδικασιών, την ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση των ροών εργασίας
o  Στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων μετάβασης στο cloud με την υλοποίηση των πιο εξελιγμένων τάσεων στον τομέα της ασφάλειας και ανθεκτικότητας
o  Στον εκσυγχρονισμό των εφαρμογών μέσω cloud-native προσέγγισης

Τετάρτη, 17Μαρτίου2021 |09:30 (GMT +3)

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Ελληνικά.

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Μάριος Καπίρης

Manager, IBM Cyprus

Ο κ. Μάριος Καπίρης έχει διορισθεί πρόσφατα ως Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας ΙΒΜ στην Κύπρο. Προηγουμένως ο κ. Καπίρης κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην ΙΒΜ σε άλλες γεωγραφίες, με την πιο πρόσφατη ως Διευθυντής στο Systems and Technology Group της ΙΒΜ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας. Ο κ. Καπίρης είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) Computer Science& Marketing του Πανεπιστημίου του Keele (UK) και κατέχει μεταπτυχιακό (MSc) από το Leeds University Business School (UK) στο International Marketing Management. Είναι επίσης κάτοχος του τίτλου ACIM από το Chartered Institute of Marketing (UK). Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στην IΒΜ Κύπρου το 2001, στο τμήμα πωλήσεων Hardware και στη συνέχεια διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων για το Systems and Technology Group για Ελλάδα και Κύπρο με βάση την Ελλάδα.

Αντωνία Μιχαήλ

IBM Services Delivery Manager, IBM

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην Πληροφορική (Computer Science) όπου και διακρίθηκε με first class honors. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακά M.Sc. και Ph.D. στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) με τιμητική διάκριση από το Imperial College London. Έχει εργαστεί σε επιστημονική έρευνα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στο Imperial College και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Η Αντωνία έχει εργαστεί στο τμήμα των υπηρεσιών της ΙΒΜ Ελλάδος και μετέπειτα της ΙΒΜ Κύπρου για πάνω από 20 χρόνια, όπου κατέχει σήμερα τη θέση της Διευθύντριας του τμήματος των υπηρεσιών (Global Business Services). Έχει εκτεταμένη γνώση και εμπειρία σε θέματα στρατηγικής ψηφιοποίησης οργανισμών (Digital Strategy), αυτοματοποίησης (System Integration) και ανάλυσης δεδομένων (Big Data & Analytics). Διακρίνεται για την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας και στον Τραπεζικό τομέα.

Παντελής Ξανθούλης

Data & AI Software Sales, IBM

Ο Παντελής Ξανθούλης είναι επικεφαλής της ομάδας προώθησης επιχειρησιακών λύσεων λογισμικού Data και AI για την ΙΒΜ Ελλάδας και Κύπρου. Εργάζεται στην ΙΒΜ από το 2007, ξεκινώντας την καριέρα του στον τομέα των Collaboration Solutions. Μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με το σχεδιασμό λύσεων Campaign Management και Customer Experience Analytics σε σημαντικά έργα σε Χρηματοοικονομικούς και Τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και μεταπτυχιακού Πληροφοριακών Συστημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δημήτρης Πρίμπας

Manager of IBM Services, ΙΒΜ

Ο Δημήτρης Πρίμπας είναι ο Διευθυντής Επιχειρηματικών λύσεων για την ΙΒΜ Ελλάδας & Κύπρου. Πριν από αυτή τη θέση, ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων Τεχνολογικών Υπηρεσιών για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Δημήτρης εντάχθηκε στο δυναμικό της IBM το 2008, αρχικά ως Project Manager στο τμήμα Τεχνολογικών Υπηρεσιών. Ο Δημήτρης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής).

Νίκος Καρατζάς

Cloud and Automation Software Sales, IBM

Ο Νίκος Καρατζάς είναι υπεύθυνος για τις λύσεις Hybrid Cloud της ΙΒΜ για Ελλάδα και Κύπρο από το 2013. Προερχόμενος από ένα περιβάλλον συμβουλευτικών υπηρεσιών, βοηθάει εταιρείες να αναπτύξουν πυλώνες στρατηγικής μετάβασης στο Cloud ώστε να εκμεταλλευτούν τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής που διανύουν. Ως επαγγελματίας, είναι αφοσιωμένος σε λύσεις process transformation, API economy, hybrid integration, application development και IT service management. Ο Νίκος κατέχει πτυχίο BS in Computer Science από το Southeastern University στην Αθήνα, μεταπτυχιακό MSc σε Innovation Technologies από το Athens Information Technology College και πιστοποιητικό Eξειδίκευσης Eπιχειρησιακού

Αθανάσιος Διόγος

Senior Security Consultant & X-Force IRIS Team Leader, IBM

Ο Θανάσης Διόγος εργάζεται ως Incident Response Consultant, X-Force IRIS EU για την IBM Ελλάδας. Ο Θανάσης έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην Ασφάλεια Πληροφορικής σε επίπεδο OS & Network και έχει συντάξει διάφορα άρθρα σχετικά με περιστατικά ασφαλείας και κακόβουλες εκστρατείες. Συνεργάζεται με εταιρικούς πελάτες από τη περιοχή ΕΜΕΑ και την Ασία κατά τη διάρκεια σημαντικών περιστατικών διακύβευσης ασφάλειας, παρέχοντας διαχείριση περιστατικών, ηλεκτρονική εγκληματολογία και συχνά συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για ανταλλαγή πληροφοριών. Ερευνά το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και τις κακόβουλες δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας honeypots σε συνδυασμό με ποικίλες ροές Threat Intelligence. Ο Θανάσης έχει αποφοιτήσει ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι κάτοχος MSc στην Ασφάλεια Πληροφοριών. Είναι κάτοχος πολλαπλών πιστοποιητικών ασφάλειας πληροφορικής και πληροφοριών και είναι επίσης επίσημος εκπαιδευτής CISSP για τη περιοχή EMEA. Αθανάσιος Διόγος Senior Security Consultant & X-Force IRIS Team Leader, IBM. Ο Θανάσης Διόγος εργάζεται ως Incident Response Consultant, X-Force IRIS EU για την IBM Ελλάδας. Ο Θανάσης έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην Ασφάλεια Πληροφορικής σε επίπεδο OS & Network και έχει συντάξει διάφορα άρθρα σχετικά με περιστατικά ασφαλείας και κακόβουλες εκστρατείες. Συνεργάζεται με εταιρικούς πελάτες από τη περιοχή ΕΜΕΑ και την Ασία κατά τη διάρκεια σημαντικών περιστατικών διακύβευσης ασφάλειας, παρέχοντας διαχείριση περιστατικών, ηλεκτρονική εγκληματολογία και συχνά συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για ανταλλαγή πληροφοριών. Ερευνά το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και τις κακόβουλες δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας honeypots σε συνδυασμό με ποικίλες ροές Threat Intelligence. Ο Θανάσης έχει αποφοιτήσει ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι κάτοχος MSc στην Ασφάλεια Πληροφοριών. Είναι κάτοχος πολλαπλών πιστοποιητικών ασφάλειας πληροφορικής και πληροφοριών και είναι επίσης επίσημος εκπαιδευτής CISSP για τη περιοχή EMEA.

Οργανωτές
IBM Κύπρου

Η IBM είναι μια εταιρεία καινοτομιών η οποία έχει δεσμευτεί στο να βοηθά τους πελάτες της παγκοσμίως, να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους ώστε να αντιμετωπίσουν δυναμικά νέες ευκαιρίες, να βελτιώσουν την ευελιξία, την ταχύτητα εκτέλεσης και τελικά να επιτύχουν κερδοφόρα ανάπτυξη. Σήμερα, η IBM θέτει τα θεμέλια για μια νέα εποχή καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικότητας. Καθοδηγεί τους πελάτες της στο επόμενο κεφάλαιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο τροφοδοτείται από τα δεδομένα (big data), καθοδηγείται από τεχνολογίες AI (ΙΒΜ Watson) και την δυνατότητα ανάπτυξης λύσεων σε οποιοδήποτε περιβάλλον cloud. Η ΙΒΜ έχει μια παγκόσμια και δυναμική παρουσία στον τομέα του cloud, με την ανάπτυξη ενός δικτύου τοπικών κόμβων cloud (data centers) σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Πρόσφατα, προέβη στη στρατηγική εξαγορά της Red Had με το Red Hat OpenShift να αποτελεί την πλατφόρμα επιλογής προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να υλοποιούν τις λύσεις τους ανεξάρτητως πλατφόρμας λογισμικού ή περιβάλλοντος cloud. Τέλος, εδώ και δεκαετίες, η IBM ηγείται της έρευνας και ανάπτυξης κβαντικών υπολογιστών παρέχοντας τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή στο cloud το 2016, με στόχο τον πειραματισμό και την επίλυση μέχρι πρότεινος άλυτων προβλημάτων σε ένα πλήθος επιχειρηματικών και ερευνητικών τομέων. Η IBM είναι παρούσα στην Κύπρο από το 1963 και έχει συντελέσει στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

https://www.ibm.com/annualreport
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη του Δημόσιου Τομέα και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD ιδρύθηκε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση, με μηνιαία κυκλοφορία, της Κύπρου. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί μια επιχείρηση που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά επιπλέον διαθέτει ένα μοναδικό όσο και πολύτιμο αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, από στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη. Το περιοδικό GOLD παρέχει μια εις βάθος, ολοκληρωμένη κι ενημερωμένη επισκόπηση γύρω από την τοπική επιχειρηματική σκηνή, την Οικονομία και τις αγορές. Έχει δε κερδίσει επάξια τη φήμη του, χάρη στα αναλυτικά άρθρα και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σημαντικές όσο και διεθνείς προσωπικότητες που κρατούν θέσεις-κλειδιά. www.goldnews.com.cy

Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

Επικοινωνία

Project Manager

Ελένη Σκαλιώτη

Η Ελένη είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και τους ομιλητές της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο eleni.scaliotis@imhbusiness.com και +357 22 505 537

Marketing Manager

Ανθή Σωτηρίου

Η Ανθή είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505529 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο anthi@imhbusiness.com

 

Ημέρα και ώρα

17 Μαρτίου 2021@ 09:00 ΠΜ -
01:00 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
 
 
Download Events ical

Κοινοποιήστε