#VETcyFair23 – Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση ανοίγει δρόμους για την αγορά εργασίας

4 Μαΐου 2023
#VETcyFair23 – Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση ανοίγει δρόμους για την αγορά εργασίας

Γενικές Πληροφορίες

ανά
12510 12510 people viewed this event.

Ημέρα γνωριμίας με τα ΜΙΕΕΚ και έκθεση επαγγελμάτων

4 Μαΐου 2023

Σκοπός του «#VETcyFair23», είναι να φέρει τους/τις επισκέπτες/επισκέπτριες σε επαφή με εκπροσώπους εταιρειών που καλύπτουν όλο το φάσμα της βιομηχανίας για να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρονται αλλά και για να ενημερωθούν για τις σημερινές ανάγκες στην αγορά εργασίας γενικότερα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες/επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ΜΙΕΕΚ,  να ενημερωθούν για τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται, να επισκεφθούν τα τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια που αξιοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια.

 

Εισαγωγή

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΔΜΤΕΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), σας προσκαλεί σε εκδήλωση που διοργανώνει, με τίτλο «#VETcyFair23». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, στο κτήριο Absolute Institute of Technical Education (ΑΙΤΕ) στη Λεμεσό, το οποίο αποτελεί παράρτημα της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023, όπως έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2023.

Η εκδήλωση απευθύνεται άτομα που φοιτούν σε Προγράμματα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτιση, σε απόφοιτους/απόφοιτες Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης αλλά και στο ευρύ κοινό.

 

Πληροφορίες

Κτήριο Absolute Institute of Technical Education (ΑΙΤΕ), Χριστάκη Θεοδοσίου 11, 4049 Αγία Παρασκευή στη Γερμασόγεια, στη Λεμεσό

Location:
34°43’30.8″N 33°04’24.6″E
https://maps.app.goo.gl/XxqbwJn5KEVvW5XX6?g_st=ic

Πέμπτη, 4 Μαΐου

2023

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή εδώ.

 

Εγγραφή

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για το πρόγραμμα των εργαστηρίων πατήστε εδώ

Χορηγοί

Χορηγοί

Εκθέτες
Bioland Energy Ltd

Η Bioland Energy Ltd είναι μια από τις μεγαλύτερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των ΑΠΕ στην Κύπρο. Έχει ήδη φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 80MW σε εμπορική λειτουργία. Επιπλέον, προσφέρει αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις, όπως net-metering για το σπίτι και net-billing για εμπορικούς πελάτες. Μέσω της Bioland Promithia, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στους εμπορικούς μας πελάτες. Με πέραν των 200 ατόμων προσωπικό η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, προσφέροντας σταθερότητα και ανέλιξη.

Β.Σ.Κ ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΛΤΔ

Η Β.Σ.Κ ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΛΤΔ είναι εταιρία σύμβουλων μηχανικών και επιστημόνων, η οποία δραστηριοποιείτε σε όλο το φάσμα των γεωεπιστημών. Στελεχώνεται από μηχανικούς, γεωλόγους και καταρτισμένους τεχνικούς ώστε να παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του κατασκευαστικού τομέα. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της περιλαμβάνουν τον έλεγχο αδρανών υλικών & την επιθεώρηση κτηρίων, ενώ εξειδικεύεται στη διεκπεραίωση περιβαλλοντικών μελετών καθώς και γεωλογικών/γεωτεχνικών ερευνών, με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των τεχνικών έργων.

D. Ellinas Factory Products Ltd

Η D. Ellinas Factory Products Ltd ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την επεξεργασία και την κατασκευή προϊόντων PVC. Δηλαδή Εξωτερική / Εσωτερική πρόσοψη κτιρίων, Περιφράξεις, Πέργολες, Προφίλ, Σοβατεπί (Sovatop), Γρίλιες (Ventus / C2020), Θυρίδες Επίσκεψης (Easyax) και Wc Vent. Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στην Κύπρο, τα προϊόντα δημιουργούνται / μεταποιούνται και κατασκευάζονται κατά παραγγελία.

ΖΟΡΠΑΣ

«Οι Φούρνοι Ζορπάς ανήκουν στον όμιλο ΖΟΡΠΑΣ, έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους στην Κύπρο με παρουσία και στην Αμερική. Πιστοί στις αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε πριν από 45 χρόνια, διατηρούμε έναν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και συνεχίζουμε να καλλιεργούμε μία οικογενειακή κουλτούρα.»

ΚΕΟ

H εταιρεία ΚΕΟ ιδρύθηκε το 1927. Από τότε, διαγράφει μια ανοδική πορεία στον χώρο της Κυπριακής ποτοβιομηχανίας, συμβαδίζοντας πάντα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ελέγχου. Δημιούργησε μια μεγάλη σειρά προϊόντων που έχουν καθιερωθεί στην αγοραστική συνείδηση του Κύπριου καταναλωτή και κατέκτησαν την εμπιστοσύνη των αγοραστών σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Εκτός των εμπορικών δραστηριοτήτων της, αξιοσημείωτη είναι και η κοινωνική προσφορά της στον πολιτισμό, τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο είναι ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1989 με 17 ιδρυτικά Μέλη. Σήμερα το Επιμελητήριο με περισσότερα από 190 Μέλη συμπεριλαμβάνει μεγάλες πλοιοκτήτριες, πλοιοδιαχειρίστριες, και άλλες Ναυτιλιακά συναφείς εταιρείες που εδρεύουν στη Κύπρο, που συλλογικά ελέγχουν ένα στόλο 2400 ποντοπόρων πλοίων, με 91 εκ. τόνους ολικής χωρητικότητας, κάτι το οποίο το καθιστά ένα από τους μεγαλύτερους εθνικούς Ναυτιλιακούς οργανισμούς στον κόσμο.

Knauf Κύπρου

Η Knauf Κύπρου, θυγατρική της Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στις 20/11/1997 προωθώντας προϊόντα συστημάτων ξηράς δόμησης και έτοιμων σοβάδων. Το 2017 αναγείρεται το νέο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής νέων τσιμεντοειδών προϊόντων στην περιοχή Ασγάτα της Λεμεσού. Από τότε η Knauf Cyprus Ltd διακινεί στην αγορά μια ολοκληρωμένη γκάμα δομικών προϊόντων παραγωγής Κύπρου και εισαγωγής από Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ. Με βασικό όπλο την Τεχνική και Εμπορική στήριξη κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη για τα προϊόντα της, προσφέροντας πιστοποιημένα και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα δόμησης.

Leonardo Hotels & Resorts Cyprus

Στα Leonardo Hotels & Resorts Cyprus, στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία. Το Leonardo Hotels & Resorts Cyprus σας προσφέρει 6 εξαιρετικές ξενοδοχειακές εμπειρίες. Η Leonardo Hotels & Resorts Cyprus, είναι μια εταιρεία κοινής ιδιοκτησίας της Fattal Hotels, με περισσότερα από 260 ξενοδοχεία σε 18 χώρες στο Ισραήλ και την Ευρώπη. Η εταιρεία μας διαθέτει 7 ξενοδοχεία στην Κύπρο

Louis Hotels

Η Louis Hotels, με πάνω από 77 χρόνια στον κλάδο της φιλοξενίας, κατέχει ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό τομέα με ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Όλα τα ξενοδοχεία μας παρέχουν την εμπειρία Louis: ζεστή φιλοξενία από το πολύγλωσσο προσωπικό μας, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ελάτε μαζί μας και εξερευνήστε περισσότερα στην ιστοσελίδα : https://louishotels.com/

Media Studios

Η εταιρεία Media Studios δημιουργήθηκε το 1990 και από τότε έχει θεμελιωθεί ως μια από τις πρωτεύοντες εταιρείες παραγωγής της Κύπρου. Πλήρως εξοπλισμένη, ειδικεύεται στη παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, διαφημίσεων, εταιρικές ταινίες προώθησης, ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους καθώς και μουσικά videoclip. Παραμένει πάντα τεχνολογικά αναβαθμισμένη με όλα τα απαραίτητα software και hardware τόσο στην λήψη όσο και στην παραγωγή και post production.

Medochemie Ltd

Η Medochemie Ltd αποτελεί την μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρία της Κύπρου. Διαθέτει 13 υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες και εγκαταστάσεις, εκ των οποίων 9 βρίσκονται στην Κύπρο, μία στη Ολλανδία και τρείς στο Βιετνάμ. Έχουμε αποκτήσει και διατηρούμε 4.355 άδειες κυκλοφορίας για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα. Σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικής και οικονομικά προσιτής φαρμακευτικής αγωγής σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη.

Muskita Aluminium Industries Ltd

Η Muskita Aluminium Industries Ltd μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανίες στον κλάδο της παγκοσμίως, κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό και στην παραγωγή προφίλ, προϊόντων και αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Με πάθος την καινοτομία, αξιοποιούμε τη φαντασία, την τεχνολογία αιχμής, και τη μηχανολογική αρτιότητα για να δημιουργήσουμε μαζί συναρπαστικά κτίρια παγκόσμιας κλάσης.

MS Electronics

Η MS Electronics είναι διανομείς προιόντων τεχνολογίας και ηλεκτρονικών με έδρα τη Λεμεσό και εξυπηρετεί την Κυπριακή αγορά από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και λύσεις σε διάφορους κλάδους όπως Πληροφορική, Ήχος και Εικόνα, Ασφάλεια, Έξυπνοι Αυτοματισμοί , Ηλιακή Ενέργεια και Καταναλωτικά Ηλεκτρονικά. Πάνω από 800 μεταπωλητές, επαγγελματίες και εταιρείες εμπιστεύονται την MS Electronics για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών σε εξοπλισμό και αξεσουάρ από μια σειρά 4000+ προϊόντων που η εταιρεία διατηρεί σε συνεχές απόθεμα.

Nea Stereotis Ltd

Μετρώντας 60 χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου, η Nea Stereotis Ltd έγινε ευρέως γνωστή για την κατασκευή θυρών υψηλής τεχνολογίας.  Η άριστη ποιότητα, η συνεχής ανάπτυξη, η καινοτομικότητα και η τεχνογνωσία των ανθρώπων που την στελεχώνουν είναι αυτά που την έκαναν να εδραιωθεί στον κλάδο. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινης μεσόθυρας, εξώθυρας και πόρτας πυρασφάλειας ενώ παράλληλα προμηθεύει με την ξυλεία της όλους τους  επαγγελματίες του κλάδου ικανοποιόντας τις απαιτήσεις κάθε έργου.

N. Psaras Construction

Η N. Psaras Construction ιδρύθηκε το 1957 από το Νίκο και τη Δέσπω Ψαρά και είναι μία από τις παλαιότερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Κύπρο. Έχει κατασκευάσει πάνω από 400 έργα στη Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, 14001, 45001 και είναι η πρώτη εργοληπτική εταιρεία που πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work. Η εταιρεία ειδικεύεται σε ιδιωτικά έργα και διατηρεί σταθερό πελατολόγιο που αποδεικνύει την αξιοπιστία της στην οικοδομική βιομηχανία.

Partners Connected Communications

Η Partners Connected Communications προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Επικοινωνίας. Με πείρα 27 χρόνων στον χώρο της Διαφήμισης, «αλλάζει το παιχνίδι» στην επικοινωνιακή αρένα για μερικά από τα μεγαλύτερα brands της Κύπρου. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες 360 μοιρών στους πελάτες-partners της, δημιουργώντας connected communications. Αδελφικές της εταιρείες, η pr:partners που ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις και η Βyte Digital που εστιάζει στην ψηφιακή επικοινωνία.

Primetel

Η Primetel αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο. Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου, τηλεόρασης και καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών. Υλοποιώντας ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα σε υποδομές και δίκτυα νέας γενιάς, η Primetel παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο μέσω ιδιόκτητων υποθαλάσσιων συστημάτων εξασφαλίζει μεγαλύτερη χωρητικότητα και διασύνδεση υψηλών επιδόσεων με κόμβους του εξωτερικού.

PHC Franchised Restaurants Public Ltd

‘’Η PHC Franchised Restaurants Public Ltd., η μεγαλύτερη εταιρεία εστιατορίων που εκπροσωπεί κορυφαίες επωνυμίες όπως η Pizza Hut, η KFC, η Taco Bell, η wagamama, η Caffè Nero, η Jamie Oliver Restaurants και άλλα, μαζί με αγαπημένες τοπικές ιδέες, αναζητά να προσλάβει…’’

Remedica Κύπρου

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και δραστηριότητα εξαγωγής σε περισσότερες από 160+ χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων, για ανθρώπινη χρήση. Η φαρμακευτική γκάμα της αποτελείται από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει περισσότερα από 350+ γενόσημα, γενικής χρήσης και μη συνταγογραφούμενα (OTC) προϊόντα. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση με αφοσίωση και ακεραιότητα και η συνεχής επένδυση για την ανάπτυξη ενός καλύτερου μέλλοντος.

Τσιμεντοποιία Βασιλικού
H Τσιμεντοποιία Βασιλικού ιδρύθηκε το 1963, ως Δημόσια Εταιρεία, και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής κλίνκερ και τσιμέντου. Η Εταιρεία, με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη, εγκατέστησε νέα γραμμή παραγωγής, βέλτιστης διαθέσιμης τεχνολογίας, και συνεχίζει να επενδύει σε έργα για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.  Επενδύει επίσης στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού της και στην δημιουργία ενός θετικού, ασφαλούς και δίκαιου περιβάλλοντος εργασίας για κάθε εργαζόμενο. Απασχολεί 237 εργαζόμενους, μεγάλο ποσοστό εξ’ αυτών προέρχεται από τεχνικούς κλάδους.
Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ

Ο όμιλος εταιρειών Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ για πέρα από 50 χρόνια παραμένει ένας από του ηγέτες της αγοράς στην προμήθεια υλικών και εξοπλισμού στην οικοδομική βιομηχανία. Οι καινοτόμες λύσεις, τα ποιοτικά προϊόντα, η συνέπεια και η εξαίρετη εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που οι εταιρείες του συγκροτήματος διατηρούν εξέχουσα θέση στην αγορά της Κύπρου. Όραμα του ομίλου είναι με συνέπεια και αξιοπιστία να στεγάσει μαζί με το κοινό του ένα βιώσιμο μέλλον.

Unicars

Η Unicars δραστηριοποιείται για περισσότερα από 70 χρόνια στον τομέα του αυτοκινήτου όπου κατέχει ηγετική θέση. Αντιπροσωπεύει ευρύ φάσμα μαρκών που καλύπτουν κάθε ανάγκη του ιδιώτη και του επαγγελματία: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Lamborghini, Volkswagen Commercials, MAN Truck & Bus, Neoplan, MAN TopUsed, και Schmitz Cargobull. Δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της ενοικίασης οχημάτων μέσω της συμμετοχής της στην εταιρεία Uniwheels, η οποία μεταξύ άλλων είναι franchisee της SIXT Rent-a-car.

Χαραλαμπίδης Κρίστης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία, προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δείχνοντας μέριμνα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ & BEAN BAR

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων Υπεραγορών της Κύπρου. Διαθέτουμε την καλύτερη και πλουσιότερη επιλογή από εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα ενώ απαριθμούμε 19 καταστήματα με 2200 εργαζόμενους. Το Bean Bar είναι μια ολοκαίνουργια ιδέα για τους λάτρεις του καφέ, με 11 καταστήματα Παγκύπρια. Στο Bean Bar, μετατρέπουμε την παρασκευή του καφέ σε μια διασκεδαστική, φιλική και ευχάριστη εμπειρία. Εάν έχεις πάθος με την εξυπηρέτηση και θα ήθελες να εργαστείς σε ένα δυναμικό και εξελισσόμενο περιβάλλον, έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

HANDY SPA

Η εταιρεία HANDY SPA παράγει 100% χειροποίητα βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά προσώπου και σώματος χωρίς δοκιμές σε ζώα, απαλλαγμένα από τοξικά, αλλεργιογόνα και ζωικά συστατικά. Βασικό συστατικό είναι το λάδι Κάνναβης. Τόσο το σαπούνι όσο και τα καλλυντικά με Κάνναβη  είναι μια Κυπριακή καινοτομία  μοναδική σε όλη την Ευρώπη με πιστοποιητικό καινοτομίας. Το λάδι Κάνναβης έχει ιδιότητες αντιγήρανσης, θρέψης και ενυδάτωσης και βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Η εταιρεία HANDY SPA έχει λάβει 12 βραβεία με κορυφαίο το βραβείο καινοτομίας ΟΕΒ.

HEMONIDES APPLIED ARTS LTD

Το όνομα Χειμωνίδης, εδώ και 50 χρόνια έχει ταυτιστεί με την δημιουργική μοναδικότητα και την παράδοση στην υψηλή ποιότητα στο χώρο της διακόσμησης και του επίπλου. Μέσα στη πορεία του χρόνου, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη γνώση,  εμπειρία, νέα υλικά και τεχνολογία, ανταποκρίθηκε στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη. Παρά τις τάσεις της σύγχρονης εποχής για μαζική παραγωγή, ισοπέδωση της ποιότητας και μοναδικότητας, παραμένουμε σταθερή στις αξίες και την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας.

Aρτοποιεία Σίγμα

Τα αρτοποιεία Σίγμα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά φέτος 100 χρόνια παρουσίας, γράφοντας τη δική της άκρως επιτυχημένη πορεία. Η διαχρονική εξέλιξη και η ανοδική πορεία της εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητη, αφού μέσα από τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, την ομαδικότητα καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων της, η εταιρεία Σίγμα έχει καταφέρει να διαπρέψει στο τομέα της, μετρώντας σήμερα 16 καταστήματα παγκύπρια, με τα περισσότερα στην επαρχία Λεμεσού.

Cablenet Communication Systems Plc

Η Cablenet Communication Systems Plc λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο, διαθέτει ιδιόκτητη υποδομή και φάσμα, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες Διαδικτύου, Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες Τηλεόρασης με πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Η εταιρεία μας, μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, πρωτοπορεί λόγω της εξελιγμένης τεχνολογικής υποδομής της, το εκπαιδευμένο προσωπικό της και την εισαγωγή καινοτόμων εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας στην Κυπριακή αγορά.

Οργανωτές
Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΔΜΤΕΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ)

Τα ΜΙΕΕΚ συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ΜΙΕΕΚ, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Ιστότοπο www.mieek.ac.cy

Ακροατήριο

Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όσους/όσες απασχολούνται ή σκέφτονται να απασχοληθούν στον τομέα της βιομηχανίας αλλά και για όσους/όσες θέλουν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Με την παρουσία σας:
• Θα παρευρεθείτε στην κατεξοχήν τεχνική και επαγγελματική έκθεση εκπαίδευσης και κατάρτισης
• Θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία άμεσης επαφής με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τεχνικούς κλάδους της βιομηχανίας
• Θα λάβετε πολύτιμες γνώσεις για τις ανάγκες των εργοδοτών και θα μάθετε για την τρέχουσα και μελλοντική τάση στης αγοράς εργασίας
• Θα έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εργαστήρια για την ορθή ετοιμασία ενός βιογραφικού σημειώματος, καθώς και εργαστήρια για την προετοιμασία για μία συνέντευξη εργασίας.
• Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα συμμετοχής σε εργαστήρια και παρουσιάσεις γνωριμίας των κλάδων των ΜΙΕΕΚ

Επικοινωνία

Project Manager
Πέτρος Νικολάου
Ο Πέτρος είναι υπεύθυνος για τη γενική διαχείριση της έκθεσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο petros.nikolaou@imhbusiness.com και στο +357 22505634.

 

Ημέρα και ώρα

4 Μαΐου 2023 @ 09:00 ΠΜ -
08:30 ΜΜ
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Κτήριο Absolute Institute of Technical Education (ΑΙΤΕ), Λεμεσός
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε